Samo da dodam Rahmanovic prvo poluvrijeme odigrao odlicno ,zna momak lopte,a i hladan,borben vjerovatno u drugom igrao nesto drugo. Hvalite Velkovskog ,za mene nije igrac koji donosi prevagu(znam sad ce napadi) ali danas jedna od boljih partija (bojim se da ce ga drzati 10 utakmica).Ko je pratio Musemica prije(a jeste vecina,uvijek forsirao starije,sto stariji to bolji).Mozda je ovo neki drugi Musemic.Zelim mu da vas sviju obraduje zajedno sa Akademcima i da dugo bude trener Sarajeva (naravno , ako mi svi budemo zadovoljni).Pozdrav Pitarima i HZ . PS. TREBAMO SABURA.Samozdravlje je napisao/la:Stvarno FKS ima 20 fudbalera mrtvi prosjek . Domaci fudbaleri(Akademci) su jedino sto je lijepo vidjeti.Svi ovi fudbaleri sa strane nisu prosli bolje fud. skole od Akademaca.Cudno ,ali u Zrinjskom bi dominirali - Zasto ?Ako bude pravi odabir juniora i 5-snji ugovori ,uz sabur navijaca(tesko,ali nekad moramo odsaburiti)mozda izadje na dobro za 2-3 god.Vazno je ovo proci veceras i nadati se uz dobru i pozrtvovanu igru.Ne sumnjam da ce juniori ostaviti srce na terenu,a da li ce biti dovoljno kvaliteta ? Sretno nam.DenchiNL je napisao/la:dobro Resić može sve po desnoj, bode Dule oči i ovaj Tucaković...muhamedhulk je napisao/la:Za Sarajevo će od prve minute zaigrati: Pavlović- Pidro, Mujakić, Adukor, Hebibović - Rahmanović, Mustafić, Velkoski - Šišić, Halilović, Ahmetović.
Na klupi su ostali Tucaković, Hodžić, Stanojević, Resić, Šofranac, Handžić i Tatar.
Šabana ni na klupi.