FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Jiestifo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jiestifo » 18 jul 2018, 22:13

Najjace na pocetku Zolj izvodi prvi udarac svi zvizde na stadionu :lol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 jul 2018, 22:15

Jiestifo je napisao/la:Najjace na pocetku Zolj izvodi prvi udarac svi zvizde na stadionu :lol:
To je nesto najjace sto se danas desilo :lol: mslm politicari moraju skontat da nisu dobrodosli na javnim skupovima, pogotovo utakmice, pogan.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jul 2018, 22:17

Stadion fantastičan, atmosfera fantastična, s obzirom na rezultat iz prve utakmice i protivnika posjeta sjajna.
Igra solidna, može to proći u ofanzivi, ali poboljšanja i više stabilnosti u odbrani je svakako potrebno. Posebno protiv jačih protivnika.
Svakako treba sve ovo uštimati zbog novih igrača i promjena u timu, ali zalaganje igrača, pogotovo kada je i sve bilo riješeno je za svaku pohvalu.

Krpić sa sjajnim trećim golom, ali i generalno dobar. Blagojević siguran, Zajmović dobar. Više kompaktnosti treba prema nazad.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 18 jul 2018, 22:34

Opet "deba" izdominirao u vezi,2 assista
Kakav li je kad smrša!?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 jul 2018, 22:45

I Cenan bio danas na Zapadu sa djecom. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 jul 2018, 23:00

Curjuric dvije asistencije, Veseli udje i u dva koraka izbaci Krpu, kao sto protiv Estonije u Talinu Misimovic Ibisevica izbaci, identican gol... 2 0 kad smo dobili sa Cirom...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 18 jul 2018, 23:23

Grbavica kao iz snova. Hvala Zeljo :salut:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jul 2018, 23:42

slika

He's coming home. :mrgreen:

honiljoze1921
Kontakt:

Post Postao/la honiljoze1921 » 19 jul 2018, 00:02

who?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jul 2018, 00:13

Solidna igra, bolje nego u Estoniji al' i dalje ništa specijalno, mora to biti još mnogo bolje. Moramo biti konkretniji u završnici napada, vidi se ta neuigranost gdje imaš tri od četiri nova igrača u ofanzivnom dijelu ekipe.

Odbrana, ne znam šta da kažem, nije bajno, i tu se vidi da su neuigrani Pavić i Bakrač sa Sinišom i Bogijem, nadam se da će biti bolje u narednim tekmama.

Stadion čista perverzija, nisam se mogao nagledati :ljepota:

Sad se okrenuti Gošku i teškom gostovanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 00:13

tanko je ovo danas bilo, sreca pa su estonci amateri i ovaj golman nam pokloni 3 gola u ove dvije tekme
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2018, 00:29

Curjuric i Arezina dobri igraci ali ne mogu pokazati kvalitet kad igraju lijevo krilo jer to nisu
Isto tako i Zajmovic ne moze pokazati kvalitet kad igra na desnom krilu
Pavic jako dobar, izgleda da bi on mogao biti napokon pravi bek, ali necu previse da ga hvalim
Sinisa danas katastrofa, prvih pola sata svaki pas pogresan, isto ko da igra bez mozga
A Bogicevic sto put prepricana prica, nije ni za termina a ne za ovog nivoa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jul 2018, 00:54

Pojedinačna analiza igrača u spoileru ispod
Veca vala prosjek danas, strah me da se ne opusti jer nema konkurenciju. On će odbraniti neki yeben šut u svakoj tekmi al' me dosta nervira kad je lopta u njegovom posjedu, duša mu ispucati loptu al' helem valjda vrati formu iz prošle sezone.

Bakrač bi trebao biti pojačanje, nadam se da će ga upariti sa Rodinom, biće tu još turbulencija al' kad se uigraju mogli bi biti najbolji stoperski tandem Želje još od Vasilića i Bogija u Amarovoj eri (mada su Kosorić i Bogdanović pod Odom djelovali također vrlo vrlo sigurno).

Bogija više ni ne pratim, standardno oscilira i igra periodično dobro i loše.

Siniša danas prosječan, mada on nikada nije bio problem, on će reflektirati igru ekipe, ako igraju dobro i on je dobar, ako igraju loše i on je loš.

Pavić je bio dobar, s obzirom na neuigranost i na prošle lijeve bekove bio je baš dobar, al' da ga ne ureknemo, sačekat ćemo još neke utakmice.

Anel hronično nema muda, kako se onomad govorilo za Dadu Sadikovića, bojim se da ne završi kao i on. Mada ono dosta trči, mislim da odgovara Blagojeviću kao partner na sredini.

Blagi standardno dobar, kad ima prostora da diktira tempo onda je najbolji veznjak lige, a nadam se da će zadržati ovaj nivo, njemu bi ovaj novi teren baš mogao odgovarati.

Čurjurić je mangup, vidi se želja i volja što je najbitnije za novog igrača, biće on dosta koristan ovoj ekipi, rijedak profil veznjaka za ovu ligu.

Arežinu vidim jedni dižu u nebesa, drugi ga pljuju, ja ću reći da je tu neka zlatna sredina. Vidi se da zna fudbala al' ja ne vjerujem u njegovu želju i volju, mislim da je Ramović ispred njega kada je zdrav.

Zajmović standardno dobar, nadam se da će ga Krmčar vratiti na lijevo krilo, svi vidimo da je tamo puno produktivniji nego po desnoj strani.

Krpić isto kao u Estoniji, trči, trudi se, bori se, eto nagrađen je danas sa dva gola al' i dalje ne mislim da sam može izgurati sezonu.

Veseli, Dacić i Hajdarević unijeli svježinu u ekipu, pogotovo mislim da bi Hajdarević trebao biti unutra umjesto Anela, te Veseli da ide na desno krilo (treba žrtvovati Čurjurića ili Arežinu jbg).
Sve u svemu ima tu materijala za jednu vrlo dobru ekipu, sa novim pojačanjima na krilu i u napadu će to biti tip top ekipa. Krčmaru će najjebenije biti da pronađe standardnih 11, pogotovo će mu teško biti da balansira atmosferu u ekipi, jer upitno je kako će se npr Arežina ponašati kada bude na klupi umjesto Ramovića, kako bi se Krpić ponašao ako bude rezervra nekom novom napadaču, kako će izabrati dva igrača u veznom redu između Anela, Hajdara, Vranješa, Blagog i Čurjurića, kako da trojka sa klupe ne bude nezadovoljna, sve će to biti prepreteško i želim svu sreću Slobodanu, trebat će mu zaista.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 jul 2018, 01:37

2016

slika

2018

slika

Uprava :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Don't believe the hype.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 19 jul 2018, 02:43

Bravo za stadion, s tv je bilo lijepo vidjeti Grbavicu kao europski stadion.
Mali bek Pavic je provjereno pojacanje,dobili ste finog beka.
Sportski pozdrav
Samo jedno ime

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 19 jul 2018, 02:45

Raonffa je napisao/la:Pojedinačna analiza igrača u spoileru ispod
Veca vala prosjek danas, strah me da se ne opusti jer nema konkurenciju. On će odbraniti neki yeben šut u svakoj tekmi al' me dosta nervira kad je lopta u njegovom posjedu, duša mu ispucati loptu al' helem valjda vrati formu iz prošle sezone.

Bakrač bi trebao biti pojačanje, nadam se da će ga upariti sa Rodinom, biće tu još turbulencija al' kad se uigraju mogli bi biti najbolji stoperski tandem Želje još od Vasilića i Bogija u Amarovoj eri (mada su Kosorić i Bogdanović pod Odom djelovali također vrlo vrlo sigurno).

Bogija više ni ne pratim, standardno oscilira i igra periodično dobro i loše.

Siniša danas prosječan, mada on nikada nije bio problem, on će reflektirati igru ekipe, ako igraju dobro i on je dobar, ako igraju loše i on je loš.

Pavić je bio dobar, s obzirom na neuigranost i na prošle lijeve bekove bio je baš dobar, al' da ga ne ureknemo, sačekat ćemo još neke utakmice.

Anel hronično nema muda, kako se onomad govorilo za Dadu Sadikovića, bojim se da ne završi kao i on. Mada ono dosta trči, mislim da odgovara Blagojeviću kao partner na sredini.

Blagi standardno dobar, kad ima prostora da diktira tempo onda je najbolji veznjak lige, a nadam se da će zadržati ovaj nivo, njemu bi ovaj novi teren baš mogao odgovarati.

Čurjurić je mangup, vidi se želja i volja što je najbitnije za novog igrača, biće on dosta koristan ovoj ekipi, rijedak profil veznjaka za ovu ligu.

Arežinu vidim jedni dižu u nebesa, drugi ga pljuju, ja ću reći da je tu neka zlatna sredina. Vidi se da zna fudbala al' ja ne vjerujem u njegovu želju i volju, mislim da je Ramović ispred njega kada je zdrav.

Zajmović standardno dobar, nadam se da će ga Krmčar vratiti na lijevo krilo, svi vidimo da je tamo puno produktivniji nego po desnoj strani.

Krpić isto kao u Estoniji, trči, trudi se, bori se, eto nagrađen je danas sa dva gola al' i dalje ne mislim da sam može izgurati sezonu.

Veseli, Dacić i Hajdarević unijeli svježinu u ekipu, pogotovo mislim da bi Hajdarević trebao biti unutra umjesto Anela, te Veseli da ide na desno krilo (treba žrtvovati Čurjurića ili Arežinu jbg).
Sve u svemu ima tu materijala za jednu vrlo dobru ekipu, sa novim pojačanjima na krilu i u napadu će to biti tip top ekipa. Krčmaru će najjebenije biti da pronađe standardnih 11, pogotovo će mu teško biti da balansira atmosferu u ekipi, jer upitno je kako će se npr Arežina ponašati kada bude na klupi umjesto Ramovića, kako bi se Krpić ponašao ako bude rezervra nekom novom napadaču, kako će izabrati dva igrača u veznom redu između Anela, Hajdara, Vranješa, Blagog i Čurjurića, kako da trojka sa klupe ne bude nezadovoljna, sve će to biti prepreteško i želim svu sreću Slobodanu, trebat će mu zaista.
Svaka ti cast kako si ovo analizirao ali bas ...Eh da je vise ovakvih komentara,a ne gluposti sto pisemo,prvi ja...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jul 2018, 07:11

Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 19 jul 2018, 07:16

Ne treba umanjivati pobjedu. U stvari dvije pobjede. Prva protiv primitivizma i onog "''ta ce nama stadion" i druga protiv estonaca. Mislim da ce biti bolje. Neki igraci moraju shvatiti da nisu sveznajuci i da vrlo lako mogu biti prekrizeni. Hvala.bogu da je tako.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 19 jul 2018, 08:20

Ne zelim da nekoga hvalisem ili kudim. Ali ona kontra kod 3. gola, ne pamtim jos od generacije Osimove kad su Beslija i momci oko 2010te godine onakve kontre odigrali... Kornere u 2 utakmice dva gola, i svaki prekid je opasna sansa, sto isto tako nije bio bas cest slucaj... Pavic centrira i igra odlicno odbranu, uklizavanje top, i za razliku od onog bogalja zna linije kretanja jednog beka... Svidja mi se jos jedna stvar kod Krcmarevica, a to je sto nije ko Adzem kod aut linije prekrstene ruke i suti... Ovaj stoji, vice, govori propuste, mase.... I da, teren je dosta brz, ekipa jos neuigrana ali igra lici na nesto... I dosta presinga ima, trcanja, zalaganja....
Bice ovo dobro za koju tekmu... U Gabeli ispit zrelosti
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 19 jul 2018, 10:32

plavousrcu je napisao/la:Prolaz dalje. Sve stane u dvije rijeci. Komentarisati igru, davati sud o treneru i igracima nakon dvije utakmice sa ovim amaterima je neozbiljno. Zivot dajem da bi ih nas 11 sa foruma otreslo ko sljivu. U Gabeli je ispit nakon kojeg mozemo dati sud.
11 sa foruma ne bi otreslo veterane Mezopotamije a kamoli ove Estonce... Koliko glup komentar. Idi prati pikado

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, TefalTava i 35 gostiju.