FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref, Hodzic i Pavlovic najlosiji.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
PODHITNO MJENJAT BEKOVE I GOLMANA POSLIJE UTAKMICE, ODMAH!
I PODHITNO TREBA POPRAVIT FIZIČKU SPREMU, gdje je onaj kondicioni što su ga doveli?
I PODHITNO TREBA POPRAVIT FIZIČKU SPREMU, gdje je onaj kondicioni što su ga doveli?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne mogu da vjerujem kopiko nezainteresovano igraju i izgledaju, ne mogu da vjerujem da je Pavlovic i dalje golman, pokazi muda izbaci ga na poluvremenu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
aymo bordo momci jos 2 zabijte ko hebe ove papke
sretnoooooooooooo
sretnoooooooooooo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ma ubacit u drugom Sofranca umjesto Stanojevica, svakako se zali na povredu a Adukora u vezu gurnit. Do kraja se ne smijemo povuci, tu bi nam bio kraj.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
u pravu si miki, do mene je, ista postava počinjala sve, samo Bojan nije nijedne branio...i ne znam što mu dovode stopere koji klinac...miky_hz je napisao/la:
Hajd ti jos jednom pogledaj utakmice iz Slovenije i vidi koga je uigravao.
Ovo je treca zaredom kako pocinje istih 11.
ne znam nezadovoljan sam i sve me nervira sad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Kovacevic je trebao braniti ali se idiot povrijedi zadnji dan priprema valjda na bazenu, a Husrefu mozemo zahvaliti pa nam je onaj rundin pulen treci golman i onda smo spali na Pavlovica koji pod nekim blokadama brani jer su mu jos sjebana ledja sa priprema. Inace odbrana kriminalna i nema teorije da bi Pidro odigrao slabije od ovog Hodzica.
Realno i Hebibovic je **** obicna, jedini kojo znaju lopte igrati i laicki receno valjati loptu sto bi vi Sarajlije rekli onako za raju su Rahmanovic i Halilovic ostalo sve **** ljudi moji 

-
- Kontakt:
Isti problemi kao i prosle godine kiks golman,suplji bekovi sad imamo problem i jako losa igra Mujakica i Adukora . rekao sam nakon prijateljski da je to sve lijepo i krasno al smo u odbrani mekani ,pa losi i u postavljanju. Uigranost tima se gleda po tome kako stoji odbrana i koliko je kompaktna kod nas fura na sve strane . ne zna se koje gori Pavlovic- Hodzic ili Adukor- Mujakic .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 jul 2018, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bidim da ovde kritukuju dusmana hodzica tacno je da je los standardno al nazalost on je danas naj manje los.
Adukor koda nikad nije igro fudbal
Mujakic je ko i Marko mihojevic prosle god protiv zarije los djelimicno kriv za go plus zuti karton (njemu ne zamjeram)
Habibovi 3 puta tako loptu
Bojan kad je bio slibodan udarac sam sebi govotim evo scenarija iz zarije (sa50 metara) i tako bjese
Znaci zadnja linija ravna nuli
Adukor koda nikad nije igro fudbal
Mujakic je ko i Marko mihojevic prosle god protiv zarije los djelimicno kriv za go plus zuti karton (njemu ne zamjeram)
Habibovi 3 puta tako loptu
Bojan kad je bio slibodan udarac sam sebi govotim evo scenarija iz zarije (sa50 metara) i tako bjese
Znaci zadnja linija ravna nuli
Jeste l' svjesni da bismo od Fiorentine već gubili 6:0? A neki se ovdje nadali da neće Talijani puno, da nisu k'o Švabe. Pa bolan, u rikvercu da odigraju, s 15% snage, ubit će nas k'o Kuduz Bademu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Daj fiorentinuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vrlo smo spori. Ljudi nas pretrcavaju ko' od sale. Bekovi uzas, kontre spore meljave, Pavlovic ko Pavlovic. Golovi su bili odlicni ali drugi go je greska njihovog golmana.
- siroliver69
- Kontakt:
Bar za tebe znam da se ovom nisi zacudio! Frajer je pregazen trener, zamisli nas u Bijeljini prvo kolo. Jedino što ce teren biti bolji od ovog...DenchiNL je napisao/la:ja bi danas Husrefu otkaz uručio nakon objave prvih 11
u sloveniji uigravaš sve osim Adukora na stoperu, Mujakića sa Šofrancem, Kurdićem i Dupovcem i prva tekma koga stavi na stopera od 3 izbora, pa 4-tog koji nije stoper![]()
Pa ljudi nije Hodzic kriv sto igra, vec Husref.
Pa preko tv-e se vidi da nam ljudi probijaju preko njegove strane.Nema ko da iznese loptu,na sredini terena.Hebib mrtav na beku.Aduka muku muci kao stoper.Bukvalno igramo sa 2-3 igraca manje.Pavlovic prima pecarski gol,al sta reci za igrace,nigdje zivog zida,pa bar dva igraca.
Husref glavni krivac za rezultat i igru.
Pa preko tv-e se vidi da nam ljudi probijaju preko njegove strane.Nema ko da iznese loptu,na sredini terena.Hebib mrtav na beku.Aduka muku muci kao stoper.Bukvalno igramo sa 2-3 igraca manje.Pavlovic prima pecarski gol,al sta reci za igrace,nigdje zivog zida,pa bar dva igraca.
Husref glavni krivac za rezultat i igru.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Igra dobra do primljenog gola, onda se tačno osjeti strah koji imaju. To je taj gubitnički mentalitet..
Odbrana kriminalna, natrpali bi ih juniori Fiorentine, a kamoli prva ekipa. Ono što me još iznenadilo je to što djeluju malo nezainteresovano, sporo se kreću u fazi odbrane, mora se to promijeniti u drugom dijelu.
I kod god kaže da je ovaj Pavlović dobar golman, apartman na Jagomir odmah. Opet ponavljam, sitni upgrade u odnosu na Bandovića. Letva obična, fulio je profesiju totalno.
Odbrana kriminalna, natrpali bi ih juniori Fiorentine, a kamoli prva ekipa. Ono što me još iznenadilo je to što djeluju malo nezainteresovano, sporo se kreću u fazi odbrane, mora se to promijeniti u drugom dijelu.
I kod god kaže da je ovaj Pavlović dobar golman, apartman na Jagomir odmah. Opet ponavljam, sitni upgrade u odnosu na Bandovića. Letva obična, fulio je profesiju totalno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
mene strah majke mi, i da kojim cudom prodjemo ove amatere talijani ce nas rastavit na proste faktore...Pantelija je napisao/la:Daj fiorentinuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
45 je stepeni, krepali smo, nismo imali provjeru pred ovo, trebali smo po meni...Bojan brani pod inekcijama ima ozljedu i nije branio kompletne pripreme, za ostale taktičke zamisli tu je Hus...kengur je napisao/la:Vrlo smo spori. Ljudi nas pretrcavaju ko' od sale. Bekovi uzas, kontre spore meljave, Pavlovic ko Pavlovic. Golovi su bili odlicni ali drugi go je greska njihovog golmana.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene neka syebada ufati, ne zbog primljenog gola već zbog činjenice da smo i mi teški amateri, kakvo sramotno ispadanje, kakva očajna kretnja bez lopte, kako loše prenošenje lopte, pa hodanje i preloša fizička sprema, puše na sve strane.. rezultat je odličan al sve ostalo je očajno i sramotno
FK Sarajevo