Tako je, ovo je slika sa s1ba i nije dobra.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:56Da stvar bude još gora, ja kako vidim ovdje je lopta 'davno' poslana što znači da je Hebibović bio još više iza..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nece nas ovaj zakidati ofirno kako je to nekad bilo, u smislu da svira penal kada to nije ili sl., ali ce maksimalno provocirati sviranjem svakog 50 - 50 duela u njihovu korist. Moramo biti pametni i NE PRIGOVARATI. Samo Dupovac ili Krste, ovisno ko bude kapiten, neka se obracaju keru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Glavni problem je postavljanje asistenta, pa on prati skroz pogrešnog igrača radnika..tm01hzne je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:00Tako je, ovo je slika sa s1ba i nije dobra.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:56Da stvar bude još gora, ja kako vidim ovdje je lopta 'davno' poslana što znači da je Hebibović bio još više iza..
This time next year, we'll be millionaires!
- ElCartel11
- Kontakt:
Susic sam preokrenu tekmu sunce ti poljubim ovdje svaka akcija od njega zapocinjala, gol i asistencija

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Samo nek nasi postave slikz Mujica u trenerci Zelje uz natpis Sudija na mecu Borac - FKS je Elvis Mujic i to je to. Pritisak su napravili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moram pohvaliti i Jukica, odlicni pasovi kod prvog golaElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:11Susic sam preokrenu tekmu sunce ti poljubim ovdje svaka akcija od njega zapocinjala, gol i asistencija![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Slika tacna sada sam video opet.evo jedna prije pasa.tm01hzne je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:00Tako je, ovo je slika sa s1ba i nije dobra.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:56Da stvar bude još gora, ja kako vidim ovdje je lopta 'davno' poslana što znači da je Hebibović bio još više iza..

S tim da vjerovatno gol ne bi ni bio, jer su svi stali kad je ofsajd sviran. Inače bi Hare imao štopera u bloku i spremnog golmana, a poznavajući njegove kvalitete...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:59Sudija te moze zaklati ako bas ocito silji protiv tebe. Prekrsaj van 16m da svira kao penal, onda kad protivnickog igraca vjetar odgurne da takodje svira penal, kad tvom igracu polome noge u kaznenom prostoru on samo odmahne rukom itd.
Ali prikazati igru kao juce protiv Radnika i žaliti se na ovu situaciju kod ofsajda (svi znamo da je ovo cist gol) nema smisla. Ovakvom Radniku moraš stvoriti jedno 5,6 ovakvih prilika minimum i zabiti 2,3 gola onda te boli qrac za sudiju. Mi smo juce bili anemicni i kao, da su igraci cekali da udje neka frljoka i da sto prije prodje utakmica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tek sad imam snage da bilo sta napisem!
Hvala GOSPODARU
Mi moramo maksimalan presning na sudije izvrsiti
Tj NOgometni Savez
Kao sto bi ono krme debelo sa krmetnjaka uhljupsko reagovolo i pljuvalo po svemu
I tako pripremilo teren
A mi gospodski sutimo i na srecu nam se jos nije odbilo bas od glavu
Hvala GOSPODARU
Mi moramo maksimalan presning na sudije izvrsiti
Tj NOgometni Savez
Kao sto bi ono krme debelo sa krmetnjaka uhljupsko reagovolo i pljuvalo po svemu
I tako pripremilo teren
A mi gospodski sutimo i na srecu nam se jos nije odbilo bas od glavu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
To je tacno.Novakovic koji je bio uz Harisa i golman su vidjeli da je ofsajd dignut i odustali od branjenja.skoroalen je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:18S tim da vjerovatno gol ne bi ni bio, jer su svi stali kad je ofsajd sviran. Inače bi Hare imao štopera u bloku i spremnog golmana, a poznavajući njegove kvalitete...ElCartel11 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 11:59Sudija te moze zaklati ako bas ocito silji protiv tebe. Prekrsaj van 16m da svira kao penal, onda kad protivnickog igraca vjetar odgurne da takodje svira penal, kad tvom igracu polome noge u kaznenom prostoru on samo odmahne rukom itd.
Ali prikazati igru kao juce protiv Radnika i žaliti se na ovu situaciju kod ofsajda (svi znamo da je ovo cist gol) nema smisla. Ovakvom Radniku moraš stvoriti jedno 5,6 ovakvih prilika minimum i zabiti 2,3 gola onda te boli qrac za sudiju. Mi smo juce bili anemicni i kao, da su igraci cekali da udje neka frljoka i da sto prije prodje utakmica.
Btw.Ja generalno ne zamjeram sudijama ove ofsajde "male" ,to je djelic sekunde,nije to namjera nikakva da se osteti neko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako znamo i umijemo moramo i nakon sljedećeg kola imati istu prednost u odnosu na druogoplasiranu ekipu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- LegendKiller
- Kontakt:
Kada je već Jukić beskoristan, mislim da bi trebalo Salčina gurati na lijevo krilo, i sinoć je imao dva tri dobra prodora, ne vidim potrebu da Jukić uopće ulazi. Stvarno je Salčin bez ikakvog razloga zanemaren. Pidro/Salčin bi na lijevoj strani bili dobra kombinacija, barem kada nema Tatara.
Salcin mora igrati hajde realno tesko kad su svi zdravi. ali 1 ili 2 opcija sa klupa mora da bude. on je prema naprad dobar igrac i moze biti isto ko Djokanovic zlatna koka.. nije on kriv sto igra sta ne zna.
Ja bih ga radije vidio na mjestu gdje je sinoc igrao Mustedanagic. Nema Salcin snage niti tehnike da uputi kvalitetan centarsut, a to je kljuc za beka/krilo. Imao je par solidnih centarsuteva, ali vecinom to zavrsava u rangu kukova protivnika, a to su do sada lako otklanjali.LegendKiller je napisao/la: ↑03 dec 2020, 12:38Kada je već Jukić beskoristan, mislim da bi trebalo Salčina gurati na lijevo krilo, i sinoć je imao dva tri dobra prodora, ne vidim potrebu da Jukić uopće ulazi. Stvarno je Salčin bez ikakvog razloga zanemaren. Pidro/Salčin bi na lijevoj strani bili dobra kombinacija, barem kada nema Tatara.
P.S. Vranjes je tek prebolio koronu, nije spreman u potpunosti, slicno kao nas Susic. Jovanovic je imao smrtni slucaj i ne zna se da li ce igrati za vikend. To bi mogle biti kljucne stvari u eventualnoj pobjedi.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 03 dec 2020, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma samo sebe gledati i nizati dobre rezultate i dalje. Remi u BL i pobjeda kuci protiv Slobode znaci, da na pauzu idemo sa minimum +3 u odnosu na drugoplasiranog. Lani je bio cini mi se samo bod razlike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bvsic, mosarajvosa83, riki46, VolimoSarajevo i 50 gostiju.