Zamoli nekog nek ti kupi. Ako nemas koga kupit cu ti ja pa dati u cetvrtak. Icu danas da uzmem karte poslije posla.Sheyi je napisao/la:Samo da za četvrtak ostane juga slobodnogLjoZee je napisao/la:2.050 prodanih ulaznica danas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR 1921
Nadam se da vođe neće smarati sa uspavankama i da će na jugu striktno doći oni koji će navijati, jedino tako, uz naravno pomoć sjevera i istoka, možemo postati dvanaesti igrač.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kad se sve ovo planirano uradi na kraju ce jug izgledati kao crn zub na lijepom osmijehu miss svijeta, morat ce se sto prije krenut u konstrukciju juga....samo daj boze da se sto dalje dogura u evropi kako bi se zaradile pare za jug i krenulo se sa poslom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Fudbaler Željezničara ipak prelazi u Partizan?
Prema pisanju srbijanskog Informera, na korak od transfera u beogradski klub nalazi se Goran Zakarić. To je u izjavi za ovaj medij potvrdio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, no izvori Informera iz kluba istovremeno tvrde da transfer neće lako biti realizovan. Naime, Zakarić bi trebao doći u klub tek nakon što se prodaju Zoran Tošić ili Marko Janković, jer Partizan trenutno nema dovoljno novca da realizuje transfer i dogovori iznos obeštećenja sa Željezničarom. Situacija se nije značajno promijenila po pitanju dogovora između Partizana i Željezničara, ali očigledno je da u beogradskom klubu od svog ciljanog dovođenja Zakarića nisu odustali, pa je za očekivati da transfer na kraju ipak bude realizovan.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Daleko mu kuća od naše bila! PLJUC!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Lendrić na probi u Hiberniansu u Škotskoj
-
- Kontakt:
SARAJEVO1921 je napisao/la:Novi prihod kluba - mobilni operateri koji ce na vrh reflektora postaviti svoje predajnike
Studenti javite se![]()
https://studomat.ba/studentski-poslovi- ... nte/82369/Studentski poslovi: FK Željezničar traži studente
U četvrtak, 26. jula 2018. godine, FK Željezničar na Stadionu Grbavica u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsku ligu dočekuje Apollon iz Limasola.
Potrebno je pet studenata/ica za rad na prodaji pića na utakmici FK Željezničar- Apollon Limasol, a moguća je i dalja saradnja.
Dnevnica iznosi 40,00 KM.
Mole se svi zainteresovani da se jave na e-mail [email protected] i navedu kontakt telefon na koji će biti kontaktirani.
Ovo je bio veliki propust protiv estonaca na istoku nakon 20 minuta nije bilo ni kapi kupiti, nit za djecu nit za nas alkose
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
https://sportsport.ba/fudbal/iz-apollon ... edu/284513
Kad god smo imali dodatni motiv nismo izdali. Rekao sam da ce nas dobiti Apolon. E sad im se najebi Zeljo mame!!!! A nama dodatni motiv da grmimo i podrzimo jug.
Kad god smo imali dodatni motiv nismo izdali. Rekao sam da ce nas dobiti Apolon. E sad im se najebi Zeljo mame!!!! A nama dodatni motiv da grmimo i podrzimo jug.
ŽELJEZNIČAR 1921
Ne možeš podržati jug ako povedu uspavanku, ali nikako.biceDUPLA je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/iz-apollon ... edu/284513
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Upravu si.Rokoko87 je napisao/la:Ne možeš podržati jug ako povedu uspavanku, ali nikako.biceDUPLA je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/iz-apollon ... edu/284513
Drugo poluvrijeme su fino prozivali sjever i istok (ide vlak, kada mi navijamo, dunavom, ko ne skace) i treba na masu furati stare i kratke pjesme. A ne neke nove ...to se radi kad je 2-3 milje bolesnika.
ŽELJEZNIČAR 1921
Idi Zakaricu u pm, a ne u Partizan
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na treningu uvježbavali prekide,nisu trenirali Bogičević i Stevanović,Stevanović 100% propušta sutra
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Krčmarević zagonetan..
"Bio bih zadovoljan sa 2:0 ili 3:0, to bi mene zadovoljilo. Ali naravno, svaka pobjeda bez primljenog gola bila bi dobra"
"Bio bih zadovoljan sa 2:0 ili 3:0, to bi mene zadovoljilo. Ali naravno, svaka pobjeda bez primljenog gola bila bi dobra"
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sto se tice Zakarica interesuje me jedno. Dali je na tribinama kada Zeljo igra, sto iz profesionalnog aspekta, sto iz nekoga respekta prema klubu i saigracima.LjoZee je napisao/la:Idi Zakaricu u pm, a ne u Partizan
https://forum.klix.ba/rekonstrukcija-st ... s2400.html
Tu imao video kako postavljaju led panele, ne mogu da copy video i post ovdje.
Tu imao video kako postavljaju led panele, ne mogu da copy video i post ovdje.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Cuj konama cemo iznajmiti LED protiv Talijana.
Moze, ali komsijski duplo naplatiti.

Moze, ali komsijski duplo naplatiti.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.