FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da u kupu necemo gledati Veselog, takodjer red bi bio da pruzi sansa nekome drugom umjesto Kosorica. Moze se Celikovic vratiti na stopera
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:33Razumijem ja to sve, ali moras imati na umu da u martu ti izlazis iz UO koji ce se 95% raspasti i bit ce ostavki. Znaci klub ce u martu/aprilu ostati bez rukovodstva. Nema ti onda stvarno niko ni zaustaviti kad krene rezultatski krah osim da Amar sam od sebe kaze da ide. Amar je odavno kontrolu prije svega izgubio nad timom i ozbiljno je pitanje da li ce moci nesto uraditi, a ne kad ce. Rekao sam danas da prvi put otkad je kod nas dosao je do zida i nema kud. Nema on vise kontrolu nad bilo kojim segmentom ni podrsku od bilo koga.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:26ma badzak je kao i svi mi gajio neku nadu da ce na dobro izaci kad nije izaslo jos kad se preko zime uvalio bruku para a situacija u privatnim biznisima nikakva je, nije ni cudo sto covjek izlazi prvi bi ja na njegovom mjestu sto da ulaze u nesto sto ga moze odvuci na dno sa ovim stanjem pa da muispasta hotel i firma
VOLIM TE ŽELJO!
U prvom dijelu je imao koliko-toliko sad mislim da ne. Cim je doslo do svadje njega i Lendrica dan pred derbi, Kosoric i Bekric mimo svih zovu nekog da pruze podrsku znaci nema jedinstva, nista. Svako tu radi kako zeli i kako osjeca da je najbolje.Tristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Od igraca i strucnog staba kojim dugujes sedam plata ne mozes nista traziti niti sta od njih ocekivati a pogotovo ih prozivati javno. Trebas im pusiti ****, ljubiti stope jer su stavili potpise da mozes dobiti licencu.bojamora je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:26Ja bi volio da se vrati Badžak jer boljeg nemamo i vjerujem da voli Želju. Lično nikad prije nisam čuo za njega al vidim pojedinci ga ovdje dižu kao da je bog. Svaka njemu čast što je kako kažu svoje privatne pare davao Želji ali nama treba uprava koja če nas izvuči iz financijske krize koja nam je glavni problem a očito da takvih nemamo. Da bi se tražila titula od stručnog štaba prvo se moraju imati igrači koji mogu to ispunit a mi nemamo takve igrače jer za to nemamo para. Sa ovakvim igračima plafon nam je izlazak u Evropu i ako to ispunimo onda ne treba dirati stručni štab. To ti je zlatno pravilo a ne stalno tjeranje trenera a igrački fond sve slabiji i tražiti pehare. Nije realno nikako. Ne možeš ti tražiti da budemo ispred pitara kad njihovi igrači u prosjeku imaju duplo veča primanja. Evo koncizno sam objasnio ovim što pljuju trenera i igrače o čemu se radi. Nama je glavni problem uprava jer u njoj nemamo ljude koji če donjeti pare za funkcionisanje i napredak kluba.
plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:54Od igraca i strucnog staba kojim dugujes sedam plata ne mozes nista traziti niti sta od njih ocekivati a pogotovo ih prozivati javno. Trebas im pusiti ****, ljubiti stope jer su stavili potpise da mozes dobiti licencu.
Ss danas."...a ako je vjerovati igračima, od njegovog dolaska prije dva mjeseca isplaćene su dvije plate"...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sto nema para i sto su dugovanja ogromna. I onda si primoran "taktizirati" u svakom pogledu pa i dovoditi igraca koji ti je prije poča godine rekao boli me **** za klubom, necu potpisati novi ugovor. Opet nas raju ne treba puno ni zanimati koliko im se duguje. Nama treba biti bitan teren a tu u posljednje vrijeme nista ne vidimo.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:53U prvom dijelu je imao koliko-toliko sad mislim da ne. Cim je doslo do svadje njega i Lendrica dan pred derbi, Kosoric i Bekric mimo svih zovu nekog da pruze podrsku znaci nema jedinstva, nista. Svako tu radi kako zeli i kako osjeca da je najbolje.Tristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.
- plavousrcu
- Kontakt:
I ja sam cuo da su dobili dvije, ali znamo svi da se prosle godine stalno pricalo o velikim dugovanjima. Zato je kurcobolja, zato Lendru boli ****.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:56plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:54Od igraca i strucnog staba kojim dugujes sedam plata ne mozes nista traziti niti sta od njih ocekivati a pogotovo ih prozivati javno. Trebas im pusiti ****, ljubiti stope jer su stavili potpise da mozes dobiti licencu.Ss danas."...a ako je vjerovati igračima, od njegovog dolaska prije dva mjeseca isplaćene su dvije plate"...
Dok se mi nerviramo sta kako jedan nas prvotimac lagano cuga sa drustvom vcrs u jednom kaficu i onda se pitamo zasto ne trce i nemaju kondicije fuj
Srijeda/Četvrtak lockdown, ako se ispostavi tačnim, da li će imati uticaj na sport 
Ne bih ga ovako javno imenovao, samo cu reci da mu istice ugovor na kraju sezone
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko pokvarena ploca sam. Ne mozes mu nista zamjeriti. Puno im se duguje, moras praviti kompromise i zato smo i s igrom tu gdje jesmo. Moramo se izvuci iz ove situacije, a to je po meni samo prodaja kluba. Pronaci rupe u zakonu, pronaci covjeka sa lovom i to je to. Zivotarit cemo ovako, ali onda ne smijemo da rezemo sebi vene jer nas Tuzla dobije.
Ma nema nista od lockdowna, jednostavno to drzava sebi ne moze priustiti pogotovo da se jedan kanton zatvori a drugi ne.
Ako slucajno dodje do toga sportski dogadjaji ce se igrati bez problema
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Šta vas čudi? Pa cugali su u petak navečer u Tuzli.
Ovdje ne izlaze iz kafana. Tratorija i ostale šupe po Ciglanama.
Još nos digli, mafijaju treneru i pomoćnicima.
I onda dođu na utakmicu k'o piččketine. Pojedinci okrenu leđa i stručnom štabu i na kraju Badžaku.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 07 mar 2021, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
MrkiMedo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:29Citav dan je prosao bez ikakvog konkretnog poteza. Igraci izgleda niko ni sa kim, a boli njih i tuki realno. Sto bi se zamarali, nema smisla.
UO, skupstina i svi ostali organi kluba picici sve jedan do drugog. Bilo je i boljih nacina pa ako vam ne pase Amar nabijte ga s noge na nogu i super. Bolje ga i isplatiti koliko treba nego se patiti ovu sezonu i vjerovatno iducu.
U kupu ce sigurno ispasti jer bog zna kakvi vjetrovi sad pusu u svlacionici, a kapitena nemamo da to malo smiri i pomiri. I njima isto treba spolno opciti sa zenama redom
Kako će ga bolan nabiti kad je on u ovom klubu sve zauzeo i niko mu ništa ne smije reći,ne može sam sebe smijeniti,vidiš da prvi frca onaj koji ne radi po "njegovom".
Hvala brate za sve one titule prije ali to više nije to,nama treba dobra uprava koja će nas izvaditi iz novčane dubijoze,ali koja će budala ulaziti sa parama ako bi taj neko ulagao a neko drugi mu dirigovao slijed novca još u covid situaciji,situacija je teška i to mnogo teška ali ne i neizbježna samo treba prava uprava i pravi ljudi na pravom mjestu

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Imamo mi budzet cim Amar moze uzeti8.000 mjesecno.Najlakse je sad voditi ekipu nema para imas alibi za poraze a naplatice kad tadTristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:33Razumijem ja to sve, ali moras imati na umu da u martu ti izlazis iz UO koji ce se 95% raspasti i bit ce ostavki. Znaci klub ce u martu/aprilu ostati bez rukovodstva. Nema ti onda stvarno niko ni zaustaviti kad krene rezultatski krah osim da Amar sam od sebe kaze da ide. Amar je odavno kontrolu prije svega izgubio nad timom i ozbiljno je pitanje da li ce moci nesto uraditi, a ne kad ce. Rekao sam danas da prvi put otkad je kod nas dosao je do zida i nema kud. Nema on vise kontrolu nad bilo kojim segmentom ni podrsku od bilo koga.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:26ma badzak je kao i svi mi gajio neku nadu da ce na dobro izaci kad nije izaslo jos kad se preko zime uvalio bruku para a situacija u privatnim biznisima nikakva je, nije ni cudo sto covjek izlazi prvi bi ja na njegovom mjestu sto da ulaze u nesto sto ga moze odvuci na dno sa ovim stanjem pa da muispasta hotel i firma
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne vjerujem ni da će doći do potpunog lockdowna kao u martu-aprilu prošle godine, ali budite sigurni da će doći do djelimičnog zatvaranja, vrlo vjerovatno već sredinom ove sedmice.
1921
Ma ima on kontrolu nad igracima, on upravo zna kako ce se ponasati sa igracima i to mu je osim razumijevanja igre, njegov glavni adut. Nema vise onih izjava od igraca ili bivsih igraca kao sto je bilo prije njega. Upravo zato sto zna kako da se ponasa i komunicira sa igracima. Ali covjece kad nemas budzet za kvalitetne igrace, onda imas prosjecnu ekipu, i igru koja je toplo-hladno. Znamo uzeti bodove i nadigrati svakoga, a znamo isto kiksati. Za vise ti je potrebno jaca uprava, sa dodatnim ljudima osim Badzaka. Badzak nas "samo" drzi u zivotu i omogucava da uopste mozemo da igramo fudbal. I to je realnost. Ako hocemo vise, onda to zahtjeva ozbiljniji pristup sa ljudima u upravi.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:53U prvom dijelu je imao koliko-toliko sad mislim da ne. Cim je doslo do svadje njega i Lendrica dan pred derbi, Kosoric i Bekric mimo svih zovu nekog da pruze podrsku znaci nema jedinstva, nista. Svako tu radi kako zeli i kako osjeca da je najbolje.Tristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.
Ako im duguju 7 plata postenije reci ja necu nego se vuci po terenu.
Trenutno korisnika/ca: almaron, itatabisine i 27 gostiju.