FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2018, 21:23

Nije njega Zubanovic namirisao slucajno onda kada ga nasi doktori proglasise "invalidom" .Ide njemu Turska neka brzo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jul 2018, 21:54

miky_hz je napisao/la:Nije njega Zubanovic namirisao slucajno onda kada ga nasi doktori proglasise "invalidom" .Ide njemu Turska neka brzo.
To je greška struke, naši doktori imaju znanje! Fino su pregledali Alispahića, Saida, Stepanova... imamo još takvih primjera, koji su doduše za psihijatrije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 jul 2018, 21:55

Jesmo ga uvalili levatima :rol: :rol: :rol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 jul 2018, 22:04

AlfredNobel je napisao/la:Nije otišao tamo onaj Jelešković, nema ga nigdje na onim fotkama.
Što će kondicioni na gostovanju, da zauzme mjesto kladionicaru iz uprave
:rol: :sick:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 jul 2018, 22:48

I Nermin Haskić dva gola večeras za Radnički Niš :)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 jul 2018, 23:25

Esport je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Nije otišao tamo onaj Jelešković, nema ga nigdje na onim fotkama.
Što će kondicioni na gostovanju, da zauzme mjesto kladionicaru iz uprave
:rol: :sick:
Bilke strašni.. :lol:
Nijedan klub na svijetu nema čovjeka u Upravi koji siluje onoliko statusa na fejsu. Mogli bi se malo ugledati na nas pojedinci iz svijeta fudbala. Zamisli Beckenbauera na fejsu, hajca tikete i piše ko je naredno pojačanje.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jul 2018, 00:39

5.000 protiv Banantsa mislim da će biti, pobjeda od 3:0.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jul 2018, 00:51

Evander je napisao/la:Jesmo ga uvalili levatima :rol: :rol: :rol:
Kad se sjetim kako su pojedini to pisali, tvrdili da je poluinvalid i sl. na sve nacine opravdavali tu lakrdiju od poteza...
Bas bi volio kad bi neko pronasao te postove cisto da se prisjetimo ko je to pisao
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jul 2018, 01:36

Kondicioni trener nikako nije bio na pripremama u sloveni, nako lose fizicki izgledat nemoze bit opravdanje temperetura, nadam se da ce neko od **** novinara postavit to pitanje sefu, posto vidim da se pise da smo dobar rez napravili uz dobru igru i pozrtvovanos. Ja sam ubjeden da ce banane bit jos brze i jace na kosevu nego sto su joce bili, samo se nadam da ce nase kurave grist zemlju da obezbjede prolaz.

Koliko kovaceviv mora pauzirat zbog povrede?

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 13 jul 2018, 03:09

DenchiNL je napisao/la:
High je napisao/la:SVI U ATALANTU!
čekam vas na kružnom u firenci :rol: :rol:
Poštuju li se pravila u kružnom :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

umjetniksabrojem9
Kontakt:

Post Postao/la umjetniksabrojem9 » 13 jul 2018, 08:35

Dobro jutro Bordo nacijo! Samo da upitam vrijedne botove Uprave, sta su Sabrina i Billy kladionica facebook član uprave radili ove sedmice za klub iz bosanske Armenije osim sto su se slikali sa navijacima Celtica? Imamo l golmana, ima l napretka oko kampa, hocemo l produzit Turkish Airlines?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 13 jul 2018, 08:51

umjetniksabrojem9 je napisao/la:Dobro jutro Bordo nacijo! Samo da upitam vrijedne botove Uprave, sta su Sabrina i Billy kladionica facebook član uprave radili ove sedmice za klub iz bosanske Armenije osim sto su se slikali sa navijacima Celtica? Imamo l golmana, ima l napretka oko kampa, hocemo l produzit Turkish Airlines?
Jel ovo nabijas postove, ili si stvarno dovoljno glup da mislis da ce ti na forumu neko ispravno odgovoriti na ovo?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 jul 2018, 09:12

Pitar6785 je napisao/la:Kondicioni trener nikako nije bio na pripremama u sloveni, nako lose fizicki izgledat nemoze bit opravdanje temperetura, nadam se da ce neko od **** novinara postavit to pitanje sefu, posto vidim da se pise da smo dobar rez napravili uz dobru igru i pozrtvovanos. Ja sam ubjeden da ce banane bit jos brze i jace na kosevu nego sto su joce bili, samo se nadam da ce nase kurave grist zemlju da obezbjede prolaz.

Koliko kovaceviv mora pauzirat zbog povrede?
Bas bi volio tebe vidjeti na 40 stepeni da na suncu trcis oko stadiona 10 minuta, a pri tome da niocemu ne razmisljas (kako ces pas pruziti, kretati se, braniti,...).

On ce svakako pauzirati, i sa povredom i bez.
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jul 2018, 10:12

umjetniksabrojem9
Kontakt:

Post Postao/la umjetniksabrojem9 » 13 jul 2018, 10:24

pasica je napisao/la:
umjetniksabrojem9 je napisao/la:Dobro jutro Bordo nacijo! Samo da upitam vrijedne botove Uprave, sta su Sabrina i Billy kladionica facebook član uprave radili ove sedmice za klub iz bosanske Armenije osim sto su se slikali sa navijacima Celtica? Imamo l golmana, ima l napretka oko kampa, hocemo l produzit Turkish Airlines?
Jel ovo nabijas postove, ili si stvarno dovoljno glup da mislis da ce ti na forumu neko ispravno odgovoriti na ovo?
Mislis da Sabrina & co ne cita svaki dan sve moguce forume? To su osobe koje pate od njihove reputacije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jul 2018, 10:40

Budući da se već može razmišljat o Fiorentini, bilo bi lijepo da sjever istakne neku parolu za pokojnog Astorija. Cijeli svijet mu je odao počast, bilo bi lijepo da i mi. :kafa:
Normalno, ako Talijani zasluže respekt, da ne bude provociranja kao u Bugarskoj itd, mada sumnjam, kulturan je to narod.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jul 2018, 10:46

evo spominje se novi golman, što je raskino sa Olympiakosom, sad u Osijeku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jul 2018, 10:50

ledesma je napisao/la:evo spominje se novi golman, što je raskino sa Olympiakosom, sad u Osijeku
Ivušić? Sudeći prema transfermarketu, tek od ove sezone je u Osijeku, možda posudba neka, sad definitivno transfer ne može izvršit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2018, 11:25

skoroalen je napisao/la:
ledesma je napisao/la:evo spominje se novi golman, što je raskino sa Olympiakosom, sad u Osijeku
Ivušić? Sudeći prema transfermarketu, tek od ove sezone je u Osijeku, možda posudba neka, sad definitivno transfer ne može izvršit.
O posudbi i pricaju uz mogucnost kupovine kada se steknu uslovi za to.

Ima i nase drzavljanstvo pa eto vidjet cemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jul 2018, 11:25

skoroalen je napisao/la:
Da posudba, s mogucnoscu otkupa ugovora na kraju posudbe, kao posjeduje i nase drzavljanstvo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”