FK Željezničar (opšte diskusije)
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa sto to meni govoris. To govori njima. Oni se ponose s tim, oni su to nosili kroz grad. Hvala Bogu moji nisu.
KHAJ PRICE
simon je napisao/la:Objasni mi kako si dosao do ovog zakljuckaPeterski je napisao/la:Vidim kopirate braću s one strane DrineIbrakovicLicno je napisao/la:Ne pomaze kurvi nista, a mnogo je ona htjela, titula je BORDO BIJELA !
https://www.youtube.com/watch?v=f952mG_F_Ak
Jači od ratova, režima i partija. 1921
ma nisam mislio na tebe,vec opcenito to govorimsamogrbavica je napisao/la:Pa sto to meni govoris. To govori njima. Oni se ponose s tim, oni su to nosili kroz grad. Hvala Bogu moji nisu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Slusao sam ja tu pjesmu pasa, mene zanima kako to ispade da smo mi "braca".Peterski je napisao/la:
https://www.youtube.com/watch?v=f952mG_F_Ak
Ti si opet šampion !
Oni se zovu grobari, vi sahranjujete, nosate nekakve nadgrobne spomenike, pjevate iste pjesme... Stari PARTIJAneri, oba kluba utemeljena po ugledu na neke sovjetske klubove, dekretom naravno.
Ne znam kako to ide, ali mislim da dva kluba nastala od iste majke partije po istom uzoru zasluzuju da se zovu bracom... a vi to samo dokazujete svojim djelima.
Ne znam kako to ide, ali mislim da dva kluba nastala od iste majke partije po istom uzoru zasluzuju da se zovu bracom... a vi to samo dokazujete svojim djelima.
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 24 maj 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Cestitke Zelji na ovom velikom uspjehu. Novi trener je sve to odlicno poslozio. Trebat ce vam jako puno srece kod zdrijeba protivnika u evropi. A ako vas tamo krenu rezultati onda bi mogli jos da nadogradite sadasnji sastav sa nekim novim dobrim igracem.
Sve u svemu Sarajevo ipak ima najjaci tim i zasluzeno ce biti prvaci.
Sve u svemu Sarajevo ipak ima najjaci tim i zasluzeno ce biti prvaci.
Strasna ti je logikaPeterski je napisao/la:Oni se zovu grobari, vi sahranjujete, nosate nekakve nadgrobne spomenike, pjevate iste pjesme... Stari PARTIJAneri
Ti si opet šampion !
Ma ja....zato je i jeste valjda omjer 5:7 u titulama..cudna neka matematika u tim narodnim poslovicama...katakomba je napisao/la:cuo sam danas jednu dobru... "toliko prvak si čest, dok ti jednu, Željo šest"
e ako ti nije mrsko da mi pojasnis odakle vama 5 titula, molim teGangEvil je napisao/la:Ma ja....zato je i jeste valjda omjer 5:7 u titulama..cudna neka matematika u tim narodnim poslovicama...katakomba je napisao/la:cuo sam danas jednu dobru... "toliko prvak si čest, dok ti jednu, Željo šest"
Željezničar živimo !
- samogrbavica
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:Ma ja....zato je i jeste valjda omjer 5:7 u titulama..cudna neka matematika u tim narodnim poslovicama...katakomba je napisao/la:cuo sam danas jednu dobru... "toliko prvak si čest, dok ti jednu, Željo šest"
KHAJ PRICE
mislim iako mi je kao i glupo i malo iz ponizenja raspravljati ali posto pitas odakle,ali et ako si zadovoljan imamo 4 nadamo se da cemo 5 ovjeriti u subotu i da cemo slaviti a ti se nadaj da ce sloboda uzeti bodkatakomba je napisao/la:e ako ti nije mrsko da mi pojasnis odakle vama 5 titula, molim teGangEvil je napisao/la:Ma ja....zato je i jeste valjda omjer 5:7 u titulama..cudna neka matematika u tim narodnim poslovicama...katakomba je napisao/la:cuo sam danas jednu dobru... "toliko prvak si čest, dok ti jednu, Željo šest"
Samo Sarajevo
a sta ce vam i titula ako cemo realno kad olimpik ima vecu posjetu od vas pustite da se slavi sa 30 hiljada ljudi beze bi bilo da hiljadu navijaca slavi titulu prvaka BOSNE I HERCEGOVINE
Samo Sarajevo
pa oni su osim s svabama iz drezdena braca i s zvezdom pa pola pjesama su im koije s 3everaPeterski je napisao/la:Vidim kopirate braću s one strane DrineIbrakovicLicno je napisao/la:Ne pomaze kurvi nista, a mnogo je ona htjela, titula je BORDO BIJELA !
51%--------49%
Evo samo da se prisjetim olosa iz Tuzle koji je plakao nakon utakmice sa Leotarom - "IZDALA NAS BRACA" 
Zadnja utakmica u Trebinju, mi nemamo razloga igrati bas kao i vi sada protiv Sarajeva. Sada ste u istoj situaciji kao i mi te godine, pa mudonje licemjerne da li ce te sada psovati svoje igrace kao i nase tada jer nemaju razloga da igraju.
Mi sigurno necemo prozivati vas jer ste nam "uzeli" titulu (ako vas pobjedi sarajevo), kao sto ste vi nas prozivali one godine da smo vas mi izbacili.
Zadnja utakmica u Trebinju, mi nemamo razloga igrati bas kao i vi sada protiv Sarajeva. Sada ste u istoj situaciji kao i mi te godine, pa mudonje licemjerne da li ce te sada psovati svoje igrace kao i nase tada jer nemaju razloga da igraju.
Mi sigurno necemo prozivati vas jer ste nam "uzeli" titulu (ako vas pobjedi sarajevo), kao sto ste vi nas prozivali one godine da smo vas mi izbacili.
1967katakomba je napisao/la:e ako ti nije mrsko da mi pojasnis odakle vama 5 titula, molim teGangEvil je napisao/la:Ma ja....zato je i jeste valjda omjer 5:7 u titulama..cudna neka matematika u tim narodnim poslovicama...katakomba je napisao/la:cuo sam danas jednu dobru... "toliko prvak si čest, dok ti jednu, Željo šest"
1985
1999
2007
2015
gledaj cuda...fakat 5
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:
1967
1985
1999
2007
2015
gledaj cuda...fakat 5

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pitarska posla.
Njhova 1 titula kao svi nasi pehari, polufinale cup-uefa je nista naspram utakmice sa Borusijom M.
Njhova 1 titula kao svi nasi pehari, polufinale cup-uefa je nista naspram utakmice sa Borusijom M.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 maj 2015, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koji Bogati eto hajd reci, ako znas ?kanarinac je napisao/la:Bgm ovaj grbavica ce dobiti lom zivaca,ohladi mani se proslih vremena cestitaj titulu,jos sad kad bi ti rekao koji vas mladi igrac dolazi kod nas,ti bi sebi naudio.
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Raja nije zajebancija niti provokacija ali me interesuje jeli UEFA-a priznala ovo titulu komsijama iz 1999 godine,ja licno je smatram legitimnom kao i onu nasu iz 1946,a isto tako postujem i smatram regularnim i one ratne Celikove titule,nase su Bosanskohercegovacke ma kako to neko shvatao,sa ovakvim se stvarima potvrdjuje drzavotvornost.Priznanje nase titule iz 1946 nije problem sa fudbalskog vec sa politickog aspekta,zvanicno priznavanje te titule je poraz onih koji ustrajavaju u negiranju postojanja nase BiH kao DRZAVE,a ona je to bila ,sada je,bit ce i ostati to zauvjek.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Hrasno15, mobih i 47 gostiju.