Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa rekli su da će klupe uzeti u augustu.LjoZee je napisao/la:Steta sto nisu i klupe stigle za ovu tekmu.
Sutra od 10 prodaja ulaznica.
Vjerujem da će Krčmarević ići na tvrdu utakmicu bez mnogo rizika.irfo je napisao/la:Mislim da je losa ideja ako je istina ovo da se Vranjes uigrava u prvoj, i ovako spora ekipa ce postati jos sporija, kaze Starovlah da su kiprani izuzetno spora ekipa i da su najranjiviji po strani tako da sam se nadao da cemo na njihovu sporost da uzvratimo brzinom i dobijemo ih na kontre sa Zecom i jos jednim eventualnom brzim igracec(mozda bacit jednog od Sehica u vatru).
Nadam se da ima plan Krcmarevic ali zao mi je sto necemo pokusati dobiti ih brzinom jer su oni sigurno veci majstori sto se tice tehnike i opcenito fudbalskog znanja.
Ma moras ici na sve ili nista ovdje, ne mozes tako igrat sa ekipom koja je ipak dvije klase iznad tebeVirtu4l je napisao/la:Vjerujem da će Krčmarević ići na tvrdu utakmicu bez mnogo rizika.irfo je napisao/la:Mislim da je losa ideja ako je istina ovo da se Vranjes uigrava u prvoj, i ovako spora ekipa ce postati jos sporija, kaze Starovlah da su kiprani izuzetno spora ekipa i da su najranjiviji po strani tako da sam se nadao da cemo na njihovu sporost da uzvratimo brzinom i dobijemo ih na kontre sa Zecom i jos jednim eventualnom brzim igracec(mozda bacit jednog od Sehica u vatru).
Nadam se da ima plan Krcmarevic ali zao mi je sto necemo pokusati dobiti ih brzinom jer su oni sigurno veci majstori sto se tice tehnike i opcenito fudbalskog znanja.
Taj naš eventualni napad brzinom nas lako može dovesti do 0-1 i onda nas nema na mapi.
Mislim da necebraco je napisao/la:Zna li ko jel' sa Sinišom sve udure, hoće li biti spreman za Apollon?
Nešto se ne sjećam da se dobro proveo neko ko je napadao i jurcao protiv boljeg od sebe, uglavnom je imao šanse samo u tvrdim i defanzivnim utakmicama.irfo je napisao/la:Ma moras ici na sve ili nista ovdje, ne mozes tako igrat sa ekipom koja je ipak dvije klase iznad tebe
Nedostatku Blagojevića?Rokoko87 je napisao/la:Realno, Virtual je upravu, nema jurnjave sa njima..
Sredina Vranješ, Hajdarević/Šabanadžović i Ćurjurić( u nedostatku Blagojevića) je najbolje što imamo.
Dva iskusna znalca i jedan mladić da prekida napade.
Pa da, povrijeđen je?kontrasviju je napisao/la:Nedostatku Blagojevića?Rokoko87 je napisao/la:Realno, Virtual je upravu, nema jurnjave sa njima..
Sredina Vranješ, Hajdarević/Šabanadžović i Ćurjurić( u nedostatku Blagojevića) je najbolje što imamo.
Znam da nije igrao protiv GOŠK-a, ali nisam upratio da je povrijeđen.Rokoko87 je napisao/la:Pa da, povrijeđen je?kontrasviju je napisao/la:Nedostatku Blagojevića?Rokoko87 je napisao/la:Realno, Virtual je upravu, nema jurnjave sa njima..