FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najgluplja prica ikad da ze sjebe forma igracu jer se promjeni pozicija. Ssba strucnjaci.
Pa sta veli babo, sta je uzrok padu forme?StariGrad071 je napisao/la:Najgluplja prica ikad da ze sjebe forma igracu jer se promjeni pozicija. Ssba strucnjaci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Stanojević, kita obična. Lik odigro 3,4 dobre tekme kasnije se pogubio, šatro mu pala forma, odigro 2 i po tekme na beku. Nije kvalitet za nas i tačka ba. Kome jest, onda smo spali na rang Krupe.
Ma ne može mu se syebat forma, svaki igrač zapravo igra svih 11 pozicija i savršeno ih igra. Mesi bi na lijevom beku sigurno bio produktivan kao i sad, a ne bi bilo loše da je Dešamp stavio Mbapea na štopera, ne bi primio ni ova dva gola. Totalni fudbal, Mihelsova škola, svi igraju sve. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Bolje ti je pitaj babu kad ce dovest golmana i hoce li ga probati na krilu?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bolje da babuka dovede krilo i proba ga na golu, ne može bit slabiji od Bojana.belosevic28 je napisao/la:Bolje ti je pitaj babu kad ce dovest golmana i hoce li ga probati na krilu?

-
- Kontakt:
Vidis ima smisla, dva u jedan hahaskoroalen je napisao/la:Bolje da babuka dovede krilo i proba ga na golu, ne može bit slabiji od Bojana.belosevic28 je napisao/la:Bolje ti je pitaj babu kad ce dovest golmana i hoce li ga probati na krilu?
Doveden je ovaj Coric , vjerovatno sutra potpisujebelosevic28 je napisao/la:Bolje ti je pitaj babu kad ce dovest golmana i hoce li ga probati na krilu?
Proziva gigant strucnjake sa foruma, a babo mu za vecu nestrucnost 10 milja mjesecno uzima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Na stranu sve ali mozda za godinu dvije Dušan razvali na lijevom beku, a vi se ujedete za jezik. 

-
- Kontakt:
Analiticni istok nakon 3 kola:
Ako je Stanojević produktivan i kapacitet za nas, onda i Hodžića treba pohvaliti za produktivnost i njegov kvalitet 
Ne smijem ni Pavlovića zaboravit

- ThrillerHz
- Kontakt:
Kojem li pulenu to Stanojevic uzima mjesto pa si ga uzeo na zub prijatelju, de potkrijepi malo to misljenje cinjenicama, ne mozes tek tako masu natjerat da mrzi lika, jer ti imas neke svoje razloge...Stroj1946 je napisao/la:Ako je Stanojević produktivan i kapacitet za nas, onda i Hodžića treba pohvaliti za produktivnost i njegov kvalitet

1946~
Baš jbt, da mi je makar jedan dobar razlog vidjet po čemu je lik prevara. On je zadnji vezni, vodonoša a ne plejmejker. Momak trči, leti gore-dole non stop, otima lopte i izdaje prvom do sebe. Ne griješi, ne pravi prekršaje na opasnim mjestima (nikad nešta zapaženo, da se neko može sjetit njegovog kiksa koji nas je koštao gola). Najblaže rečeno, solidan igrač, daleko daleko iznad Hodžića.ThrillerHz je napisao/la:Kojem li pulenu to Stanojevic uzima mjesto pa si ga uzeo na zub prijatelju, de potkrijepi malo to misljenje cinjenicama, ne mozes tek tako masu natjerat da mrzi lika, jer ti imas neke svoje razloge...Stroj1946 je napisao/la:Ako je Stanojević produktivan i kapacitet za nas, onda i Hodžića treba pohvaliti za produktivnost i njegov kvalitet
Ne smijem ni Pavlovića zaboravit![]()
Navijačka grupa Horde zla obavještava sve navijače da se bojkot prekida te ovom prilikom poziva sve navijače da podrže Fudbalski Klub Sarajevo u predstojećim evropskim i ligaškim utakmicama.
SVI NA SJEVER!
F.K. SARAJEVO-Banants, 19.07.2018. u 20:15h
SVI NA SJEVER!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Horde doživjele ste poraz! Trulja sabina je jos uvijek u klubu, a Vi/mi smo izgubili...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Navijačka grupa Horde zla obavještava sve navijače da se bojkot prekida te ovom prilikom poziva sve navijače da podrže Fudbalski Klub Sarajevo u predstojećim evropskim i ligaškim utakmicama.
SVI NA SJEVER!
Jedan uz drugog takav je plan!!!
SVI NA SJEVER!
Jedan uz drugog takav je plan!!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Moze li mi neko postaviti sve nase utakmice na Kosevu do kraja mjeseca?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Za zdravu priču!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Iako sam uvijek uz HZ i te momke na tribini volim ko bracu rodjenu, ovaj potez je smijesancollector je napisao/la:Navijačka grupa Horde zla obavještava sve navijače da se bojkot prekida te ovom prilikom poziva sve navijače da podrže Fudbalski Klub Sarajevo u predstojećim evropskim i ligaškim utakmicama.
SVI NA SJEVER!
Razlog bojkota je bio da se otjeraju svi ovi uhljebi, otjeran je Elvir i tu se stalo , nista vise od tog se nije postiglo a prekida se bojkot, nelogicno(jedino ako vec nije neki dogovor sa Sabrinom i ostalim debilima postignut al onda treba i to javno reci da znaju svi ostali navijaci) ...mogu se bojkotovat domace tekme a na gostovanja ici i pjevat kontra uprave, borit se nekako, ovako vracas se na tribinu pa ces nakon 10 kola opet u bojkot ili neki ****
P.S.
Jedino za sta je dobar bojkot bio, jest da se smiri situacija sa onim narkomanima i klosarima, jer nista nije vrijedno ljudskog zivota
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kakav ba pulen, šta baljezgaš gluposti ba. Jel ja to moram da idem nekom niz dlaku, zato što imam svoje razloge jer smatram da nije kalibar za klub kao ni Hodžić i Pavlović. Odgovara mi više da igra Mustafić i da je Herić osto da igra na toj poziciji. Akademci. Nisu oni ništa gori ni bolji od njega.ThrillerHz je napisao/la:Kojem li pulenu to Stanojevic uzima mjesto pa si ga uzeo na zub prijatelju, de potkrijepi malo to misljenje cinjenicama, ne mozes tek tako masu natjerat da mrzi lika, jer ti imas neke svoje razloge...Stroj1946 je napisao/la:Ako je Stanojević produktivan i kapacitet za nas, onda i Hodžića treba pohvaliti za produktivnost i njegov kvalitet
Ne smijem ni Pavlovića zaboravit![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, tenpenny i 36 gostiju.