FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Solidno drugo poluvrijeme, sabrali su se i sreća da se završilo sve kako treba. Igra dobra do onog njihovog gola, za koji trebaju zahvaliti onom parmaku na golu. Kasnije su pali totalno, isti sekund se uvukao strah od neuspjeha i odmah se vidi u kolikoj mjeri je izražen gubitnički mentalitet u ovoj ekipi.
Što se tiče igrača, opet me je očarao onaj Marcelo, Dušan Hodžić. Koliko gluposti u jednom čovjeku je izraženo, meni je ono nepojmljivo. Gledam ga stalno i on je negdje u svom svijetu, zvjera u nebo, vuče se k'o slina, bez imalo želje i borbe, a o fudbalskoj inteligenciji da ne govorim. Također, odbrana je bila kritična u prvom dijelu, umjesto Adukora treba staviti odličnog Šofranca, a u sredinu gurnuti Adukora. Bilo bi to puno bolje i moćnije..
Siguran sam da je i vrućina zaslužna za ovu blijedu igru, mislim da će to biti puno bolje na Koševu. Sve u svemu, mat pozicija za prolaz. Ako se ponovi Zarija, istu večer ugasiti klub.
Što se tiče igrača, opet me je očarao onaj Marcelo, Dušan Hodžić. Koliko gluposti u jednom čovjeku je izraženo, meni je ono nepojmljivo. Gledam ga stalno i on je negdje u svom svijetu, zvjera u nebo, vuče se k'o slina, bez imalo želje i borbe, a o fudbalskoj inteligenciji da ne govorim. Također, odbrana je bila kritična u prvom dijelu, umjesto Adukora treba staviti odličnog Šofranca, a u sredinu gurnuti Adukora. Bilo bi to puno bolje i moćnije..
Siguran sam da je i vrućina zaslužna za ovu blijedu igru, mislim da će to biti puno bolje na Koševu. Sve u svemu, mat pozicija za prolaz. Ako se ponovi Zarija, istu večer ugasiti klub.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta je vama koji racku? Odes iz zemlje gdje je u poslijednje vrijeme 20 stepeni, i odma na 40.
Znate li sta to znaci za tijelo. Nisu to roboti jbt.
Bravo momci, idemo dalje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Na Hasetu ce biti, potpuno drugacija igra. Potpuno sam ubijedjen u to. 

Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.emir79 je napisao/la:Sta je vama koji racku? Odes iz zemlje gdje je u poslijednje vrijeme 20 stepeni, i odma na 40.
Bravo sto drugo poluvrijeme strateski nismo uputili nijedan udarac u okvir gola.
-
- Kontakt:
Ono sto smo znali i danas se ponovilo igra bekova u defanzivi katastrofa ,Pavlovic kiks golman , Stanojevic isto los mnogi kazu nas najbolji igrac meni on bas los vidjelo se kad je Mustafic usao dobili smo sigurnost i u zadnjoj liniji. Ono sto me najvise zabrinilo i iznejadilo losa partija Mujakica i Adukora bas losa posebno prvo pol. Saban mora igrat prije Hodzica na beku .
Odavno se zna da Hebic samo zna trckarati i nista vise. Nekad mu se posreci neki pas i to je to. Hebib Bekic i Hodzic nisu za profi fudbala. Kako oni mogu igrati za Fks to je veliki upitniksiroliver69 je napisao/la:Gori je Hebib bio, duploFudo je napisao/la:Gledam redovno tekme i mogu reci da odavno nism gledo goreg beka od Hodzica. Jel mogiuce da onako los bek igra profi fudbal. Zemljo otvori se
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imamo odličan rezultat, 99% smo u drugom pretkolu, bit će bolje na Koševu, u to sam siguran, ali sam razočaran ovom predstavom i igrom..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
dobro je siguran prolaz samo s sljedecim protivnikom mora i abd bice to mnogo bolje
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
danas smo svi paničarili i nervoza nas je pucala zbog zadnjeg izleta u evropi
sabrali smo se dobro nazad nakon prvog poluvremena, kad su oni uzeli loptu i pritiskali nas...
odlično drugo poluvrijeme stopera, pogotovo Mujakića apsolutno bez greške i sa žutim kartonom odigrao...
Rahman je bio koristan mislim prvi put ako izuzmemo prvih par tekmi kad je tek došao...Stanojević nije baš mogao puno danas...
Halil zapeo što sam i očekivao
prodaje se lola, Šišić par dobrih kretnji i lopti ali mislim da bi Hebib tu bio daleko korisniji...
Ahmet dobar, najveći žal sto nismo i Hareta i Ahmeta zajedno u špic stavili ranije...Krste isto solidno mada se pri kraju izvlačio u stranu što ne volim jer ostavlja sredinu na 2 čovjeka....jedino što me ozbiljno ubija su bekovi i ko igra iste, ni Hodžić ni Hebib ne mogu biti više nikad opcije na stranama na kojima su igrali...Pidro, Resić, Šabanović i niko drugi...
sabrali smo se dobro nazad nakon prvog poluvremena, kad su oni uzeli loptu i pritiskali nas...
odlično drugo poluvrijeme stopera, pogotovo Mujakića apsolutno bez greške i sa žutim kartonom odigrao...

Rahman je bio koristan mislim prvi put ako izuzmemo prvih par tekmi kad je tek došao...Stanojević nije baš mogao puno danas...
Halil zapeo što sam i očekivao

Ahmet dobar, najveći žal sto nismo i Hareta i Ahmeta zajedno u špic stavili ranije...Krste isto solidno mada se pri kraju izvlačio u stranu što ne volim jer ostavlja sredinu na 2 čovjeka....jedino što me ozbiljno ubija su bekovi i ko igra iste, ni Hodžić ni Hebib ne mogu biti više nikad opcije na stranama na kojima su igrali...Pidro, Resić, Šabanović i niko drugi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Utisak nakon utakmice...komentator za 10....milina covjeka slusati nakon nasih kreštalaca
Ma cim je usao mali Mustafic igru smo prenijeli na njihovu polovicu,i ponovo preuzeli pojed.Siguran sam da su u odbrani igrali od pocetka Mujakic i Sofranac ,a Aduktor na zadnjem veznom ,a umjesto Hodzica- Pidro da bi im utrpali jos 2-3 komada.
Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.kengur je napisao/la:Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.emir79 je napisao/la:Sta je vama koji racku? Odes iz zemlje gdje je u poslijednje vrijeme 20 stepeni, i odma na 40.
Bravo sto drugo poluvrijeme strateski nismo uputili nijedan udarac u okvir gola.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ti bolan na +40 ni ne izlazis iz kuce. Deres se na zenu i djecu od muke. Od igraca nesto trazis. Hvala im na pobjedi i sto su nam omogucili navijacki Hadzdz u Italiju. 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
ljudi su bili naviknuti na tu klimu jbg malo realnosti jbt Husref samo stajao pored terena mokar sav, a ne da trčiš...emir79 je napisao/la:Domaci nisu mijenjali klimu, naravno da je razlika.kengur je napisao/la:Dobro si, nasi igrali na +45 a domaci na ugodnih 25. To se zove favorizovanje domacina. Sramota.emir79 je napisao/la:Sta je vama koji racku? Odes iz zemlje gdje je u poslijednje vrijeme 20 stepeni, i odma na 40.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iskreno izmjene su stabilizovale igru taman dovoljno da se preuzme kontrola i smiri igra. Djeluje da smo fizicki vrlo nespremni i pogubljeni bili u prvom poluvremenu nakon njihovog gola.
Baš prijatan lik.ado-hz je napisao/la:Utisak nakon utakmice...komentator za 10....milina covjeka slusati nakon nasih kreštalaca
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Po ovoj vrućini Sofranac, nakon bolesti nije mogao igrati, u revanšu ga ocekujem u timu, Adukor ide naprijed, na bekovskim pozicijama treba poceti bar jedan od ovih mlađih, današnji par je za zaborava.
Objektivno odbrana nam je danas izgledala lose pa neka prica ko sta hoce. Onaj Hodzic ja stvarno ne znam majke mi, da onako ispada lako, ne prati nikoga, beskoristan u odbrani. Da je iole ozbiljnija ekipa bila ono su 3 gola u mrezi Pavlovica. Ali sve u svemu bitna je pobjeda tako da svaka cast momcima. Za 7 dana svi na Koševo !!!

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam što je toliki problem izvesti to ovako..
Pavlović
Šabanović Šofranac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Velkoski Halilović
Ahmetović
Ne znam šta fali ovome, pa bar dok se Crepulja ne oporavi. Iako, bi ja najradije da se upari Ahmet i Handžić, ali ništa od toga. Isto tako, totalno mi loše djeluje Halilović, meni je taj lik prosjek žešći. Ono što ga vadi je to što može dobro potegnuti i to je sve, djeluje mi mrtvo, anemično, nezainteresovano, isto mutavac neki, al' hajde. Ima većih problema od njega.
Pavlović
Šabanović Šofranac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Velkoski Halilović
Ahmetović
Ne znam šta fali ovome, pa bar dok se Crepulja ne oporavi. Iako, bi ja najradije da se upari Ahmet i Handžić, ali ništa od toga. Isto tako, totalno mi loše djeluje Halilović, meni je taj lik prosjek žešći. Ono što ga vadi je to što može dobro potegnuti i to je sve, djeluje mi mrtvo, anemično, nezainteresovano, isto mutavac neki, al' hajde. Ima većih problema od njega.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Shvatam da su vremenski uslovi katastrofa,ali mi nije jasno gdje se izgubila ona tecna pas igra.Jednostavno kao da niko loptu ne može proslijediti ,nakon 20 minuta igre...
Stanojevic,loš,Adukor i Mujakić kod su se prvi put sreli,o Hodžiću ne mogu čak ni komentarisati,ali posebna priča je Pavlović,ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Jednostavno,možemo reci,rezultat se pamti,ali je gorak ukus da se 70 min branimo protiv ovakve ekipe,koju bi iole ozbiljniji klub napunio sa jedno 5-6 komada razlike...
Ne znam ,nema čovjek ni za koga nista dobro reci,osim za malog Mustafica ,koji je zaista donio sigurnost i jedini nekako forsirao tu pas igru...
Eto,imamo sansu za drugo pretkolo,ali sa ovakvom igrom,zaista se plasim katastrofe protiv Atalante ili Fiorentine...
Stanojevic,loš,Adukor i Mujakić kod su se prvi put sreli,o Hodžiću ne mogu čak ni komentarisati,ali posebna priča je Pavlović,ne razumijem Husa,da ostavi malog Kovačevića a da Pavlović ponovno nas dovodi u situaciju da primamo golove skoro sa centra ,kao i protiv Zariye prosle godine...
Jednostavno,možemo reci,rezultat se pamti,ali je gorak ukus da se 70 min branimo protiv ovakve ekipe,koju bi iole ozbiljniji klub napunio sa jedno 5-6 komada razlike...
Ne znam ,nema čovjek ni za koga nista dobro reci,osim za malog Mustafica ,koji je zaista donio sigurnost i jedini nekako forsirao tu pas igru...
Eto,imamo sansu za drugo pretkolo,ali sa ovakvom igrom,zaista se plasim katastrofe protiv Atalante ili Fiorentine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.