FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2018, 19:07

Pidro od prve minute
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 19:08

drago mi je za Pidru , ali nisam siguran za Mustafića baš...haj valjda bude ok , 2 smo im složili na strani :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jul 2018, 19:10

Za Sarajevo će od prve minute zaigrati: Pavlović- Pidro, Mujakić, Adukor, Hebibović - Rahmanović, Mustafić, Velkoski - Šišić, Halilović, Ahmetović.

Na klupi su ostali Tucaković, Hodžić, Stanojević, Resić, Šofranac, Handžić i Tatar.

Šabana ni na klupi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jul 2018, 19:12

muhamedhulk je napisao/la:Za Sarajevo će od prve minute zaigrati: Pavlović- Pidro, Mujakić, Adukor, Hebibović - Rahmanović, Mustafić, Velkoski - Šišić, Halilović, Ahmetović.

Na klupi su ostali Tucaković, Hodžić, Stanojević, Resić, Šofranac, Handžić i Tatar.

Šabana ni na klupi.
dobro Resić može sve po desnoj, bode Dule oči i ovaj Tucaković...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2018, 19:17

Šabanović ni među 18, Adukor zadnji vezni, a Šofranac rezerva, Rahmanović zadnji vezni :facepalm: :facepalm: :facepalm:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 19:20

Historicar je napisao/la:Šabanović ni među 18, Adukor zadnji vezni, a Šofranac rezerva, Rahmanović zadnji vezni :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Adukor je stoper.
Kad procitam imena, ne ulijeva mi optimizam ova ekipa za narednu sezonu, po meni, nijedan igrač koji odskače, koji može biti lider, jednostavno, prosjek.. Sa Crepuljom, pa čak i sa Bekićem bi malo to bolje izgledalo.

Ne vjerujem ja plaho ovoj našoj djeci, osim Mujakiću..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jul 2018, 19:21

Ne znamo jel zdravlje problem Sabana ili je samo Hodzic bolji (???) od njega. Na ovo smo navikli sa Adukorom. Rahmanovic kao DM/CM? Mozda svojom agresivnoscu i moze odigrati tu..vidjecemo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2018, 19:21

Prvak Bosne i hercegovine u zadnjih 10 godina niko nije bio ako nije dovodio KAPITALCE (neko malo manje neko malo vece al KAPITALCE), a nece ni ove godine bit prvak onaj ko ih nebude dovodio.

Sad trenutno vaso miskin zvani ivica osim tresnjevka dovodi kapitalce, mana kod njih jeste sto zrinjski ima manje kapitalaca al su vise uigrani, posto Vaso nemoze da zadrzi kapitalce vise od 6 mjeseci. Al bez obzira vaso je glavni konkurent za titulu.

Tacno je da nemozes uvjek znat sto posto na osnovu YT JEL NEKO igrac il tambura, al u 70% slucajeva se zna dalije uvaljen igrac dali je prosjek neki koji moze igrat u prvi 11 sa kvalitetom isti ko i njegov predhodnik il je Leon Mesi Benko gdje se zna da je to vrh i da ce dat 15-20 golova po sezoni.

Za igrace halil tatjar rahmanovic habib bekic se znalo da je to prosjek i da moze kod nas igrat gdje plata fina na vrijeme gdje imas najbolju izlozbu za replu i ino angazman. Plata bolja nego u dobiju tuzli gosku kvalitetom nemogu u velez 2 i kod Vase, znaci maksimalno dobili za svoj ne kvalitet.

Nama je dedo sa 33 godine kojem cak i polin smeta najbolji igrac.

Ahmet covjek igra do prvog snijga odlicno posle toga za 0 znaci nivo nk krupa
Habibovic od 10 sto posto sansi 1 go znaci nivo sloboda
Halilovic spor fin ucinak ima igrac za klupe maksimalno ni pozivu glavu nesmije zapocet utakmicu
Krste mozda za prvi 11 ako bi imo skim igrat prem da izgleda fizicki slab za ovu krkansku ligu al on mi je ok
Radovac pistolj covjek za 5 mjeseci prestaje igrat nogomet profesionalno znaci 0 bodova
Adukor nista posebno malo bolji u sredinu nego na stoperu najvise da bude neka rezerva
Mujakic definitivno za prvi 11
Dupovac on kad je bio na vrhuncu karijere jedva je bio medu prvi 11 (znam bio je kapiten) 0 bodova
Dusan covjeku cim istekne ugovor sanama prifatice se tacnem i case znaci konobar
Tetovaza kasper ko i sevko okic nivo radnik bjeljina
Pavlovic **** teska golman koji prina sa 60 m golove od amatera dovoljno govori
Saban, mustafic bolji su od vecine igraju sa losim igracima nemaju ucit od kog al u FK SARAJEVO kako ja hocu a i vecina ovde ova dva igraca trebaju bit rezerve i da im se daje po 30 min po utakmici
Kovacevic definitivno treba bit 2 golman ima u njemu hljeba
Tucakovic odma ga treba istjerat 0 bodova
Tatjar gledo sam par onih prijateljski baca na kaspera
Sisic gora varijanta od kuzmanovica 40 puta znaci opis muha bez mozga

Husref ok trener za ekipu koja se bori za 4 mjesto, volio bi kad bi doso neko ko kodro a da mu hus bude pomocnik

Pomocnici husrefovi (zeljovac iz visokog i ostali nula bodoca)

Jedino onaj nastavnik fizickog za kondiciju trener sto je ovde pohvaljen i ima rezultate bar ovde je pisano mozda moze proc al ocito da je to laz covjek opste netrenira nase

Mislim da je ovo najpostenije i najrealnije opis nase ekipe

Jedino mujakic sto je za prvi 11

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 19:25

Najveći brat na temi :urnebes:
FK Sarajevo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2018, 19:27

Zaboravio sam MMA borca on je za UFC zenica znaci igrac za celik vitez gosk

Handzic ono sto je igro u zrinjskom moze posluzit kao neki treci napadac znaci 0 bodova

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 19:28

Kojeg to kapitalca ima Zrinjski sve ove godine, pa uzimaju titule kao ludi? Za našu ligu nisu potrebni kapitalci, to je valjda jasno. U Zrinjskom se dobro radi, dobra je atmosfera i ljudi imaju prijatno okruženje za rad, koji su stvarali nekoliko godina. Toliko je dobro uklopljeno da kad jedan Pezer uleti na teren, ne osjeti se nikakva razlika, dok bi kod nas bio flopina samo takva. Ja se ne mogu sjetiti nijednog kapitalca kojeg je Zrinjski imao.. Samo dobar balans i to je sve.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jul 2018, 19:36

todorovic, bilbija kapitalci? filipovic? bukvalno ni sad ne znam ko je momak, osim da igra kod njih. nikad cuo prije za njega. da ne spominjem sad rustema, pezera, hairlahovica, bekrica, blaica, stojkica itd. sve kapitalac do kapitalca. how yes no.
treba nama neko ko ce akademce nauciti da igraju lopte a vala i ostale koji dodju. trener. (ne kazem da hus nije taj....). treba nam konstanta, makar i pogrijesio; onda ces bar vidjeti da grijesis pa ces se popraviti. ovako svako malo mijenjaj, pola dobrih stvari s*ebemo mijenjajuci lose. :crazy:
hajmo sad !!! svisvisvi :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2018, 19:40

Oni su doveli kapitalce i pogodili su todorevic barisicem mesanovicom i piricem al svi smo mi znali manje vise da je nermin (i kod nas je bio dobar i u borcu i vojvodinii njemuje trebalo vrijeme mi mu ga nismo dali) lasta kod nas bio niko i nista nijedan trener mu nije dao sansu na njemu je pogodio zrinjski i oni su na nasim odpadcima profitirali stvorili igru i sad samo rade dopunu a igraci ko nermin todor su vrh za bh ligu a nisu dovoljno dobri za ino angazman zrinjskom dobro igraju za sicu a vrhunski igraci. Al su morali dovest 4-6 manja kapitalca ne tipa benko delac vec vise zakaric ordagic arezina crnov biblija todorovic znaci top igraci za najslabiju ligu.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2018, 19:42

Todorović, Bilbija i Filipović im donijeli par titula, Stojkićeva kopačka je vrijednija od svakog našeg beka, najbolji je lijevi bek u ligi.Treba biti malo realniji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2018, 19:44

Sjever bojkotuje sjever.Nista se tu nije rijesilo,vise od pola momaka je na Istoku . Bit ce "bruka" sa prekidom bojkota.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 19:46

Gornji desni ugao, čovjek je besmrtan. :mrgreen: :mrgreen:
slika
FK Sarajevo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jul 2018, 19:47

BordoSarajevo je napisao/la:Gornji desni ugao, čovjek je besmrtan. :mrgreen: :mrgreen:
slika
Dobar net na Kosevu i slike se ucitaju :tokralju:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jul 2018, 19:49

Meni je tesko kad ja sad sa strahom hocu gledat utakmicu protiv banana (iako imamo 2:1 u gostima) pa mi kad nismo imali za virsle smo izbacivali sigme spartake kurce palce bez po mike. Jel cita onaj tip sto navija za hnk amar osim sa grbavice sto je postavio link prosli put kad smo igrali protiv banana, ako moze ponovo da to uradi mozda donesem ciglu da doniram

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 jul 2018, 19:49

zao mi hordi pravo
na istoku su skoro svi

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 19:50

Jeko Nermin ebote? :mrgreen:

Svaka čast njima i ne kažem da su Filipović, Bilbija i Todorović loši, naprotiv. Ali, ovaj gore ih svrsta u kapitalce, a oni to nisu. Bit je u tome da su oni napravili dobar balans od domaćih igrača, stvorili dobru atmosferu i prijatnu sredinu za rad, a imaju dobar adut u vidu pobjedničkog mentaliteta. Zbog te zdrave sredine, do izraza dolaze i neki prosječni igrači kao što je Rustemović, Pezer, Hairlahović i još neki. Ne kažem, znali su i oni imati sreće i dobijati neke mečeve na osnovu štimaljki, ali su realno i najkonstantniji od svih klubova, pogotvo dok im je bio Marinović.

Sretno našima, žao mi je što propuštam ovu tekmu, ali šta da se dira.. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.