FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uff daj Boze da Lendra dode
Zna li neko ima li sta od Rodina
- MocMahale444
Zaim igrao desno i trudio se ali 100x je bolji lijevo, mozda i spic ali sta ces onda s Krpicem.
Sreca ovi amateri su 10x losiji od nas pa nije bilo problema.
Sreca ovi amateri su 10x losiji od nas pa nije bilo problema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zaimovića treba vratiti na lijevo krilo, pogotovo sada kada nema Zeca (ili ga bar ne bi trebalo biti), on dosta voli ulaziti u sredinu, otvarati prostor beku (a Pavić bi možda mogao biti taj bek koji može prijetiti iz drugog plana), opasniji je jer može 'primarnom' nogom šutati prema golu, uglavnom sve isto kao za Zakarića koji je različit igrač na lijevom i desnom krilu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Jasta nego vratiti lijevo.Raonffa je napisao/la:Zaimovića treba vratiti na lijevo krilo, pogotovo sada kada nema Zeca (ili ga bar ne bi trebalo biti), on dosta voli ulaziti u sredinu, otvarati prostor beku (a Pavić bi možda mogao biti taj bek koji može prijetiti iz drugog plana), opasniji je jer može 'primarnom' nogom šutati prema golu, uglavnom sve isto kao za Zakarića koji je različit igrač na lijevom i desnom krilu.

Ko zna sta je s Zakaricem

Dobrodosao Rodin 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mogu li neke informacije o njemu?irfo je napisao/la:Dobrodosao Rodin

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Prije 2-3 godine najbolji stoper prve lige fbih u gosku sa 19 godina, trazio ga tada Hajduk ali otisao u Lokomotivu(tj. neka verzija preko Dinama, Bog sami zna kako to funkcionise kod njih) al tamo zbog velikog broja Dinamovih igraca nije mogo igrat, onda otiso u Sloveniju i tamo se nije mogo naigrat.Rokoko87 je napisao/la:Mogu li neke informacije o njemu?irfo je napisao/la:Dobrodosao Rodin
Doso u Gosk na zimu i pokazo zasto je veliki talenat, a sad ce sa Bakracem da bude u zadnjoj liniji.

Nema videa na jutuu, moga bi biti dobar.irfo je napisao/la:Prije 2-3 godine najbolji stoper prve lige fbih u gosku sa 19 godina, trazio ga tada Hajduk ali otisao u Lokomotivu(tj. neka verzija preko Dinama, Bog sami zna kako to funkcionise kod njih) al tamo zbog velikog broja Dinamovih igraca nije mogo igrat, onda otiso u Sloveniju i tamo se nije mogo naigrat.Rokoko87 je napisao/la:Mogu li neke informacije o njemu?irfo je napisao/la:Dobrodosao Rodin
Doso u Gosk na zimu i pokazo zasto je veliki talenat, a sad ce sa Bakracem da bude u zadnjoj liniji.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sinisa, Rodin, Bakrac, Pavic....
Hmmm nije lose za defanzivnu liniju, sta vise veoma dobro ovako na prvu... Jos ako Lendara ne nadje klub, a molimo Boga da ne nadje nesto vani, i njega jos u navali imamo....
Hmmm nije lose za defanzivnu liniju, sta vise veoma dobro ovako na prvu... Jos ako Lendara ne nadje klub, a molimo Boga da ne nadje nesto vani, i njega jos u navali imamo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
U koliko je danas trening?
koliko je sigurno ovo za Rodina da ce sarnut?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Treba misketa ponekad i pohvalit da ne bude da samo kudimo, danas stadion Grbavica izgleda kao daleko najbolji stadion u drzavi i jedan od boljih u regionu
Vidjet ce te danas kad objavi zvanicna slike kako izgleda i kako se plava trava uklopila

Vidjet ce te danas kad objavi zvanicna slike kako izgleda i kako se plava trava uklopila

Slobodan danmavi je napisao/la:U koliko je danas trening?
- kolezeljovac
- Kontakt:

Miske i uprava
jeste da sportski malo steka al jedan od najljepsih stadiona u regionu def
Ps zna li neko ima li sta od trening kampa

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nema jos nista, prvo septembar krov istok, pa jug da se rijese sve dozvole da se 2019. godine pocne s gradnjom, a nakon toga ja mislim da tek pocinje govor oko kampa...Jiestifo je napisao/la:Miske i uprava![]()
jeste da sportski malo steka al jedan od najljepsih stadiona u regionu def
- MocMahale444
Vecina ba i ovdje nema nista protiv uprave (osim par ljudi iz nepoznatog razloga) samo sportski dio licno Miske ****.
Ostalo aferim cener ali samo gledaj koliko je Igraca doslo i proslo. Treneri osim Adzema koji je uzeo kup i 3put pitare, su obicne prevare iskreno.
Ostalo aferim cener ali samo gledaj koliko je Igraca doslo i proslo. Treneri osim Adzema koji je uzeo kup i 3put pitare, su obicne prevare iskreno.
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Krajina1999, Lokomotifa, Orvel, Proximic, svrakino1921 i 66 gostiju.