NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Jel ima kakvih dobrih informacija 

-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima itekako rijesen je spor sa Dzena doo 328 000km za tribinu nadjen je način isplate duga, načelnik je obećao da će radnu zajednu fizioterapeuda i ljude koji vrše održavanje stadiona zapslit u javna preduzeća radit će i dalje u Zvijezdi a primati platu u J.P. Tako da ima pomaka,plan je da se dugorocno rijesi problem sa finansiranjem., posto su bivši sponzori u periodu od 2008-2014 davali novac ali nisu imnali uvid gdje je se njihov novac i kako trosio isti su obustavili financiranje, i nisu voljni da učestvuju u financiranju Zvijezde, uprava im je sa navijačima ponudila novi način financiranja koji se odnosi na to da se pare ne uplacuju Zvijezdi nego da firme uzmu odredjene igrače ili stipendiste i postave na svoje platne spiskove i direktno učestvuju u financiranju igrača. Dok pare od opštine bi se koristile za tekuće troškove i vraćanje aktuelnih dugovanja, ovom metodom bi rijesili dugorocno funkcionisanje, također u ovoj sedmici naši predstavnici ce biti održati sastanak sa privrednicima i predloziti im isti plan i program. Treba istaci da je se firma Hempro oglasila da će vrlo rado pritati na ovaj način financiranja i pozivaju i druge privrednike da se ukljuce.
A što se tiče ekipe Vojvodic je danas, mene kontaktirao i pitao za nastalu situaciju imali izlaza, i rekao je da nece dopustiti osipanje igračkog kadra.
Zabranio je igračima da idu bez odobrenja kluba na probe.
A što se tiče ekipe Vojvodic je danas, mene kontaktirao i pitao za nastalu situaciju imali izlaza, i rekao je da nece dopustiti osipanje igračkog kadra.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
reddragon001 je napisao/la:Ima itekako rijesen je spor sa Dzena doo 328 000km za tribinu nadjen je način isplate duga, načelnik je obećao da će radnu zajednu fizioterapeuda i ljude koji vrše održavanje stadiona zapslit u javna preduzeća radit će i dalje u Zvijezdi a primati platu u J.P. Tako da ima pomaka,plan je da se dugorocno rijesi problem sa finansiranjem., posto su bivši sponzori u periodu od 2008-2014 davali novac ali nisu imnali uvid gdje je se njihov novac i kako trosio isti su obustavili financiranje, i nisu voljni da učestvuju u financiranju Zvijezde, uprava im je sa navijačima ponudila novi način financiranja koji se odnosi na to da se pare ne uplacuju Zvijezdi nego da firme uzmu odredjene igrače ili stipendiste i postave na svoje platne spiskove i direktno učestvuju u financiranju igrača. Dok pare od opštine bi se koristile za tekuće troškove i vraćanje aktuelnih dugovanja, ovom metodom bi rijesili dugorocno funkcionisanje, također u ovoj sedmici naši predstavnici ce biti održati sastanak sa privrednicima i predloziti im isti plan i program. Treba istaci da je se firma Hempro oglasila da će vrlo rado pritati na ovaj način financiranja i pozivaju i druge privrednike da se ukljuce.
Odlične vijesti nadamo se završetku stadiona od strane dotičnog predsjednika skupštine.
Pokušajte vratit jake firme Euro trans Bimal Belamionix ...
Jos samo fali da igraci pocnu radit u tim firmama( ko nekad u cimosu), trener zove navijace da vidi sta se desava u klubu, nacalnik trosi pare gradjana plus zaposljava u javna preduzeca bez konkursa, trener kao zabranjuje nesto igracima, hocel im on ispostovat ugovor...
-
- Kontakt:
Ko o cemu ti o negativi, druze ja sam clan uprave donio sam 10 000km da bi se nesto pitao da nebi kao ti na svaku srao ovdje po forumu. Uostalom ja i Vojvodic smo bili prijatelji i pre nego sto je on dosao u Zvijezdu!Tkanton je napisao/la:Jos samo fali da igraci pocnu radit u tim firmama( ko nekad u cimosu), trener zove navijace da vidi sta se desava u klubu, nacalnik trosi pare gradjana plus zaposljava u javna preduzeca bez konkursa, trener kao zabranjuje nesto igracima, hocel im on ispostovat ugovor...
Što se tiče načelnika ništa ne trazimo sto druge opstine već nisu uradile, ne treba mjesati politiku u ovo. Ali odmotava se klupko...
Uskoro ce javno izaci saopstenje ko je gdje sta ostao duzan a ko je koliko donio u klub od 2008-2016. Znam ja a vas je prpa ali mi treba da se izjasnimo jeli zelimo Zvijezdu ili ne zelimo ako ne zelimo da ugasimo klub pa se igrajte politike jer vi bivsi uposlenici ste klub doveli do duga od 1 milion i cilj vam je bilo da privatizujete stadion sto ste djelimicno uradili (teretana privatna fadilov igrač samir) a restoran Nurdin igrač bristro. Prema tome dok je budala mi cemo se boriti protiv zla, ali gradu ako ne treba brend Zvijezda nek se oglasi i nek ugase klub slobodno!
Uostalom ako cemo siriti neku negativu i pisati gluposti sada kad su svi tajkuni digli ruke od zvijezde izjebali je i sada dovidenja onda necu pisati ovdje informacije nikakve u buduce.
-
- Kontakt:
Netreba nikog molit,ko hoce hoce,grad treba da stane iza zvijezde,da se sazove sjednica privrednika,krenimo od rajcanke,gradnmont domers,hempro,euro profi,belamionix,autotehnik,kula,duhanska(ako bekana preokrenu)nezic,ramice,arizona itd.-nurdu i njegove firme zaobic u sirem luku, da se odluci hoce oni jaku zvijezdu ili ne,ako ne dzabe se trudit vratit se u 2 ligufbih sjever i derat guzove, ha ya
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nisam ja nikad pisao negativno, u najgorim trenutcima bio sam optimista i to ovdje pisao, ako sam ja iznio nekakav stav ovdje neznaci da je to tako, izvini ali meni ovo sve lici na stari sistem fikro,alija,cupo,jole, daj boze da grijesim. Hajdi mi jedan klub navedi koji posluje na taj nacin... Mslim ako se to moze nazvat poslovanjemreddragon001 je napisao/la:Ko o cemu ti o negativi, druze ja sam clan uprave donio sam 10 000km da bi se nesto pitao da nebi kao ti na svaku srao ovdje po forumu. Uostalom ja i Vojvodic smo bili prijatelji i pre nego sto je on dosao u Zvijezdu!Tkanton je napisao/la:Jos samo fali da igraci pocnu radit u tim firmama( ko nekad u cimosu), trener zove navijace da vidi sta se desava u klubu, nacalnik trosi pare gradjana plus zaposljava u javna preduzeca bez konkursa, trener kao zabranjuje nesto igracima, hocel im on ispostovat ugovor...
Što se tiče načelnika ništa ne trazimo sto druge opstine već nisu uradile, ne treba mjesati politiku u ovo. Ali odmotava se klupko...
Uskoro ce javno izaci saopstenje ko je gdje sta ostao duzan a ko je koliko donio u klub od 2008-2016. Znam ja a vas je prpa ali mi treba da se izjasnimo jeli zelimo Zvijezdu ili ne zelimo ako ne zelimo da ugasimo klub pa se igrajte politike jer vi bivsi uposlenici ste klub doveli do duga od 1 milion i cilj vam je bilo da privatizujete stadion sto ste djelimicno uradili (teretana privatna fadilov igrač samir) a restoran Nurdin igrač bristro. Prema tome dok je budala mi cemo se boriti protiv zla, ali gradu ako ne treba brend Zvijezda nek se oglasi i nek ugase klub slobodno!
Uostalom ako cemo siriti neku negativu i pisati gluposti sada kad su svi tajkuni digli ruke od zvijezde izjebali je i sada dovidenja onda necu pisati ovdje informacije nikakve u buduce.
Sve je to uredu sto ti pises to je ljubav prema klubu i sto je uredu,ali realnost je sasvim drukcija.To sto si ti napiso je izvodljivo ali da smo mi kompletni sa domacim kadrom,djecom koja ce se zadovoljit stipendijama i osnovnim uslovima.Od price nema nista i za ovu ligu su potrebna velika sredstva i opet ti niko negarantuje korak dalje ,imamo iskustvo od prosle godine promasena sezona.Tavorit u ovoj ligi sa vecinom igraca sa strane i sa sve manje publike nije po meni resenje.Svaka cast opstini pruza kolko pruza,ali svi moramo biti svjesni da opstina nemoze i nece dat par miliona za Zvijezdu.Skracenjem pl postavljaju se novi standardi prije svega za svaki klub dugorocni plan funkcionisanja kluba i tu ce ligu igrat klubovi koji to imaju.Koja svrha uc u pl i sledece godine ispast to je cist promasaj.Moje misljenje najbolje za sve je ulaganje privatnog kapitala ako se ukaze prilika za to i nezatezat previse oko toga,i ko je na to spreman i ko dovede takvog u klub u zvijezde ga treba zakivat.Kada bi se to kojim slucajem desilo onda uvest strogu disciplinu na svim nivoima.Onda ko je ulozio pare nek diriguje i normalno nek ima korist od neceg.Problem je sto 90 posto tih privrednika neinteresuje uopste sport,a tako i Zvijezda.Tako ako bi se ko pojavio da je spreman ulozit u Zvijezdu i privatizovat klub trebamo svi skocit u zrak od srece.Mi na opstini imamo takvih firmi i ljudi koji bi mogli to uradit tipa Nurde ili ti Belamioniks za koje sumnjam da ih interesuje sport,ali ako ih slucajno interesuje dat ljudima nek ulazu ,grade ,igraju, zaradjuju,a mi cemo na tribine i gledat utakmice.reddragon001 je napisao/la:Ima itekako rijesen je spor sa Dzena doo 328 000km za tribinu nadjen je način isplate duga, načelnik je obećao da će radnu zajednu fizioterapeuda i ljude koji vrše održavanje stadiona zapslit u javna preduzeća radit će i dalje u Zvijezdi a primati platu u J.P. Tako da ima pomaka,plan je da se dugorocno rijesi problem sa finansiranjem., posto su bivši sponzori u periodu od 2008-2014 davali novac ali nisu imnali uvid gdje je se njihov novac i kako trosio isti su obustavili financiranje, i nisu voljni da učestvuju u financiranju Zvijezde, uprava im je sa navijačima ponudila novi način financiranja koji se odnosi na to da se pare ne uplacuju Zvijezdi nego da firme uzmu odredjene igrače ili stipendiste i postave na svoje platne spiskove i direktno učestvuju u financiranju igrača. Dok pare od opštine bi se koristile za tekuće troškove i vraćanje aktuelnih dugovanja, ovom metodom bi rijesili dugorocno funkcionisanje, također u ovoj sedmici naši predstavnici ce biti održati sastanak sa privrednicima i predloziti im isti plan i program. Treba istaci da je se firma Hempro oglasila da će vrlo rado pritati na ovaj način financiranja i pozivaju i druge privrednike da se ukljuce.
Neznam tkanton u cemu bi bio problem da deset nasih firmii finansira po jednog igraca.treba u klubu da se napravi modus kako najbolje funkcionisati.najlakse je biti u upravi kad ti neko donese vrecu para i udri.ova uprava ima moju podrsku i nek se bore kolko mogu.
Nas klub je u teskoj situaciji i vrlo lako moze doci do gasenja.
Vjerujem da cemo se ujediniti i stabilizovati klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije nikakav problem da finansira, ali da se oni nalaze na platnom spisku tih firmi cak ni to nije problem, ali za tamo 3-4 lige ne za federalnu i PL... ko zna mozda i uspije, vidim da je pozittivna atmosfera, pa necu ni ja vise nista komentarisat nadam se najboljem...astra1922 je napisao/la:Neznam tkanton u cemu bi bio problem da deset nasih firmii finansira po jednog igraca.treba u klubu da se napravi modus kako najbolje funkcionisati.najlakse je biti u upravi kad ti neko donese vrecu para i udri.ova uprava ima moju podrsku i nek se bore kolko mogu.
Pa mislim da dosta klubova ima taj sistem.treba se snaci.ne bi valjalo da rade i igraju.ovako ako se uspije super bi bilo.
Samo kada bi mi punili banju bar 1000 po utakmici dvije tekme mjesecno 10 000 km.
Samo kada bi mi punili banju bar 1000 po utakmici dvije tekme mjesecno 10 000 km.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Niko nije rekao da ce raditi,nego ce samo biti na platnoj listi te firme...astra1922 je napisao/la:Pa mislim da dosta klubova ima taj sistem.treba se snaci.ne bi valjalo da rade i igraju.ovako ako se uspije super bi bilo.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Kakva je situacija koje su zadnjie novosti
-
- Kontakt:
Po mojoj procjeni i onome koliko sam upucen idemo na bolje, nadjen je način kako da funkcionisemo dok smo pod blokadom, ovih dana ce se sjesti i sa Premijerom da se rijesi blokada tj. da se napravi način kako vratiti taj dug jer bi vlada početkom 2017 trebala donjeti zakon gdje će kamate se otpisati tako da će to dobro doci, mnogo je firmi reklo da će se uključit ostaje na mda vidimo ocel održati obećano, čak i arizonci su rekli pomoci pa mislim da će ovo trajno riješiti problem financija, za sada sto ja znam neki ljudi koji su rekli da nece su promjenili misjenje kad im je predlozen novi nacin finacirnaja jedni od tih koji ce uzeti po igrača su KULA i REstorani Turbic koji su izasli početkom sezone iz kluba, ali su rekli da će podržati novi program uprave. 02.12.2016 je planiran još jedan stanak prvrednika - opštine - i građana - navijača kako bi se potpisali ugovori za firmama koje su se u saglasile da pomognu na ovaj način Zvijezdu. O imenima firmih nebi ovdje koga zanima mogu mu p.p.
Vojvodic je rekao da ostaje jer se ne napusta ekipa kad joj je najgore i ostao je cisto radi par ljudi koji su mu pruzali podrsku sve ovo vrijeme dok je ovdje. Pokusat ce zadrzati kompletnu ekipu uz adekvatna pojačanja trebali bi biti jači na proljeće. Ako ništa pitat ćemo se ko ide u PL, ako ne mi sami.
Vojvodic je rekao da ostaje jer se ne napusta ekipa kad joj je najgore i ostao je cisto radi par ljudi koji su mu pruzali podrsku sve ovo vrijeme dok je ovdje. Pokusat ce zadrzati kompletnu ekipu uz adekvatna pojačanja trebali bi biti jači na proljeće. Ako ništa pitat ćemo se ko ide u PL, ako ne mi sami.
Sta kazu , jel se napada PL? Jednom sam ja rekao , gdje god politika prste uplete tu motaj kablove i gasi svjetla. Ona prosla uprava je bila smecarska al su makar imali para , ovi sad nit para imaju nit su sposobni. Spremajmo se ponovo na staro , uskoro idemo u zivinice , mramor , mionice . Sad se ucimo funkcionisat s blokiranim racunom. Meni se plače kad gledam na kakav smo seljakluk i ciganluk spali , oni traktori ...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije bitan traktor, bitna je njegova uloga. Ne znam sta izmisljate bezveze samo da bi neku manu nasli
⭐
Realnost nam je surova a budućnost siva...theboss_RD07 je napisao/la:Nije bitan traktor, bitna je njegova uloga. Ne znam sta izmisljate bezveze samo da bi neku manu nasli

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Kao prvo Nahide s Zvijezdom nema veze s politikom, pogotovu sada ako udju privrednici jos manje ce da ima sa istom jer zna se ko su privrednici da je su podjeljeni, ovo je najbolji način da se funkcionise a ti sto ti spominjes da su imali pare oni su druze i napravili ovaj dug to ako ne vjerujes reci kad hoecs da ti posaljem spisak pa da vidis koliko je sadasnja uprava vratila duga zadnje dvije godine.
Drugo ovaj način financiranja da privrednici preuzmi igrače je trajno riješenje Zvijezde stabilizacija u vidu financija, transa od opštine ostaje plus standardni sponzori budale koje daju svake godine, a ovako firme ce znati gdje je njihov novac utrosen nece raspolagat ni Hamza, ni Sadan niti bilo ko drugi nego licno oni.
Koliko je ko para donio? Koliko je zaduzeno, trenutno se ne zna ni ko pije ni ko placa sto se tiče prostora klupskih i to ce uskoro doci na red da se rijesi revizija da se uradi ugovora, jer trenutno Zvijezda nema neku korist od teretane niti od restorana.
Drugo traktor je za čepovanje kako bi se očuvao teren kako bi se bespotrebna voda upila u travu da nema bara to je procedura koja se radi svake godine samo sto neupuceni ljudi nemaju pojma, drzite se vi necega u cemu ste dobri a uskoro ce se ponovo pisati u pozitivnom pa cete onda sve dizati u nebesa kako inace biva. A sto se tice racuna Zeljeznicar je tako funkcionisao godinama preko Ragbi kluba, Sloboda trenutno funkcionira preko blagajne, Celik takoder i OFK Sloboda prema tome nista ne radimo sto vec drugi nisu radili.
PL je na dalekom štapu ali ako se ukaze prilika iskoristit ce se imamo povoljan raspored.
Drugo ovaj način financiranja da privrednici preuzmi igrače je trajno riješenje Zvijezde stabilizacija u vidu financija, transa od opštine ostaje plus standardni sponzori budale koje daju svake godine, a ovako firme ce znati gdje je njihov novac utrosen nece raspolagat ni Hamza, ni Sadan niti bilo ko drugi nego licno oni.
Koliko je ko para donio? Koliko je zaduzeno, trenutno se ne zna ni ko pije ni ko placa sto se tiče prostora klupskih i to ce uskoro doci na red da se rijesi revizija da se uradi ugovora, jer trenutno Zvijezda nema neku korist od teretane niti od restorana.
Drugo traktor je za čepovanje kako bi se očuvao teren kako bi se bespotrebna voda upila u travu da nema bara to je procedura koja se radi svake godine samo sto neupuceni ljudi nemaju pojma, drzite se vi necega u cemu ste dobri a uskoro ce se ponovo pisati u pozitivnom pa cete onda sve dizati u nebesa kako inace biva. A sto se tice racuna Zeljeznicar je tako funkcionisao godinama preko Ragbi kluba, Sloboda trenutno funkcionira preko blagajne, Celik takoder i OFK Sloboda prema tome nista ne radimo sto vec drugi nisu radili.
PL je na dalekom štapu ali ako se ukaze prilika iskoristit ce se imamo povoljan raspored.
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Zanima me privrednici jel financiraju nove igrače ili ove sto vec imamo ako su novi to bih bilo odlično 10 firmi 10 igrača sa time sto su ti ljudi iz biznisa oni sigurno nece financirati prvu federalnu
sigurno da žele napasti premier ligu

-
- Kontakt:
Evo Ordagic dogovorio odlazak u j.koreu valjda bude kakvih para od tog trans.
Ma netreba nista bog zna mijenjat ako mogu zamijeniti neka dva igraca dobro ako ne nije lose ni ovako.
Ma netreba nista bog zna mijenjat ako mogu zamijeniti neka dva igraca dobro ako ne nije lose ni ovako.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.