FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka cast na rezultatu, a nadam se da cemo ih natamburati na Kosevu u nekim normalnim klimatskim uslovima vjerovatno, jer dole je fkt pakao bio izgleda. Dobro sto se Hodzica tice njemu ni klimina klima ne pomaze, parmak pa parmak i najsretniji bih bio da ga negdje u povratku izgube na nekom od aerodroma. Sto se te Fiorentine ili Atalante tice svakako nebitno jer ova ekipa nema kvalitet za proci jednu od tih ekipa, samo eto da ne dozivimo kakav epski potop.
Ne smijem pomislit sta bi bilo da su izgubili. Jbte vodimo 2:0 kritike lete ko da je mrtva glava pala. 10 stranica kritika, raznih, pravi crnjak...
Ako nesto ne stima svi znamo odakle dolaze problemi.
Bilo bi lijepo da podrzimo ove igrace i ss, tek je pocelo, ima vremena za pljuvanje...
Igralo Sarajevo poslije 800 godina pauze, pobijedili, jos u Evropi.. Dobar dan pravo

Ako nesto ne stima svi znamo odakle dolaze problemi.
Bilo bi lijepo da podrzimo ove igrace i ss, tek je pocelo, ima vremena za pljuvanje...
Igralo Sarajevo poslije 800 godina pauze, pobijedili, jos u Evropi.. Dobar dan pravo

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
samo ih ona 0 golova hebe malo, al super trče, možda u atletski klub ih učlanitibordobijeli je napisao/la:Gledam zrinjski i puno ozbiljni fudbal igraju od nas . odgovorni ,drze formaciju ,odbrana ne ispada a Rustemovic odlican . Husref mora raditi na odbrani ,trazit prava rijesenja za bocne pozicije . moramo cvrsci biti inace pinavlja se iduca sezona.bekic je za hodzica izmislio bocnog igraca.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bravo za pobjedu!!!
Treba teziti da se uhvati forma za pocetak PL, mnogo bitnije takmicenje trenutno po nas od EL.
Nadam se da ce Hodzic otici u 3PM.
Treba teziti da se uhvati forma za pocetak PL, mnogo bitnije takmicenje trenutno po nas od EL.
Nadam se da ce Hodzic otici u 3PM.
Zrinjski odličan ali isto tako igraju na praznom stadionu bez pritiska i nisu na +40 kao što smo mi. Gdje je Slovačka a gdje Armenija. Ne pravdam naše svakako sam mišljenja da će Zrinsjki proći dalje.bordobijeli je napisao/la:Gledam zrinjski i puno ozbiljni fudbal igraju od nas . odgovorni ,drze formaciju ,odbrana ne ispada a Rustemovic odlican . Husref mora raditi na odbrani ,trazit prava rijesenja za bocne pozicije . moramo cvrsci biti inace pinavlja se iduca sezona.bekic je za hodzica izmislio bocnog igraca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sva 3 gola je dao Cicilia i to za samo 19 minutaMemara je napisao/la:Suduva (Latvija, klub odakle nam je Parmakovski došao) vodi 3-0 protiv Apoela jbt

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
apsolutno su bezopasni u napadu, ono što mi odigrasmo na +40 kod drugog gola oni mogu sanjat samo....uopšte ne mislim da mogu proći...Memara je napisao/la:Zrinjski odličan ali isto tako igraju na praznom stadionu bez pritiska i nisu na +40 kao što smo mi. Gdje je Slovačka a gdje Armenija. Ne pravdam naše svakako sam mišljenja da će Zrinsjki proći dalje.bordobijeli je napisao/la:Gledam zrinjski i puno ozbiljni fudbal igraju od nas . odgovorni ,drze formaciju ,odbrana ne ispada a Rustemovic odlican . Husref mora raditi na odbrani ,trazit prava rijesenja za bocne pozicije . moramo cvrsci biti inace pinavlja se iduca sezona.bekic je za hodzica izmislio bocnog igraca.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 jul 2018, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma prnuli Ciprani u sisu,pa i ovaj Apolon sto treba na Zelju udariti evo ih taslace svi po pripremnim tekmama,mada je pitanje hoceli i oni proci jel i oni igraju sa Litvancima nekim prije eventualne tekme sa komsijama. I kad neko kaze mi smo bolje prosli u izvlacenju ev sad mi muka,kad vidim ovo sve ostalo.MortemHz je napisao/la:Sva 3 gola je dao Cicilia i to za samo 19 minutaMemara je napisao/la:Suduva (Latvija, klub odakle nam je Parmakovski došao) vodi 3-0 protiv Apoela jbt
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
evo crveni zrinjskom u 70 min.
a kone nam još ne znaju ni prvih 11 ni formaciju , njihova očekivanja su više dove neg išta...virnite im na temu..

a kone nam još ne znaju ni prvih 11 ni formaciju , njihova očekivanja su više dove neg išta...virnite im na temu..
vidili smodefanzivac Sarajeva, Dušan Hodžić, izjavio je da je ovo bila najteža utakmica u njegovoj karijeri.

Samo kako je Trbic otisao realno drustvene mreze prnule,azuriranost 0 bodova.Evo koliko ima da je tekma zavrsila oni na FB jos nisu vjest izbacili.I neki dan sam to za Hareta primjetio navecer nekad izbacili da je potpisao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pavlovic
Saban Sofranac Mujakic Pidro
Adukor
Hebib/Resic(60min.) Halilovic
Velk/Rahm(65.min)
Ahmet/Mustafic(60.min). Handzic
Krenes ovako, zabijes 3 u prvom poluvremenu na Kosevu, u drugom ubacis Resica na krilo, a Mustafica sa Adukom zadnji vezni, Rahman umjesto Krste i zatvoris utakmicu lagano...
Krenes ovako, zabijes im 3 gola u prvom poluvremenu, u nastavku ubacis Rahmanovica
Saban Sofranac Mujakic Pidro
Adukor
Hebib/Resic(60min.) Halilovic
Velk/Rahm(65.min)
Ahmet/Mustafic(60.min). Handzic
Krenes ovako, zabijes 3 u prvom poluvremenu na Kosevu, u drugom ubacis Resica na krilo, a Mustafica sa Adukom zadnji vezni, Rahman umjesto Krste i zatvoris utakmicu lagano...
Krenes ovako, zabijes im 3 gola u prvom poluvremenu, u nastavku ubacis Rahmanovica
Sabrine mi moje!
zabi Spartak atletiku iz Mostara 

Vaduz dobio Levski 1-0.MortemHz je napisao/la:Sva 3 gola je dao Cicilia i to za samo 19 minutaMemara je napisao/la:Suduva (Latvija, klub odakle nam je Parmakovski došao) vodi 3-0 protiv Apoela jbt

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Neka tamo Jurmala 0-0 protiv Zvezde..... 

Na stranu to sto je Dusan los, uslovi za igru su stvarno bili katastrofa.DenchiNL je napisao/la:evo crveni zrinjskom u 70 min.
vidili smodefanzivac Sarajeva, Dušan Hodžić, izjavio je da je ovo bila najteža utakmica u njegovoj karijeri.
Treba li su Mortema zaposlit da im vodi stranicumiky_hz je napisao/la:Samo kako je Trbic otisao realno drustvene mreze prnule,azuriranost 0 bodova.Evo koliko ima da je tekma zavrsila oni na FB jos nisu vjest izbacili.I neki dan sam to za Hareta primjetio navecer nekad izbacili da je potpisao.
Normalno Željin Kosorić im drži odbranu(kapiten)Memara je napisao/la:Neka tamo Jurmala 0-0 protiv Zvezde.....

-
- Kontakt:
Husrefe kad imas beka stavis ga na beka, krilnig igraca na krilo. Ne zvuci kao neizvodivo, a ? Al jok, sta je tu je...
I maknite Pavlovica sa gola ko Boga vas molim !
I maknite Pavlovica sa gola ko Boga vas molim !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Igra ista kao protiv Libertasa u gostima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Teske noge, prva tekma, vrucina, dosta loseg za prvu utakmicu, ali ne treba odmah suditi, i osudjivati. Iskreno ja presretan pobjedom, sjetite se samo koliko puta smo popusili foru, a pruzili beton igru. Dabogda mi uvijek "lose" igrali, a pobjedjivali. Iskreno jedva cekam uzvrat na kosevu, a onda pripreme za Firencu, beton izlet u najavi. Volim te Saraj'vo
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!