Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Mora mijenjati u vezi ili praviti neke korelacije, Locatelli spor kao puz, svaka kontra likovi ga pretrče lagano, sprint mu kao u Bonnucia s 36 godina. Thuram grozan i prvi kandidat za klupu. Problem je koga uvesti, najradije bih Mirettia vidio po prvi put u sezoni jer moze trkom i pasom dati doprinos.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Vlahovic i Openda bi po protivnika bili opasni jedino da se za njih sveze po kila dinamita
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hvala kurcu, više nego zasluženo, idemo po još
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Bravo, konačno Juventus da igra fudbal, i a tu dosta da se radi ali presing, lopta naprijed, kombinatorika, borbenost..nešto što nismo imali prije.
#ALLEGRIOUT
Gledam tabelu i kontam gdje smo sve prosuli bezveze bodove , mogli smo komotno biti medju prvih.. Ali dobro jos ima dosta da se igra.
Nije ovo lose za prvi debi Spalettia.
Nije ovo lose za prvi debi Spalettia.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čita brat Lučijano kakve sam izmjene htio 
MANIJACI JUG 1987
Kakav smecar je gatti. Je li moguce da svi imaju 100% conversion rate protiv nas
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo me zanima kada ce se prestati poklanjati golovi, wtf. Gatti IQ u minusu.
Prezaslužena pobjeda. Ali clean sheet i 0-3 je bilo najmanje što se trebalo desiti. Drugo poluvrijeme slabije, ali sve u svemu, potpuno drugo lice ekipe i zadovoljan sam. Nastaviti raditi, ima puno posla, ali pristup i Lucianovo povjerenje u sve igrače je već osvježenje, unutra su svi, čak i Mario.
Koopmeinersova hibridna rola je za pohvalu Lucianu, jedan trening i hrabar pristup plus odmah 4 nazad, bravo.
Prezaslužena pobjeda. Ali clean sheet i 0-3 je bilo najmanje što se trebalo desiti. Drugo poluvrijeme slabije, ali sve u svemu, potpuno drugo lice ekipe i zadovoljan sam. Nastaviti raditi, ima puno posla, ali pristup i Lucianovo povjerenje u sve igrače je već osvježenje, unutra su svi, čak i Mario.
Koopmeinersova hibridna rola je za pohvalu Lucianu, jedan trening i hrabar pristup plus odmah 4 nazad, bravo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta ovog primljenog gola za koji je kriv isključivo moj mezimac Gatone.
Realno 0-6 je trebalo biti ali neka, polahko tek je Lučijanu prva utakmica na klupi.
Dvije pobjede zaredom dići će i samopouzdanje igračima. Jbt hladno bi prvi bili na tabeli da nije bilo Homo Erektusa i onih milijardu remija
Realno 0-6 je trebalo biti ali neka, polahko tek je Lučijanu prva utakmica na klupi.
Dvije pobjede zaredom dići će i samopouzdanje igračima. Jbt hladno bi prvi bili na tabeli da nije bilo Homo Erektusa i onih milijardu remija
MANIJACI JUG 1987
Na osnovu čega ova panjina Gatti igra u Juventusu, kakav kloc od igrača
Dobar debi Spalettia, moralo je ovo bez primljenog gola proci
Idemo sad Sporting
Dobar debi Spalettia, moralo je ovo bez primljenog gola proci
Idemo sad Sporting
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Openda i david i dalje ne mogu primiti loptu, dodati loptu, zagraditi loptu i nakon 3 mjeseca i dalje su u nekom šoku od dolaska u Juventus.
Frontalna igra je osvjezenje.
Treba nam sad i srece malo da se vratimo u sami vrh tabele.
Mislim kad se vrati bremer, da gati ide na klupu, kalulu bi trebao biti drugi stoper, ako budemo igrali sa 4 dole, a igracemo.
Kostic odlican, cambiaso nije ni 30% igraca prije one povrede i neke price o 70,80 miliona ponuda.
Mislim kad se vrati bremer, da gati ide na klupu, kalulu bi trebao biti drugi stoper, ako budemo igrali sa 4 dole, a igracemo.
Kostic odlican, cambiaso nije ni 30% igraca prije one povrede i neke price o 70,80 miliona ponuda.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa Kambijazo je večeras najbolji bio realno uz Mekenija i Vlahovića, godi mu desno igrati više nego lijevodinoo je napisao/la: ↑01 nov 2025, 22:48Openda i david i dalje ne mogu primiti loptu, dodati loptu, zagraditi loptu i nakon 3 mjeseca i dalje su u nekom šoku od dolaska u Juventus.
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Skroz drugi pristup u ove zadnje dvije utakmice, puno trke, zelje, volje za pobjedom.
Pobjeda za rodjendan kluba. Druga uzastopna
Spalleti fine izmjene napravio.
Openda se trazi jos ali treba ga pustiti nek igra pa cemo suditi. Gatti je amaterski ispao kod gola Vardyja.
Pobjeda za rodjendan kluba. Druga uzastopna
Spalleti fine izmjene napravio.
Openda se trazi jos ali treba ga pustiti nek igra pa cemo suditi. Gatti je amaterski ispao kod gola Vardyja.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.