Ma ako nam igrači nisu deprimirani zbog dešavanja ovog vikenda i odlaska sugar daddya

Za Olimpik već ne garantujem koja će tradicija pobjediti; ona u kojoj vazda tamburamo Olimpika ili ona u kojoj klubovi s dna tabele tamburaju nas na Grbavici.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ako nam igrači nisu deprimirani zbog dešavanja ovog vikenda i odlaska sugar daddya
Al fakatHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:17Evo po ovom zadnjem što je Badzak izjavio se vidi u kojem smo mi qurcu.Bolan kad čuješ da neki navijač Želje nije dobro ti ga nazoveš i pitaš kako je,mogu li ti šta pomoći ili kad neko ko je stalno na tekmi,u istoj kafani prije i poslije tekme a fali ti ga nazoveš i pitaš šta je,da se nije šta desilo...a Badzaka niko iz uprave i stručnog štaba nije nazvao da ako ništa drugo a ono prijateljski progovore koju.Sad uhljebi ljuti na njega,gdje ćeš bolan ti koga kritikovati,Amarovo i gofno miriše...
Ocigledno je i Badzak pogresio. Trebao ih je okupiti, reci u oci pa onda u medije. Poljuljane odnose ce ovo dodatno syebat ocigledno jer podijeljeno je. Eto, Bekric i Kosoric vuku na jednu stranu, neko i od igraca i od ss se sigurno nasao uvrijedjenim pa ce vuci na drugu i yebat ga skroz onda. Da bar igraci imaju jedan stav, ali nemaju ni oni.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:17Evo po ovom zadnjem što je Badzak izjavio se vidi u kojem smo mi qurcu.Bolan kad čuješ da neki navijač Želje nije dobro ti ga nazoveš i pitaš kako je,mogu li ti šta pomoći ili kad neko ko je stalno na tekmi,u istoj kafani prije i poslije tekme a fali ti ga nazoveš i pitaš šta je,da se nije šta desilo...a Badzaka niko iz uprave i stručnog štaba nije nazvao da ako ništa drugo a ono prijateljski progovore koju.Sad uhljebi ljuti na njega,gdje ćeš bolan ti koga kritikovati,Amarovo i gofno miriše...
Sumnjam da im već poslije Derbija nije rečeno mnogo toga,Sumnjam i da im jučer prije novinara nije rečeno.Znam da je Badzaku,kao i meni i mnogima drugima ovo sve dupla bol iz razloga što je stogodišnjica kluba i iz tog razloga su reakcije mnogo burnije nego da je obična sezona.Nekome nije tako,nekome je ova sezona kao i sve druge i vjerovatno ti možda i smatraju da je ovo preveliko dizanje buke.Moramo razumjeti jedni druge zato što nam je Željo svima u srcu.Ja Badzaka potpuno razumijem i šta god da uradi i odluci on će uvijek biti naš i dio nas.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:22Ocigledno je i Badzak pogresio. Trebao ih je okupiti, reci u oci pa onda u medije. Poljuljane odnose ce ovo dodatno syebat ocigledno jer podijeljeno je. Eto, Bekric i Kosoric vuku na jednu stranu, neko i od igraca i od ss se sigurno nasao uvrijedjenim pa ce vuci na drugu i yebat ga skroz onda. Da bar igraci imaju jedan stav, ali nemaju ni oni.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:17Evo po ovom zadnjem što je Badzak izjavio se vidi u kojem smo mi qurcu.Bolan kad čuješ da neki navijač Želje nije dobro ti ga nazoveš i pitaš kako je,mogu li ti šta pomoći ili kad neko ko je stalno na tekmi,u istoj kafani prije i poslije tekme a fali ti ga nazoveš i pitaš šta je,da se nije šta desilo...a Badzaka niko iz uprave i stručnog štaba nije nazvao da ako ništa drugo a ono prijateljski progovore koju.Sad uhljebi ljuti na njega,gdje ćeš bolan ti koga kritikovati,Amarovo i gofno miriše...
Dobro jutro i to prije 2 godine samo nam niko nije javio.....
Morao je imati na umu da bez obzira na svu ljutnju se ne ostavlja klub ovako. Njemu smo svi vjerovali i to je trebao iskoristiti, a ne odustati. Razumijem da ne zeli biti dio kluba kad nema rezultata, ali onda je ovo sve trebalo u decembru da se desi nakon dva poraza ne u pola prvenstva. Njemu hvala na svemu i znam da ce biti tu ako nesto zatreba i zatrazi neko pomoc, ali ovakvo odustajanje je kod mene neka mrlja na period koji je bio kod nas. Ali, ok. Ne mozes i ne treba nikog vuci za rukav za nesto mimo njegove volje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:40Ja Badzaka potpuno razumijem i šta god da uradi i odluci on će uvijek biti naš i dio nas.
ma badzak je kao i svi mi gajio neku nadu da ce na dobro izaci kad nije izaslo jos kad se preko zime uvalio bruku para a situacija u privatnim biznisima nikakva je, nije ni cudo sto covjek izlazi prvi bi ja na njegovom mjestu sto da ulaze u nesto sto ga moze odvuci na dno sa ovim stanjem pa da muispasta hotel i firmaLjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:23Morao je imati na umu da bez obzira na svu ljutnju se ne ostavlja klub ovako. Njemu smo svi vjerovali i to je trebao iskoristiti, a ne odustati. Razumijem da ne zeli biti dio kluba kad nema rezultata, ali onda je ovo sve trebalo u decembru da se desi nakon dva poraza ne u pola prvenstva. Njemu hvala na svemu i znam da ce biti tu ako nesto zatreba i zatrazi neko pomoc, ali ovakvo odustajanje je kod mene neka mrlja na period koji je bio kod nas. Ali, ok. Ne mozes i ne treba nikog vuci za rukav za nesto mimo njegove volje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:40Ja Badzaka potpuno razumijem i šta god da uradi i odluci on će uvijek biti naš i dio nas.
Ma samo proci u kupu zbog europe, od lige realno nema nista, ali mislim da nas olimpik ne moze uzet.braco je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:11Ma ako nam igrači nisu deprimirani zbog dešavanja ovog vikenda i odlaska sugar daddyaonda vjerujemo da možemo pobjediti Tuzlu.
Za Olimpik već ne garantujem koja će tradicija pobjediti; ona u kojoj vazda tamburamo Olimpika ili ona u kojoj klubovi s dna tabele tamburaju nas na Grbavici.![]()
Kako ce se desiti u decembru kad ga nije biloLjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:23Morao je imati na umu da bez obzira na svu ljutnju se ne ostavlja klub ovako. Njemu smo svi vjerovali i to je trebao iskoristiti, a ne odustati. Razumijem da ne zeli biti dio kluba kad nema rezultata, ali onda je ovo sve trebalo u decembru da se desi nakon dva poraza ne u pola prvenstva. Njemu hvala na svemu i znam da ce biti tu ako nesto zatreba i zatrazi neko pomoc, ali ovakvo odustajanje je kod mene neka mrlja na period koji je bio kod nas. Ali, ok. Ne mozes i ne treba nikog vuci za rukav za nesto mimo njegove volje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:40Ja Badzaka potpuno razumijem i šta god da uradi i odluci on će uvijek biti naš i dio nas.
Razumijem ja to sve, ali moras imati na umu da u martu ti izlazis iz UO koji ce se 95% raspasti i bit ce ostavki. Znaci klub ce u martu/aprilu ostati bez rukovodstva. Nema ti onda stvarno niko ni zaustaviti kad krene rezultatski krah osim da Amar sam od sebe kaze da ide. Amar je odavno kontrolu prije svega izgubio nad timom i ozbiljno je pitanje da li ce moci nesto uraditi, a ne kad ce. Rekao sam danas da prvi put otkad je kod nas dosao je do zida i nema kud. Nema on vise kontrolu nad bilo kojim segmentom ni podrsku od bilo koga.Robust je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:26ma badzak je kao i svi mi gajio neku nadu da ce na dobro izaci kad nije izaslo jos kad se preko zime uvalio bruku para a situacija u privatnim biznisima nikakva je, nije ni cudo sto covjek izlazi prvi bi ja na njegovom mjestu sto da ulaze u nesto sto ga moze odvuci na dno sa ovim stanjem pa da muispasta hotel i firma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.