Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 18 avg 2012, 00:41

Nikad Wengera neću shvatiti zašto Thea nije koristio na špicu kad je ovom to prirodna pozicija, on se odlično kreće i zna se ubaciti na vrijeme a poznavajući naše veznjake to bi bile lahke prilike. Volio bi vidjeti Thea u špicu ove sezone u par utakmica, ali nekih lakših.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 00:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Ovako, mislim da ce Ox svoju buducnost ipak graditi negdje na sredini terena, a ne na krilu. Za par godina sredina Engleske ce biti OX i Jack.
E, ja ga baš ne vidim na sredini. :mrgreen: Prebrz je da ne bi igrao na krilu, a dobro je igrao ove sezone, debitantske sezonu u EPL, prve sezone u kojoj je punoljetan :D Sve zavisi i od formacije koju budemo igrali. Ako nastavimo ovako - krilo je, ali ako se okrenemo na 4-4-2 onda bi on mogao završit u sredini.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 01:01

[youtube][/youtube]

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2012, 01:06

soxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
i opet vas razvalili na vašem stadionu i 3 mjesta ispred vas završili 8-)
Vođa zna.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 01:10

nedim1993 je napisao/la:
soxx je napisao/la:[youtube][/youtube]
i opet vas razvalili na vašem stadionu i 3 mjesta ispred vas završili 8-)
Svaka cast.. Ipak mogu mislit da je velika cast se sa tim pohvaliti, ipak ste dobili evropske prvake

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 18 avg 2012, 01:16

Koliko sam volio sto je Celsi osvojio LP sada prezirem bas zbog ovih navijaca sto se odmah dignu :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2012, 01:20

Jel ko primijetio ovaj potpis u nea :lol: . Ja kolko znam do neki dan smo samo mi veličali RvP-a, a svi ostali demantovali na sve moguće načine da je klasa.
a sad postade lik mađioničar. Pa ne mogu da vjerujem fakat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 avg 2012, 01:22

neo je napisao/la:Koliko sam volio sto je Celsi osvojio LP sada prezirem bas zbog ovih navijaca sto se odmah dignu :)
Jbg, kad ono pise 3 - 5 ko da je 5 razlike dobilo a ne 2 :)

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 avg 2012, 02:27

Ja i dalje imam velika ocekivanja za ovu sezonu, jer kad se sjetim one sezone kad je veliki Real Madrid pao u Madridu i kad ni legendarni Raul nista nije mogao da uradi, al u finalu nas za.**** golmani, bude se u meni nekakve nede za trofejima.

U pocetku me je bolio odlazak persie, al kad shvatih da je on ipak istrosena roba, preboljeh ga. Realno imamo se nadati uspjesima ove sezone jer igracki kadar je solidan, moze se sastaviti ekipa da valja, i nadam se da ce neko doci umjesto Songa, ako nista onda maslim da ce Diabi i Coquelin izgurati sezonu uspjesno.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 avg 2012, 02:50

AllGunsBlazing je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: Inače ne mogu da vjerujem da smo opet prodali 2 najbolja igrača kao i prošle godine.
Nije problem njih zamijenit, svako je zamjenjiv, nego gubimo ugled i to me brine :roll:
Zar je to Koscielny otisao? A ne on je potpisao ugovor. Daleko od toga da Song nije dobar igrac, ali nije bio najbolji Arsenalov prosle godine. Imas ispred njeg bar 3 igraca koja su bolje odigrala, mozda i vise. Arteta,Kos,Robin..
Mora se spomenuti i veliki THOMAS ROSICKY covjek koji je prosle sezone doziveo renesansu :D :D :D :D :D :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 avg 2012, 03:35

Ja sam davno reko da ćemo prodat Rvp-a,a ako dođe santi i Songa,20M mora bit profita pa ti gledaj Wenger-u odakle ih stvorit makar oca prodo,jbga dok nam Usmanov ne dođe **** će nas ovako a onda nadam se da će to karanje svih navijača prestat i da ćemo mirno pratit klub i imat kapitena koji će odradit više od 2sezone.Dotad trpimo ove nehljebe čelzijeve koji dolaze prdit a navijači su od 2005 ili ove sezone ,ali tako je kako je ****

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2012, 03:41

imal iko išta za songa ?
jedine novine koje sam našo da su nešto objavile su metro.co.uk
svi nešto pričaju da je čak potpiso i otišo a nema nigdje ništa. pa ako ko ima kakav izvor nek da.
Vođa zna.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 18 avg 2012, 04:01

nedim1993 je napisao/la:imal iko išta za songa ?
jedine novine koje sam našo da su nešto objavile su metro.co.uk
svi nešto pričaju da je čak potpiso i otišo a nema nigdje ništa. pa ako ko ima kakav izvor nek da.
http://www.metro.co.uk/sport/football/9 ... ve-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

Napisano od strane Jamie-a, sigurno ima dosta istine. Treba se pomiriti sa cinjenicom da Song odlazi i da Arsenal ide po konkretnog DM-a, bez advanced uloge koju je Song imao. Ne znam koliko mu je pametno to sto ide, veoma lako moze klupe grijati tamo. Svejedno, nek mu je sa srecom.
Victoria Concordia Crescit.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 08:42

Strašno me zanima šta će se izdešavati do kraja transfer perioda :) Song je već bivši!

Ali koga ćemo dovesti? Idealno bi bilo Sahin i M'Villa ali to se neće desiti jer Sahinu nedozvoljavaju iz Reala da pređe kod nas nego samo u Liverpool. Shupci, a htio momak kod nas doći.

Nekako mislim da ćemo u idućih 10 dana ugrabiti M'villu ali potreban nam je još neko...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 avg 2012, 08:59

M'Vila ili Capoue će biti naši, to je sigurno. Samo se pitam za koju će se opciju odlučit Wenger, jer M'Vila je samo bolja verzija Songa u defanzivi, u ofanzivi nije loš isto, al zato Capoue je taj koji bi nama više legao jer je strašan u defanzivi. Ja i dalje stojim iza toga da bih više volio Capouea :mrgreen:

Nek dovede u paketu sa Capoueom onog lijevog beka Toulusea, pa kakav god da je samo da imamo više opcija na tom beku.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 avg 2012, 10:14

Rosicky je napisao/la:Ja sam davno reko da ćemo prodat Rvp-a,a ako dođe santi i Songa,20M mora bit profita pa ti gledaj Wenger-u odakle ih stvorit makar oca prodo,jbga dok nam Usmanov ne dođe **** će nas ovako a onda nadam se da će to karanje svih navijača prestat i da ćemo mirno pratit klub i imat kapitena koji će odradit više od 2sezone.Dotad trpimo ove nehljebe čelzijeve koji dolaze prdit a navijači su od 2005 ili ove sezone ,ali tako je kako je ****
kako se tako upecate na provokacije plavih :lol:

evo nes sa Arsenal BiH

Uoči prve utakmice ove sezone sa Sunderlandom, Arsenal.com je objavio vijesti o povredama igrača.

Wenger tvrdi da bi se Wilshere (povreda zgloba), Rosicky (povreda tetive) i Sagna (povreda noge) trebali biti spremni za treninge u roku od mjesec dana.

“Wilshere jako brzo napreduje, a Sagna i Rosicky već mogu trčati. Svi bi trebali biti brzo na rapsolaganju”, rekao je Wenger.

Mikel Arteta se oporavio od povrede i spreman je za sutrašnji meč, a Theo Walcott bi također trebao zaigrati.

Koscielny i Oxlade-Chamberlain povrijeđeni su na utakmici protiv Kölna, ali bi trebali biti spremni za utakmicu protiv Stoke City-a.

Hoćemo li izvući makar bod danas :? :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 10:22

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... to-push-on" onclick="window.open(this.href);return false;
To sine 8-)

Već ove sezone, već ove godine, ma već danas braćo moja topnička vidjet ćete zašto sam bio za prodaju Songa jer ova momčina će da ga nadmaši u svakom pogledu. Biser! Njega već moramo čuvat i zadržat po svaku cijenu.

Treba mu pridodat jednog DM-a čisto da se ne opusti i da ima s kim da se bori za mjesto u ekipi. ;)

Sastav za danas

----------Szczesny

Jenkinson - Mert - Verma - Gibbs

-------Kokolan 8-) - Arteta

------------S.Cazorla

Walcott----------------------Gervinho

--------------Poldi---------------------

citirat ću se danas kad izadju line-ups jer sam prvi pogodio sastav. :ugeek:

Samo da dodam da mi je Persie totalno syebo koncepciju gledanja Arsenalovih klipića na jutubu jer se govedo skoro u svakom pojavljuje. :evil:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 avg 2012, 11:52

Slažem se sa većinom, ili M'Vila, ili Capoue, mislim da je Nuri već izgubljen i to zbog Mourinha. J*bi ga ne da mu u bivše rivale :D Song će otići vjerovatno, mislim da je definitivno odlučio kad je pročitao Marsalove postove :lol:

S Coquelinom potpisat novi ugovor, minimum release clause = 180 miliona € :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 avg 2012, 12:07

@Marsal vidjelo je se protiv Kolna kolko nam Song nedostaje na sredini. U drugom poluvremenu kad je ušo' sreda je bila zatvorena :) al hajd, ode čovjek, sa srećom mu.
Kakva li će postava izać danas :roll:
Vođa zna.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 avg 2012, 12:37

nedim1993 je napisao/la:Jel ko primijetio ovaj potpis u nea :lol: . Ja kolko znam do neki dan smo samo mi veličali RvP-a, a svi ostali demantovali na sve moguće načine da je klasa.
a sad postade lik mađioničar. Pa ne mogu da vjerujem fakat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad se prije pocese kleti u njeg...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.