Pet milja puna šaka brade. Jedino da ova akcija s produženjem članskih prođe, al ko će im i produžit?Benjolos je napisao/la:Hoće li nas biti 7-8 milja u četvrtak?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Otprilike isto mislimo. Ako bude i 5 milja..skoroalen je napisao/la:Pet milja puna šaka brade. Jedino da ova akcija s produženjem članskih prođe, al ko će im i produžit?Benjolos je napisao/la:Hoće li nas biti 7-8 milja u četvrtak?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ni u snu.Benjolos je napisao/la:Hoće li nas biti 7-8 milja u četvrtak?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem iskreno, mozda 5 hiljada.Benjolos je napisao/la:Hoće li nas biti 7-8 milja u četvrtak?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Napokon da krenu po Ivušića.. Prizivam ga godinu dana.MortemHz je napisao/la:Šta vi mislite o Ivušiću? Nije stranac
Veoma dobar golman, po meni. Nije džaba bio u Interu, Rijeci i Olympiakosu, ima kvalitet siguran sam. A to što neki govore da je flop i kikser, nema nikakve veue. Hrvati su flopom nazivali i Delača, pa kod nas bio odličan.

Screenshot od prošle godine..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zašto ne bi bilo... pa, otprilike nas uvijek toliko bude u prvom pretkolu.Benjolos je napisao/la:Hoće li nas biti 7-8 milja u četvrtak?
Meni je pun k. bojkota, kritike i šta sve ne, idem da gledam i bodrim FK Sarajevo!
1946
Bice 8000 ko iz picke, jedino ako hz bojkotuju to je drugo
Ma kako neko napisa, njihova liga je svemirski brod za našu. Njihova liga je dala 90% momaka koji u nedjelju igraju finale Mundijala. Pa evo, i Srbi pišu da je Pavlović najgori golman Zvezde a kod nas ga sigurno ni sad ne bi mijenjali da nije doneseno pravilo o strancima.AlfredNobel je napisao/la:Napokon da krenu po Ivušića.. Prizivam ga godinu dana.MortemHz je napisao/la:Šta vi mislite o Ivušiću? Nije stranac
Veoma dobar golman, po meni. Nije džaba bio u Interu, Rijeci i Olympiakosu, ima kvalitet siguran sam. A to što neki govore da je flop i kikser, nema nikakve veue. Hrvati su flopom nazivali i Delača, pa kod nas bio odličan.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi glupo da nam Pavlovic zauzima mjesto stranca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Ma kako neko napisa, njihova liga je svemirski brod za našu. Njihova liga je dala 90% momaka koji u nedjelju igraju finale Mundijala. Pa evo, i Srbi pišu da je Pavlović najgori golman Zvezde a kod nas ga sigurno ni sad ne bi mijenjali da nije doneseno pravilo o strancima.AlfredNobel je napisao/la:Napokon da krenu po Ivušića.. Prizivam ga godinu dana.MortemHz je napisao/la:Šta vi mislite o Ivušiću? Nije stranac
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen
To je to.
Ja mislim da će nas biti oko 7-8 milja. Možda bi bilo i više, ali su počeli godišnji odmori, mada sigurno su i dijasporci stigli. Pa protiv Zarije je bilo oko 10, ako se ne varam, a imali smo negativan rezultat.
To je to.
Ja mislim da će nas biti oko 7-8 milja. Možda bi bilo i više, ali su počeli godišnji odmori, mada sigurno su i dijasporci stigli. Pa protiv Zarije je bilo oko 10, ako se ne varam, a imali smo negativan rezultat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12KAlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mrzim ove komentare, poruke da smo najbolji u BiH i sl.
Ahmetović je najkorektniji bio kad je dolazio... Nije se uvlačio u pakaš navijačima Sarajeva već je rekao da će pokazati sve na terenu.
Ahmetović je najkorektniji bio kad je dolazio... Nije se uvlačio u pakaš navijačima Sarajeva već je rekao da će pokazati sve na terenu.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
A C A B
A C A B
A C A B
Svaka cast nasim curicama za pobjedu u onakvim uslovima.
A C A B
A C A B
A C A B
Svaka cast nasim curicama za pobjedu u onakvim uslovima.
A C A B
Lik s posudbe na posudbu, iz kluba u klub a vi bi ga nama 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Delac 2, ako zna bujrum.Pantelija je napisao/la:Lik s posudbe na posudbu, iz kluba u klub a vi bi ga nama

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:12KAlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.

Al je to bilo poslije sezone gdje smo baksuzno izgubili kup, završili treći na tabeli, krunisali sezonu pobjedom u derbiju, izbijanjem titule anam njima. I baš taj poraz nam je doveo raju, jer smo svi očekivali da ih razbijemo na Koševu, jer smo ih i tamo stisli u njihov šesnaesterac čim smo počeli hrabrije igrat.AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Sad imamo pozitivan rezultat, znači 99% idemo dalje, a igra katastrofalna. Nakon sezone gdje je proglašen zvanični bojkot tribine, gdje smo izgubili tri derbija, ispali u kupu odmah... nismo doveli ni neko pojačanje da bi dovelo raju, onda se sjećam da je Rahmanović bio fenomenalan u Moldaviji, na trenutak smo prežalili Duljevića. Ne znam, sumnjam da je raja željna da gleda Hodžića na lijevom beku još 90 minuta. Dodaj uz to i realno skupe karte, plus potencijalno loše vrijeme... nisam optimista, 5-6 milja plafon.
Hahaha sto mi je drago sada citati ove komentare kako Pavlovic ne valja hahaah a pogotovo ova slika sa natprisjecnim zvezdasima sve govori. Nek se jave sada oni koji su ga branili kako je on sjajan golman hahahaha
Steta nmg naci onaj moj post o njemu prije godinu i po dana. Nmg naci jer sam banovan bio i iskljucen trajno zbog bu.dala koje su ga branile. Tada sam spomenuo jos jednog igraca kao prevaru to je Stanojevic prevara ljudi moji ali ne i za upravu koja ga je dovela
Steta nmg naci onaj moj post o njemu prije godinu i po dana. Nmg naci jer sam banovan bio i iskljucen trajno zbog bu.dala koje su ga branile. Tada sam spomenuo jos jednog igraca kao prevaru to je Stanojevic prevara ljudi moji ali ne i za upravu koja ga je dovela

- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da neće to imati veze, jer ko je naumio ići, otići će. Neće ga zanimati što igra ovaj ili onaj, a pogotovo sada kad je došla dijaspora, svi oni vole otići na tekmu dok su tu, a pogotovo evropsku. Ja sam bio ljut i razočaran nakon Zarije, tad sam mislio neću im više nikad otići. Ma šta otići, distancirati ću se od Kluba skroz. Ali, džaba, opet te to povuče i koliko god neke stvari nisu dobre i koliko god je tu problema, opet si tu. Nešto jače jbg..skoroalen je napisao/la:Al je to bilo poslije sezone gdje smo baksuzno izgubili kup, završili treći na tabeli, krunisali sezonu pobjedom u derbiju, izbijanjem titule anam njima. I baš taj poraz nam je doveo raju, jer smo svi očekivali da ih razbijemo na Koševu, jer smo ih i tamo stisli u njihov šesnaesterac čim smo počeli hrabrije igrat.AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Sad imamo pozitivan rezultat, znači 99% idemo dalje, a igra katastrofalna. Nakon sezone gdje je proglašen zvanični bojkot tribine, gdje smo izgubili tri derbija, ispali u kupu odmah... nismo doveli ni neko pojačanje da bi dovelo raju, onda se sjećam da je Rahmanović bio fenomenalan u Moldaviji, na trenutak smo prežalili Duljevića. Ne znam, sumnjam da je raja željna da gleda Hodžića na lijevom beku još 90 minuta. Dodaj uz to i realno skupe karte, plus potencijalno loše vrijeme... nisam optimista, 5-6 milja plafon.
E sad, jedino to loše vrijeme može uticati, a izgleda opet su najavili loše vrijeme.