Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Red Assassin je napisao/la:Carrollov debi se ocekuje protiv Manutda.. Mislim kako ce uci pola sata mada bih ja volio da pocne tekmu..
Pravo mi je krivo sto Suarez nece moci igrati u Evrp ligi da se jos malo oslobodi i uklopi mada i ovo do sad sto je pokazao je sjajno.. Ev njegov svaki dodir sa loptom protiv Wigana
[youtube][/youtube]
Nadam se da će dobiti priliku.Rizah je napisao/la:Sutra navečer će biti tri važna događaja za Liverpool.
Prvi jeste da će King sjediti po prvi put na klupi Liverpoola u Evropksim takmičenjima. U vrijeme dok je bio trener Liverpoola, Liverpoolu je bilo zabranjeno takmičenje u Evropskim takmičenjima zbog Heysela. Tako da će se King po prvi put susresti sa nekim timom van Engleske u zvaničnoj utakmici.
Drugi važan događaj jeste da će Carra sutra popraviti rekord po pitanju utakmica u Evropskim takmičenjima. Biće to njegova jubilarna 130 utakmica, dakle on i drži rekord sa 129 utakmica.
Treći važan događaj jeste ulazak u historiju Raheema Sterlinga kao najmlađeg igrača koji je ikad debitovao za Liverpool, ali i u svijetu, sa 16 godina i 71 danom
Ja želim ovakav sastav:
-----------Reina---------------
-Flanagan-Carra-Kelly-Jack-
-----------Coady--------------
-Glen-Cole-Meireles--Ince--
----------Pacheco------------
Ponavljam želim ovaj sastav.
Sto veceras?reds je napisao/la:Večeras očekujem utakmicu sa malo golova ako bude 1:1 ja bih bio zadovoljan.Najvažnije je postići gol i onda na Anfiledu završiti posao.
Sutra !asylum je napisao/la:Sto veceras?reds je napisao/la:Večeras očekujem utakmicu sa malo golova ako bude 1:1 ja bih bio zadovoljan.Najvažnije je postići gol i onda na Anfiledu završiti posao.
Slazem se, samo da Raheem zaigraOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma N`gog će da riješi utakmicu sutra. Odbrana je nemoćna kada je on u igri. Naravno očekujem odlično
partiju naših omladinaca i također se nadam da će Raheem dobiti barem 15ak minuta.
Neka se odluče više.HarisLFC je napisao/la:Liverpool će ponuditi 10 milijuna funti za Niku Kranjčara
Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar prvi je na Liverpoolovu popisu želja. Na ljeto spremaju za njega ponuditi deset milijuna eura
Kranjčar je bez obzira na status u momčadi ostao u Tottenhamu. U posljednje dvije utakmice engleskog prvenstva Spursima je donio šest bodova. Svojom igrom i potezima ponovno je skrenuo pažnju, a kako Liverpool traži pojačanje u kreativnom dijelu srednjeg reda, oni vjeruju da je Niko pravi igrač za to mjesto.
Internetski portal caughtoffside.com. piše da će Liverpool na ljeto ponuditi 10 milijuna funti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.