FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 18 jul 2018, 00:31

Velika šteta za skauta...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jul 2018, 00:40

Jojjj kad istok u cetvrtak zagrmi skaute ostani :ljepota:

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 18 jul 2018, 00:42

Pozdrav raja, neko moje misljenje je da ima puno vecih problema u klubu od samog skauta, nije mi jasno zasto je toliko popljuvan ali eto. Kada bi se trebalo znati ko ce doci na njegovu poziciju?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 jul 2018, 00:57

ThrillerHz je napisao/la:Jako bitna karika u ovom lancu nas je napustila... bas me zanima na koga ce se sad pljuvat, eto svi su dugoprozivani otisli, ko je sad trn u oku, jedva cekam nastavak sapunice :puke:
:rol: od igrača to su Dušan i Almir, oni su Severina za istok :rol: a uskoro će se i Husref javno s tribina tjerati
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 jul 2018, 01:43

Ne bi ja nista protiv tjeranja imao, da mi na mjesta otjeranih dovodimo bolje ljude, problem je sto mi dovedemo jos gore, pa poslije zalimo za ovim sto ih otjerasmo... Otice Ihtijarevic, doce Pelak, otice Husref, doce Hurtic, otice svi, doce jos gori...
1946~

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 18 jul 2018, 07:15

Po meni konkretno ovaj prelazni rok je opet katastrofalno uradjen. Niti jedno pojacanje istinsko nismo doveli, nista se kod nas pomjerilo na bolje nije. Proci cemo ove levate, talijani ce nas otresti ko slinu, ligu cemo katastrofa poceti zbog "evropskog umora". Predvidjam otkaz Mudemicu najdalje u septembru i onda se lagano vrtimo u krug. Zacarani krug.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jul 2018, 08:08

steta skauta. ko ce nam sad kasete pripremati? :think:
a nasoj ligi ne treba video skaut, pa kao da svi mijenjaju taktiku na sedmicnoj bazi.. :D
sretno njemu i :wave:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jul 2018, 08:19

Ono, imali smo super rezultate sa skautom, pa steta sto ode. Koliko nam je samo puta pomogao u skautiranju Zeljeznicara zadnjih sezona, o Gabeli, Krupi, Vitezu i ostaloj buraniji da ne pricamo :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jul 2018, 08:19

Jel zrinjski imao video skauta?

Ispade treneri ne mogu pogledat tekmu i vidjeti kako ko igra, pogotovo ovi sto su iskusni....jel problem uzeti aplikaciju eon telemacha i "vratit" tekmu i pogledat ili na moja tv? Jel za to stvarno treba nekom platu davat? Jer za sve ima software...eno i olimpik koristi zeznut sistem za monitoring treninga i analizu, platis software i isprintas upute...eto ti videoskauta 16....pa lakse pravog skauta nauciti raditi sa modernom tehnikom, nego nekog dobrog sa tehnikom nauciti da bude skaut.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2018, 08:49

Glupost,kakav crni skaut ba.Stas to ti skautirati u našoj ligi Bgt Zadnjih 5 godina vrte se isti igraci i treneri samo mjenjaju klubove,svaka ekipa igra istu formaciju.Dajte ljudi na kakav crni skaut,neka Husref udje ovdje pred neku tekmu i sve Ce saznati.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 18 jul 2018, 09:35

robertkosar je napisao/la:Hvala Allahu nek je i ovaj parazit digo sidro od naseg kluba, jedna stetocina manje u klubu :mrgreen:
Vama stetocina a Sablić ga u Sheriff doveo :mrgreen:
+ sto ga cijene i drugi al nije moje da pisem zko i sta. Al bi se iznenadili kome je sve radio analize ;)
It's better when it's live

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2018, 10:11

hlive je napisao/la:
Nastavi pisanje na Opštim diskusijama.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 jul 2018, 10:15

Ma ja pomogao Hrvatskoj. Ali morao ići na potpisivanje ugovora u Moldaviju pa jbg Hrvati zbog toga zavrsili drugi.
Hajd ne serite o ovome vise kome je on ba pomogao. Pomogao Hrvatskoj a nije nasojni repki pomogao.

Hvala njemu sto je.otisao, dabogda bio uspjesniji a mi cemo sigurno biti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2018, 11:00

Fala Bogu da je skaut otišo.

Sama pomisao na naše "bekove" odmah mi muka, proliv i povraćanje, a ovi deb.ili u klubu zadovoljni bekovskim pozicijama, fuj de.bili nesposobni retar.dirani.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jul 2018, 11:22

DenchiNL je napisao/la:Jel zrinjski imao video skauta?

Ispade treneri ne mogu pogledat tekmu i vidjeti kako ko igra, pogotovo ovi sto su iskusni....jel problem uzeti aplikaciju eon telemacha i "vratit" tekmu i pogledat ili na moja tv? Jel za to stvarno treba nekom platu davat? Jer za sve ima software...eno i olimpik koristi zeznut sistem za monitoring treninga i analizu, platis software i isprintas upute...eto ti videoskauta 16....pa lakse pravog skauta nauciti raditi sa modernom tehnikom, nego nekog dobrog sa tehnikom nauciti da bude skaut.....
Sve receno. :tokralju:
Nema tog skauta koji bi pomogao Hodzicu i Bekicu. Nasi kubure sa elementarnim stvarima a kamoli da brinu o formacijama i tranzicijama. Da li to znaci da bi uzeli manje od 1 boda u 4 derbija prosle godine bez skauta ? Protiv Zarije je prvu tekmu cijeli strucni stab bio iznenadjen tako da ....

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jul 2018, 11:33

ShofaII je napisao/la:Ma ja pomogao Hrvatskoj. Ali morao ići na potpisivanje ugovora u Moldaviju pa jbg Hrvati zbog toga zavrsili drugi.
Hajd ne serite o ovome vise kome je on ba pomogao. Pomogao Hrvatskoj a nije nasojni repki pomogao.

Hvala njemu sto je.otisao, dabogda bio uspjesniji a mi cemo sigurno biti.
Ne blamiraj se..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jul 2018, 11:33

Video skaut je odlicna stvar, i to treba imati svaki klub. Al pravi klub. Posto mi nismo pravi klub, ne treba nam. Na stranu to da li on zna sta radi ili ne, u to se ne mijesam. Al hajmo realno, kome ba da pomogne? "Trenerima" poput Husrefa, Janjosa, Jesica itd..? Ma mozes ti njima pasa milion video analiza uraditi kad on ne zna igraca na prirodnu poziciju postaviti, a ne iskoristiti ono sto mu je prezentovano.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2018, 11:49

Trazili nasi da se pomjeri tekma sa Radnikom.Ovi nisu pristali,savez nije cak ni uzeo u razmatranje nas zahtjev.Iako po propisima imamo traziti pravo na odgodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 jul 2018, 12:03

miky_hz je napisao/la:Trazili nasi da se pomjeri tekma sa Radnikom.Ovi nisu pristali,savez nije cak ni uzeo u razmatranje nas zahtjev.Iako po propisima imamo traziti pravo na odgodu.
Nasoj upravi tako i treba. ko god dodje na Kosevo te sportski prijatelji te docekujesih ko rodjene i na terenu ih respektujes i pazis. Kakav sporski prijatelj kakav respekt udri muski i isprati **** sa tri cetiri razlike i vozdra :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 18 jul 2018, 12:06

Usrefe, odredi ko će pucati penal/e!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, hase73 i 69 gostiju.