FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam dal' je to moguće, al' nadam se da će doći.
- MocMahale444
Kazu nista od pojacanja, ide kod Aze ili kod Vincentovih 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Filipovic je clan AK agencije koja uopste ne sarađuje s nama.
-
- Kontakt:
Nema šanse da Filipović dođe, menadžer mu je Admir Husarić koji bukv. mrzi Želju i čisto sumnjam da postoji ikakva šansa da Filipović dođe.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sacekajmo jos koji dan... Definitivno odlazi, sad u Tuzlu ili kod nas, to je jedino pitanje....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Igracima trebaju nove kopacke. Vecina ih nose sasvim pogresne za ovakav teren.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
helemnejse11 je napisao/la:Nema šanse da Filipović dođe, menadžer mu je Admir Husarić koji bukv. mrzi Želju i čisto sumnjam da postoji ikakva šansa da Filipović dođe.
Husara dugo pokušava da uđe sa svojim igračima u naš klub ,možda mu je ovo ulaznica sa Filipovićem
Filip Jazvic
Halalite, salio sam se za Filipovica nisam znao da ce vas se toliko primiti

Dobra zajebancija pravo ha haTwit je napisao/la:Filip Jazvic
ŽELJEZNIČAR 1921
-
- Kontakt:
Imam dva pitanja oko dresa
Da li se i donji dio prodaje ili samo gornji dio
I kolika je cijena za clanove
Da li se i donji dio prodaje ili samo gornji dio
I kolika je cijena za clanove
Odakle Jazvić i ovaj crnac u kombinacijama sa nama, nikad u životu čuo za njih nisam 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bešlija skautira opasnoRaonffa je napisao/la:Odakle Jazvić i ovaj crnac u kombinacijama sa nama, nikad u životu čuo za njih nisam
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Papac na aparatimaRokoko87 je napisao/la:Bešlija skautira opasnoRaonffa je napisao/la:Odakle Jazvić i ovaj crnac u kombinacijama sa nama, nikad u životu čuo za njih nisam

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pise na transfermarktu da ovaj Jazvic igra trecu poljsku ligu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zakaricu yebo li ti Partizan sve sta uradi. Mogli smo imat ok tim da si mozak ukljucio na sekundu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tema zabombana insajderizmom posljednjih dana. 

Ahaahaahahahahahah ne znaju oni podji ti da im objasnis hoce li sa kombinacijom ili sa 6 metalnesamoposmatram je napisao/la:Igracima trebaju nove kopacke. Vecina ih nose sasvim pogresne za ovakav teren.
Al' eto opet ima kombinovano stotinjak utakmica u hrvatskoj i rumunskoj prvoj ligi, što je dobar pedigre za naše uslove. Realno, ne dolaze u našu ligu igrači sa takvom karijerom tako često.irfo je napisao/la:Pise na transfermarktu da ovaj Jazvic igra trecu poljsku ligu
A nije u pitanju treća nego druga poljska liga, počeo je sezonu u prvoj ligi (Arka), gdje je odigrao sedam tekmi za polusezonu, pa je onda otišao u januaru u drugoligaša gdje je odigrao 11 utakmica za polusezonu.
Mislim nije da ga branim ili nešta, uopšte ga ne poznajem kao igrača, al' zadnjih godina je bilo i gorih anonimusa koji su došli u Želju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.