Na vrijeme su počeli, nek uživaju u njegovim majstorijama, dok se za jedno mjesec-dva ne povrijedicala je napisao/la:Kad se prije pocese kleti u njeg...nedim1993 je napisao/la:Jel ko primijetio ovaj potpis u nea. Ja kolko znam do neki dan smo samo mi veličali RvP-a, a svi ostali demantovali na sve moguće načine da je klasa.
a sad postade lik mađioničar. Pa ne mogu da vjerujem fakat![]()
![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ko prenosi Arsenal-Sunderland ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- zanatlija57
- Kontakt:
Topnici, zasto se ljutite i raspravljate o odlascima i mogucim odlascima? Svako kome nije dovoljno sto igra u klubu koji nije samo nogpmetni klub, vec je klub dobrih ljudi koji na svijet pa na kraju i nogomet gledaju sa pozitivne strane i daju nogometu poseban smek da ne govorim o kvaliteti. Koliko je samo AW napravio igraca. Gdje bio bio nogomet da nema Arsenala i Arsena. Pola imena kluba je u imenu menadzera i to je dio onoga sto nas cini ponosnim i koji vjerujemo u Wengera i Arsenal. Nije dzaba profesor. Drzimo se zajedno i pustimo covjeka da radi. Kad nas je izdao,nikad. I prosle godine kada su svi govorili i nasladjivali se, mi treci. STa nas je sve snaslo to je briljantno. Ove cemo sezone biti i bolji vjerujte. Puno se toga dobrog ovdje analizira i vecina momaka koji pisu dobro to vide. O svvemo vise nakon danasnje tekme ali i kraja prelaznog roka.
Ko ne igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Ko ne igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku.
cala je napisao/la:Kad se prije pocese kleti u njeg...nedim1993 je napisao/la:Jel ko primijetio ovaj potpis u nea. Ja kolko znam do neki dan smo samo mi veličali RvP-a, a svi ostali demantovali na sve moguće načine da je klasa.
![]()
![]()
![]()

A ti se kuni u Chamka...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Oni sto krompirom snimaju ?
Imaju li neki normalniji, neka Arena, Eurosport .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- TheVerminator
- Kontakt:
Ako hoćeš gledaj na BHT1, ako nećeš ukucaj lshunter.tv i etoM4kaveli je napisao/la:Oni sto krompirom snimaju ?
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
arminarsenal
- Kontakt:
..........woyo...........
jenk...mert...verm..gibbs.
.......diaby....arteta
...........santi.......
walcott...............gervinho
...........poldi..........
jenk...mert...verm..gibbs.
.......diaby....arteta
...........santi.......
walcott...............gervinho
...........poldi..........
A izgleda da cu morati na BHT-u
Inace .. ko ce prenositi EPL ove sezone ?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sport Klub.M4kaveli je napisao/la:A izgleda da cu morati na BHT-u![]()
SK izgleda bolji od svih arena zajedno.
Pa ljudi sve prenose .. a ja ga nemam.
Naravno da je bolji a nemam ni ja. Arene samo snimke neke stavljajuM4kaveli je napisao/la:SK izgleda bolji od svih arena zajedno.
Dobar je BHT kad nemaš ništa drugo
Vođa zna.
Vjeruj da meni BHT ni tada nije dobar.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivane postave, prema Guardianu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj gore pita a zna odg..
Ovo je idealna prilika da Arsenal kupi Dzeku
o Wenger ima na umu nekog novog "Bendtnera".
Giroud je mala maca za Dzeku.
Ovo je idealna prilika da Arsenal kupi Dzeku
Giroud je mala maca za Dzeku.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- Marsal
- Kontakt:
Dzeko je ba prosjek, taj bi se u igru Arsenala uklopio kad i Husejinović u Barceloninu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Momak dragi, nek ti je Allaha na pomoci. Nek te na pravi put okrene, samo sto dalje od fudbala.Marsal je napisao/la:Dzeko je ba prosjek, taj bi se u igru Arsenala uklopio kad i Husejinović u Barceloninu.
- Neutralan88
- Kontakt:
Kakav god Dzeko bio prosjek, da predje u Arsenal tu bi bio najbolji igrac po imenuMarsal je napisao/la:Dzeko je ba prosjek, taj bi se u igru Arsenala uklopio kad i Husejinović u Barceloninu.
Uradio je dosta vise od Podolskog, Giroud ili Wallcota itd da ih ne nabrajam..
A ovaj trojac Arsenala ako zabiju po 1x 10 golova ukupno tj 30 da predju il budu tu budite sretni
Ne kunem se ja ni u kog. Nego se vi kunete u čovjeka koji nije odigro' nijednu utakmicu a do neki dan ste osporavali njegovo umijeće.neo je napisao/la:cala je napisao/la:Kad se prije pocese kleti u njeg...nedim1993 je napisao/la:Jel ko primijetio ovaj potpis u nea. Ja kolko znam do neki dan smo samo mi veličali RvP-a, a svi ostali demantovali na sve moguće načine da je klasa.
![]()
![]()
![]()
A ti se kuni u Chamka...

Vođa zna.
- BeyKopites
- Kontakt:
Džeko prosjek za Arsenal?Marsal je napisao/la:Dzeko je ba prosjek, taj bi se u igru Arsenala uklopio kad i Husejinović u Barceloninu.
Realno je bolji igrač od Girouda,Podolskog,Chamakha i ostalih.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.