FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 11 jul 2018, 18:00

AlfredNobel je napisao/la:Ne znam što je toliki problem izvesti to ovako..

Pavlović
Šabanović Šofranac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Velkoski Halilović
Ahmetović

Ne znam šta fali ovome, pa bar dok se Crepulja ne oporavi. Iako, bi ja najradije da se upari Ahmet i Handžić, ali ništa od toga. Isto tako, totalno mi loše djeluje Halilović, meni je taj lik prosjek žešći. Ono što ga vadi je to što može dobro potegnuti i to je sve, djeluje mi mrtvo, anemično, nezainteresovano, isto mutavac neki, al' hajde. Ima većih problema od njega.

Ovaj sastav bi bez problema im utrpao 3-4 komada :clap:

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 11 jul 2018, 18:01

ma sto se prije pomirimo sa tim da smo karine obicne lakse ce biti,kakvi sastavi kurci palci ides u drugo pretkolo znas unaprijed da ces ispasti (samo da ne bude izivljavanje ovih zabara nad nama) i opet cirkus liga u kojoj smo postali osrednji klub,ko nas kleo nije dangubio...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 18:01

Pavlović
Adukor Stanojević
Ahmetović

Ne znam šta fali ovome, pa bar dok se Crepulja ne oporavi. Iako, bi ja najradije da se upari Ahmet i Handžić, ali ništa od toga. Isto tako, totalno mi loše djeluje Halilović, meni je taj lik prosjek žešći. Ono što ga vadi je to što može dobro potegnuti i to je sve, djeluje mi mrtvo, anemično, nezainteresovano, isto mutavac neki, al' hajde. Ima većih problema od njega.
Ja bi samo Rahmanovića umjesto Stanojevića, nema potrebe za 2 destruktivca protiv ovih... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 11 jul 2018, 18:01

Prvih 30ak minuta odlicno, kasnije vrucina ucinila svoje. Nasi padali u bandak.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 11 jul 2018, 18:02

Pavlović
Adukor Stanojević
Ahmetović

Ja bih možda Rahmanovića mjesto Stanojevića tu stavio, malo je više pokretljiviji Rahman, i bolje prenosi lopte od Stanoje..
Bordo bijeli za život cijeli!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 18:04

Vanja8 je napisao/la:ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Eto,imamo sansu za drugo pretkolo,ali sa ovakvom igrom,zaista se plasim katastrofe protiv Atalante ili Fiorentine...
Kovačević je izgleda nos slomio :facepalm: a Boki pod inekcijama odigrao... :thumbup:

a ovo drugo nemaš se čega plašit da dovedemo igrača za 10 miliona eura opet bi nas talijani poderali ne vako :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jul 2018, 18:05

Rahman dok je imo snage, bio je među najboljim. Po meni, jedan od rijetkih u ekipi koji je školovan i koji zna povezati igru i izvući finih poteza, mada, svi znamo da njemu dođe nešto u glavu i onda je frka i problem, al za današnju utakmicu može dobit prolaznu ocjenu, bio je među boljim danas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 jul 2018, 18:05

DenchiNL je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
kengur je napisao/la: Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.
Bravo sto drugo poluvrijeme strateski nismo uputili nijedan udarac u okvir gola.
Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.
ljudi su bili naviknuti na tu klimu jbg malo realnosti jbt Husref samo stajao pored terena mokar sav, a ne da trčiš...
Nemoj zivota ti. Uvijek neki izgovori. Klima, tereni, sudija, uvijek je neko DRUGI kriv. Zato i imamo tim picoka jer nemaju nikakve odgovornosti. Nase proglasavamo robotima i gladijatorima a domaci normalno da sprintaju na +40 jer su navikli. Sta zna dijete sta je 100 kila....
Prijeratno Sarajevo bi ovdje uvalilo peticu i razgulilo kuci pjevajuci.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jul 2018, 18:06

Vanja8 je napisao/la:Shvatam da su vremenski uslovi katastrofa,ali mi nije jasno gdje se izgubila ona tecna pas igra.Jednostavno kao da niko loptu ne može proslijediti ,nakon 20 minuta igre...
Stanojevic,loš,Adukor i Mujakić kod su se prvi put sreli,o Hodžiću ne mogu čak ni komentarisati,ali posebna priča je Pavlović,ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Jednostavno,možemo reci,rezultat se pamti,ali je gorak ukus da se 70 min branimo protiv ovakve ekipe,koju bi iole ozbiljniji klub napunio sa jedno 5-6 komada razlike...
Ne znam ,nema čovjek ni za koga nista dobro reci,osim za malog Mustafica ,koji je zaista donio sigurnost i jedini nekako forsirao tu pas igru...
Eto,imamo sansu za drugo pretkolo,ali sa ovakvom igrom,zaista se plasim katastrofe protiv Atalante ili Fiorentine...
Kako ne kontaš? Pa sve je to lančana reakcija.. Igrao si dobro na početku i malo po malo energija se troši, jer se igralo po teškim vremenskim uslovima. I tako vrijeme utiče na brzinu potrošnje energije i onda ti sve vuče jedno drugo. Nema pas igre, zato što jedan po jedan crkava. Nema pas igre zato što je za pas igru potrebno konstantno otvaranje, traženje, nuđenje, otvaranje prostora, a to ne možeš uraditi jer su pali. Ne možeš očekivati neku pas igru i kombinatoriku, a svi se sakrili iza protivnika i čekaju.

Odbrana je bila loša u prvom dijelu, koji je razlog, ne znam. Kasnije su se pribrali.. Kovačević je slomio nos, zato ga i nije poveo. Ali, mislim i da je bio zdrav, da bi opet Pavlović stao na gol.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 jul 2018, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jul 2018, 18:07

kengur je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.
ljudi su bili naviknuti na tu klimu jbg malo realnosti jbt Husref samo stajao pored terena mokar sav, a ne da trčiš...
Nemoj zivota ti. Uvijek neki izgovori. Klima, tereni, sudija, uvijek je neko DRUGI kriv. Zato i imamo tim picoka jer nemaju nikakve odgovornosti. Nase proglasavamo robotima i gladijatorima a domaci normalno da sprintaju na +40 jer su navikli. Sta zna dijete sta je 100 kila....
pobjedili smo

da ne bude zabune ;) :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jul 2018, 18:07

DenchiNL je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Kovačević je izgleda nos slomio :facepalm: a Boki pod inekcijama odigrao... :thumbup:

a ovo drugo nemaš se čega plašit da dovedemo igrača za 10 miliona eura opet bi nas talijani poderali ne vako :D
Ma znam da ce nas poderati,ali bar da odigramo kao protiv Borussije,na Kosevu,ovako sa ovom igrom plasim se da ne bude bas kao protiv njih ,ali u Njemackoj...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 jul 2018, 18:08

Neznat igrat fudbala je jedno, bit slabi od ekipe koja je tehnicki bolja i to je ok, bit fizicki slabi i to nije opravdanje al ok, imat vrucinu na kojoj je tesko igrat i to je ok al igrat za FK SARAJEVO i neka banana da bude bolja u svim segmentima igre je SRAMOTA.

Ahmet u drugom pol 2 puta dotako loptu nijedan duel nije dobio zracni a covjek 2 metra, kod banan najveci igrac 1.85 cm

Sisic izdaho nakon 20 minuta
Dusan igrao do 15 minute
Habibovic nije postojao 3 puta tako loptu
Krste nazalost najbolji na terenu prem da je nakon 60 minute nestao
Handzic nije dotako loptu za 15 minuta
Halil uz krstu nazalost najbolji nesto pokusavo dao go uglavno tanko
Pavlovic 0 od golmana to sam rekao prije 1.5 godinu da je to kurcina od golmana, i ako ispadnemo od banane on ce bit i pored ostali panjeva jedini krivac (kao i protiv zarije sto je bio)

Jedino saban i mustafic su pokazali da vrijede
Mujakic i adukor su u prvom pol bili uzasni 0 bodova u drugom pol mogu dobit neku tanku prolaznu ocjenu

Sofrenac ako nije pod hrastovima treba da igra adukora u sredinu sabana na lijevog beka

Sad se vidi da smo napravili tesku fulu sto nismo doveli nekog bas kvalitetnog golmana i dva beka.

Imacemo mi sa bananom velki problema kuci.

Pavlovic je unistio i ono malo samopouzdanja sto je imala ova ekipa.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jul 2018, 18:08

DenchiNL je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
kengur je napisao/la: Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.
Bravo sto drugo poluvrijeme strateski nismo uputili nijedan udarac u okvir gola.
Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.
Navikli se ljudi na +40, to je izgovor?
OK.

Što se mi ne naviknemo na "loše terene" kad su nam to izgovori za ligu, evo već decenijama igramo na lošim terenima?

Trebamo prestat tražit lažne izgovore i lagati sami sebe.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 11 jul 2018, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 11 jul 2018, 18:09

Neka te sa rajom ne ispqdaj.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jul 2018, 18:12

I molim vas nemojte o Fiorentini.. Mi njih ne možemo proći, znači nema teoretske šanse. Nemojte se džaba nadati, mene ne bi čudilo kad bi nam uvalili peticu u prvom meču. Njih ako prođemo, ja idem lastu sa Avazovog..
Uredu je diskutovati oko njih, ali se nešto bojati jer smo odigrali blijedo danas, nema potrebe. Da smo danas rasturili i odigrali kao Barca, opet se tu nema čemu nadati, već se samo nadati da ne bude cener u dvije tekme.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 jul 2018, 18:15

@Denchi jesmo hvala Bogu ali sam strepio kao streptokoka do zadnje minute protiv kluba koji je dno ozbiljnog fudbala. I ako prodjemo ove, sta cemo dalje ?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jul 2018, 18:16

Yebeno je igrat po ovom vremenu. Stigla je njih vrućina pred kraj prvog. Sreća pa su uvalili ona dva gola na početku. Pobijedili smo, imamo finu prednost. Završena tekma. Idemo dalje za revanš. Al ni to nije opravdanje za Hodžića i Pavlovića. Kakve su to samo dvije ublehe :facepalm: Husref ako opet stavi Hodžića lijevo i desno Hebiba, Adukora na stoperu, onda buraz ti nisi dobar s glavom ili inat tjera. Ima Dupovca, Šabanovića i Pidru. Pa izvoli, šta vazda sere.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 jul 2018, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jul 2018, 18:17

AlfredNobel je napisao/la:I molim vas nemojte o Fiorentini.. Mi njih ne možemo proći, znači nema teoretske šanse. Nemojte se džaba nadati, mene ne bi čudilo kad bi nam uvalili peticu u prvom meču. Njih ako prođemo, ja idem lastu sa Avazovog..
Uredu je diskutovati oko njih, ali se nešto bojati jer smo odigrali blijedo danas, nema potrebe. Da smo danas rasturili i odigrali kao Barca, opet se tu nema čemu nadati, već se samo nadati da ne bude cener u dvije tekme.
Ma niko se ne nada sa Talijanima necemu,no ovo danas je da se zapitas ,da li igrati utakmicu ili je predati za zelenim stolom...
Nekako bi manje bolilo...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jul 2018, 18:18

Ma biće to dosta bolje u revanšu. Ovo danas nije prava slika naše ekipe. Važno je da smo mi pobjedili.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 11 jul 2018, 18:18

AlfredNobel je napisao/la:I molim vas nemojte o Fiorentini.. Mi njih ne možemo proći, znači nema teoretske šanse. Nemojte se džaba nadati, mene ne bi čudilo kad bi nam uvalili peticu u prvom meču. Njih ako prođemo, ja idem lastu sa Avazovog..
kakva fiorentina :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 30 gostiju.