Ne znam. Ali znam da niceg tog nabrojanog ne bi bilo da im se ne duguje pola godisnjih primanja. Da li bi igrali bolje i imali bolje rezultate. Iskreno vjerujem da bi, ali ne mnogo. Otprilike je ovo domet ekipe.GBBP je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:01Ma šta su bolan zaslužili?plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Znaš li šta je bilo na zadnjem treningu?
Znaš li gdje su večeras bili klošari?
Znaš li da ima par klanova u ekipi?
Odavno veće **** nisu nosile sveti dres!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- plavousrcu
- Kontakt:
Znam da su mediji pisali da trazi oko 30. Nisam siguran da li 28 ili 29. I onda sam dosao do brojke oko 5 sto dolazi onda da duguje im se sest plata. Ako ima 6 onda je pet plata. Imaju ti clanci na netu, ne mogu sad traziti. Ako neko ima volje neka postavi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:01Strašno je to što Veseli ima 5 milja.... tačnije žalosno.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
28 hiljada i nešto maraka...podijeli s 6, prosta računica.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:08Znam da su mediji pisali da trazi oko 30. Nisam siguran da li 28 ili 29. I onda sam dosao do brojke oko 5 sto dolazi onda da duguje im se sest plata. Ako ima 6 onda je pet plata. Imaju ti clanci na netu, ne mogu sad traziti. Ako neko ima volje neka postavi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:01Strašno je to što Veseli ima 5 milja.... tačnije žalosno.
A najdeblje krilo lige.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Tebi nije plavo u srcu neko neko i nešto drugo u srcu.Pa bolan ti igrači Amaru spomenik trebaju dici jer ih je on u Želju doveo,u Želju shvataš li i plate im dao koje imaju a da nije i sad bi njih većina po nekakvim gudurama loptu ganjali jer tamo im i jeste mjesto a ne u Želji da mu i ono malo ugleda što je ostalo oni srozavaju iz dana u dan.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Pa normalno da ima. Jedan od boljih drugova naseg kapitena javno odnosno na fb blati Amara. Bekric i Kosoric mimo ostatka ekipe zovu. Na kraju ce ga i smijeniti Bekric i kompanija. Eto, sta je docekao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisi tako govorio kad smo komsijama peticu trpali. Nisu oni losi, ali vjerovatno da ima svega, da se i njima mnogo toga obecavalo i na kraju nista.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:11Tebi nije plavo u srcu neko neko i nešto drugo u srcu.Pa bolan ti igrači Amaru spomenik trebaju dici jer ih je on u Želju doveo,u Želju shvataš li i plate im dao koje imaju a da nije i sad bi njih većina po nekakvim gudurama loptu ganjali jer tamo im i jeste mjesto a ne u Želji da mu i ono malo ugleda što je ostalo oni srozavaju iz dana u dan.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Ma nisi upravu,ovakvo ponašanje neopravdava ništa.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:05Ne znam. Ali znam da niceg tog nabrojanog ne bi bilo da im se ne duguje pola godisnjih primanja. Da li bi igrali bolje i imali bolje rezultate. Iskreno vjerujem da bi, ali ne mnogo. Otprilike je ovo domet ekipe.GBBP je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:01Ma šta su bolan zaslužili?plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29
Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Znaš li šta je bilo na zadnjem treningu?
Znaš li gdje su večeras bili klošari?
Znaš li da ima par klanova u ekipi?
Odavno veće **** nisu nosile sveti dres!
Pogan sa 24 na leđima izgleda ne zna gdje je došao,u split burazeru pa se ****,u split pa psuj trenerima,u split pa napadaj kolege iz ekipe.
Mater mu ****!
1921
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Hebo kravu koja da 20 litara mlijeka pa se ritne i sve prospe.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:14Nisi tako govorio kad smo komsijama peticu trpali. Nisu oni losi, ali vjerovatno da ima svega, da se i njima mnogo toga obecavalo i na kraju nista.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:11Tebi nije plavo u srcu neko neko i nešto drugo u srcu.Pa bolan ti igrači Amaru spomenik trebaju dici jer ih je on u Želju doveo,u Želju shvataš li i plate im dao koje imaju a da nije i sad bi njih većina po nekakvim gudurama loptu ganjali jer tamo im i jeste mjesto a ne u Želji da mu i ono malo ugleda što je ostalo oni srozavaju iz dana u dan.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29
Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo Uprava moze smijeniti Amara. Cini mi se samo da su i u upravi svjesni da u datim okolnostima ne moze bolje. Izvuci cemo se iz krize. Vjerujem da hocemo.
Sam je kriv,branio sam ga prvi,ali vakat mu je da ide.
Nije ovo onaj Osim,onom Osimu se jedan Bešlija nije smio kur.citi,a ne yebeni ološ iz splita.
Moj Amare,sam si kriv.
1921
-
- Kontakt:
Pa on ne smije kročiti u Split.GBBP je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:15Ma nisi upravu,ovakvo ponašanje neopravdava ništa.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:05Ne znam. Ali znam da niceg tog nabrojanog ne bi bilo da im se ne duguje pola godisnjih primanja. Da li bi igrali bolje i imali bolje rezultate. Iskreno vjerujem da bi, ali ne mnogo. Otprilike je ovo domet ekipe.
Pogan sa 24 na leđima izgleda ne zna gdje je došao,u split burazeru pa se ****,u split pa psuj trenerima,u split pa napadaj kolege iz ekipe.
Mater mu ****!
Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
I opet je to vjerovatno odraz dugovanja. Kad je sve potaman, kad nema duga, onda trener moze igraca za uho. Ovako, svjestan da klub zavisi od njegove dobre volje, hoce li potpisati ili nece onaj papiric potreban za licencu, mora mu podilaziti i prastati sto ne bi da je drugacija situacija.GBBP je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:17Sam je kriv,branio sam ga prvi,ali vakat mu je da ide.
Nije ovo onaj Osim,onom Osimu se jedan Bešlija nije smio kur.citi,a ne yebeni ološ iz splita.
Moj Amare,sam si kriv.
-
- Kontakt:
Šugo šugavi. Propali fudbaler.
Joj Amare šta si dozvolio... dobro si rekao @ljoze.
Ma neće ni ovdje još malo,vjeruj mi.SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:21Pa on ne smije kročiti u Split.GBBP je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:15Ma nisi upravu,ovakvo ponašanje neopravdava ništa.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:05
Ne znam. Ali znam da niceg tog nabrojanog ne bi bilo da im se ne duguje pola godisnjih primanja. Da li bi igrali bolje i imali bolje rezultate. Iskreno vjerujem da bi, ali ne mnogo. Otprilike je ovo domet ekipe.
Mater mu ****!
Kakav ker,nevjerovatno.
1921
-
- Kontakt:
Lendric nikad nije ni trebo da se vrati u Zelju nakon prvog mandata je vrata guzicom zatvorio Osim je budala sto ga je vratio i sad mu taj isti vraca na takav nacin
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Moj brko... Sam si kriv oca mi mrtvog. E jesi izabrao gnjide i propalice u ekipu, alal ti vera.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Evo da razgalimo dušu
Pa normalno da je sam kriv, doveo je šljam i igrače koji su već pravili probleme ostalim trenerima kad su bili u timu. Sad se taj šljam sastavio iz svih sezona i naravno da će ponovo trener iskihati, a sad je gore jer je Amar na klupi, loši rezultati a igrači neće da igraju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja još ne mogu da vjerujem da je to onaj Amar,ne mogu Boga mi...SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:26Moj brko... Sam si kriv oca mi mrtvog. E jesi izabrao gnjide i propalice u ekipu, alal ti vera.
1921
Vidi nesto, vise bih cjenio te igrace da su rekli Amaru tuzit cemo klub i necemo ni trenirati ni igrati dok nam se ne isplate sve plate nego ovako sto rade kao hoce igrati, a igraju ko qrac, bez volje, zelje i zalaganja. Posteno. Nema para, nema zalaganja. Postujem to. Bolje da nikako ne igraju ako ce tako igrati. Mozda bi i sa juniorima sve gubili, al ako nista bar bi se trudili i sticali iskustva.plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:01I ne treba traziti, ali treba imati na umu da su ovi momci valjali nasem klubu. Hladno su mogli svi podnijeti tuzbe i licenca cao. Nisu. Svaka im cast, hajde jos stisnite do kraja sezone da se izbori Evropa i onda se ganjajte, dogovarajte se za svoje zaradjene novce. Neko ce uzeti papire i oprostiti koju platu, neko nece htjeti raskid ugovora. To su normalni procesi.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:56Preglupo je sad uzimati pare za opravdanje, a eto na portalu pise u posljednja dva mjeseca dvije plate. Znaci za dvije plate koje su dobili imamo 0 datih golova, 2 primljena, jedan bod. Da marke nisu dobili mogli bismo traziti tu opravdanje. Sad, trenutno ne mozemo. Rijetko ko ima redovno ovdje.
Sad nam je Evropa vrlo vrlo upitna.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.