FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pickasta igra, prepali se protivnika i maksimalno ga precijenili, standardna nasa boljka, gledaju da se sto prije rijese lopte, igra nikakva, prvi sut u okvir gola tek u 74.minuti Realno sta i ocekivati od igraca Goska, Mladosti i Sutjeske, mozda i bolje ovako da se sto prije okrenemo ligi
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
-
- Kontakt:
0-2 dole i mi smo na konju
Ma jeste li vi normalni ? Pa jedna Suduva uvali tricu za 20 minuta SAMPIONU TOG KIPRA ?!
Pojedinci ko zadnje p.... odigrali. Naravno da ne mozes onda meda. Cast pojedincima. Okrenut se Zenici i ligi od ovog nema nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nisu gola nam zabili da valja a mi dva dobra. Uzimamo mi ove na strani glat.LjoZee je napisao/la:Pojedinci ko zadnje p.... odigrali. Naravno da ne mozes onda meda. Cast pojedincima. Okrenut se Zenici i ligi od ovog nema nista.
Promasena taktika i igraci u potpunosti, postavka kakve se ni Slavko Petrovic ne bi postidio.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mogu nas samo nakantati ko mi Estonce i to je to. Anele bolje ne idi nigdje jos bar sezonu. 5 puta dotakao loptu za 93 minute.samoposmatram je napisao/la:Nisu gola nam zabili da valja a mi dva dobra. Uzimamo mi ove na strani glat.LjoZee je napisao/la:Pojedinci ko zadnje p.... odigrali. Naravno da ne mozes onda meda. Cast pojedincima. Okrenut se Zenici i ligi od ovog nema nista.
Ovaj trener pojma nema, sve što je mogao pogrešno uraditi večeras uradio je.
Al eto prodje drugo poluvrijeme što neko reče ranije.
Samo me zanima koliko kola u ligi treba proći pa da vidimo da nas nema nigdje.
Al eto prodje drugo poluvrijeme što neko reče ranije.
Samo me zanima koliko kola u ligi treba proći pa da vidimo da nas nema nigdje.
-
- Kontakt:
Teske noge valja izaci na ovakvu Grbavicu. Ja nesmijem ni Grbavicu da mi nebi pozlilo.Vjeruj mi na Kipru pokazuju pravo lice.LjoZee je napisao/la:Mogu nas samo nakantati ko mi Estonce i to je to. Anele bolje ne idi nigdje jos bar sezonu. 5 puta dotakao loptu za 93 minute.samoposmatram je napisao/la:Nisu gola nam zabili da valja a mi dva dobra. Uzimamo mi ove na strani glat.LjoZee je napisao/la:Pojedinci ko zadnje p.... odigrali. Naravno da ne mozes onda meda. Cast pojedincima. Okrenut se Zenici i ligi od ovog nema nista.
Ovaj Apollon bezveze vala ekipa, nisu sanse stvorili kako treba. Da smo ih napali odmah sa pokretljivim i brzim igracima moglo je svasta biti, citav stadion osim Krcmarevica je znao da je morao Zec poceti mec od pocetka, isto tako i Blagojevic. A mi protiv ovako spore ekipe odgovorimo sa najsporim veznim redom u historiji, Arezina i Vranjes ni u snu ne mogu zajedno igrat.
Curjuric je nas najbolji veznjak, al ga potrosi Krcma na krilu koje realno ne zna igrat, i sam pokusava ulazit u sredinu jer po strani ne moze nista napravit. Isto tako stavljamo covjeka od skoro dva metra na desnog beka, na poziciju koju je u zivotu dvaput odigrao mozda. Rizikuj sa Sehicem pa sta bude, Rodina mi je bas zao bilo, ocigledna je nemoc da ista uradi na toj poziciji i defanzivno i ofanzivno.
Curjuric je nas najbolji veznjak, al ga potrosi Krcma na krilu koje realno ne zna igrat, i sam pokusava ulazit u sredinu jer po strani ne moze nista napravit. Isto tako stavljamo covjeka od skoro dva metra na desnog beka, na poziciju koju je u zivotu dvaput odigrao mozda. Rizikuj sa Sehicem pa sta bude, Rodina mi je bas zao bilo, ocigledna je nemoc da ista uradi na toj poziciji i defanzivno i ofanzivno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Manjak kvaliteta, borbenosti i neke promasene stvari sto se tice trenerskog dijela su rezultat ove "igre". Arezina, Anel, Zajmovic, Vranjes glume nesto kao oni neke zvijezde. Kjosevski idi i ti negdje vise i povedi Bogicevica. Ubiste nas. Svaka cast Bakracu, Krpicu, Pavicu, Ivanu i Rodin ( bio je zavaljen jbg).
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 26 jul 2018, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Sto se ibretis, rekao sam ti ranije cim nije izabran Amar.LjoZee je napisao/la:Pojedinci ko zadnje p.... odigrali. Naravno da ne mozes onda meda. Cast pojedincima. Okrenut se Zenici i ligi od ovog nema nista.
Vecu prodati sto prije, ako ga ko hoce ozbiljno.
Kao da se zasitio Zelje.
Samo sam napravio gresku za onog Curjurica (izgledao da ima koju kilu viska) uglavnom zna lopte.
Za ostalo no koment.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Realno, Arežina nije nešto pokazao, zna podvaliti loptu ali mora se još više truditi. Bogičević tribine ili nek ode sam iz kluba, Šabanadžovića prodat što prije ako je moguće, Krpić pokazao klasu i trenutno najbolji naš igrač u Čurjurića. Rodin i Bakrač solidno odigrali. Pavić standardno dobar. Kjosevski - Hart no.2. Sve u svemu, ima šanse al moraju pokazat "muda" ako žele proći.
- invincible1921
- Kontakt:
Krcmarevic: Nisu barcelona...
Bgm meni su vcrs nasprem nas djelovali bas tako
Bgm meni su vcrs nasprem nas djelovali bas tako
=\_1921_/=
Yebem li ti Bogičeviću majku u pichku pa u svakoj bitnijoj utakmici ti zabiješ autogo ili uveliko pomogneš protivničkoj ekipi.
A i tebi lažni kapitenu se sjetim fino najmilijih jer se drsko ponašaš prema svetom dresu, a uz sve to nisi ni kvalitetan.
Zar je toliko bilo teško Krčmareviću izvesti postavu sa malo bržim igračima, a ne sa yebenim puževima golačima, imate li ti i Zeba oči da vidite nepostojanost Arežine i potrebu za ubrzanjem igre?
Ljudi viši od nas mi kao igramo na duge lopte, kakva je to taktika?
I mimo svega, neka su kvalitetniji, ali mi niko ne može reći da nismo mogli napraviti yebenu šansu na SVOJOJ GRBAVICI, renoviranoj, prelijepoj GRBAVICI ispunjenoj skoro do posljednjeg mjesta...
Promašena taktika skroz...
Jeste li svjesni koliko nam znači Blagojević?
Utakmica bez žutog kartona, zaista?
Borba?
Kvalitetnijeg protivnika ne možeš dobiti pichkastom igrom i lošom defanzivom, za to ti treba borba, želja, defanziva i RASPOLOŽEN GOLMAN, ali ko će biti raspoložen, valja laprdati protiv trenera.
I za kraj, ove godine izgovora nema, titula ili se kupite svi od prvog do posljednjeg.Ne mogu da vjerujem da sportski segment ne možemo dovesti na pristojan nivo, nivo koji će ispratiti pozitivnu priču na drugim poljima.
Volim te!
Volim te Željo!
A i tebi lažni kapitenu se sjetim fino najmilijih jer se drsko ponašaš prema svetom dresu, a uz sve to nisi ni kvalitetan.
Zar je toliko bilo teško Krčmareviću izvesti postavu sa malo bržim igračima, a ne sa yebenim puževima golačima, imate li ti i Zeba oči da vidite nepostojanost Arežine i potrebu za ubrzanjem igre?
I mimo svega, neka su kvalitetniji, ali mi niko ne može reći da nismo mogli napraviti yebenu šansu na SVOJOJ GRBAVICI, renoviranoj, prelijepoj GRBAVICI ispunjenoj skoro do posljednjeg mjesta...
Borba?
Kvalitetnijeg protivnika ne možeš dobiti pichkastom igrom i lošom defanzivom, za to ti treba borba, želja, defanziva i RASPOLOŽEN GOLMAN, ali ko će biti raspoložen, valja laprdati protiv trenera.
I za kraj, ove godine izgovora nema, titula ili se kupite svi od prvog do posljednjeg.Ne mogu da vjerujem da sportski segment ne možemo dovesti na pristojan nivo, nivo koji će ispratiti pozitivnu priču na drugim poljima.
Volim te!
Volim te Željo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne boli poraz koliko kurcobolja pojedinih. To kad pomijesas sa neznanjem dobijes ovaj odron. Nemaju nijedno opravdanje za Celik. Bit ce tamo pun stadion i sva ta euforija, ali pobijediti moraju. Pojedini nek manje glume zvijezde i nek igraju vise za tim jer nisu ni za federalnu ligu.
Potajno sam se nadao nekom remiju,ali razlika u kvalitetu je odmah vidljiva.
Zasto su Bogicevic i Vranjes jos uvijek u timu,nije mi jasno.
Turbo bek mi je izgledao solidan veceras.
Za nase prvenstvo bi mogao biti pojacanje.
Zasto su Bogicevic i Vranjes jos uvijek u timu,nije mi jasno.
Turbo bek mi je izgledao solidan veceras.
Za nase prvenstvo bi mogao biti pojacanje.
💩💩
- ASD
- Kontakt:
Ovo je sve bilo zbog lose postavke igraca.
Rodin je trebao igrati stopera umjesto mrtvog Bogicevica, koji na ovom nivou ne moze nikako doprinijeti vise.
Curjuric je trebao igrati u sredini, a Vranjes i Arezina nemaju sta raditi u ovakvoj utakmici u prvoj postavi.
Zeljo nazalost nema desnog beka nakon povrede Stevanovica, alternativa je Sehic koji nema seniorskog iskustva, pogubno bi za momka bilo odmah ga gurnuti u vatru da osjeti ovaj pritisak.
Blagojevic je morao igrati, a isto tako mislim da fali jedan dobar fizikalac u veznom redu Zeljeznicara.
Rodin je trebao igrati stopera umjesto mrtvog Bogicevica, koji na ovom nivou ne moze nikako doprinijeti vise.
Curjuric je trebao igrati u sredini, a Vranjes i Arezina nemaju sta raditi u ovakvoj utakmici u prvoj postavi.
Zeljo nazalost nema desnog beka nakon povrede Stevanovica, alternativa je Sehic koji nema seniorskog iskustva, pogubno bi za momka bilo odmah ga gurnuti u vatru da osjeti ovaj pritisak.
Blagojevic je morao igrati, a isto tako mislim da fali jedan dobar fizikalac u veznom redu Zeljeznicara.
- MocMahale444
+1 i s ovog acctaRokoko87 je napisao/la:Yebem li ti Bogičeviću majku u pichku pa u svakoj bitnijoj utakmici ti zabiješ autogo ili uveliko pomogneš protivničkoj ekipi.
Borba?
Volim te!
Volim te Željo!

sad eto nisi znao da ce biti ovako.
Dovedi, raskini i odvedi

Prodati Vecu, Sabana i Hajdara. Necemo valjda ostati bez dinara sto se njih tice.
Don. Krpa

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: AdinSally, CentarsutNaClanak921, elSaik, Ferroviere1987, itatabisine, Mana, MrkiMedo, N3R3D, Napaceni87, r3m1, Ramirez, seha77, Stole, tiagofaria25 i 340 gostiju.