FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jul 2018, 23:13

Samozdravlje je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Za Sarajevo će od prve minute zaigrati: Pavlović- Pidro, Mujakić, Adukor, Hebibović - Rahmanović, Mustafić, Velkoski - Šišić, Halilović, Ahmetović.

Na klupi su ostali Tucaković, Hodžić, Stanojević, Resić, Šofranac, Handžić i Tatar.

Šabana ni na klupi.
dobro Resić može sve po desnoj, bode Dule oči i ovaj Tucaković...
Stvarno FKS ima 20 fudbalera mrtvi prosjek . Domaci fudbaleri(Akademci) su jedino sto je lijepo vidjeti.Svi ovi fudbaleri sa strane nisu prosli bolje fud. skole od Akademaca.Cudno ,ali u Zrinjskom bi dominirali - Zasto ?Ako bude pravi odabir juniora i 5-snji ugovori ,uz sabur navijaca(tesko,ali nekad moramo odsaburiti)mozda izadje na dobro za 2-3 god.Vazno je ovo proci veceras i nadati se uz dobru i pozrtvovanu igru.Ne sumnjam da ce juniori ostaviti srce na terenu,a da li ce biti dovoljno kvaliteta ? Sretno nam.
Samo da dodam Rahmanovic prvo poluvrijeme odigrao odlicno ,zna momak lopte,a i hladan,borben vjerovatno u drugom igrao nesto drugo. Hvalite Velkovskog ,za mene nije igrac koji donosi prevagu(znam sad ce napadi) ali danas jedna od boljih partija (bojim se da ce ga drzati 10 utakmica).Ko je pratio Musemica prije(a jeste vecina,uvijek forsirao starije,sto stariji to bolji).Mozda je ovo neki drugi Musemic.Zelim mu da vas sviju obraduje zajedno sa Akademcima i da dugo bude trener Sarajeva (naravno , ako mi svi budemo zadovoljni).Pozdrav Pitarima i HZ . PS. TREBAMO SABURA. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jul 2018, 23:15

Svaka cast za ekipu :bih:

Sasvim solidna partija, mogu reci i vrlo dobra... Bilo je super...

Koja je ono grupa ljudi na sjeveru? :wtf:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jul 2018, 23:16

Krle, Hebib, mujakic, pidro strasnu su utakmicu odigrali. Nekako je izgledalo kao da igramo koliko nam treba, malo konfuzno u pocetku, ali kad su se oslobodili prelijepo je to izgledalo. Dosta pasova, konbinatorike. 2 gola iz izradjenih akcija i iz prekida ekstra. Pidro odlican, mustafic ok djeluje mi sporo za one pozicije. Husref voli igrace koji mogu igrati vise pozicija, tako je bilo vazda. Idemo dalje, u bjeljinu po 3 boda.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 jul 2018, 23:22

Rekao sam da prva utakmica po onom kjametu nije mjerilo! Večeras se vidjelo da imamo igru, fino to izgleda, ali isto tako mislim da ova ekipa nije nikakvo mjerilo! Mislim da su slabiji od Zarie, na nivou su neke ekipe koja bi bila u vrhu prve federalne lige! Radnik će dosta više reći gdje smo. Sviđa mi se pristup i što je Husref odigrao taktički, onoliko koliko nam treba! Za djecu je već sve rečeno, puno mi je srce!

Ko je poveo "skaute ostani" s istoka? :hmmmmm: :think:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jul 2018, 23:23

Ova ekipa je duplo jaca od zarie, neki nivo radnika, mladosti.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 jul 2018, 23:23

Prelijepa noc na Koševu, ova omladina u nasoj ekipi odusevila, Pidro mislim sta reci, a drago mi je zbog malog Resica takodje, sve cestitke, sad za vikend u Bijeljinu, pa se pripremiti za tu Fiorentinu/Atalantu pa sta bude jbg. Jedina mrlja veceras je ovo sto se trenutno dogadja sa Hz, ocito da tu trenutno nista ne stima, ali nadam se da ce pronaci neki kompromis.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 jul 2018, 23:26

Obuća Emir, jedan je od nas. Na vakat šalje klince da razviju emocije prema pravom klubu. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2018, 23:27

Ovi nas na Areni poslase u Bergamo,u onim Arena vjestima kao pobjednik dana FK Sarajevo i kao idemo sad u Bergamo.Haj ti budi pametan pa biraj od dva zla gore.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2018, 23:29

Atalanta je manje zlo ali i tu ga pusimo, slaba je ovo ekipa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jul 2018, 23:29

uNbx je napisao/la:Obuća Emir, jedan je od nas. Na vakat šalje klince da razviju emocije prema pravom klubu. :bow:

zaboravio si dzenu brateeee :D :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 jul 2018, 23:30

Daj Fiorentinu, i oni su nasi ljiljani.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 23:32

Eh sad treba dati maximalnu podršku igračima za Bijeljinu, treba ih samo tako nafurati da grizu, jedu, oru teren u subotu pa da konačno startamo sa pobjedom i da ne bude odma zaostatak.
Treba stalno pisati i na neki način vršiti pritisak da ovi u klubu dovedu kakvo pojačanje, moramo se još pojačati a oni ništa ne rade povodom tog pitanja. :facepalm:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 jul 2018, 23:33

MortemHz je napisao/la:Atalanta je manje zlo ali i tu ga pusimo, slaba je ovo ekipa.
Vojvodina je izbacila Sampdoriu prije godinu dvije, tako da daj Fiorentinu :njanjanja:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2018, 23:34

Dva kapitalca i ligu bi glat uzeli, to me boli. Djeca oduševila, na velikom si ispitu s njima Husrefe. Budu li im falile minute bolje da sam odeš! :D

Kad ga mali Resić zabi svima drago ko da im je vlastito dijete debitovalo i pogodilo! Samo guraj, malac!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jul 2018, 23:37

Vecinu utakmice katastrofalna igra, bilo je nekoliko finih akcija. Resic fantastican, on je igrac koji dodje sat vremena ranije na trening i samostalno radi, bar je u juniorima i kadetima tako. Mustafic sa greskama, ali pretrcao. Pidro vise od svakog beka u zadnjih 5 godina pokazao. Mujakic nepotrebno komentarisati. Upariti ga sa stoperom, Adukor u vezni i udri. Handzic mi se takodjer dopao, kao i Sisic samo da ima bolji zavrsi pas.
Sabrine mi moje!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 jul 2018, 23:38

Ok je ovo večeras bilo, da je dobit Radnika i solidno odigrat sa talijanima i da se okrećemo prvenstvu.

:salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2018, 23:39

Prelijepo....
Igraju se djeca ko oni na igralištu iza škole, uživaju.

Rahmanović večeras pravo raspoložen, a nije ni žuti dobio.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 23:40

joker90 je napisao/la:Dva kapitalca i ligu bi glat uzeli, to me boli. Djeca oduševila, na velikom si ispitu s njima Husrefe. Budu li im falile minute bolje da sam odeš! :D

Kad ga mali Resić zabi svima drago ko da im je vlastito dijete debitovalo i pogodilo! Samo guraj, malac!
Tačno, ma ne moraju biti kapitalci, dovedi solidnog desnog beka, jednog kreativca solidnog i imaš odlične šanse da napadneš prvo mjesto ali Hadžić reče samo ako iskoči kakav dobar igrač da neće bježati od tog, ne reče da će biti još pojačanja kad ga onaj komentator arene upita prije početka utakmice, to me baš razočara. Nije da se nema para da se dovedu još dva igrača već to deb.ili očito ne vide.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2018, 23:41

Za Radnik najavljeno puno izmjena ,sta god to znacilo.Putuje se u subotu vec dole.

Pitali Husrefa za Fiorentinu kaze sta da pricam neznam im tri igraca nabrojat :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2018, 23:44

BordoSarajevo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dva kapitalca i ligu bi glat uzeli, to me boli. Djeca oduševila, na velikom si ispitu s njima Husrefe. Budu li im falile minute bolje da sam odeš! :D

Tačno, ma ne moraju biti kapitalci, dovedi solidnog desnog beka, jednog kreativca solidnog i imaš odlične šanse da napadneš prvo mjesto ali Hadžić reče samo ako iskoči kakav dobar igrač da neće bježati od tog, ne reče da će biti još pojačanja kad ga onaj komentator arene upita prije početka utakmice, to me baš razočara. Nije da se nema para da se dovedu još dva igrača već to deb.ili očito ne vide.
Kad bi Crepulja odigrao onako kako mislimo da može, to bi isto bio ogroman plus i vjetar u ledja što se tiče lige.

Nego, šta nam bi sa sjeverom večeras? Može i pp ko je upućen u te vode..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.