FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2018, 09:20

Historicar je napisao/la:Kone bi u 2. pretkolu EL mogle vrlo lako na nekakav Štrumbas iz Litvanije, Zrinjski sa Valetom sa Malte, a mi sa Fiorentinom :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Boze sacuvaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 19 jul 2018, 09:28

MortemHz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Kone bi u 2. pretkolu EL mogle vrlo lako na nekakav Štrumbas iz Litvanije, Zrinjski sa Valetom sa Malte, a mi sa Fiorentinom :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Boze sacuvaj
I tako oni ispadnu od tih Štrumbasa i Valeta, a mi prođemo Fiorentinu, LAGANO :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jul 2018, 09:30

Kakva ba Fiorentina? Prolazimo to lakse nego Banane, budite sigurni...
Sabrine mi moje!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 jul 2018, 09:31

Inijesta je napisao/la:
Prije da ce dobiti Apolon koji ce ih i izbaciti, i kad skontas bolje igrat sa Fiorentinom i ispast nego sa ovim idiotima koji su jaci od svake nase ekipe
A nek i nasi osvoje titulu ko zrinjski pa ce imat i bolju sansu od njih u evropi
Početkom prošle sezone smo pisali, o novom sistemu Evropskih takmiičenja i koliko j bitno osvojiti titulu(kako iz sportskih tako i iz finasijskih razloga), no "ekonomski stručnjaci" nisu osjetili potrebu ulaganja novaca u sportski segment, koji se(gledaj Zrinjski) dobro oplođen vrati kroz Evropu. Shvatam da u rukovodsku kluba imamo sportske ili ekonomske laike, ali nepojmljivo mi je da su oni koji vode klub diletanti istovremeno i na sportskom i na ekonomskom segmentu.

No zanemarimo to, večeras imamo utakmicu koja nam obezbjeđuje dvomeč sa atraktivnim protivnikom, vrijeme će biti idealno, a naše je da odemo na Koševo i da pozdravimo novu pobjedu.
SVI U NAPAD... :clap: :clap: :clap:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jul 2018, 09:35

Izgleda veceras pocinju Mustafic i Pidro. Stanoje i Hole klupa.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2018, 09:50

Esport je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Prije da ce dobiti Apolon koji ce ih i izbaciti, i kad skontas bolje igrat sa Fiorentinom i ispast nego sa ovim idiotima koji su jaci od svake nase ekipe
A nek i nasi osvoje titulu ko zrinjski pa ce imat i bolju sansu od njih u evropi
Početkom prošle sezone smo pisali, o novom sistemu Evropskih takmiičenja i koliko j bitno osvojiti titulu(kako iz sportskih tako i iz finasijskih razloga), no "ekonomski stručnjaci" nisu osjetili potrebu ulaganja novaca u sportski segment, koji se(gledaj Zrinjski) dobro oplođen vrati kroz Evropu. Shvatam da u rukovodsku kluba imamo sportske ili ekonomske laike, ali nepojmljivo mi je da su oni koji vode klub diletanti istovremeno i na sportskom i na ekonomskom segmentu.

No zanemarimo to, večeras imamo utakmicu koja nam obezbjeđuje dvomeč sa atraktivnim protivnikom, vrijeme će biti idealno, a naše je da odemo na Koševo i da pozdravimo novu pobjedu.
SVI U NAPAD... :clap: :clap: :clap:
Šta tek reći na situaciju iz januara 2016 godine.Tada se znalo da ćemo, ako osvojimo titulu u toj sezoni 2015/2016, biti nosioci u drugom pretkolu Lige prvaka (i imati priliku za evropski iskorak koji je najavio tadašnji predsjednik Edis Kusturica).I umjesto dovođenja kapitalnih pojačanja poput Stojčeva, Benke, Delača, Jajala.....mi tada doveli Denisa Kramara, Damjana Krajšnika, Denija Simeunovića i onu dvojicu iz Mijanmara.Još Dino Selimović izjavi negdje tokom tog proljeća 2016. da bi klub bio zadovoljan izlaskom u Evropu :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2018, 10:05

nukleusmember je napisao/la:zna li se kada se crepulja vraća?

VVVBK
Treniraju i on i Bekic sasvim normalno sa ekipom bez problema.Tako da mozda vec u iducoj tekmi budu u rosteru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 10:22

Sanjao sam Krtolu na lijevom neku, evo usto mokar, odo tražit mašice, kakva noćna mora....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jul 2018, 10:32

StariGrad071 je napisao/la:Izgleda veceras pocinju Mustafic i Pidro. Stanoje i Hole klupa.
Jel moguce :thumbup:
ZZ

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 jul 2018, 10:50

Zar smo mi prosli ove banane?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2018, 10:52

StariGrad071 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Imamo i mi 3 lika za spremu, 6 trenera i jedini smo imali video skauta :D. Ba previse gledati evropski fudbal, nafurate se da zaboravite gdje zivimo. Jovic je prvi uveo tehnolpgiju u BiH i pracenje pretrcenih km, opterecenje, vaganje itd. Pa nije dalo rezultata.
I btw sta je osvojio radnicki iz nisa fakat nisam upratio?
https://www.sportifico.rs/profeed/2487- ... u-u-glavi/
Eto ti konkretno, pa pročitaj malo.

Kako se jedno praćenje pređenih km, opterećenje i vaganje može pokazati neuspjehom? Ne kontam.. Pa u svim klubovima na svijetu postoji tim doktora koji vodi računa o svakom igraču, tj. kilaža i sve ostalo. Vodi se računa da li igrač mora smršati ili nabaciti koju kilu, u zavisnosti od situacije.

Recimo, Neymar je imao manjak željeza kad je došao u Barcu i odmah se odredio režim ishrane. Pa Said da je u nekom ozbiljnom klubu bio, sa onolikom kilažom, ne bi mu dali blizu prostorija Kluba. Kakve veze ima gdje živimo? Stvar je ulaganja i kopiranje tuđih recepata za uspjeh.

Nije valjda glupost angažovanje nutricionista, psihologa, kondicionih trenera, skaut tima i ostalih stručnjaka? I čudilo bi me kad bi pokušali uraditi temeljnu rekonstrukciju i pokušali preći par nivoa ka boljem..
Kad sam rekao neuspjeh mislio sam na rezultate. Nista, nula. Evo i sada imamo tim nutricionista iz ovog elite kako se vec zove, zadnje 3 gofine, tim trenera za spremu, 3 pomocna i jednog glavnog trenera pa cemo vidjeti u maju rezultat. 95% nasih igraca u glavi ssu mario baloteli tako da njima tu nema pomoci. Evo sad kada smo igrali peotiv ovih banana igraci imqli slobodno Kovacevic divljajuci i bazenu i praveci budalu od sebe sebi slomi nos, idiot. Druga stvar mi navijaci smo i dalje podsvjesno u glavi bitan evropski klub i ovo ovdje su pqpci iz nedodjija, a u realnosti smo nwsto drugo. Da li zrinjski ima ista od ovoga? Nema, pa 4 puta u 5 godina uzimaju titulu.
Ma vidi, moja iskrena je želja je da krenemo tim stopama, da se dovede i "zategne" sve kako treba. Želja mi je da napraviš jednu strašnu organizaciju, koja nije pojmljiva za jedan klub iz BiH, pa da se napravi jedan iskorak u Evropi. Nešto me previše ne ebe ova liga, ništa ti ovdje nije mjerilo, jedino mjerilo je Evropa, a svi znamo kako završe svi naši klubovi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jul 2018, 10:55

Da li cemo se okliznut odmah u prvom kolu lige?
ZZ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jul 2018, 10:55

moj uzor-S.G je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Izgleda veceras pocinju Mustafic i Pidro. Stanoje i Hole klupa.
Nadam se da je istina, samo da ne gledam onog dušmana.

I ne znam koji je ku.rac Husrefu pa ne miče Adukora sa stopera, kakav je to Šofranac i Dupovac kad ne mogu igrat, koji će nam koji vrag onda?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 jul 2018, 11:01

BordoSarajevo je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
Nadam se da je istina, samo da ne gledam onog dušmana.

I ne znam koji je ku.rac Husrefu pa ne miče Adukora sa stopera, kakav je to Šofranac i Dupovac kad ne mogu igrat, koji će nam koji vrag onda?

Dupovac povrijedjen a sofranec upalu pluca dobio opet
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jul 2018, 11:25

Jel ono bijase i Sofranac produzio ugovor?
ZZ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2018, 11:27

Dobar je Sofranac bar je ovu pauzu izmedju sezona izdrzao zdrav.Napreduje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2018, 11:38

:rol: :rol: :rol: e ne vjerujem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jul 2018, 11:41

Šofranac mi je rod neki garant, i ja kašljem 10 mjeseci godišnje. :lol:
Btw, listao sam prethodnih par stranica, i neko napisa da Željo ne bi dobio ni Intera iz Zaprešića. Care, šta bi tek nama taj Inter uradio, kad su nas ovakve kone tri put pocijepale? :kafa: Kako god da igraju to je uspješno, ne prolaze pasovi i tika taka svugdje u svijetu. Milan je '94. osvojio najružniju titulu u historiji fudbala al ju je osvojio. Bolje trofej na izbij-nabij nego 3. mjesto uz atraktivan fudbal i veliki broj postignutih golova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 jul 2018, 11:41

AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Imamo i mi 3 lika za spremu, 6 trenera i jedini smo imali video skauta :D. Ba previse gledati evropski fudbal, nafurate se da zaboravite gdje zivimo. Jovic je prvi uveo tehnolpgiju u BiH i pracenje pretrcenih km, opterecenje, vaganje itd. Pa nije dalo rezultata.
I btw sta je osvojio radnicki iz nisa fakat nisam upratio?
https://www.sportifico.rs/profeed/2487- ... u-u-glavi/
Eto ti konkretno, pa pročitaj malo.

Kako se jedno praćenje pređenih km, opterećenje i vaganje može pokazati neuspjehom? Ne kontam.. Pa u svim klubovima na svijetu postoji tim doktora koji vodi računa o svakom igraču, tj. kilaža i sve ostalo. Vodi se računa da li igrač mora smršati ili nabaciti koju kilu, u zavisnosti od situacije.

Recimo, Neymar je imao manjak željeza kad je došao u Barcu i odmah se odredio režim ishrane. Pa Said da je u nekom ozbiljnom klubu bio, sa onolikom kilažom, ne bi mu dali blizu prostorija Kluba. Kakve veze ima gdje živimo? Stvar je ulaganja i kopiranje tuđih recepata za uspjeh.

Nije valjda glupost angažovanje nutricionista, psihologa, kondicionih trenera, skaut tima i ostalih stručnjaka? I čudilo bi me kad bi pokušali uraditi temeljnu rekonstrukciju i pokušali preći par nivoa ka boljem..
Kad sam rekao neuspjeh mislio sam na rezultate. Nista, nula. Evo i sada imamo tim nutricionista iz ovog elite kako se vec zove, zadnje 3 gofine, tim trenera za spremu, 3 pomocna i jednog glavnog trenera pa cemo vidjeti u maju rezultat. 95% nasih igraca u glavi ssu mario baloteli tako da njima tu nema pomoci. Evo sad kada smo igrali peotiv ovih banana igraci imqli slobodno Kovacevic divljajuci i bazenu i praveci budalu od sebe sebi slomi nos, idiot. Druga stvar mi navijaci smo i dalje podsvjesno u glavi bitan evropski klub i ovo ovdje su pqpci iz nedodjija, a u realnosti smo nwsto drugo. Da li zrinjski ima ista od ovoga? Nema, pa 4 puta u 5 godina uzimaju titulu.[/quote]
Ma vidi, moja iskrena je želja je da krenemo tim stopama, da se dovede i "zategne" sve kako treba. Želja mi je da napraviš jednu strašnu organizaciju, koja nije pojmljiva za jedan klub iz BiH, pa da se napravi jedan iskorak u Evropi. Nešto me previše ne ebe ova liga, ništa ti ovdje nije mjerilo, jedino mjerilo je Evropa, a svi znamo kako završe svi naši klubovi.[/quote]

To ti je ono sto pricam, zivimo negdje daleko a u stvari smo u BiH. I ti si prvo poceo puzat pa hodati, tako i mi trebamo prvo napraviti ovo sto je ztinjski pa onda traziti iskorak i evropi.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 jul 2018, 12:46

miky_hz je napisao/la:Dobar je Sofranac bar je ovu pauzu izmedju sezona izdrzao zdrav.Napreduje
U slijedečem prelaznom roku prelazi u NK Podhrastovi, samo je pitanje visina transfera :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Venom i 28 gostiju.