FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je l' to ganjamo Senijada Ibričića?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
samo iz federalne može bit taj jer nema desetke sa bh državljanstvomInijesta je napisao/la:Pa i cekam da osvane rahmetli Bekric ili da Saida zamolimo da ugovor produziDenchiNL je napisao/la:sačekaj dok desetka kaže za kolko igra naćemo mi nekog iz federalne
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja se ne brinem, ako iko zna pravog igraca dovest to smo mi , a i zaradit na igracu, hocel nam Saric bar ves masine poslatDenchiNL je napisao/la:samo iz federalne može bit taj jer nema desetke sa bh državljanstvomInijesta je napisao/la:Pa i cekam da osvane rahmetli Bekric ili da Saida zamolimo da ugovor produziDenchiNL je napisao/la:sačekaj dok desetka kaže za kolko igra naćemo mi nekog iz federalne
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Posto smo se svi uvjerili da ljubavi nema samo pare i ko da vise. Od domara do predsjednika.
Tan n e d a pare, to je najveci problem. Pare od TA plus ostali sponzori, ulaznice evropa i neke prodaje igraca i to je budzet koji mi imamo, a toliki je budzet da nam je sisic i MMA UFC borac Rahmanovic najvece pojacanje u zadnjih 3 godine. Vec se pripremio Mujakic (produzen ugovor) za prodaju i proda ce ga ko god dadne 500 k € znaci toliko im fali da budzet bude popunjen (ista cjena kao i mihojevica).
Sa ovakvom logikom, mozemo bit prvaci svako 16 godina, mozda i nikad. Posto Akademija nije toliko dobra da izbaci 5-7 igraca odma i da ti isti igraci za pola godine budu toliko dobri da uzmu titulu, cak i ako iskoci neki dragulj kao mujakic odma ce bit prodat tako da se nece cekat da se iz dvije tri generacije saberu vrhunski igraci iz akademije. TAN mora da ulozi 2m £ u prvi tim i milion u akademiju ako hoce neke rezultate on to nece nikad uradit.
Btw: znam da se ovde pisalo i sad se pise da je ibrak fening kusta pokrali pare kroz igrace itd. Moramo bit realni ljudi koji obavljaju posao GD I SD moraju bit i placeni debelo, al isto uvidjeli smo da dobrog igraca je tesko dovest i ako hoces da ga dovedes moras da das mnogo para mi dajemo malo vise nego sto i jedan klub radi imena i polozaja FK SARAJEVA u bih nogometu. To je tako sto posto, znaci vrhunski igrac ce prije igrat u zelji za 15000 km mjesecno a nama bi trazio 20000 km. Posebno odkad je tan doso.
Tan n e d a pare, to je najveci problem. Pare od TA plus ostali sponzori, ulaznice evropa i neke prodaje igraca i to je budzet koji mi imamo, a toliki je budzet da nam je sisic i MMA UFC borac Rahmanovic najvece pojacanje u zadnjih 3 godine. Vec se pripremio Mujakic (produzen ugovor) za prodaju i proda ce ga ko god dadne 500 k € znaci toliko im fali da budzet bude popunjen (ista cjena kao i mihojevica).
Sa ovakvom logikom, mozemo bit prvaci svako 16 godina, mozda i nikad. Posto Akademija nije toliko dobra da izbaci 5-7 igraca odma i da ti isti igraci za pola godine budu toliko dobri da uzmu titulu, cak i ako iskoci neki dragulj kao mujakic odma ce bit prodat tako da se nece cekat da se iz dvije tri generacije saberu vrhunski igraci iz akademije. TAN mora da ulozi 2m £ u prvi tim i milion u akademiju ako hoce neke rezultate on to nece nikad uradit.
Btw: znam da se ovde pisalo i sad se pise da je ibrak fening kusta pokrali pare kroz igrace itd. Moramo bit realni ljudi koji obavljaju posao GD I SD moraju bit i placeni debelo, al isto uvidjeli smo da dobrog igraca je tesko dovest i ako hoces da ga dovedes moras da das mnogo para mi dajemo malo vise nego sto i jedan klub radi imena i polozaja FK SARAJEVA u bih nogometu. To je tako sto posto, znaci vrhunski igrac ce prije igrat u zelji za 15000 km mjesecno a nama bi trazio 20000 km. Posebno odkad je tan doso.
poslo upravi po samsung s10, za storyja nek se nađeInijesta je napisao/la:
Ja se ne brinem, ako iko zna pravog igraca dovest to smo mi , a i zaradit na igracu, hocel nam Saric bar ves masine poslat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Husrefu bi trebo bar 20% plate davat , valjo mu je...ne bi ga otac rodjeni onako pripazioDenchiNL je napisao/la:poslo upravi po samsung s10, za storyja nek se nađeInijesta je napisao/la:
Ja se ne brinem, ako iko zna pravog igraca dovest to smo mi , a i zaradit na igracu, hocel nam Saric bar ves masine poslat![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma nema tan ništa s njima, imaju 4 miliona u rukama a ne znaju dovest i neće da dovedu igrača kvalitetnog, eno sjedi Ofosu bez kluba, ali mi doveli Tatara,Šišića, produžili s Halilom i Hebibom i ostavili Lelića , 5(PET) igrača koji veze nemaju plaćaš i imaš novca za njih ali nemaš za lika koji ih jede svakog ponaosob...pa ko je tu spucan u glavu pri rođenju...Pitar6785 je napisao/la:Posebno odkad je tan doso.
Pa ko ce onda Bulji i jaranicama placati puteve po inostranstvu, ako nece ici o trosku kluba - to je bitnije nego pojacanja.DenchiNL je napisao/la:ma nema tan ništa s njima, imaju 4 miliona u rukama a ne znaju dovest i neće da dovedu igrača kvalitetnog, eno sjedi Ofosu bez kluba, ali mi doveli Tatara,Šišića, produžili s Halilom i Hebibom i ostavili Lelića , 5(PET) igrača koji veze nemaju plaćaš i imaš novca za njih ali nemaš za lika koji ih jede svakog ponaosob...pa ko je tu spucan u glavu pri rođenju...Pitar6785 je napisao/la:Posebno odkad je tan doso.
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo sam ga ja ganjao, bio mi duzan neke pare.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Je l' to ganjamo Senijada Ibričića?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
to je ko onaj dres barcelone i tottenhama. Il je neko u ps-u napravio zbog toga il nike svima iste dresove šalje samo boje mijenjaju.Rule_hz je napisao/la:image hosting site
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Nike je dosta "popustio" i pala im je ta kreacija i maštovitost, koliko ja mogu vidjeti. Ovo govorim po pitanju tih velikana.. Naprave im finu tu prvu garnituru, ovo ostalo tušnu sve isti dizajn i kalup, samo promjene boju. Tako je, čini mi se, prije par sezona bilo kod Barce i PSG-a, identični dresovi, samo druga boja.fera je napisao/la:to je ko onaj dres barcelone i tottenhama. Il je neko u ps-u napravio zbog toga il nike svima iste dresove šalje samo boje mijenjaju.Rule_hz je napisao/la:image hosting site
Što se tiče nas, mi tu ne možemo nešto pričati.. Niti imamo direktan ugovor s Nikeom, niti njih boli qurac za nas, odnosno ne može ih ni boliti kad ni ne znaju za FKS. To kod nas ide na principu onih običnih garnitura koje Nike izbaci svake godine, tj. lager. I onda se odabere koju garnituru hoćemo s lagera i to se onda štanjca, naravno to distribuira neki od zastupnika Nikea s Balkana. To su obični dresovi, koje možeš kupiti po ovako ovim Nike shopovima, samo što odštampaju imena, brojeve i te stvari, logično.
To je u biti saradnja s nekim od regionalnih ovlaštenih zastupnika Nikea, kao što rekoh, nemamo mi nikakve veze direktno s Nikeom, a sumnjam da ćemo ikada i imati. Ne samo mi, već svi klubovi iz BiH, daleko smo mi miljama od saradnje i nekih ugovora s takvim poznatim brendovima. Ne znaju "najkaši", "adidaši", "pumaši", "makronaši" ni da postoje klubovi u BiH, a kamoli nešto drugo. Realno, ni ne vidim koje bi koristi svi oni imali da su u saradnji s ovim našim klubovima..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ma Nike se bacio na repke jer nema vremena za soccer generalno ne donosi toliko novca koliko druge stvari
npr. gledaj na strani dres francuza ili dres amerike ili ono ludilo nigerije
npr. gledaj na strani dres francuza ili dres amerike ili ono ludilo nigerije

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi inace dobijamo ove plainDenchiNL je napisao/la:ma Nike se bacio na repke jer nema vremena za soccer generalno ne donosi toliko novca koliko druge stvari
npr. gledaj na strani dres francuza ili dres amerike ili ono ludilo nigerije![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dabogda da mi išta dobijemoMortemHz je napisao/la:Mi inace dobijamo ove plainDenchiNL je napisao/la:ma Nike se bacio na repke jer nema vremena za soccer generalno ne donosi toliko novca koliko druge stvari
npr. gledaj na strani dres francuza ili dres amerike ili ono ludilo nigerije![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ermin Avdić napušta FK Sarajevo i odlazi u inostranstvo
Dosadašnji video analitičar u stručnom štabu FK Sarajevo, Ermin Avdić, napustit će Koševo nakon niza godina i karijeru nastavlja u inostranstvu.Dosadašnji video analitičar u stručnom štabu FK Sarajevo, Ermin Avdić, napustit će Koševo nakon niza godina i karijeru nastavlja u inostranstvu.
Kako saznaje ****.ba, Avdić je dobio poziv moldavskog Sheriffa koji je nedavno preuzeo nekadašnji trener Širokog Brijega Goran Sablić i na čiju preporuku će pojačati stručni štab moldavskog prvaka.
Avdić je ulogu video analitičara u Sarajevu obavljao od 2011. godine, a njegove usluge su koristili i treneri mnogih drugih ekipa, uključujući i selektora Hrvatske Zlatka Dalića u dvomeču baraža za SP protiv Grčke.

-
- Kontakt:
Bravo, sad cemo postati prvaci i igrati grupnu fazu EL. Rijesili smo se kancera u ekipi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ce ovo bit'DenchiNL je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ermin Avdić napušta FK Sarajevo i odlazi u inostranstvo
Dosadašnji video analitičar u stručnom štabu FK Sarajevo, Ermin Avdić, napustit će Koševo nakon niza godina i karijeru nastavlja u inostranstvu.Dosadašnji video analitičar u stručnom štabu FK Sarajevo, Ermin Avdić, napustit će Koševo nakon niza godina i karijeru nastavlja u inostranstvu.
Kako saznaje ****.ba, Avdić je dobio poziv moldavskog Sheriffa koji je nedavno preuzeo nekadašnji trener Širokog Brijega Goran Sablić i na čiju preporuku će pojačati stručni štab moldavskog prvaka.
Avdić je ulogu video analitičara u Sarajevu obavljao od 2011. godine, a njegove usluge su koristili i treneri mnogih drugih ekipa, uključujući i selektora Hrvatske Zlatka Dalića u dvomeču baraža za SP protiv Grčke.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dovedite prava pojačanja ili se gonite svi u tri lijepe materine hebem vam umrle, za nas će sisoje i njegova seljadija postati gigant
Do koliko sati radi odjel za clanstvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.