Amar Osimemir18 je napisao/la:e nemogu da vjerujem, ko ima bolji od Murinja, kad ste toliko pametni ko???Toxicity je napisao/la:I ja mislim da treba mijenjat Mourinha, po mogućnosti ga zamijenit Quirozom ili tako nekim "gospodinom" koji će popraviti vizualni imidž Real Madrida, naravno uspjeh dolazi u kratkom roku kao što je bilo s Del Bosqueom nakon kojeg smo čekali samo 8 godina na prolazak u 1/4 finale LP.
Mislim Mourinho je večeras kriv što smo ispali na penale, nije to stvar lutrije, nije nikako.
Odrastite već jednom molim vas i ne osuđujte sezonu po ispadanju iz polufinala lige prvaka i to na penale.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
emir18 je napisao/la: e nemogu da vjerujem, ko ima bolji od Murinja, kad ste toliko pametni ko???
Ima. Amar, Amar, Osim Osim... Mourinho smije otici jedino ako ce ga ovaj covjek zamijeniti.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
pomocnik Fergusona(trener portugala jel protiv nas)Admir_Sa je napisao/la:ko ono bio qirozNamiks je napisao/la:Pa ne mogu vjerovatiToxicity je napisao/la:I ja mislim da treba mijenjat Mourinha, po mogućnosti ga zamijenit Quirozom ili tako nekim "gospodinom" koji će popraviti vizualni imidž Real Madrida, naravno uspjeh dolazi u kratkom roku kao što je bilo s Del Bosqueom nakon kojeg smo čekali samo 8 godina na prolazak u 1/4 finale LP.
Mislim Mourinho je večeras kriv što smo ispali na penale, nije to stvar lutrije, nije nikako.
Odrastite već jednom molim vas i ne osuđujte sezonu po ispadanju iz polufinala lige prvaka i to na penale.![]()
materemi mozak mi zablikiro
dovedite keni deglisha
koji 2003/4 je dobio galaktikose sa Bekamom-Ronaldom-Figom-Zidanom-Ronaldom-Carlosom-Raulom itd. itd.
i to sve u ponajboljim godinama.
lik imao 8 bodova prednosti izgubio ligu od valencie,izgubio u finalu kupa protiv Zaragose 3:2..
u LP u četvrtfinalu dobio prvu 4:2,vodio na gostovanju 1:0 i ispao.
taj Kiroz.
naravno ovaj je ironican.
kad vako pogledam.liga i nije toliko losa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
xaviesta je napisao/la:E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.
[youtube][/youtube]

Jesi zlocest

Chelsea F.C.
upravo to sad gledam na fb, a jbgs ba bilo prosloBlue_He4rt je napisao/la:xaviesta je napisao/la:E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi zlocest
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel fakat ovo izjavio?Koji kretenMourinho (coach Real Madrid): Ronaldo missed a crucial penalty tonight? Messi also missed one yesterday.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Ljudi dragi, nema smisla da krivite Mourinha jer je ovo ispadanje Reala od Bayerna bilo neminovno, o tome sam govorio i ranije , naravno niste htjeli ni da cujete o tome kao sto ni ja vjerovatno ne bih zelio da cujem nesto o eventualnom ispadanju Bayerna. Eh sada ja stvarno ne mogu da vjerujem da bi vi otjerali Mourinha nakon sto je prekinuo dominaciju Barce u Primeri i dvije godine zaredom prosao tu ukletu stepenicu zvanu osmina finala koju niti jedan njegov prethodnik nije mogao preci a imali su gotovo identicne igrace. Real je imao nesrecu da naleti dvije godine zaredom na 2 kluba koja su trenutno rekao bih jedina u stanju da ih pobijede i izbace iz ovog takmicenja. To je rekao Monolog, teskog srca bih se slozio s njim jer mi iskreno taj momak nije nesto pretjerano drag. Glavu gore momci ove godine Bayern osvaja Ligu Prvaka, sljedece Real.Vi ocigledno ne razumijete cinjenicu da ste se otvorili i igrali otvoren fudbal s Bayernom dozivili bi potpuni potop, pa ljudi su Realu cak i s ovakom defanzivnom postavkom napravili bruku 100% prilika, a sta bi se desilo da je Real igrao otvoreno ? Jos gore bi prosli, tako da smirite se, mora se pronaci taj balans izmedju napada i odbrane koji Bayern ima, vidite primjer Barce koja igra konstantno svoju igru, a ponekad ta igra nece donijeti koristi nego stete, primjer Chelsea,Reala,Intera.. Ponekad jednostavno treba odustati od prepoznatljivog koncepta. Nego glavu gore, evo ja sam prvi kao veliki navijac Bayerna veceras ludio po kuci, na sto mi je stari govorio da nisam normalan, medjutim jednostavno si ne mogu pomoci volim ovaj klub, bas kao sto i vi volite Real medjutim morate da shvatite da smo mi samo mali djelici u ogromnoj slagalici koju cine milioni ljudi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
[youtube][/youtube]xaviesta je napisao/la:E izvinite ljudi, ne mogoh odoliti.
[youtube][/youtube]
ovaj jos bolji

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Evo malo sale
Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra,
Bakica: "Ja sam se puno molila"
Sv. Petar: "Možeš u raj".
Ramos: "Ja sam samo došao po loptu"

Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra,
Bakica: "Ja sam se puno molila"
Sv. Petar: "Možeš u raj".
Ramos: "Ja sam samo došao po loptu"
-PAJA Fan Club!!
Izgleda da se Real pridruzuje Barci na turniru"Kutija sibica" u Hrvatskoj.Obje ekipe zele nadoknaditi ispadanje iz LP-a eventualnim naslovom prvaka doticnog turnira.
Sretno zmajevi!!
svaka cast, hvala bogu pa ima normalni ljudiBundesliga je napisao/la:Ljudi dragi, nema smisla da krivite Mourinha jer je ovo ispadanje Reala od Bayerna bilo neminovno, o tome sam govorio i ranije , naravno niste htjeli ni da cujete o tome kao sto ni ja vjerovatno ne bih zelio da cujem nesto o eventualnom ispadanju Bayerna. Eh sada ja stvarno ne mogu da vjerujem da bi vi otjerali Mourinha nakon sto je prekinuo dominaciju Barce u Primeri i dvije godine zaredom prosao tu ukletu stepenicu zvanu osmina finala koju niti jedan njegov prethodnik nije mogao preci a imali su gotovo identicne igrace. Real je imao nesrecu da naleti dvije godine zaredom na 2 kluba koja su trenutno rekao bih jedina u stanju da ih pobijede i izbace iz ovog takmicenja. To je rekao Monolog, teskog srca bih se slozio s njim jer mi iskreno taj momak nije nesto pretjerano drag. Glavu gore momci ove godine Bayern osvaja Ligu Prvaka, sljedece Real.Vi ocigledno ne razumijete cinjenicu da ste se otvorili i igrali otvoren fudbal s Bayernom dozivili bi potpuni potop, pa ljudi su Realu cak i s ovakom defanzivnom postavkom napravili bruku 100% prilika, a sta bi se desilo da je Real igrao otvoreno ? Jos gore bi prosli, tako da smirite se, mora se pronaci taj balans izmedju napada i odbrane koji Bayern ima, vidite primjer Barce koja igra konstantno svoju igru, a ponekad ta igra nece donijeti koristi nego stete, primjer Chelsea,Reala,Intera.. Ponekad jednostavno treba odustati od prepoznatljivog koncepta. Nego glavu gore, evo ja sam prvi kao veliki navijac Bayerna veceras ludio po kuci, na sto mi je stari govorio da nisam normalan, medjutim jednostavno si ne mogu pomoci volim ovaj klub, bas kao sto i vi volite Real medjutim morate da shvatite da smo mi samo mali djelici u ogromnoj slagalici koju cine milioni ljudi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ima super kup dogodine, sa uslovom da Barca savlada BilbaoMARCELO je napisao/la:Izgleda da se Real pridruzuje Barci na turniru"Kutija sibica" u Hrvatskoj.Obje ekipe zele nadoknaditi ispadanje iz LP-a eventualnim naslovom prvaka doticnog turnira.

Don't hate what you don't understand.

potraga za ramosovom loptom

realovi igraci poceli skupljat heineken cepove jer samo oni vode na finale LP

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Ako Cristiano Ronaldo nastavi onako plakati, zajebaće Laru ! xD hahahahmandraX je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Hajmo malo komentarisati komentatore 

Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
Volim sad Real Madrid više nego ikad!
nekako sam pretpostavljao da ce se nesto slicno desiti u LP ove sezone . Barca i Real su veliki trud ulozili u La Ligu , oborili su sve rekorde na putu , Ronaldo i Messi su odigrali ponajbolje individualne sezone u povijesti nogometa , ali nekako umor je sustigao obe ekipe . Ne podcjenjujem Bayern , ali vjerujem da bi Real Madrid svjez lagano protutnjao polufinalom bas kao i Barca , ali cestitke i Chelseau i Bayernu na finalu , nek bolji pobjedi i iskreno se nadam da ce UEFA ukinuti kartone za finale da bude sto bolja i zanimljivija utakmica .
Vama La Liga , nama Copa Del Rey , Europski super kup i Svjetsko klupsko prvenstvo .
Mourinho i Ronaldo po meni nisu opravdali silne novce ulozene u njih , ali eto , nove sezona , nove nade .
Vama La Liga , nama Copa Del Rey , Europski super kup i Svjetsko klupsko prvenstvo .
Mourinho i Ronaldo po meni nisu opravdali silne novce ulozene u njih , ali eto , nove sezona , nove nade .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.