Dizdarevića, na klupu i na kraju produžetaka, uvesti ga da brani penale kuknjavaHigh je napisao/la:Usrefe, odredi ko će pucati penal/e!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bolje Bokija ostaviti.. Osvanuli bi na Koševu, dok momčina samo stranu potrefi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja se nadam da ovo Husrefovo igrat cemo oprezno, ne znaci povuceno i na kontre
Trenercino nasa igras protiv poluprofesionalaca, kojima svaki put kad smo centar presli bukvalno napravio si 100% sansu, napadni ih i rijesi tekmu, nemoj cekat a ti neka frljoka udje pa da svi muda pojedemo , a da cemo primit gol i to je 100%
Trenercino nasa igras protiv poluprofesionalaca, kojima svaki put kad smo centar presli bukvalno napravio si 100% sansu, napadni ih i rijesi tekmu, nemoj cekat a ti neka frljoka udje pa da svi muda pojedemo , a da cemo primit gol i to je 100%
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- belosevic23
- Kontakt:
Istog sam misljenja, takodjer utakmice sa svim protivnicma osim ove 3 ekipe u vrhu lige..ako ih ne mozes napucat sa 3-4 komada hebo takvu ekipu..nego vjecito oprez, skidanje gaca protiv bezveznih ekipa.. ovu izjavu treba sacuvat jer ce vjerovatno ista bit protiv sime hana i zvijezde 09..Inijesta je napisao/la:Ja se nadam da ovo Husrefovo igrat cemo oprezno, ne znaci povuceno i na kontre
Ne mogu da vjerujem u kakvon tonu se ovdje piše o Husrefu. Hajde da je to neki tamo trener koji je došao sa strane. Nego je covjek koji je mnogo dao, da podjsetim pojedince prvag Jugoslavije kao igrac i prvak BiH kao trener. Dao nam je pobjede nad Genkom, Rapidom, cetvrto pretkolo LP. I opet se ovdje o njemu prica u pogrdnom tonu. Na granici vrijednanja. Mjesecima unazad. Uredu je ne slagati se, smatrati da je kriv za poraz ili neuspjesnu sezonu, ali konstantno neko ismijavanje njegovih izjava, gestikulacija rukama, ramenima, itf itd to vec prelazi granice dobrog ukusa. Da ne kazem da je bijedno od strane navijaca kluba cije je boje branio Husref. Ne kazem i ne branim ga, ali jedno je kritika drugo je ovo sto se mjesecima o njemu pishe. A sutra da ode, za dva mjeseca bi se kukalo kako je valjao. Kao sto se sad kuka za Dzenu...
Čuo sam da pojedinci u ugovorima imaju odredbu da moraju igrati.BordoSarajevo je napisao/la:Fala Bogu da je skaut otišo.
Sama pomisao na naše "bekove" odmah mi muka, proliv i povraćanje, a ovi deb.ili u klubu zadovoljni bekovskim pozicijama, fuj de.bili nesposobni retar.dirani.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko je on dao klubu i njemu je klub duplovise dao, on ne radi u klubu volonterski nego prima begovsku platu za svoj posaorevolt je napisao/la:Ne mogu da vjerujem u kakvon tonu se ovdje piše o Husrefu. Hajde da je to neki tamo trener koji je došao sa strane. Nego je covjek koji je mnogo dao, da podjsetim pojedince prvag Jugoslavije kao igrac i prvak BiH kao trener. Dao nam je pobjede nad Genkom, Rapidom, cetvrto pretkolo LP. I opet se ovdje o njemu prica u pogrdnom tonu. Na granici vrijednanja. Mjesecima unazad. Uredu je ne slagati se, smatrati da je kriv za poraz ili neuspjesnu sezonu, ali konstantno neko ismijavanje njegovih izjava, gestikulacija rukama, ramenima, itf itd to vec prelazi granice dobrog ukusa. Da ne kazem da je bijedno od strane navijaca kluba cije je boje branio Husref. Ne kazem i ne branim ga, ali jedno je kritika drugo je ovo sto se mjesecima o njemu pishe. A sutra da ode, za dva mjeseca bi se kukalo kako je valjao. Kao sto se sad kuka za Dzenu...
To sto mu se ismijavaju izjave je sam kriv, svojim izjavama je vrijedjo inteligenciju svi navijacima FKS tokom cijele prosle sezone, trazenja alibija u svemu i svacemu
Meni licno je pao u ocima zbog Bekica i Sarica, znam da su to menadjerski igraci i znam da uz dog sa Husrefom moraju igrati( morali) i zbog svaljivanja krivice na djecu zbog gubitka derbija, a jedan glupan Adzem i popiso se i posro po njegovom strucnoscu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Evo, Musemić najavio dvije izmjene u ekipi, da li će napokon Hodzić biti "skinut" sa tog lijevog beka i da li će Adukor preći u vezni red a da njegovo mjesto zauzme Šofranac, vidjet ćemo sutra, nije jos uvijek kasno da Husref dođe do pameti.. 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Najgore je to što ćemo i sutra gol primiti. Naša odbrana! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po meni Husref je sam kriv.
Sto je od igracke legende,reputacije koju je imao sirom bivse Juge, dozvolio da se njegovim imenom pojedini ljudi igraju,i sto je sebi dozvolio, da do kraja prvenstva cak bude protjeran od navijaca sa Koseva.Jednostavno on je mora znati sa kojim ljudima u upravi radi,kakav ce mu biti igracki kadar,koliki mu je budzet za pojacanja.Jednostavno receno jedna legenda, nije sebi smijela dozvoliti,da sjedne na klupu kluba, unaprijed svjestan da ce imati igracki kadar,prosjecan cak i za ove lige.
E sad ne znam dal je u pitanju neznanje,ta neka ljubav prema klubu,il finansijski interes,i da sjedne na klupu,po cijenu da bude izvrijedjan od sopstvenih navijaca.
Pa vidi te Bake Sliskovica covjek uzme 3 titule i povuce se,il Zidan uzme 3 titule LS i da ostavku.Il da uzmemo onog pogancera Amawa,dok je bilo od Dzeke love bio je trener,cim je lova potrosena,uzima godisnji odmor.
Jednostavno on tog slifa nema,nema nos da osjeti kad je vrijeme,momenat, da preuzme ekipu.
Husref iz meni nepoznati razloga je covjek koji sam sebe ukanali,i dovede u situaciju da od legende,postane neko ko ce nam jos dugo biti omrzena osoba.
Sto je od igracke legende,reputacije koju je imao sirom bivse Juge, dozvolio da se njegovim imenom pojedini ljudi igraju,i sto je sebi dozvolio, da do kraja prvenstva cak bude protjeran od navijaca sa Koseva.Jednostavno on je mora znati sa kojim ljudima u upravi radi,kakav ce mu biti igracki kadar,koliki mu je budzet za pojacanja.Jednostavno receno jedna legenda, nije sebi smijela dozvoliti,da sjedne na klupu kluba, unaprijed svjestan da ce imati igracki kadar,prosjecan cak i za ove lige.
E sad ne znam dal je u pitanju neznanje,ta neka ljubav prema klubu,il finansijski interes,i da sjedne na klupu,po cijenu da bude izvrijedjan od sopstvenih navijaca.
Pa vidi te Bake Sliskovica covjek uzme 3 titule i povuce se,il Zidan uzme 3 titule LS i da ostavku.Il da uzmemo onog pogancera Amawa,dok je bilo od Dzeke love bio je trener,cim je lova potrosena,uzima godisnji odmor.
Jednostavno on tog slifa nema,nema nos da osjeti kad je vrijeme,momenat, da preuzme ekipu.
Husref iz meni nepoznati razloga je covjek koji sam sebe ukanali,i dovede u situaciju da od legende,postane neko ko ce nam jos dugo biti omrzena osoba.
Odbrana u kojoj je jedino mali mujakic stoper , ostala trojica nisu, hodzic neefinisan ni krilo ni bek, deno, igra lijevo, hebib krilo, adukkr vezniHigh je napisao/la:Najgore je to što ćemo i sutra gol primiti. Naša odbrana!
Husrefe vizionaru nas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hrabru igru treba uvijek igrati. Meni je vazda bila smiješno neko taktiziranje u našoj ligi, lafo neka opreznost, ispitivanje snaga, strpljiva igra i slične gluposti, na koje trebaju paziti klubovi iz liga petice i drugih liga koje ne mogu u rečenicu sa našom.
Izađi oštro na teren, naravno pod tim mislim nabrijano i hrabro, a ne da protivniku lomiš noge, nisu orangutani predvođeni Sabljom. Jednom borbenom, agresivnom i beskompromisnom borbom u ovoj smlata ligi možeš uzeti svakoga, milion posto sam siguran. Izađeš fino presing, ganjaš i tu ti je odmah mat pozicija, jer nijedna ekipa ovdje, izuzev Zrinjskog, ne zna iznijeti loptu sa svoje polovine pas igrom i kombinatorikom. Sve se to svodi na nabijanje ka nekom sidrašu u napadu, golovima koji su produkti sudijskih namještaljki, odnosno lobija u Savezu, nekih nafakaških golova, tipa dati golman da s gola na gol u zadnjoj minuti itd. Ja bi to tako postavio, znači jedna totalna ofanziva, odnosno Kloppov heavy metal. Što da ne? Naravno, i za taj stil moraš imati kvalitetu i odličnu fizičku pripremljenost, a sve se to lako sredi, samo treba imati muda za neke druge stvari.
Tako bi uradio i protiv ovih banana.. Izađeš visoko, uz puno trke možeš im zavaliti tricu za poluvrijeme. Dodatni plus je i ovaj stil igre koji gaji Musemić, kratka i brza dodavanja i odlična kombinatorika, što mi se jako sviđa. Naravno, nećeš izaći toliko visoko, pa da Mujakić bude na 30 metara od njihovog gola, to je logično.
@revolt
Upravu si, u potpunosti. Ali, to je ono što "odlikuje" ovaj PDF, naravno pod "odlikuje" mislim na negativan način. To meni već odavno ide na nerve i jadno mi je kako se neki najobičniji brabonjci u vidu pojedinaca mogu spustiti na neki nivo. A valjda i te godine imaju uticaja, sve bezobrazno, pa ne shvataju kako se treba ponašati prema jednom čovjeku koji je toliko toga donio FKS, bilo u igračkim ili trenerskim danima, a pogotovo što se radi o starijem čovjeku. Ima svojih grešaka, svaki trener na svijetu ima, pa to onda treba iskritikovati, to uredu, zato i služe forumi. Ali, nešto pisati i vrijeđati čovjeka nekim običnim poštapalicama je jadno i bijedno. Valjda si nešto moćan kad napišeš "Usref", kad mu nešto opsuješ, kad napišeš neku "foru" koja nije ni za jaslice, pa ti određena grupa ljudi nešto saluta, a ti kao king.. Strašno je to.. Bio je ovdje takav jedan lik, koji je sad slabije aktivan, čija je jedina svrha da piše tako neke bijedne postove i to ga valjda nešto zadovoljava i čini sretnijim.
A šta očekivati od likova koji su hraknuli na svaku personu koja je bila u FKS.. Kad se samo sjetim kako su Čali psovali majku prošle godine, a čovjeku majka umrla malo prije toga, šta reći..
Izađi oštro na teren, naravno pod tim mislim nabrijano i hrabro, a ne da protivniku lomiš noge, nisu orangutani predvođeni Sabljom. Jednom borbenom, agresivnom i beskompromisnom borbom u ovoj smlata ligi možeš uzeti svakoga, milion posto sam siguran. Izađeš fino presing, ganjaš i tu ti je odmah mat pozicija, jer nijedna ekipa ovdje, izuzev Zrinjskog, ne zna iznijeti loptu sa svoje polovine pas igrom i kombinatorikom. Sve se to svodi na nabijanje ka nekom sidrašu u napadu, golovima koji su produkti sudijskih namještaljki, odnosno lobija u Savezu, nekih nafakaških golova, tipa dati golman da s gola na gol u zadnjoj minuti itd. Ja bi to tako postavio, znači jedna totalna ofanziva, odnosno Kloppov heavy metal. Što da ne? Naravno, i za taj stil moraš imati kvalitetu i odličnu fizičku pripremljenost, a sve se to lako sredi, samo treba imati muda za neke druge stvari.
Tako bi uradio i protiv ovih banana.. Izađeš visoko, uz puno trke možeš im zavaliti tricu za poluvrijeme. Dodatni plus je i ovaj stil igre koji gaji Musemić, kratka i brza dodavanja i odlična kombinatorika, što mi se jako sviđa. Naravno, nećeš izaći toliko visoko, pa da Mujakić bude na 30 metara od njihovog gola, to je logično.
@revolt
Upravu si, u potpunosti. Ali, to je ono što "odlikuje" ovaj PDF, naravno pod "odlikuje" mislim na negativan način. To meni već odavno ide na nerve i jadno mi je kako se neki najobičniji brabonjci u vidu pojedinaca mogu spustiti na neki nivo. A valjda i te godine imaju uticaja, sve bezobrazno, pa ne shvataju kako se treba ponašati prema jednom čovjeku koji je toliko toga donio FKS, bilo u igračkim ili trenerskim danima, a pogotovo što se radi o starijem čovjeku. Ima svojih grešaka, svaki trener na svijetu ima, pa to onda treba iskritikovati, to uredu, zato i služe forumi. Ali, nešto pisati i vrijeđati čovjeka nekim običnim poštapalicama je jadno i bijedno. Valjda si nešto moćan kad napišeš "Usref", kad mu nešto opsuješ, kad napišeš neku "foru" koja nije ni za jaslice, pa ti određena grupa ljudi nešto saluta, a ti kao king.. Strašno je to.. Bio je ovdje takav jedan lik, koji je sad slabije aktivan, čija je jedina svrha da piše tako neke bijedne postove i to ga valjda nešto zadovoljava i čini sretnijim.
A šta očekivati od likova koji su hraknuli na svaku personu koja je bila u FKS.. Kad se samo sjetim kako su Čali psovali majku prošle godine, a čovjeku majka umrla malo prije toga, šta reći..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naša posla, ljudi ovih prostora već odavno ne znaju za kritiku. Postoji samo opcija da se uvučeš tamo gdje sunce ne sija i alpinišeš ko idiot, i omalovažavanje i vrijeđanje s druge strane. Suvislost nije prisutna decenijama.revolt je napisao/la:Ne mogu da vjerujem u kakvon tonu se ovdje piše o Husrefu. Hajde da je to neki tamo trener koji je došao sa strane. Nego je covjek koji je mnogo dao, da podjsetim pojedince prvag Jugoslavije kao igrac i prvak BiH kao trener. Dao nam je pobjede nad Genkom, Rapidom, cetvrto pretkolo LP. I opet se ovdje o njemu prica u pogrdnom tonu. Na granici vrijednanja. Mjesecima unazad. Uredu je ne slagati se, smatrati da je kriv za poraz ili neuspjesnu sezonu, ali konstantno neko ismijavanje njegovih izjava, gestikulacija rukama, ramenima, itf itd to vec prelazi granice dobrog ukusa. Da ne kazem da je bijedno od strane navijaca kluba cije je boje branio Husref. Ne kazem i ne branim ga, ali jedno je kritika drugo je ovo sto se mjesecima o njemu pishe. A sutra da ode, za dva mjeseca bi se kukalo kako je valjao. Kao sto se sad kuka za Dzenu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Naša posla, ljudi ovih prostora već odavno ne znaju za kritiku. Postoji samo opcija da se uvučeš tamo gdje sunce ne sija i alpinišeš ko idiot, i omalovažavanje i vrijeđanje s druge strane. Suvislost nije prisutna decenijama.revolt je napisao/la:Ne mogu da vjerujem u kakvon tonu se ovdje piše o Husrefu. Hajde da je to neki tamo trener koji je došao sa strane. Nego je covjek koji je mnogo dao, da podjsetim pojedince prvag Jugoslavije kao igrac i prvak BiH kao trener. Dao nam je pobjede nad Genkom, Rapidom, cetvrto pretkolo LP. I opet se ovdje o njemu prica u pogrdnom tonu. Na granici vrijednanja. Mjesecima unazad. Uredu je ne slagati se, smatrati da je kriv za poraz ili neuspjesnu sezonu, ali konstantno neko ismijavanje njegovih izjava, gestikulacija rukama, ramenima, itf itd to vec prelazi granice dobrog ukusa. Da ne kazem da je bijedno od strane navijaca kluba cije je boje branio Husref. Ne kazem i ne branim ga, ali jedno je kritika drugo je ovo sto se mjesecima o njemu pishe. A sutra da ode, za dva mjeseca bi se kukalo kako je valjao. Kao sto se sad kuka za Dzenu...
ma postali smo takva sredina, puna licmjera, zavisti i pohlepe, postali smo nezadovoljni sami sobom i svime oko nas, i naravno slijed ovih događaja je sve to pobrojano,tribina,ekipa tim uprave drustvo, jednostavno kako godine idu sve je gore, niko se nikad nije naucio da nekim trudom znojem mukom zaradi il postigne kao prijasnja vremena svi bi tudzim parama i drzavnim da se bahace i slicno. raja puna prerasuda, nepostovanja, bez stida i morala.. i cudno nam sto se ovo sve desava u nasem gradu federaciji.. stvarno dno dna..
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 18 jul 2018, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Fazon je sto rijetko ko ima svoje licno misljene,i sto se misljenja sticu tako sto se priklonis nekome,i tako se to lancano vuce.
Jedno je samo jasno kroz fudblaski klub Sarajevo nije prosla persona koja nije popljuvana i cijoj se majci nije stucalo.I to ce uvijek tako biti,i nema se to sta siriti i polemisati ko je upravu.Svi ce biti popljuvani dal prije dal kasnije,to smo mi pitari,djaba.Ustvari to je Bosanski mentalitet klasicni.
Jedno je samo jasno kroz fudblaski klub Sarajevo nije prosla persona koja nije popljuvana i cijoj se majci nije stucalo.I to ce uvijek tako biti,i nema se to sta siriti i polemisati ko je upravu.Svi ce biti popljuvani dal prije dal kasnije,to smo mi pitari,djaba.Ustvari to je Bosanski mentalitet klasicni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baš to, mi smo nešta tipa navijači Reala. Oni su psovali Raula, Kasiljasa, sad i Ronalda. To je takav mentalitet, takvo okruženje. Odvede babo sina na istok i onda 90 minuta psuje majku svima na terenu. I šta će to dijete, sluša babu, ono već sa 6 godina zna da Bekiću treba **** mater, pa i Husrefu i Čali i ostalim. A jedni mijenjaju druge, kad se ta generacija isprazni s istoka dolaze novi koji su učili od ovih.miky_hz je napisao/la:Fazon je sto rijetko ko ima svoje licno misljene,i sto se misljenja sticu tako sto se priklonis nekome,i tako se to lancano vuce.
Da se razumijemo, istok je samo metafora našeg cijelog stadiona. Istok, zapad, isti qrac. Čak sam par utakmica iz galerije gledao na zapadu, lik yebe mater Ahmetoviću a Mersini roditelji dva reda iznad njega. Samo sjever ima neku svoju furku, nekad daju podršku svemu, nekad za najmanju grešku "igrajte pichke".. nikad ne znaš na čemu si tu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na svakom stadionu bilo kod nas ili u evropi, africi, aziji... se psuje, negoduje, kritikuje, pohvaljuje... samo mi smo takvi da mislimo da je to samo kod nas tako..
Uprava, Husref, igrači i svi ostali u klubu su zaslužili velike kritike zbog upravljanja i vođenja kluba, zbog rezultata i igre, i ove dosadašnje "kritike" nisu ni 5% kritika kojih su zaslužili unazad nekoliko sezona.
Onaj golman iz Istre ipak ne ostaje, piše ****.
Uprava, Husref, igrači i svi ostali u klubu su zaslužili velike kritike zbog upravljanja i vođenja kluba, zbog rezultata i igre, i ove dosadašnje "kritike" nisu ni 5% kritika kojih su zaslužili unazad nekoliko sezona.
Onaj golman iz Istre ipak ne ostaje, piše ****.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nista od corica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jucer je Adilovic trebao da podnese izvjestaj za njega,kako mu se cini na treninzima i to. Ocito nije zadovoljio "oko" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E jeste ovaj mjerodavan da ga ocijeni u pmmiky_hz je napisao/la:Jucer je Adilovic trebao da podnese izvjestaj za njega,kako mu se cini na treninzima i to. Ocito nije zadovoljio "oko"

Trenutno korisnika/ca: ebi46, laznokrilo, riki46, Tarapi, Varijantas8 i 42 gosta.