Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kumkalesic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kumkalesic » 16 feb 2011, 13:38

Samo da ne zavrse u nekom nocnom baru...previse je grad Prag izazovan :D :D :D :D :D
Joint_fc

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 feb 2011, 14:33

Red Assassin je napisao/la:Carrollov debi se ocekuje protiv Manutda.. Mislim kako ce uci pola sata mada bih ja volio da pocne tekmu..
Pravo mi je krivo sto Suarez nece moci igrati u Evrp ligi da se jos malo oslobodi i uklopi mada i ovo do sad sto je pokazao je sjajno.. Ev njegov svaki dodir sa loptom protiv Wigana
[youtube][/youtube]

Bice Suarez Masina to je vec sada uocljivo.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 feb 2011, 14:44

Sutra navečer će biti tri važna događaja za Liverpool.
Prvi jeste da će King sjediti po prvi put na klupi Liverpoola u Evropksim takmičenjima. U vrijeme dok je bio trener Liverpoola, Liverpoolu je bilo zabranjeno takmičenje u Evropskim takmičenjima zbog Heysela. Tako da će se King po prvi put susresti sa nekim timom van Engleske u zvaničnoj utakmici.
Drugi važan događaj jeste da će Carra sutra popraviti rekord po pitanju utakmica u Evropskim takmičenjima. Biće to njegova jubilarna 130 utakmica, dakle on i drži rekord sa 129 utakmica.
Treći važan događaj jeste ulazak u historiju Raheema Sterlinga kao najmlađeg igrača koji je ikad debitovao za Liverpool, ali i u svijetu, sa 16 godina i 71 danom
Ja želim ovakav sastav:
-----------Reina---------------
-Flanagan-Carra-Kelly-Jack-
-----------Coady--------------
-Glen-Cole-Meireles--Ince--
----------Pacheco------------
Ponavljam želim ovaj sastav.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 16 feb 2011, 15:23

Rizah je napisao/la:Sutra navečer će biti tri važna događaja za Liverpool.
Prvi jeste da će King sjediti po prvi put na klupi Liverpoola u Evropksim takmičenjima. U vrijeme dok je bio trener Liverpoola, Liverpoolu je bilo zabranjeno takmičenje u Evropskim takmičenjima zbog Heysela. Tako da će se King po prvi put susresti sa nekim timom van Engleske u zvaničnoj utakmici.
Drugi važan događaj jeste da će Carra sutra popraviti rekord po pitanju utakmica u Evropskim takmičenjima. Biće to njegova jubilarna 130 utakmica, dakle on i drži rekord sa 129 utakmica.
Treći važan događaj jeste ulazak u historiju Raheema Sterlinga kao najmlađeg igrača koji je ikad debitovao za Liverpool, ali i u svijetu, sa 16 godina i 71 danom
Ja želim ovakav sastav:
-----------Reina---------------
-Flanagan-Carra-Kelly-Jack-
-----------Coady--------------
-Glen-Cole-Meireles--Ince--
----------Pacheco------------
Ponavljam želim ovaj sastav.
Nadam se da će dobiti priliku.

Sutra bi dobro bilo da postignemo barem jedan gol, s minimalnim porazom 2:1 imamo dobre šanse u revanšu (na Anfieldu ne bi trebalo biti problema).
You'll Never Walk Alone

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 feb 2011, 16:02

Ma kakav prijatelju poraz, nije Sparta ista ekipa kao iz grupne faze. Kao sto sam vec spominjao u ranijim komentarima prodali su dvojicu najboljih svojih igraca Juraja Kucku i Wilfrieda, a i da nisu nista ne mijenja situaciju. Pa i jace ekipe od Sparte, a to su bile sve u nasoj grupi Liga europe nisu nas mogle pobijediti, iako smo igrali, takodjer sa veoma mladim fudbalerima. Po meni ili ce biti 0:0 ili neka nasa pobjeda. Moramo iskoristit ovu priliku sto smo dobili na pocetku malo slabijeg protivnika i dati sansu mladim fudbalerima da pokazu koliko trenutno objektivno vrijede, u daljoj fazi takmicenja, mislim da nece biti prilike, jer ocekujem u narednoj fazi Sporting Bragu...
Joint_fc

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 feb 2011, 16:57

Gledam listu strijelaca EL. Prvi je Falcao sa 8, pa onda Ricky i Cavani sa po 7, a onda slijedi Ngog sa 6. To me navodi na zaključak da će Ngog igrati od prve minute ne bi li hud bio prvi strijelac takmičenja. Ako se uzme u obzir da su Falcao i Ricky dali po 2, odnosno 3 gola iz penala, zaključujem da je Ngog jako dobar ove sezone u EL.
Biće nekad od njega nešto, samo da malo češće posjećuje teretanu. Barem se više ne moramo sikirati da trećeg napadača u ekipi.
Suzarez ( 24 ), Carrol ( 22 ), Ngog ( 21 ), Eccleston ( 20 ) i Pacheco ( 20 ) su moćna mašinerija za budućnost. Prosjek godina naše peterice napadača je 21,4 godine, što se ne može pohvaliti nijedna druga ekipa u svijetu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Long Live King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la Long Live King Kenny » 16 feb 2011, 17:01

OBN ce prenositi revans mec liverpoola tako da jedva cekam i sutra ali i revans tamo ocekujem pobjedu od 2-1 ili 1-1 da bude

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 feb 2011, 17:08

Večeras očekujem utakmicu sa malo golova ako bude 1:1 ja bih bio zadovoljan.Najvažnije je postići gol i onda na Anfiledu završiti posao.
FK Pjetlovi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 16 feb 2011, 17:12

reds je napisao/la:Večeras očekujem utakmicu sa malo golova ako bude 1:1 ja bih bio zadovoljan.Najvažnije je postići gol i onda na Anfiledu završiti posao.
Sto veceras? :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 feb 2011, 17:21

asylum je napisao/la:
reds je napisao/la:Večeras očekujem utakmicu sa malo golova ako bude 1:1 ja bih bio zadovoljan.Najvažnije je postići gol i onda na Anfiledu završiti posao.
Sto veceras? :lol:
Sutra ! :twisted: :lol:

BRANIČI SE BOJE ANDYJA CARROLLA

Braniči se boje Andyja Carrolla

Jamie Carragher vjeruje da će kombinacija vještine i agresije koju posjeduje Andy Carroll dodati novu dimenziju napadu Redsa.

Kenny Dalglish još nije dobio priliku iskoristiti svoje skupocjeno pojačanje od posljednjeg dana transfer roka, ali Jamie je vidio dovoljno od naše nove "devetke" da može tvrditi kako će braniči s njim imati težak posao.
"Imali smo velike i visoke momke koji su radili dobar posao, primjerice Heskeya i Croucha, no Andy posjeduje dodatnu agresivnost zbog koje ga se obrambeni igrači pribojavaju. Čini se kao dobar momak i smatram da će se uklopiti u momčad. Kada ste branič, znate da ćete u određenim utakmicama imati velikih problema protiv nekih igrača. Probudite se ujutro i kažete: O Bože, ne želim igrati protiv njega! Svatko tko se s njim susreo vjerojatno je pomislio: Ne treba mi ovo danas."

Iako je momčad izgubila Torresa, Carra vjeruje da Redsi mogu biti zadovoljni s novim napadačkim snagama.
"Dobilo smo dva igrača po cijeni jednog. Njih dvojica mogu uspostaviti dobro partnerstvo i donijeti novu kvalitetu u klub. Ako je jedan ozlijeđen, ovaj drugi će imati pomoć iz veznog reda."
Utakmica protiv Wigana bila je Carrina 653. za klub. Uz hvatanje drugog mjesta na vječnoj listi po broju nastupa za
klub, Carra je izdvojio još nekoliko ciljeva do kraja sezone:

"Želim igrati za Liverpool što je duže moguće. Nakon utakmica sa Chelseajem pročitao sam nekoliko novina i sve su pisale o "veteranu Carragheru". To me nagnalo da pomislim: O Bože, sigurno mi nije još mnogo preostalo. Preostaju mi minimalno još dvije i pol godine i to će vrijeme proletjeti."

KELLY O EUROPSKOM CILJU

Martin Kelly danas se osvrnuo na nastavak Liverpoolove europske kampanje tvrdeći: "Želimo otići do samog kraja."

Redsi će u srijedu otputovati u Češku na prvu utakmicu 1/16 finala protiv praške Sparte, a Kelly kaže kako će Dalglisheva momčad nastojati na što bolji način nastaviti put kroz Europa ligu.

"Napredovali smo i želimo osvojiti ovo natjecanje. To je naš cilj, ali ići ćemo utakmicu po utakmicu. Sljedeći protivnik je Sparta Prag i isključivo smo na njih skoncentrirani. U nokaut fazi susrećete se s dobrim momčadima i vrlo je važno ostvariti dobar rezultat na gostovanju da bi uzvrat na Anfieldu bio što lakši. Stoga, u Prag idemo po dobar rezultat."

Na ovo gostovanje Liverpool odlazi nakon premierligaških 1:1 protiv Wigana. Kelly priznaje da momčad nije zadovoljna tim rezultatom, ali smatra da im je nedostajalo sreće da zgrabe sva 3 boda.

"Problem nije bio u motivu igrača, pokušali smo sve što je bilo u našoj moći da ostvarimo pobjedu, ali jednostavno nije bilo suđeno. Stvari se nisu odvijale po planu, ali da smo imali još 5 ili 10 minuta, drugi bi gol definitivno došao."
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 feb 2011, 17:24

Ma N`gog će da riješi utakmicu sutra. Odbrana je nemoćna kada je on u igri. Naravno očekujem odlično
partiju naših omladinaca i također se nadam da će Raheem dobiti barem 15ak minuta. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 16 feb 2011, 18:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma N`gog će da riješi utakmicu sutra. Odbrana je nemoćna kada je on u igri. Naravno očekujem odlično
partiju naših omladinaca i također se nadam da će Raheem dobiti barem 15ak minuta. :)
Slazem se, samo da Raheem zaigra :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 16 feb 2011, 19:05

Liverpool će ponuditi 10 milijuna funti za Niku Kranjčara

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar prvi je na Liverpoolovu popisu želja. Na ljeto spremaju za njega ponuditi deset milijuna eura

Kranjčar je bez obzira na status u momčadi ostao u Tottenhamu. U posljednje dvije utakmice engleskog prvenstva Spursima je donio šest bodova. Svojom igrom i potezima ponovno je skrenuo pažnju, a kako Liverpool traži pojačanje u kreativnom dijelu srednjeg reda, oni vjeruju da je Niko pravi igrač za to mjesto.

Internetski portal caughtoffside.com. piše da će Liverpool na ljeto ponuditi 10 milijuna funti.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 feb 2011, 19:06

HarisLFC je napisao/la:Liverpool će ponuditi 10 milijuna funti za Niku Kranjčara

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar prvi je na Liverpoolovu popisu želja. Na ljeto spremaju za njega ponuditi deset milijuna eura

Kranjčar je bez obzira na status u momčadi ostao u Tottenhamu. U posljednje dvije utakmice engleskog prvenstva Spursima je donio šest bodova. Svojom igrom i potezima ponovno je skrenuo pažnju, a kako Liverpool traži pojačanje u kreativnom dijelu srednjeg reda, oni vjeruju da je Niko pravi igrač za to mjesto.

Internetski portal caughtoffside.com. piše da će Liverpool na ljeto ponuditi 10 milijuna funti.
Neka se odluče više. :lol:

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 16 feb 2011, 19:13

Ja mislim da se radi o 10k eura

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 feb 2011, 19:16

Volio bih da sansu dobiu Suso i Sterling, te da se dokazu i da vec u narednom periodu mozda cak i odigraju neku utakmicu EPL .
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 feb 2011, 19:19

Ma sutra očekujem 0:1 ili 1:1. ;)
You'll never walk alone.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 feb 2011, 19:21

Liverpool are lining up a £10milion move for Lille midfielder Gervinho this summer.
Most Recent

The Ivorian came close to a move to Anfield last summer but the Reds failed to agree terms with Lille before calling off the deal.

But they remain interested in the 23-year-old, who has 18 months to run on his contract, and Lille are ready to cash in.

Director of football strategy Damien Comolli made a personal check on Gervinho in Lille's last league match against Toulouse and talkSPORT understands the Liverpool chief is ready to sanction a summer move.

A **** close to Gervinho said: "He has been watched and there is interest from Liverpool.

"We will have to wait until the summer to see what happens."
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 feb 2011, 19:25

Rano je za razmišljanje o transferima. :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 feb 2011, 19:27

-------------Jones------------
-------Skrtel------Wilson-----
Kelly-----------------Aurelio--
------Lucas----Meireles------
Sterling------------Jovanovic
-------Ngog--------Kuyt--------

Volio bih ovako da pocnemo
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.