Memara je napisao/la:Medalja za igrace i navijace Slobode![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 18 maj 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se vi tjesite! Eto cilj bio fol opstanak, a od pocetka sezone im zinula guzica ko kad Tuzlak vidi trofej!pompom je napisao/la:za sezonu u kojoj je cilj bio opstanakGiancarlo je napisao/la:Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
We meet again, Roger.Giancarlo je napisao/la:Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA
Ti si stvarno malo jači oblik retardacije.
"Grad Tuzla organizovao je javno gledanje finalne utakmice na Trgu slobode, nakon povratka ekipe u Tuzlu bit će proslavljen ostvareni rezultat u protekloj sezoni a to je plasman u Evropsku ligu, rezulltat koji ujedno predstavlja jednu od najuspješnijih sezona u historiji kluba. Večeras na Trgu slobode nastupit će: Retro, Frenkie, FM JAM, DJ Incept."
Shvataš li sad? Ne? Gledanje, koncert, kao i doček igrača bez obzira na rezultat je organizovano ranije.
To što ste vi navikli da pljujete svoje i skidate im dresove i šta sve ne poslije poraza i neuspjeha, to govori više o vama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Gubitnički mentalitet je zaje8ana stvar. Pogotovo kad traje 100 godina.
Samo Saraj'vo.
Šta se trudiš objasnit navijačima koji svojim timovima kad gube obavezno pjevaju "Igrajte pi čke", a kad izgube 2-3 tekme onda obavezno skidanje dresova, toliko puta im skinete dresove da više gubi smisao.
OK buraz, vjerujem tipompom je napisao/la:za sezonu u kojoj je cilj bio opstanak

1942 1983 2001
Pišu oni koji okreću igračima ledja i koji vraćaju članske.
Nad tobom sunce najljepše sja
Drugovi mozete svoje simbole crtat po svojim stadionima i kamenjarima samo![/quote]
A ovo kad efendija pzdravlja, to se smije ili ne smije postavljat?[/quote]
Yebo te efendija a i ti njega
Ne obracaj mi se, sa fasistima znam samo jedan jezik pricat![/quote]
Malo si Laki nervozan kad se vaše fašističke slike postave.
A ovo kad efendija pzdravlja, to se smije ili ne smije postavljat?[/quote]
Yebo te efendija a i ti njega

Ne obracaj mi se, sa fasistima znam samo jedan jezik pricat![/quote]
Malo si Laki nervozan kad se vaše fašističke slike postave.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Haj ti meni nadi klip gdje Manijaci rade to sto si napisao zbog zbog toga sto nije izborena Evropa, a ja cu tebi naci onaj klip poslije Drine, sta ste vi stoka sve nagovorili igracima, trenerima i vodstvu kluba. Odvadi malo rodak...wobly92 je napisao/la:To što ste vi navikli da pljujete svoje i skidate im dresove i šta sve ne poslije poraza i neuspjeha, to govori više o vama.
1942 1983 2001
Ljudi ba ima li gdje ranjenih???
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
rodrigo87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Giancarlo je napisao/la:Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA
aj majko moja![]()
![]()
![]()
![]()
Joj Indira majko moja mila...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajde bolaaan

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Thetraphak1921
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Pišu oni koji okreću igračima ledja i koji vraćaju članske.

- PitarBordo
- Kontakt:
Reče onaj čiji su napali igrače nakon jednog poraza, a ovi im donesoše najuspješniju sezonu u historiji. Istina bez trofeja, but still.pinoglavi je napisao/la:Pišu oni koji okreću igračima ledja i koji vraćaju članske.

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bolan trenera ste bakljama gađali

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tu je jedini problem, sto Jesica nismo uspjeli pogoditi.wobly92 je napisao/la:Bolan trenera ste bakljama gađali![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ja razumijem ove koji su stalno na temi, pa provociraju hajde, neka. Al' ko su svi ovi likovi odjednom, iz nekih rupa izašli i nešto pričaju 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma ti se bubno' necim i sad mene naso zayebavati... Haj prespavaj lagano osmi poraz u finalu, obrisi prasinu sa praznih vitrina JU Gradski stadion Tusanj, pa cemo pricati sutra.wobly92 je napisao/la:Bolan trenera ste bakljama gađali![]()
![]()
1942 1983 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.