PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E da nisam gledao utakmicu i da mi je neko rekao da je Radnik ispreskakao Slobodu sa 3 komada, bez ispaljenog metka, tacno bih mu rekao da je lazovcina teska! Kontali neki Ivetići, Sarići i ostali jarići uzeti trofej, jok dok se Ćelo pita. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nekome ocito smeta trofejna Sloboda. Kako ono kazu skutorsko-sarajevski lobi odradio opet svoje ili kako vec. Ali hajde pozitivno za fukare zavrsit ce ponovo u zaborav.
Kad na ljeto bude vijest, Manijacima pao peskir na plazi, slika Hordi sa tim peskirom, ono naopako ga drze.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovaj Kenan je toliko puta batine dobio da je to smiješno hahaha... Njega su morali pod policijskom pratnjom izvoditi sa praznih stadiona, redovno domaće povaljuje bez da mu iko plati haha suspendovan x puta...virtuoz je napisao/la:Nakon odigrane utakmice, koja je prekinuta zbog fizičkog napada na glavnog suca, u pojedinim medijima pojavile su se informacije o nagovaranju pojedinih igrača NK Metalleghe BSI i FK Sarajevo na lažiranje utakmice.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mec-brat ... gom/194849
Gdje je namjestanje,tu je i FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Kome smeta europsko sarajevo????????[/quote]
Znamo kome ne smeta ustašija i ulica Jure Francetića.
[/quote]
Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????
A kad smo kod ustašije...
[/quote]
Jel ovo govori merhaba partizani.
Znamo kome ne smeta ustašija i ulica Jure Francetića.

Odgovori mi na pitanje kome smeta europsko sarajevo????????
A kad smo kod ustašije...

Jel ovo govori merhaba partizani.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Nosite se ba u **** maternu sa ovim ustaškim **** , ovo je sportski forum, nije vam ovo arhiv hdzea
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sokantno (FOTO) (VIDEO) (SISE): Pogledajte kako su navijaci Sarajeva mazali kremom za suncanje navijace Zelje.joker90 je napisao/la:Kad na ljeto bude vijest, Manijacima pao peskir na plazi, slika Hordi sa tim peskirom, ono naopako ga drze..
Medalja za igrace i navijace Slobode

- PitarBordo
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Medalja za igrace i navijace Slobode![]()

Nego gdje je onaj AdmirGepard kako već... Što navija za Slobodu jer je klub iz njegovog sela u drugoj ligi... Ja mislim da je zbog njega karma ih najviše nagrdila, taj ih je više od krleže izmalerisao

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De molim te procesljaj zadnje dvije stranice ovdje i banuj ove ustase-fasiste. Ovo je vec neki put da svoj fasizam iskaljuju na sportskom forumu.admin je napisao/la:
Drugovi mozete svoje simbole crtat po svojim stadionima i kamenjarima samo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
BREAKING NEWS
Igraci Sarajeva i Zeljeznicara kao i navijaci HZ i TM pozvani na punoljetstvo "Anestezije Raznatovic".
Igraci Sarajeva i Zeljeznicara kao i navijaci HZ i TM pozvani na punoljetstvo "Anestezije Raznatovic".
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Kako je bilo navijacima Slobode gledati veceras finale Kup UEFA i cuti da Sevilla NIKADA nije zijanila finale, a oni izgubili svih 8 

1942 1983 2001
A ovo kad efendija pzdravlja, to se smije ili ne smije postavljat?FrancescoTotti je napisao/la:De molim te procesljaj zadnje dvije stranice ovdje i banuj ove ustase-fasiste. Ovo je vec neki put da svoj fasizam iskaljuju na sportskom forumu.admin je napisao/la:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Yebo te efendija a i ti njegaMMM je napisao/la:A ovo kad efendija pzdravlja, to se smije ili ne smije postavljat?FrancescoTotti je napisao/la:De molim te procesljaj zadnje dvije stranice ovdje i banuj ove ustase-fasiste. Ovo je vec neki put da svoj fasizam iskaljuju na sportskom forumu.admin je napisao/la:

Ne obracaj mi se, sa fasistima znam samo jedan jezik pricat!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHAA
1942 1983 2001
SRSlavinovici je napisao/la:Sad iz Bijeljine i bas smo svi razocarani. Ne toliko rezultatom koliko nezalaganjem igraca. Odoh ja na pauzu. Sretno vam sa daljim pracenjem Kluba.
kakvi su ovo navijaci, fujtuzlak1987 je napisao/la: Definitivno prestajem pratiti ovaj klub, vidimo se na kraju naredne sezone ako bude sta od vas. Mene necete vise zafrkati, nabijem na qrac sve one pobjede u sezoni kada nema trofeja. U Evropi cemo igrati u Zenici utakmicu i to je to, a drugi neka uzimaju trofeje.![]()
Igraci nula jedna velika vec tri mjeseca. I jos se ljute nesto, eto neka idu na trg Slobode ebo ih sve.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
hahhah koja smijurija 

za sezonu u kojoj je cilj bio opstanakGiancarlo je napisao/la:Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
[youtube][/youtube]Giancarlo je napisao/la:Sad tek vidim da je bio opet docek neki u Tuzli, kakvi bolidi. Samo vi nastavite tako, necete se nikad rijesiti luzerskog mentaliteta. E cuj docek za drugo mjesto u Kupu.
HAHAHAHAHAHAA
aj majko moja

Joj Indira majko moja mila...

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.