FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj Bože hvala Ti 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Jedva cekam na Grbavici peotiv Narve Trans
Usput kad ce se karte pustiti u prodaju
Usput kad ce se karte pustiti u prodaju
Cistii OrgazamLjoZee je napisao/la:

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Dvojac iz Željezničara pojačava Zvijezdu
Žerić nije u planovima šefa struke Plavih Miloša Krčmarevića te je dobio preporuku da pronađe sredinu u kojoj će imati priliku za veću minutažu. Jučer je odradio prvi trening te će već danas nastupati u dresu tima iz Gradačca na turniru u Doboj Istoku protiv NK TOŠK.
Prvi trening odradio je i defanzivac Tarik Džindo, nekadašnji član juniora tima sa Grbavice.
Da li će ovaj dvojac i zvanično pojačati Zvijezdu u narednim danima ostaje nam da vidimo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ovaj njegov menadzer najjaci na svijetu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da, Ako ne nadje vani mogo bi ostat, ja sam prije par dana reko da je Rodin blizu a blizu je pravo.. Kazu da su zavrsena dva igraca za drugo pretkolokolezeljovac je napisao/la:Ima li neko informaciju da li je istina da Lendric ako ne nadje u inostranstvu angazman nova 24-tvorka Želje?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mino Raiola za siromašne Isusam
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Veća radost u našim redovima nakon odlaska Mehremića, nego okupatora.
Sve u svemu, nova zarada na raskidu i sto se tice Sase Papca samo jos Vranjes od njegovih je ostao a i on ce izgleda na sporazumni raskid ugovora.
Drago mi je sto Stanica sada sutaju kao psa u Zrinjskom i ne zele ga uopste a on nece raskid, a mogao je biti upisan u legende kluba.
ŽERIĆ I DŽINDO DANAS ZVANIČNO NASTUPILI ZA ZVIJEZDU IZ GRADAČCA, NADAM SE DA JE RIJEČ O POSUDBI.
Sve u svemu, nova zarada na raskidu i sto se tice Sase Papca samo jos Vranjes od njegovih je ostao a i on ce izgleda na sporazumni raskid ugovora.
Drago mi je sto Stanica sada sutaju kao psa u Zrinjskom i ne zele ga uopste a on nece raskid, a mogao je biti upisan u legende kluba.
ŽERIĆ I DŽINDO DANAS ZVANIČNO NASTUPILI ZA ZVIJEZDU IZ GRADAČCA, NADAM SE DA JE RIJEČ O POSUDBI.
-
- Kontakt:
Žeric mislim da je na posudbiManijakdolopate je napisao/la:Veća radost u našim redovima nakon odlaska Mehremića, nego okupatora.
A Džindo potpisao
-
- Kontakt:
Koja glupost kada je Džindo u pitanjuManijakSaGrbavice je napisao/la:Žeric mislim da je na posudbiManijakdolopate je napisao/la:Veća radost u našim redovima nakon odlaska Mehremića, nego okupatora.
A Džindo potpisao
U narednim danima nije nemoguce da se pojavi Mateo Bocca, sto je po meni dobro pojacanje kada je trenutna odbrana u pitanju.
Od svih pojačanja, Čurjurić najviše vrijedi, uz -5 kg najbolji igrac Zelje.
Zao mi je Dzinde ako nije posudba u pitanju. Ima u nesto u njemu, ali syeba ga povreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad ga budemo tražili za godinuLjoZee je napisao/la:Zao mi je Dzinde ako nije posudba u pitanju. Ima u nesto u njemu, ali syeba ga povreda.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Trazit ce ga novi trener ZeljeRokoko87 je napisao/la:Kad ga budemo tražili za godinuLjoZee je napisao/la:Zao mi je Dzinde ako nije posudba u pitanju. Ima u nesto u njemu, ali syeba ga povreda.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako Bocca i Lendra dodju, uz najvece pojacanje, a to je odlazak Mehremica... To je za mustuluka....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Završen najljepši travnjak na Balkanu a vi se bavite Mehremićem , brate koja je to bolest ne znam , nevjerojatno 

-
- Kontakt:
Trebala je biti prodaja, al' navodno klub "ne želi da pravi problem" Mehremiću oko obeštećenjenja.Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/adi-mehremic-o ... aty/32770/
sporazumni?neko rece da cemo ga prodat
Uglavnom shvatili su i oni koja je on tragedija od igrača.
Stvarno ne znam koji im je, umjesto da idoliziraju Misimovićevu građevinsku firmu, oni se raspisali o igračima i rosteru.DobojskiManijak je napisao/la:Završen najljepši travnjak na Balkanu a vi se bavite Mehremićem , brate koja je to bolest ne znam , nevjerojatno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E cuj trening,ljudi dosli sinoc u 9 ,nakon 15 sati puta,e kakve barake diskutuju o fudbalu!mavi je napisao/la:U koliko je danas trening?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, mavi, pinki i 32 gosta.