FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
boli me q… za forumom i igracima koji su otisli
Nema nama napretka nikad cim se mi ne bavimo sobom
Buljoni nikad nije ni otisao iz svetinje aco ga zastupa. .. botova ovdje imw previse ..sretno
Nema nama napretka nikad cim se mi ne bavimo sobom
Buljoni nikad nije ni otisao iz svetinje aco ga zastupa. .. botova ovdje imw previse ..sretno
- Beduin
- Kontakt:
U Nalinom prvom mandatu Osim ga je prvi procitao, tad kad smo igrali na pressing i trku prvih par utakmica Osim je rek'o tad (ne u medije, nego par osoba koje su bliske i Slobodi) da ovak covjek nije za nase lige jer ce brzo igraci pregoriti, da njegov tempo nije za nase lige i igraci to ne mogu pratiti. Tako se i desilo, ubrzo ispuhali i fizicki pali, a onda i problemi sa parama dosli kao slag na tortu.
Ni sad Nala nista posebno ne radi u ekipi, nekoliko amaterskih gresaka u postavci kao i selekciji igraca gdje je striktno on krivac za poraze i losu igru. Itekako je inteligentan, ima jaku pricu i filozofiju, ali daleko od nekog trenercine.
Ni sad Nala nista posebno ne radi u ekipi, nekoliko amaterskih gresaka u postavci kao i selekciji igraca gdje je striktno on krivac za poraze i losu igru. Itekako je inteligentan, ima jaku pricu i filozofiju, ali daleko od nekog trenercine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj poljubio loptu kad je izvodio korner i po tom je igračina 
Dobro simon kaže, Kapetu bi najpametnije bilo da ganja treći upisni rok na fakultetima ako ima sad u Januaru, od lopte se on hljeba najesti neće.

Dobro simon kaže, Kapetu bi najpametnije bilo da ganja treći upisni rok na fakultetima ako ima sad u Januaru, od lopte se on hljeba najesti neće.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovde mozete oplest po nasim igracima al na drugim pdf trebamo hvalit nase igrace na sva zvona, nema smisla da blatimo svoje igrace navijacima drugih klubova, pa valjda nam je cilj da ga ”uvalimo” odnosno prodamo nekome.
Sto se tice Hasanovica, svaka kritika za njeg je neosnovana po meni. Momak je za sada zvijer i veci potencijal od Mujkica. Bas moj tip igraca. Bolji je i od Hadzanovica i od Kurtalica trenutno. To je samo moje misljenje.
Sto se tice Hasanovica, svaka kritika za njeg je neosnovana po meni. Momak je za sada zvijer i veci potencijal od Mujkica. Bas moj tip igraca. Bolji je i od Hadzanovica i od Kurtalica trenutno. To je samo moje misljenje.
-
- Kontakt:
Samo da se ne oduzi radna dozvola 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako bih na poziciji zadnjeg veznog birao izmedju Kurte, Hadzana i Harija birao, Hari bi uvijek bio prvi izbor.RollingPaper je napisao/la: ↑29 nov 2023, 19:38Ovde mozete oplest po nasim igracima al na drugim pdf trebamo hvalit nase igrace na sva zvona, nema smisla da blatimo svoje igrace navijacima drugih klubova, pa valjda nam je cilj da ga ”uvalimo” odnosno prodamo nekome.
Momak za svoje godine odlicno i veoma pametno igra. Pokriva na sredini sve moguce, pokupi lopti, koliko Hazdan i Kurta ne pokupe zajedno za 3 utakmice. Jedini koji od ove trojice ima muda da po primljenoj lopti odmah krene naprijed.
Nekad se desi, vjerovatno zbog prevelike zelje, da "izgori" na terenu.
Sve u svemu, veliki potencijal i uz pametno postupanje s njim, mogli bi ga dobro unovcit.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko znam, ništa još nije dogovoreno, ali moguće da ispadne šta.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ma Hari ako se strpi i bude pametan manio se vive moze biti nas najveci projekat u zadnjih 10 godina mogao bi premasiti Darku Todorovica
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Davidoffgold
- Kontakt:
Fakat sta bi sa Eldara u Zagrebu ? Nije sto je nase dijete ali je fakat bio i vise nego ok igrac za BHPL. Jedino sto mi pada na pamet je da mu je fizicka sprema nezadovoljavajuca.
Une vie honorable est une vie éternelle
- Beduin
- Kontakt:
Razlika u jacini lige i samom pristupu, ugovor sklopljen sa njegovim menadzerom, njegovo stanje pred odlazak tamo i adaptacija, generalno njegov pristup i taj body language kao da nema volje za zivotom, generalno bosanci u HNL gdje slabo prolaze i namecu se. Masa faktora.
Sjecam se da sam pred odlazak tamo pisao o njemu o njegovoj generalnoj nezainteresovanosti na terenu gdje obicno izgleda kao mrtvac, lijen, trom i samo na trenutke motivisan da odigra kako zna i moze. A to u HNL ne prolazi.
Predvidjap sam to na osnovu partija u nasoj ligi.
Sjecam se da sam pred odlazak tamo pisao o njemu o njegovoj generalnoj nezainteresovanosti na terenu gdje obicno izgleda kao mrtvac, lijen, trom i samo na trenutke motivisan da odigra kako zna i moze. A to u HNL ne prolazi.
Predvidjap sam to na osnovu partija u nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Amer Bekić u gradu, ne bi me čudilo da opet potpiše ugovor. 

Mehmedovic ne dolazi kao ni Karic, provjerena informacija.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ako je tako kako kazete veoma je moguce da Eldar ni nama cak nece biti neko pojacanje. Steta, nije los momak.
Une vie honorable est une vie éternelle
Bojim se da je tragedija koju je preživio ostavila posljedice. Da li će se ikada vratiti,za njegovo dobro, u "normalan" način funkcioniranja? Žao mi je sa ljudske strane.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Njemu je i odlazak u tu Lokomotivu napravio problem u glavi, jer on je već sebi umislio da je napravio uspjeh, pa trk svaki vikend u Tuzlu malo do Hotela TZ umjesto treniranja u Zagrebu. Ima još dosta stvari između redova koje sigurno ovdje dosta kolega zna o čemu pričam.
On je još uvijek mlad i ima stvarno puno prostora da napravi nešto, ali podhitno mora restart uraditi u glavi i riješiti neke stvari sam sa sobom. Fizička sprema, kao i pristup treniranju i želji, pa tek onda sve ostalo, grehota je ispustiti priliku i Bogom dati talenat, a ako je ko zaslužio priliku za uspjeh, to je on.
On je još uvijek mlad i ima stvarno puno prostora da napravi nešto, ali podhitno mora restart uraditi u glavi i riješiti neke stvari sam sa sobom. Fizička sprema, kao i pristup treniranju i želji, pa tek onda sve ostalo, grehota je ispustiti priliku i Bogom dati talenat, a ako je ko zaslužio priliku za uspjeh, to je on.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
name treba u odbrani jedan ili cak dva jaka visoka igraca, na ovim seoskim terenima kad ne mozes igrati pasom treba samo nabijati i ici na prekide a kod nas svi metar i zilet nema stamenitosti nema visine.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Iz ovog razloga Ignjatović mora doći.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ivan Šubert ili Kemal Osmanković su morali ostati,vidimo da nisu našli nešto plaho bolje od Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.