FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 22:58

RADOVANOVIĆ: Ostajem u Željezničaru
http://fkzeljeznicar.com/intervju/radov ... znicar.php
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 jun 2010, 23:01

tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
sumnjam brate,njega traži Šalke i još par klubova iz lige petice.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 23:02

mene samo interesuje kako moze info biti provjerena 45% ili istinita 90% :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 jun 2010, 23:03

TMovac je napisao/la:
tax je napisao/la:ova vam je rekla kazala da muhamed subasic dolazi u zelju
provjereno 45 posto
sumnjam brate,njega traži Šalke i još par klubova iz lige petice.
trazi ko sto i dzeku traze
manite se tih gluposti
reko sam ovo vam je 45 psto tacna info uzmite je sa rezervom ali nemoj mepljuvat ja sam reko sto mi je jedan covjek maloprije kazao
je li uredu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

drug

Post Postao/la drug » 07 jun 2010, 23:13

sve u redu ali dje nadje 45% posto...
:mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 jun 2010, 23:15

Molim sve navijace Zelje I Sarajeva da prestanemo sa prepucavanjima I uvredama.Pustite ba svadje i pljuvanje,pa u ratu smo skupa bili u rovovima jedni do drugih i nismo krv zalili jedni za druge.Mogu shvatiti sportski rivalitet a neku mrznju nikada(dosta je sto nas drugi mrze i ocima nemogu gledati),nemojte se obazirati na imbecilne komentare pojedinaca iz obje grupe navijaca(popiju dvije pive ,smotaju rizlu i citav svijet njihov.).
Mislim da mi i pitari trebamo da budemo primjer ostalima,treba da se dignemo kulturno protiv NFS BIH jer nam reprezentacija moze biti izbacena iz kvalifikacija.Sve je to igranka Dodika i FS Republike Srpske da se negira drzavnost BIH.Meni kao navijacu Zelje mnogo ce lakse pasti njegovo neigranje u Evropi(to je par ili vise utakmica)nego danam sve reprezentacije ne igraju nekoliko ciklusa.Treba mo se dici i do UEFE da pomognemo Papetu i igracima.Netreba dozvoliti da zavisimo od ljudi iz FSRS.Ovo nije vise borba za Zelju Ili Srajevo ovo je borba za nasu Bosnu I Hercegovinu,netreba dozvoliti da nam je negiraju u svakom pogledu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 07 jun 2010, 23:16

Ovo Split ? Pa zar fakate kontate da bi neko otiso? Cisto sumnjam .. A za Bucka sam sto posto siguran da nije otiso..jer momak nece..da se **** tamo po Splitu. Pedja je Zeljino dijete..nadam se da nam nece okrenut ledja sad kad je najpotrebnije , tj u Evropi.

I naprijed Plavi , pjesma se ori ;)
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 jun 2010, 23:17

drug je napisao/la:sve u redu ali dje nadje 45% posto...
:D pa popni se druze bar na 50% nece te kostati :mrgreen:
Tracy McGrady!!!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 07 jun 2010, 23:21

Edo_Majka je napisao/la:
drug je napisao/la:sve u redu ali dje nadje 45% posto...
:D pa popni se druze bar na 50% nece te kostati :mrgreen:
50% da ce doc 100% da nece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 07 jun 2010, 23:21

51 %

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 23:25

Medixon je napisao/la:Ovo Split ? Pa zar fakate kontate da bi neko otiso? Cisto sumnjam .. A za Bucka sam sto posto siguran da nije otiso..jer momak nece..da se **** tamo po Splitu. Pedja je Zeljino dijete..nadam se da nam nece okrenut ledja sad kad je najpotrebnije , tj u Evropi.

I naprijed Plavi , pjesma se ori ;)
Ne okrecu oni ledja nikome nemojte stvarati pogresnu sliku to je ljudima posao i od toga zive.Iz sejinih usta ide mu se u split i zasto da ne, oni su igraci koji imaju tri banke i koji su posteno odradili svoje u Zelji.Netreba sve redom popljuvati.Sretno im bilo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 07 jun 2010, 23:27

Cekajte , zar Bucan nije danas igrao na Fis turniru ? cini mi se 5 golova dao :lol:

Kakav Split bolan sta vam je , bezveze panicite . :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2010, 23:28

Prešao je on u Split 100%.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 jun 2010, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jun 2010, 23:42

Dovoljna je jedna informacija na nekom portalu da bi se pocelo sa kuknjavom na forumu! Propadamo, losiji smo, ne mozemo ovako nista i sta sve ne jos. A prelazni rok jos nije ni poceo .. :?

Samo SABURA, ne sjedi Amar skrstenih ruku .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 jun 2010, 23:46

Kada dolaze oni da pregledaju stadione iz UEFE...pitam jer od prilike da vidim hocel zavrsit radove na kosevu...sada rade loze :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 jun 2010, 23:47

ma nek idu nego mi nisu jasni pare ok ali igramo Ligu Prvaka i to ljudi igraju min. pred 15000 ljudi a oni odu igrat u ekipu koja se plasirala u 1.HNL sta ima veze i onako je koda bi ih amar pustio tako non sarlantno da mu trebaju :D :D
svoj ti pos'o !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 jun 2010, 23:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:ma nek idu nego mi nisu jasni pare ok ali igramo Ligu Prvaka i to ljudi igraju min. pred 15000 ljudi a oni odu igrat u ekipu koja se plasirala u 1.HNL sta ima veze i onako je koda bi ih amar pustio tako non sarlantno da mu trebaju :D :D
Čuj ko da bi ih Amar pustio onako...
Pa ljudi nisu pod ugovrom, šta on može...jedino da im je stavio utoku na čelo i reko potpisujte majku vam...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jun 2010, 00:02

Vi, masa vas barem :mrgreen: ko da je pala sa neke druge planete, veze nemate šta se dešava oko vas, koliko su igrači plaćeni u BiH, koliko im je ponuđeno da ostanu i zašto žele da bježe u "anonimni" Split koji drže milioneri :roll:
Također se čini da ne čitate dnevnu štampu, forume a bogme se ni ne raspitujete o trenutnoj situaciji o onome šta se dešava kod nas(državi, gradu, Želji, recesiji, ekonomskoj situaciji bla, bla)

Ponuđena plata od 1500 + 10.000 na ruke je nešto što treba zadržati 29-eg igrača u Želji :lol: Vi ko da nikad niste feninga u životu zaradili, ko da imate 12 godina u prosjeku pa se provaljujete. Trebalo bi banovati zbog GLUPOSTI koje se pišu sa ovog foruma.

Najjači su mi likovi tipa @Iker C koji na veoma debilan način komentariše šta se dešava oko našeg KLUBA kad mu je očito Iker draži u životu. Odskakući tupane, nikoga ne zanimaju tvoje gluposti i neznanje, što se provaljuješ bezveze, hvataj se Španije, ovo ti baš i ne ide od ruke.
Nije jedini naravno, @bosnas_ je isto vrlo upućen :lol: Hamo je balavac pa ga donekle razmumijem al opet ne potpuno jer napisati pa trebali smo im i mi ponuditi ugovore pa neće otići je vrlo tupavo :mrgreen:

Seji i Šimetu sretno u votaži šta god da odluče. Moj respekt i naklon za sve što su uradili za KLUB.

Ako nemate ništa pametno da napišete, nemojte ništa pisati. Neki se ne nerviraju vi se ne provaljujete :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drug

Post Postao/la drug » 08 jun 2010, 00:10

nesto ne vjerujem da mu je ponudjeno 1500 mjesečno. To je neko na sc-sport.ba izvalio, Rusmir nije htio ni komentarisati.

Ne treba kukat, glavu gore, tek je pocelo, pod Amarovom palicom ne mozemo biti slabiji, moze to samo bolje

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 jun 2010, 00:13

Nije dobro što nam se rasipa ekipa koja je na terenu bila kompaktna i uvijek djelovala čvrsto (na proljeće) bez obzira na par rotacija koje je Osim pravio u svakoj utakmici! Otišla su već 4 vrlo bitna igrača, ( Bajić, Šimić, Bučan, Bekrić) a ako uzmemo u obzir da od Selimovića nema ništa (znamo zašto), Spahića koji teško da dobije priliku, malog Čolića koji nije bio u prvih 18 (što ne znači da neće zaigrati), ne znam jesam li nekoga zaboravio i ako ćemo pričati pošteno nije ni malo sjajna situacija a do prve tekme ima još mjesec + sedmica dana!

Prošle sezone nas protivnici nisu shvatali ozbiljno pa smo možda i mnogo lakše uzeli titulu, dok ove sezone moramo opravdati ulogu favorita za naslov jer će sad protiv nas SVI zapinjati DUPLO VIŠE!

Najvažnije je da se ne "palimo na prvu" i da budemo strpljivi kao i prošle sezone pa je nagrada bila neočekivano slatka a na kraju krajeva mi smo navijači i treba da dajemo podršku ljudima koji rade sve za dobrobit naše svetinje ŽELJEZNIČARA, (naravno sve dok rade kako treba)!

Molio bih da pojedinci izbjegavaju komentare zna Osim šta i kako (nije Murinjo a nema ni uslove ko ovaj)!
Nadam se kao i svi mi da će uspjeti posložiti kockice za vrlo kratko vrijeme jer u protivnom se bojim da ne zapadnemo u prosjek a "znamo kakvi smo svi posle titule" biće odmah daj nam duplu!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 15 gostiju.