Ocekujem neku minimalnu pobjedu 0:2

YNWA!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ovo mi se dopada:The DocTOR!! je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -in-prague
Ocekujem neku minimalnu pobjedu 0:2
YNWA!
S*anje bez LFC-a.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj gledam sad ovu Ligu Prvaka .... Fali mi Liverpool ♥ ♥ ♥ ♥ !!!!
Juveta ?Red Assassin je napisao/la:Nista bez Liverpoola i Juveta nije zanimljiva LP definitivno.. Sinoc smo mi trebali biti umjesto Totenhema repriza finala LP 2005
A Scholesu nesto smijesnoILoveLFC je napisao/la:Buduci da se prica da ce Carroll debitovati protiv Scuma, ocekujem ovoo...
dobar terminHan!$;Lfc je napisao/la:Samo da najavim utakmicu Liverpool-West Ham
Sportklub 14:30 West Ham vs Liverpool 27.02.2011. (Nedjelja)
Scholes se obradovao jer je stao u prvi red da gleda 3D televiziju ....King Kenny je napisao/la:A Scholesu nesto smijesnoILoveLFC je napisao/la:Buduci da se prica da ce Carroll debitovati protiv Scuma, ocekujem ovoo...
...uh kakva ce ovo igracina da bude...nekada je nebeski skakac bio Hipija sada je to Carroll....
Nema sta on traziti protiv Uniteda, Scholsu smijesno sto se uopste trudi da nadskoci Nemanju!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Scholes se obradovao jer je stao u prvi red da gleda 3D televiziju ....King Kenny je napisao/la:A Scholesu nesto smijesnoILoveLFC je napisao/la:Buduci da se prica da ce Carroll debitovati protiv Scuma, ocekujem ovoo...
...uh kakva ce ovo igracina da bude...nekada je nebeski skakac bio Hipija sada je to Carroll....
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 8 gostiju.