FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Najgora pogresna stvar je sto klubovi kod nas sa igracima potpisuju kratkorocne ugovore, te igraci odlaze bez veceg transfera, a klubovi ostaju bez sredstava!
Ista stvar je i u Slobodi!
Po meni ne teba dovoditi igrace ako nece potpisati bar ugovor na dvije godine!
Sto se tice Zeljinih igraca koji su otisli i koji najavljuju odlazak, mislim da je to glupost i da njihovi menadjeri rade za sitne pare. Poslije evropskih utakmica vjerovatno bi dobili na cijeni i otisli u bolje klubove!
Prelazak u Split sigurno nije neki uspjeh jer Zeljo je ipak mnogo veci klub, koji je dao mnogo vise velikana fudbala!
Ako neko misli da ce se prodati bolje iz Splita grdno se vara! Uskoro ce sjediti na klupi i biti zamjena, a onda ga niko nece zeljeti.
Uostalom smatram da su neki i zdepi sto napustaju Zelju kada je najpotrebnije da su tu!
Ipak mislim da ce Amar napraviti opet dobar tim koji ce se boriti za titulu, medjutim do evropskih utakmica je kratak period.
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje i dolazim na tekme Zelje kada bude igrao evropske!
Ista stvar je i u Slobodi!
Po meni ne teba dovoditi igrace ako nece potpisati bar ugovor na dvije godine!
Sto se tice Zeljinih igraca koji su otisli i koji najavljuju odlazak, mislim da je to glupost i da njihovi menadjeri rade za sitne pare. Poslije evropskih utakmica vjerovatno bi dobili na cijeni i otisli u bolje klubove!
Prelazak u Split sigurno nije neki uspjeh jer Zeljo je ipak mnogo veci klub, koji je dao mnogo vise velikana fudbala!
Ako neko misli da ce se prodati bolje iz Splita grdno se vara! Uskoro ce sjediti na klupi i biti zamjena, a onda ga niko nece zeljeti.
Uostalom smatram da su neki i zdepi sto napustaju Zelju kada je najpotrebnije da su tu!
Ipak mislim da ce Amar napraviti opet dobar tim koji ce se boriti za titulu, medjutim do evropskih utakmica je kratak period.
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje i dolazim na tekme Zelje kada bude igrao evropske!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Šehi istiše ugovor za 6 mjeseci kao i Bekriću. Za Bekrića se znalo da će otići. Šimić je imao jedan od najboljih uvovora u Želji. Bučan ima tranjciku i Željo nema para da gla plati. Sve čisto
Vjerujem da naredne sezone nećemo biti ništa slabiji, barem što se tiče PL
U Europi ako šta napravimo dobro je, ako ne, bože moj, ima naredna sezona 
Daj da složimo par igrača i očistimo dugove, ostalo će doći samo po sebi

Vjerujem da naredne sezone nećemo biti ništa slabiji, barem što se tiče PL

Daj da složimo par igrača i očistimo dugove, ostalo će doći samo po sebi

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 08 jun 2010, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kako bolan možeš pisati takve nebuloze...cassanova je napisao/la:Bekrića možemo zamijeniti, Zajko Zeba inače se odvano spominje samo da raskine ugovor sa Alanijom i to je već gotova stvar. Dok na Bučanovoj poziciji ima malog Čolića, i tu smo deficitirani mada nije teško naći igrača na tom mjestu, tipa Bučana.ultrasstyle_tz je napisao/la:nije vam to dobar put,prodaja Bekrica i Bucana .Valja nac dva takva igraca da bi ekipa bila na nivou proslogodisnje,a bgm kod nas je tesko nac 2 dobra igraca posebno playmakera i dobro krilo.Sto znaci da je Zeljo naredne sezone sigurno slabiji nego ove.
Sehic se vec moze zamijenit lakse.Još Pelak i Osmanagić i Haskić i puna mi kapa.
Haskić se neki dan po prvi put poajvio u medijima i tebi je to znak da je on več naš...
Od kuda ti info da je ovo nrp. sa Zebom gotova stvar.
Tako je bilo i na polusezoni Zeba potpisao za Želju kad ono prc...
Ohladi bolan i ne baljezgaj...
-
- Kontakt:
Ko zna više o tom Haskiću iz Banovića nek napiše: god, poziciju, visinu, statistiku....
I ja mislim da je red da se sada Žujo isprsi i unese nešto para sa strane (ne samo od transfera i što će UEFA dati) i pokaže da je ozbiljan biznismen i predsjednik
I ja mislim da je red da se sada Žujo isprsi i unese nešto para sa strane (ne samo od transfera i što će UEFA dati) i pokaže da je ozbiljan biznismen i predsjednik
Ima 19. godina, dao je 17 golova napadač.TOJEMOJTIM je napisao/la:Ko zna više o tom Haskiću iz Banovića nek napiše: god, poziciju, visinu, statistiku....

1996
bez brige oko ovih odlazaka nisu to igraci klasa da se ne moze nadoknaditi mislim da je amar puno svjesniji toga od nas ,titula je uzeta na fizicku spremu i sa sigurnost cu mogu reci na ogromnu podrsku navijaca u vecini utakmica ,ovi su otisli siguran sam da ce bolji doci na njihovo mjesto i koiko vidim pametno se radi prvo da odu oni koji zele i koji su viska pa tek onda popounjavati prazne pozicije ,uglavnom amar je bio svjestan prije pocetka sezone da im ugovori isticu na kraju sezone pa nije vrsio pritisak da ga produze neg je izvukao maksimum od njih i pustio da odu a kad on tako uradio to mora znaciti da je ispravno 

-
- Kontakt:
visina? brzina? dribling? kakva vrsta špica?cassanova je napisao/la:Ima 19. godina, dao je 17 golova napadač.TOJEMOJTIM je napisao/la:Ko zna više o tom Haskiću iz Banovića nek napiše: god, poziciju, visinu, statistiku....
a za Bućana mi je jako žao što je otišao...
Ma kakav Žujo taj smrad može samo klepiti i zadužiti klub, ništa drugo...TOJEMOJTIM je napisao/la:Ko zna više o tom Haskiću iz Banovića nek napiše: god, poziciju, visinu, statistiku....
Samo ne znam kako misli stvoriti Europskog Želju prodavajući najbolje igrače...
Ovo je stvarno previše Bučan, Sime, Bekrić, Bajić, Šehić..................
Slijedeće godine koliko ja znam ističe i Višći ugovor i teško ćemo zadržati....
I tako sve u krug...
Fkt sam nakon ovih slinih odlazaka silno razočaran

EDIT
Nermin Haskić u Prvoj ligi FBiH zabio je 19 golova. Napadač koji je ponikao u omladinskoj školi Budućnosti, 27. juna će napuniti 21 godinu. Među 18 postignutih golova, jedan je i het-trik (protiv Omladinca u 3. kolu proljetnog dijela).
Sjajni napadač Budućnosti bi ovog ljeta mogao napustiti Banoviće, a kao jedna od destinacija spominje se i Grbavica! Interesantno, dres Budućnosti je prije nego je došao na Grbavicu nosio i Edin Višća, igrač Plavih koji je «eksplodirao» u proljetnom dijelu nedavno završenog prvenstva BiH.
- themaniaks
- Kontakt:
Za sve ove odlaske kriva je ona uhljupska uprava...ja sam se spremio za ove odlaske,jer realno svaki igrac iz nase lige gleda na bilo koji nacin da ode odavde,da je Amar smatrao da su Sime i Sejo nezamjenjivi na svojim pozicijama sigurno nebi tako lahko popustao,al ja u potpunosti vjerujem Amaru i da ce na tim pozicijama naci zamjenu.Za Bekrica se znalo da ce otici i ocekivano je bilo,e jednio me iznenadilo ovo za Sehu jer on je mlad i sigurno bi se mogao puno bolje prodati da je sacekao evropske utakmice al sta je tu je ipak je ovo Bosna.Sto se tice pojacanja,VJERUJEM OSIMU i ne razumijem ove glupe price kao da propadamo i tako to,samo sam uvjeren da cemo sljedece godine uci puno jaci nego ove 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ama ljudi sta vam je vec dva dana pisete,te raspadamo se te svi odose...sta hocete vise niko ne igra iz ljubavi,ta vremena su prosla narocito u ovim vremenima,momcima svaka cast hvala im na tituli ali uz duzno postovanje,Zeljo je prezivio odlaske i boljih igraca,vjerujem u Amara,seji i simetu sve najblje u splitu i popustite sa sjebavanjem,jos ce neko predloziti da odemo stadion srusiti
- themaniaks
- Kontakt:
Trenutna tabela u izboru za najboljeg igrača izgleda ovako:
1. Samir Bekrić 20 bodova.
2. Alen Mešanović 6 bodova.
3. Alen Škoro 5 bodova.
4. Juan Manuel Varea 3 boda.
5. Sead Bučan 3. boda.
6. Mirsad Bešlija 2 boda.
7. Amer Osmanagić 2 boda.
8. Damir Smajlović 2 boda.
9. Vedran Ješe 2 boda.
9. Dalibor Šilić 1 bod.
10. Krešimir Kordić 1 bod.
11. Toni Šunjić 1 bod.
12. Saša Kajkut 1 bod.
13. Amir Hamzić 1 bod.
14. Vule Trivunović 1 bod.
15. Stefan Gavarić 1 bod.
16. Ljubiša Vukelja 1 bod.
17. Danijel Majkić 1 bod.
Tabela u izboru za najboljeg trenera Premijer lige:
1. Amar Osim 14 bodova.
2. Vlatko Glavaš 2 boda.
3. Dragan Jović 2 boda.
4. Zoran Marić 0.
5. Toni Karačić 0.
1. Samir Bekrić 20 bodova.
2. Alen Mešanović 6 bodova.
3. Alen Škoro 5 bodova.
4. Juan Manuel Varea 3 boda.
5. Sead Bučan 3. boda.
6. Mirsad Bešlija 2 boda.
7. Amer Osmanagić 2 boda.
8. Damir Smajlović 2 boda.
9. Vedran Ješe 2 boda.
9. Dalibor Šilić 1 bod.
10. Krešimir Kordić 1 bod.
11. Toni Šunjić 1 bod.
12. Saša Kajkut 1 bod.
13. Amir Hamzić 1 bod.
14. Vule Trivunović 1 bod.
15. Stefan Gavarić 1 bod.
16. Ljubiša Vukelja 1 bod.
17. Danijel Majkić 1 bod.
Tabela u izboru za najboljeg trenera Premijer lige:
1. Amar Osim 14 bodova.
2. Vlatko Glavaš 2 boda.
3. Dragan Jović 2 boda.
4. Zoran Marić 0.
5. Toni Karačić 0.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Sime je sve dogovorio sa nama usmeno i ostatak price znamo...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pioniri u 18 sati cet na glavnom 1/8 finala drzavnog prvenstva 

- themaniaks
- Kontakt:
Pisam se na ove medije,jedni govore Simic potpisao na dvije godine za Split drugi da ostaje u Zelji

Ako je istina za Šimića i Osmanagića, još kad bi Radošević potpisao, imat ćemo pravo jaku ekipu i borit ćemo se za duplu 

-
- Kontakt:
Nisu losi pioniri gledo sam ih u par navrata
Zadnja izmjena: Manijak sa sjevera, dana/u 08 jun 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi nemojte ici iz krajnosti u krajnost , svoje ste rekli da smo se raspali i da cemo se boriti za opstanak , nema sad promjene iskaza 

Jesi ti procitao sta sam napisao za simica ispod slike?Omar500 je napisao/la:Ako je istina za Šimića i Osmanagića, još kad bi Radošević potpisao, imat ćemo pravo jaku ekipu i borit ćemo se za duplu
A sa Simicem sigurno nebi bili jaci, nego isti, a nama trebaju BOLJI igraci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.