Pa dobro sta je onda uzrok u SAD-u ovakvih slučajeva?Poligon10 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:40Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
TikTok, Kristijan Golubovic, Zadruga, Juzni Vetar itd.
Djevojke u sve ranijim godinama postaju raveku, momci pucaju po skolama i ubijaju neduzne. Najzatucanija nacija na planeti.
Djevojke u sve ranijim godinama postaju raveku, momci pucaju po skolama i ubijaju neduzne. Najzatucanija nacija na planeti.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Krivi su roditelji, djeca od 12-13god svakako ne bi trebali gledati takav sadrzaj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne koristite ovo za nacionalne porive, to je isto kao kad savakog pripadnika islamske vjeroispovjesti poistevjećuju sa onim vehabijom sto je ubio one momke.
Momak sve petice imao, miran u tih momak bio a okidač bila jedinica iz istorije a evo podgleda i nastavnica istorije koju je ranio
-
- Kontakt:
Nije tu okidac jedinica iz historije. To je samo jedan od "okidaca". Moguce da je bio neki nasilnik u razredu, moguce da ima problema kod kuce. Sve to se nakupi i ovako se desi. Roditelji su najvise krivi kao i svi nasi roditelji, prije bi istukli dijete nego ga odveli psihologu jer to ne daj boze ko da cuje.
Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
-
- Kontakt:
Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
- bavariapivo
- Kontakt:
Prošle godine ono na Cetinju, sada ovo znači bože sačuvajEpidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
-
- Kontakt:
Na Cetinju je od deset mrtvih, bilo troje djece?
Da ona čitava porodica što je pobijena, žena i dvoje djece
Prosvjeta ce se morati osposobljavati za upotrebu oruzja, odmah nakon polaganja strucnog.
Crno trziste je neukrotljivo. Vec danas npr. u HNK dok pijes kafu, okrenes broj, za satak vremena mozes zbaviti malo koristen Glock 43 9mm za nekih 800 KM, sitan, neprimjetan, a sarzer 6 metaka.
Mozda ce djelovati grubo, ali treba biti obucen i spreman na odbranu, koja je naravno srazmjerna napadu, sto je uokvirno u Krivicnom zakonu.
To sto je kod Amera svakodenvnica za kljucni uzrok ima prekomjernu upotrebu droge.
Tuzno je gledati ovakve slike a jos tuznije kad vidis da stradaju djeca.
Crno trziste je neukrotljivo. Vec danas npr. u HNK dok pijes kafu, okrenes broj, za satak vremena mozes zbaviti malo koristen Glock 43 9mm za nekih 800 KM, sitan, neprimjetan, a sarzer 6 metaka.
Mozda ce djelovati grubo, ali treba biti obucen i spreman na odbranu, koja je naravno srazmjerna napadu, sto je uokvirno u Krivicnom zakonu.
To sto je kod Amera svakodenvnica za kljucni uzrok ima prekomjernu upotrebu droge.
Tuzno je gledati ovakve slike a jos tuznije kad vidis da stradaju djeca.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 maj 2023, 11:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Yebo majku ovi srbijanski portali prenijeli da jenismero djece mrtvo sad ispade da nisu mrtvi već teško ranjeni
Samo sto se ti u Americi ili ubiju ili zaglave dozivotnu, a ovaj ce dobiti po par godina maloljetnickog i par godina pravog zatvora.. Ako ga uopste mogu krivicno goniti?BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:57Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
Neko ko je u stanju to uraditi ne zasluzuje zivjeti. Ako ti se ubija, ubij sebe, a ne neduzne vrsnjake kojima je do zivota.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja gledam i dalje isto piše?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima manje od 14 godina (tj nepunih 14) i zakonski ga se ne moze krivicno goniti.dscile je napisao/la: ↑03 maj 2023, 11:12Samo sto se ti u Americi ili ubiju ili zaglave dozivotnu, a ovaj ce dobiti po par godina maloljetnickog i par godina pravog zatvora.. Ako ga uopste mogu krivicno goniti?BIHpatriota je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:57Meni se čini da se ovaj vise ugledao na americki psihopate. Miran, tih i povučem koji je zbog sitnice pukao.Epidaurus je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:54Ovo je nesto najstrasnije sto se desilo na nasim prostorima u zadnjih 20 godina i kulminacija kompletne kulture nasilja koja se njeguje preko TV-a i interneta. Doslo je do toga da su danas mafijasi i ubice lokalni heroiji i redovno dobijaju prostor u javnosti.
Neko ko je u stanju to uraditi ne zasluzuje zivjeti. Ako ti se ubija, ubij sebe, a ne neduzne vrsnjake kojima je do zivota.
Na orvoj tv u jutarnjem govore da su teško ranjeni a da su samo čuvar i profesorica podlegli
-
- Kontakt:
Dobro, koliko je ubio djece?
Ne zna se, sad se bombarduje informacijama sa svih strana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.