Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la maximusdecimus » 26 apr 2012, 00:55

emir18 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:I ja mislim da treba mijenjat Mourinha, po mogućnosti ga zamijenit Quirozom ili tako nekim "gospodinom" koji će popraviti vizualni imidž Real Madrida, naravno uspjeh dolazi u kratkom roku kao što je bilo s Del Bosqueom nakon kojeg smo čekali samo 8 godina na prolazak u 1/4 finale LP.
Mislim Mourinho je večeras kriv što smo ispali na penale, nije to stvar lutrije, nije nikako.
Odrastite već jednom molim vas i ne osuđujte sezonu po ispadanju iz polufinala lige prvaka i to na penale.
e nemogu da vjerujem, ko ima bolji od Murinja, kad ste toliko pametni ko???
Amar Osim

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 apr 2012, 00:55

emir18 je napisao/la: e nemogu da vjerujem, ko ima bolji od Murinja, kad ste toliko pametni ko???

Ima. Amar, Amar, Osim Osim... Mourinho smije otici jedino ako ce ga ovaj covjek zamijeniti. :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 00:56

E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.

[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 apr 2012, 00:56

Admir_Sa je napisao/la:
Namiks je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:I ja mislim da treba mijenjat Mourinha, po mogućnosti ga zamijenit Quirozom ili tako nekim "gospodinom" koji će popraviti vizualni imidž Real Madrida, naravno uspjeh dolazi u kratkom roku kao što je bilo s Del Bosqueom nakon kojeg smo čekali samo 8 godina na prolazak u 1/4 finale LP.
Mislim Mourinho je večeras kriv što smo ispali na penale, nije to stvar lutrije, nije nikako.
Odrastite već jednom molim vas i ne osuđujte sezonu po ispadanju iz polufinala lige prvaka i to na penale.
Pa ne mogu vjerovati :lol: :mrgreen:
ko ono bio qiroz :roll: materemi mozak mi zablikiro

dovedite keni deglisha :mrgreen:
pomocnik Fergusona(trener portugala jel protiv nas)
koji 2003/4 je dobio galaktikose sa Bekamom-Ronaldom-Figom-Zidanom-Ronaldom-Carlosom-Raulom itd. itd.
i to sve u ponajboljim godinama.

lik imao 8 bodova prednosti izgubio ligu od valencie,izgubio u finalu kupa protiv Zaragose 3:2..
u LP u četvrtfinalu dobio prvu 4:2,vodio na gostovanju 1:0 i ispao.
taj Kiroz.
naravno ovaj je ironican.

kad vako pogledam.liga i nije toliko losa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 00:57

xaviesta je napisao/la:E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi zlocest :mrgreen:
Chelsea F.C.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 apr 2012, 00:57

Blue_He4rt je napisao/la:

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi zlocest :mrgreen:
upravo to sad gledam na fb, a jbgs ba bilo proslo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:58

Mourinho (coach Real Madrid): Ronaldo missed a crucial penalty tonight? Messi also missed one yesterday.
Jel fakat ovo izjavio?Koji kreten :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2012, 00:59

Ljudi dragi, nema smisla da krivite Mourinha jer je ovo ispadanje Reala od Bayerna bilo neminovno, o tome sam govorio i ranije , naravno niste htjeli ni da cujete o tome kao sto ni ja vjerovatno ne bih zelio da cujem nesto o eventualnom ispadanju Bayerna. Eh sada ja stvarno ne mogu da vjerujem da bi vi otjerali Mourinha nakon sto je prekinuo dominaciju Barce u Primeri i dvije godine zaredom prosao tu ukletu stepenicu zvanu osmina finala koju niti jedan njegov prethodnik nije mogao preci a imali su gotovo identicne igrace. Real je imao nesrecu da naleti dvije godine zaredom na 2 kluba koja su trenutno rekao bih jedina u stanju da ih pobijede i izbace iz ovog takmicenja. To je rekao Monolog, teskog srca bih se slozio s njim jer mi iskreno taj momak nije nesto pretjerano drag. Glavu gore momci ove godine Bayern osvaja Ligu Prvaka, sljedece Real.Vi ocigledno ne razumijete cinjenicu da ste se otvorili i igrali otvoren fudbal s Bayernom dozivili bi potpuni potop, pa ljudi su Realu cak i s ovakom defanzivnom postavkom napravili bruku 100% prilika, a sta bi se desilo da je Real igrao otvoreno ? Jos gore bi prosli, tako da smirite se, mora se pronaci taj balans izmedju napada i odbrane koji Bayern ima, vidite primjer Barce koja igra konstantno svoju igru, a ponekad ta igra nece donijeti koristi nego stete, primjer Chelsea,Reala,Intera.. Ponekad jednostavno treba odustati od prepoznatljivog koncepta. Nego glavu gore, evo ja sam prvi kao veliki navijac Bayerna veceras ludio po kuci, na sto mi je stari govorio da nisam normalan, medjutim jednostavno si ne mogu pomoci volim ovaj klub, bas kao sto i vi volite Real medjutim morate da shvatite da smo mi samo mali djelici u ogromnoj slagalici koju cine milioni ljudi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 26 apr 2012, 01:00

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovaj jos bolji :D plac :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 26 apr 2012, 01:01

Evo malo sale :lol: :lol:

Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra,
Bakica: "Ja sam se puno molila"
Sv. Petar: "Možeš u raj".
Ramos: "Ja sam samo došao po loptu"
-PAJA Fan Club!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 apr 2012, 01:01

Izgleda da se Real pridruzuje Barci na turniru"Kutija sibica" u Hrvatskoj.Obje ekipe zele nadoknaditi ispadanje iz LP-a eventualnim naslovom prvaka doticnog turnira.
Sretno zmajevi!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 apr 2012, 01:02

Bundesliga je napisao/la:Ljudi dragi, nema smisla da krivite Mourinha jer je ovo ispadanje Reala od Bayerna bilo neminovno, o tome sam govorio i ranije , naravno niste htjeli ni da cujete o tome kao sto ni ja vjerovatno ne bih zelio da cujem nesto o eventualnom ispadanju Bayerna. Eh sada ja stvarno ne mogu da vjerujem da bi vi otjerali Mourinha nakon sto je prekinuo dominaciju Barce u Primeri i dvije godine zaredom prosao tu ukletu stepenicu zvanu osmina finala koju niti jedan njegov prethodnik nije mogao preci a imali su gotovo identicne igrace. Real je imao nesrecu da naleti dvije godine zaredom na 2 kluba koja su trenutno rekao bih jedina u stanju da ih pobijede i izbace iz ovog takmicenja. To je rekao Monolog, teskog srca bih se slozio s njim jer mi iskreno taj momak nije nesto pretjerano drag. Glavu gore momci ove godine Bayern osvaja Ligu Prvaka, sljedece Real.Vi ocigledno ne razumijete cinjenicu da ste se otvorili i igrali otvoren fudbal s Bayernom dozivili bi potpuni potop, pa ljudi su Realu cak i s ovakom defanzivnom postavkom napravili bruku 100% prilika, a sta bi se desilo da je Real igrao otvoreno ? Jos gore bi prosli, tako da smirite se, mora se pronaci taj balans izmedju napada i odbrane koji Bayern ima, vidite primjer Barce koja igra konstantno svoju igru, a ponekad ta igra nece donijeti koristi nego stete, primjer Chelsea,Reala,Intera.. Ponekad jednostavno treba odustati od prepoznatljivog koncepta. Nego glavu gore, evo ja sam prvi kao veliki navijac Bayerna veceras ludio po kuci, na sto mi je stari govorio da nisam normalan, medjutim jednostavno si ne mogu pomoci volim ovaj klub, bas kao sto i vi volite Real medjutim morate da shvatite da smo mi samo mali djelici u ogromnoj slagalici koju cine milioni ljudi.
svaka cast, hvala bogu pa ima normalni ljudi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2012, 01:02

slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 apr 2012, 01:02

MARCELO je napisao/la:Izgleda da se Real pridruzuje Barci na turniru"Kutija sibica" u Hrvatskoj.Obje ekipe zele nadoknaditi ispadanje iz LP-a eventualnim naslovom prvaka doticnog turnira.
Ima super kup dogodine, sa uslovom da Barca savlada Bilbao :D
Don't hate what you don't understand.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 26 apr 2012, 01:03

slika
potraga za ramosovom loptom :D
realovi igraci poceli skupljat heineken cepove jer samo oni vode na finale LP :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 apr 2012, 01:04

mandraX je napisao/la:slika
Ako Cristiano Ronaldo nastavi onako plakati, zajebaće Laru ! xD hahahah
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 26 apr 2012, 01:05

Hajmo malo komentarisati komentatore :)

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 01:11

slika
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 apr 2012, 01:11

Volim sad Real Madrid više nego ikad!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 26 apr 2012, 01:11

nekako sam pretpostavljao da ce se nesto slicno desiti u LP ove sezone . Barca i Real su veliki trud ulozili u La Ligu , oborili su sve rekorde na putu , Ronaldo i Messi su odigrali ponajbolje individualne sezone u povijesti nogometa , ali nekako umor je sustigao obe ekipe . Ne podcjenjujem Bayern , ali vjerujem da bi Real Madrid svjez lagano protutnjao polufinalom bas kao i Barca , ali cestitke i Chelseau i Bayernu na finalu , nek bolji pobjedi i iskreno se nadam da ce UEFA ukinuti kartone za finale da bude sto bolja i zanimljivija utakmica .
Vama La Liga , nama Copa Del Rey , Europski super kup i Svjetsko klupsko prvenstvo .
Mourinho i Ronaldo po meni nisu opravdali silne novce ulozene u njih , ali eto , nove sezona , nove nade .

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.