FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kontrasviju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kontrasviju » 27 jul 2018, 00:16

DaVinci je napisao/la:
kontrasviju je napisao/la:I pustite tu šuplju priču naša djeca moraju igrat. Naravno, moraju igrat ako su dobri igrači, ali ovo su levati. Ne može svaki junior biti Hadžiahmetović i Bajić.Ja već tri godine govorim da je Kjosevski kiks igrač i da nije ništa bolji od Fejzića, ali gdje god sam to rekao napali su me, jer pobogu, on je iz našeg omladinskog pogona.
Nevalja kad se daje sansa vlastitim talentima, nevalja kad se nedaje ... kojeg to kvalitetnog golmana Zeljo moze priustiti umjesto Kjosevskog ... draze mi je gledat' Kjosevskog da kiksa nego 'uzivat' u isto takvim kiksovima od 30+ polovnjaka iz komsiluka ... j@bo i to ... :kafa:
Talenat se odma na igraču primjeti, kao što se primjetio na Bajiću, Hadžiahmetoviću, Višći, Zolotiću i milionu drugih naših momaka.Šaban talenta nema, u klubu je i igra zbog oca, Hajdar ima potencijala, ali ni on od ovog prvog levata ne može da dobije prilike.Drugo, što se tiče Kjosevskog, on nije loš golman, solidan je za naše lige, ali nije golman za ono što Željo cilja svake godine, a to su titula i iskorak u Evropi.Ovo su činjenice, ja želim svim ovim nabrojanim sve najbolje, dabogda se svi prodali u Lige petice, ali se mora biti realan pa reći da nisu dovoljno dobri za naše ciljeve.
1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 00:18

Raonffa je napisao/la:Jedini koji su večeras odigrali pristojnu utakmicu su Čurjurić, Pavić, Krpić i sa klupe donekle Blagojević i Veselinović koji su nas prodrmali kad su ušli, mada više su Kiprani pustili gas nego što su naši zaigrali bolje. Ovo ostalo, loše sa tendencijom ka katastrofalnom.

Mislim da bi ovdje Petrović i Sablja izvukli barem remi sa svojom defanzivom, pa definitivno i Adžem ukoliko ne bi izvodio akrobacije kao što je Krčmar večeras.
Mozemo kriviti igrace ali nisu oni postavili igru nego trener.
Tip nije upoznat s nasom ligom i lupa neke gluposti.

Dodaj jos i Zeca koji se barem trudio malo, nije izgorio i bio izgubljen za onih 45 min sto je igrao.

Crni Zaime sta bi?? PA wtf :shock:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:19

Zajmovic poznatiji kao Ronaldo iz Travnika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 00:20

LjoZee je napisao/la:
lisander je napisao/la:Vi niste dobre glave ako serete na Šabana pored Vranješa i Arežine
Sva trojica su glumili manekene. Ako je nase dijete ne treba presutjeti neke stvari. Isto vazi i za ublehu na golu. Nek su 100 puta nasa djeca.
Malom se nema sta reci, dijete ima 19.g, jos njemu treba znanja i iskustva i zato se mora i treba uzeti u zastitu i pogotovo zato sto je nase dijete, za razliku od Vranješa koji vec konstantno pokazuje da ne može ili neće, jednu je odigrao kako treba od kada je dosao, ovo ostalo pisi propalo, ista stvar i sa Arezinom, ponasa se kao da je tu pet godina, protiv GOSKA uzima loptu Blagojevicu za slobodnjak, maše, odmahuje, veceras se nije vidio, jako limitiran igrac, kao da nema snage za vece i jace utakmice, ove utakmice su najbolji pokazatelj sta imas na terenu i danas sve smo svi vidjeli sve
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 27 jul 2018, 00:23

Šta vam je ljudi mene je prvog iznenadio ovaj Apollon mislio sam da su Zeljo i oni tu negdje sto se tice kvalitete ali kad je počela utakmica ljudi su uzeli loptu i ponasali se kao da su Arsenal, nevjerovatna mirnoća, pojedinacna kvaliteta, pas igra sa vrlo malo dodira, uz sve to i prodornost. Nazalost veceras je samo Apollon igrao i tesko je prihvatiti tu cinjenicu, tesko je bilo vidjeti nemocnog Zelju na sviom terenu ali jbg, sad mogu neki srati po treneru i igracima, mozda je moglo bolje sa Zeljine strane ali naletili ste vrlo jakog protivnika i to smo svi vidjeli veceras. Moj zakljucak je da je presudila mirnoca a da bi imao mirnocu moras imati iskustvo a Apollon ga sigurno ima jer samo kvalitetna ekipa moze odigrati onakvu utakmicu!
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 27 jul 2018, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 00:24

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Jedini koji su večeras odigrali pristojnu utakmicu su Čurjurić, Pavić, Krpić i sa klupe donekle Blagojević i Veselinović koji su nas prodrmali kad su ušli, mada više su Kiprani pustili gas nego što su naši zaigrali bolje. Ovo ostalo, loše sa tendencijom ka katastrofalnom.

Mislim da bi ovdje Petrović i Sablja izvukli barem remi sa svojom defanzivom, pa definitivno i Adžem ukoliko ne bi izvodio akrobacije kao što je Krčmar večeras.

Dodaj jos i Zeca koji se barem trudio malo, nije izgorio i bio izgubljen za onih 45 min sto je igrao.

Ma stoji da je Slobodan promašio i taktiku i izbor igrača, to sam svakako napisao u prethodnom postu. Al' bolan, Arežina i Vranješ? Pa majku vam za šta vi platu primate, igrači vam stoje po pet metara od vas kada se branite, a kada mi "imamo posjed" pokretni su toliko da mi se čini da je večeras više kilometara pretrčao onaj jedan reflektor na stadionu nego Arežina i Vranješ zajedno. Ma mrš u qurac obojica, ako ne možete nemojte ni igrati protiv ovih ozbiljnih ekipa.

Nije meni majke mi moje krivo zbog poraza, ljudi jesu kvalitetniji i bolji od nas, to je vidljivo prosto golim okom čak i običnom laiku, al' da onoliko nemoćan i nezainteresovan možeš biti, stvarno ne mogu da vjerujem.

Atmosfera je bila odlična s obzirom kakva je igra bila, pojedinci večeras nisu zaslužili da ih se pljune a kamo li da neko skače i bodri ih. Što reče jedan lik na tribini večeras, radujem se korneru k'o da smo gol dali :roll:

Edit: I nije Apollon toliko kvalitetan, nego je komplet naša ekipa svojom igrom večeras od njih napravila Barcelonu, yebote ljudi nas izbacuju na malom prostoru k'o kakvu djecu na školskom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:28

Meni je Anel drag kao i Hajdar, Sehici itd, ali me nervira sto od 90 minuta on je mozda 5 ono dao sve od sebe. Za to nema opravdanje. Zbog godina i svega ok je podrzati kad pogrijesi, ali treba natopiti dres pogotovo kad si od malih nogu tu.

SARAJEVO1921
Kontakt:

Post Postao/la SARAJEVO1921 » 27 jul 2018, 00:37

Mene od svega najviše brine Krcmareviceva izjava kako su igraci dali sve od sebe i to kada je pitanju želja i htjenje :crazy:
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 00:39

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:

Ma stoji da je Slobodan promašio i taktiku i izbor igrača, to sam svakako napisao u prethodnom postu. Al' bolan, Arežina i Vranješ? Pa majku vam za šta vi platu primate, igrači vam stoje po pet metara od vas kada se branite, a kada mi "imamo posjed" pokretni su toliko da mi se čini da je večeras više kilometara pretrčao onaj jedan reflektor na stadionu nego Arežina i Vranješ zajedno. Ma mrš u qurac obojica, ako ne možete nemojte ni igrati protiv ovih ozbiljnih ekipa.

Nije meni majke mi moje krivo zbog poraza, ljudi jesu kvalitetniji i bolji od nas, to je vidljivo prosto golim okom čak i običnom laiku, al' da onoliko nemoćan i nezainteresovan možeš biti, stvarno ne mogu da vjerujem.

Atmosfera je bila odlična s obzirom kakva je igra bila, pojedinci večeras nisu zaslužili da ih se pljune a kamo li da neko skače i bodri ih. Što reče jedan lik na tribini večeras, radujem se korneru k'o da smo gol dali :roll:

Edit: I nije Apollon toliko kvalitetan, nego je komplet naša ekipa svojom igrom večeras od njih napravila Barcelonu, yebote ljudi nas izbacuju na malom prostoru k'o kakvu djecu na školskom.
Moram priznati da je Veca slab vec par tekmi a razlog je nema konkurencije. Zna da ce igrati svaku i ceka ino.
Vranjes je zestoka prevara, Hajdar grije klupu prevari.
Arezina pa svako nam je rekao kakav je a i mogao si ga pratiti.
Ljen-cu-ga koji zna ošinuT po golu i podvaliti koju kad mu je cejf. Brzi jedino od kornjace.

Njih se prepali a oni slabi samo sto smo mi krš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:40

E yebala ih njihova borba. Vecu ljudi imaju zelju na bajramskom turniru nego pojedini veceras.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 00:41

LjoZee je napisao/la:Meni je Anel drag kao i Hajdar, Sehici itd, ali me nervira sto od 90 minuta on je mozda 5 ono dao sve od sebe. Za to nema opravdanje. Zbog godina i svega ok je podrzati kad pogrijesi, ali treba natopiti dres pogotovo kad si od malih nogu tu.
Ma ne krivim ja njega toliko, jest odigrao loše al' valjda bi "kapitalac" Vranješ i "pojačanje" Arežina (dobro, on jest pojačanje za našu ligu gdje 90% ekipa ne mogu igrati agresivno kao Kiprani večeras) trebali povući njega, da on odigra dobro kad oni igraju dobro, a ne obrnuto.

Stvarno ne mogu da vjerujem šta je Krčmarević uradio večeras, analizirao ih Starovlah i rekao da su spori i da to treba iskoristiti, šta je Krčmarević uradio, stavio naše najsporije i najtromije moguće igrače na teren večeras, gdje je tu logika? Pa eto, skoro da kažeš da je htio i namjerno išao da izvede najgoru ekipu, mislim da to ne bi uspio uraditi kao što je večeras uradio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 27 jul 2018, 00:43

Veca Rodin Bakrac Pavic Stevanovic Hajdarevic Curjuric Blagojevic Zec Veselinovic i Krpić

Dobitna kombinacija s kojom bi ja koji nikad nisam bio trener otkinuo bar remi ovim amaterima

Blagojevic Zec Hajdar i Veseli na klupi a igraju ovi sporaci haloooooo.
Zadnja izmjena: Manijakdolopate, dana/u 27 jul 2018, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jul 2018, 00:44

Ma nije vranes nikakva prevara jbg ipak je igro u dosta repsketavilnim klubovima bar za nase uslove nije to slucajno...ali ono sto im treba da bude skola ubuduce je to da ne dovode igrace koji su vece pred penzjiom i koji nemaju ama bas nikakav motiv da igraju osim da uzmu pare po stare dane...
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:47

E ne treba sad pretjerivati pa prozivati Refika i da je on razlog sto Anel igra. On jeste talentovan i pokazuje to u nasoj ligi, ali veceras nista pokazao nije. Nije fizicki jak kao Hajdarevic pa je i to malo problem. On moze puno, ali to vecerasnjim setanjem nije mogao pokazati.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 00:48

MocMahale444 je napisao/la: Moram priznati da je Veca slab vec par tekmi a razlog je nema konkurencije. Zna da ce igrati svaku i ceka ino.
Vranjes je zestoka prevara, Hajdar grije klupu prevari.
Arezina pa svako nam je rekao kakav je a i mogao si ga pratiti.
Ljen-cu-ga koji zna ošinuT po golu i podvaliti koju kad mu je cejf. Brzi jedino od kornjace.

Njih se prepali a oni slabi samo sto smo mi krš.
Mah, šta reći za Vecu, prosto ne mogu da vjerujem da je htio hvatati onakvu bombu, eto ne razumijem se nešto u te golmanske stvare i finese, al' ako ono nije primjer lopte koja se boksuje i odbija, onda ne znam šta je.

U tome i jeste problem, svi mi znamo to oko Arežine i Vranješa, al' naš trener to ne zna ili ne želi da zna, e to je meni poražavajuće. Jedino gore od toga je što on poslije utakmice govori kako smo mi dali maksimum i kako je protivnik jednostavno bolji, pa majstore ako misliš da je ovo maksimum tvoje ekipe hajde ti prika još sutra ujutro podnesi ostavku, nemaš ti ovdje šta tražiti.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 jul 2018, 00:53

Manijakdolopate je napisao/la:Otvoreno kazem da je budala svako ko misli da Curjuric Pavic i Rodin nisu fenomeni za ove prepotente profesionalce iz omladinskog pogona Želje.
Prije svega da se razumijemo, trebaju igrat nasa djeca al talentovana a ne djeca nasih bivsih igraca.
Dajte vi njima shisha bar na stadionu zaboli njih ona stvar za ekipom led panelima i ostalim stvarima.
Koji story da se baci iz Antalije i Međugorja na instagram i to je to.
Vedranu i ne zamjerim toliko koliko ovom malom, Hajdar je pokazao da je Luka Modric za ovog Babinog manekena.
Onaj invalid Jadranko izgleda je dobio klauzulu u ugovoru u kojoj stoji da mora igrati, isto kao sto je i Arezina potpisao skoro

Veca Rodin Bakrac Pavic Stevanovic Hajdarevic Curjuric Blagojevic Zec Veselinovic i Krpić

Dobitna kombinacija s kojom bi ja koji nikad nisam bio trener otkinuo bar remi ovim amaterima

Fakat cijelo vrijeme razmisljam sto nije ova ekipa igrala ,cim su bili na terenu i gol je dosao ,vezni red anel vranjes i arezina ,krilo curjuric i desni bek rodin pa nevjetovatno

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2018, 00:55

Imal snap čat krčma da mu Rokoko, Raonffa i ja slozimo taktiku.
Sta cuga neku brlju mozda?
Grehota je prozivati Anela :stop: a za Vecu govoriti "greske se desavaju" :hmmmmm: za Bogija "š@š nema boljeg", Vranjesa koji je uzeo 1 (jednu) loptu, izgubio sve.
Arezinu koji treba na doping test sad odma. Usporeni snimak, Zaima koji je nabije pa ko žirafa pokusava do nje.
Ali eto Sabana cemo u trehu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jul 2018, 00:59

Mi sto vise prozivamo Bogicevica on ima vecu minutazu. Jos kad ga pohvali Krcmar na press-u. Kaze opasan nakon prekida. Jeste, ali za nas gol.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 00:59

Cuspajz je napisao/la:
Manijakdolopate je napisao/la:Otvoreno kazem da je budala svako ko misli da Curjuric Pavic i Rodin nisu fenomeni za ove prepotente profesionalce iz omladinskog pogona Želje.
Prije svega da se razumijemo, trebaju igrat nasa djeca al talentovana a ne djeca nasih bivsih igraca.
Dajte vi njima shisha bar na stadionu zaboli njih ona stvar za ekipom led panelima i ostalim stvarima.
Koji story da se baci iz Antalije i Međugorja na instagram i to je to.
Vedranu i ne zamjerim toliko koliko ovom malom, Hajdar je pokazao da je Luka Modric za ovog Babinog manekena.
Onaj invalid Jadranko izgleda je dobio klauzulu u ugovoru u kojoj stoji da mora igrati, isto kao sto je i Arezina potpisao skoro

Fakat cijelo vrijeme razmisljam sto nije ova ekipa igrala ,cim su bili na terenu i gol je dosao ,vezni red anel vranjes i arezina ,krilo curjuric i desni bek rodin pa nevjetovatno
Sve i da je htio postaviti najgoru moguću taktiku i izvesti najgore moguće igrače, mislim da ne bi uspio. Eto bukvalno to kažem, da je htio ne bi to uradio kako je uradio večeras, gdje smo lafo tražili pobjedu :lol:

A najgore je, kako već rekoh, što on kao i njegovi prethodnici ne vidi ili ne želi da vidi gdje griješi, što znači da će mu ta tvrdoglavost (ako ne promijeni pristup) vrlo brzo doći glave, kao što je došla svakom njegovom prethodniku.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2018, 01:01

LjoZee je napisao/la:Mi sto vise prozivamo Bogicevica on ima vecu minutazu. Jos kad ga pohvali Krcmar na press-u. Kaze opasan nakon prekida. Jeste, ali za nas gol.
Ne mogu vala na ovaj stoperski trojac ništa plaho srati, pogotovo na Rodina i Bakrača. Nas su večeras Kiprani raznijeli na sredini terena, ubili, potukli, devastirali, znači demolirali nas u svakom smislu na sredini terena, pa s tim u vezi i odbrana je bila na velikoj vjetrometini i spašavali su koliko su mogli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.