Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Koja am ja budala, kud pročita zadnjih 5-6 stranica. Eh valja ga večeras zaspat. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imal' ko kakav primjer sa sihrima? 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
I ja sam vala.. samo sto meni nije problem zaspati, nego cesto pred samo spavanje pocnem razmisljati o tim situacijama i onda sanjam svakakve gluposti.. pa se sav ispresijecam u toku noci.Unofficialpage je napisao/la:Koja am ja budala, kud pročita zadnjih 5-6 stranica. Eh valja ga večeras zaspat.

Ja sam licno imao jedan trip (barem se nadam da je samo to), kada sam oko 2-3h ujutru pogledao onako bezveze kroz prozor i vidio nekog lika kako stoji i gleda u prozor.. ono, j*bat ga, presjekao sam se malo i samo sam se vratio za komp kontajuci "tripujes se, nije nista".. i mozda neka 2 minuta kasnije skupim hrabrost i pogledam napolje i tamo nema nikoga. Sta je bilo, Bog sam zna..
Znao sam dosta prica o vilama i konjima (nesto u vezi pletenja grive u cvor i kako navodno kada se igraju, ako te vide jahaju te do jutra dok ne umres).. ali ubjedljivo najstrasnija od ljudi iz mog okruzenja jeste prica od jednog druga. To se uglavnom desilo prije 8-10 godina..on i jos jedan momak nisu imali prevoz nazad iz susjednog sela (nekih 7 kilometara) i vracali su se pjeske oko 2-3 ujutru.. i u dijelu gdje bukvalno nema kuce, oni su isli sa jedne strane puta (buduci da je magistrala) i samo odjednom je iz mraka iz drugog pravca i na drugoj strani puta kraj njih prosao stariji lik drzeci sataru u ruci. Kazu da je bio "ljudina" i da ih nije ni pogledao u prolasku.. bukvalno nije skrenuo pogled. Ni dan danas ne znaju ko je bio to, a sela nisu velika, uglavnom svako svakog zna. Ako je taj drug lagao mene, onda i ja lazem vas..
dscile boga mi je tvoja jezivija... što mu nisi prišao i rekao:
"Komšija ja da vidiš japanskih kurava!"
"Komšija ja da vidiš japanskih kurava!"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

100% sportski i krajnje opušten potpis
Mom komsiji se prije 30ak godina desilo da je kasno navece isao cestom i vidio covjeka kako sjedi pod sljivom i pusi cigar. On je prosao kraj njega nije mu nista rekao. Kad je odmako od tog lika primjetio je kako ovaj ide za njim. Kaze ja uvjek kad se okrenem on zamnom i kad sam dosao pred kucna vrata, pas zalaje. I taj lik njega potapsa po ramenu i rece mu: imas srecu sto je pas zalajo, inace bi vidio koga si doveo kuci.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
@dantes
Ja da sam rekao nesto i komsija da je odgovorio, tek me tad ne bi bilo nigdje
@Rino
Pjunuti si Horacije.
Mada, ne iskljucujem ni to.. jedino sto zivim u selu u kojem je rijetka pojava da neko bude napolju posle ponoci.. ako nista, barem nije vidio puno, roletne su odradile pos'o.
Oprastam se od ove time.. nisam bas neki pretjeran fan paranormalnog.. kao sto sam rekao, lose utice na mene i moj san
A ko ima neke stare, neka ih pita o tim vilama, znam da su mi te price bile bas napete i da se najezim..
Ja da sam rekao nesto i komsija da je odgovorio, tek me tad ne bi bilo nigdje

@Rino
Pjunuti si Horacije.

Mada, ne iskljucujem ni to.. jedino sto zivim u selu u kojem je rijetka pojava da neko bude napolju posle ponoci.. ako nista, barem nije vidio puno, roletne su odradile pos'o.
Oprastam se od ove time.. nisam bas neki pretjeran fan paranormalnog.. kao sto sam rekao, lose utice na mene i moj san

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jezivo. Do sutra više ovo ne smijem otvorit, podhitno ovo moram zaboravit šta sam čitao.JFH9 je napisao/la:Mom komsiji se prije 30ak godina desilo da je kasno navece isao cestom i vidio covjeka kako sjedi pod sljivom i pusi cigar. On je prosao kraj njega nije mu nista rekao. Kad je odmako od tog lika primjetio je kako ovaj ide za njim. Kaze ja uvjek kad se okrenem on zamnom i kad sam dosao pred kucna vrata, pas zalaje. I taj lik njega potapsa po ramenu i rece mu: imas srecu sto je pas zalajo, inace bi vidio koga si doveo kuci.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
yebte se ljudi, priče za syebove hahahahaha
a meni se zna desiti da mogu vidjeti neku situaciju npr
desi mi se nesto kao deja vu i sjetim se kao da sam ovo vec doživio i onda u nekim momentima znam sta ce sljedece biti, bez da to vec desilo, vidim malkice u buducnost
ne znam ljudi yebene su vam priče te
zar nije bila tema ko syeb priče itd cudne stvari prije?
a meni se zna desiti da mogu vidjeti neku situaciju npr
desi mi se nesto kao deja vu i sjetim se kao da sam ovo vec doživio i onda u nekim momentima znam sta ce sljedece biti, bez da to vec desilo, vidim malkice u buducnost
ne znam ljudi yebene su vam priče te

zar nije bila tema ko syeb priče itd cudne stvari prije?
- Illmatic09
- Kontakt:
Evo jedan dobar članak o onome što je već neko pisao neki dan, tačnije momak što je imao ili ima problema sa spavanjem, gdje opisuje da se ne može pomaketi, kao paralizovan a sve konta.
http://www.spiritscienceandmetaphysics. ... e-to-move/
Kad vec spominjemo snove i ovu paralizu meni se jednom desilo da sam sanjao nesto lose kao da bjezim od nekoga ili necega ali ne mogu korak da napravim, znaci jedva sam noge pomjerao i onda se odjendom probudim.
Također mi se desilo da sanjam ljude koje uopste ne poznajem u pravom zivotu, nikad ih nisam vidio,tako sam jednom sanjao da sjedimo nas 4-5 u restoranu na carsiji jedemo veceru, sve normalno pricamo, zezamo se, smijemo se, kasnije setnjom kuci, ali ja ne znam nikoga od tih ljudi u pravom zivotu.
Također mi se desilo da sanjam ljude koje uopste ne poznajem u pravom zivotu, nikad ih nisam vidio,tako sam jednom sanjao da sjedimo nas 4-5 u restoranu na carsiji jedemo veceru, sve normalno pricamo, zezamo se, smijemo se, kasnije setnjom kuci, ali ja ne znam nikoga od tih ljudi u pravom zivotu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant ovaj drugi dio posta za snove sa ljudima koje ne poznajes. Moze se desiti da sanjas nekoga skim se ne poznajes, ali morao si ga vidjeti barem jednom u zivotu negdje. U snovima ne mozes stvoriti neki lik koji nikad nisi vidio. Barem sam tako citao i vjerujem da je istina.
Price su vam fakat jezive
Price su vam fakat jezive

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ovo je nesto najnormalnije, ja se stalno usporeno krecem kad bjezim od nekog u snu, ili kad se tucem pa ne mogu da zamahnem uopste fino rukom itd. Uglavnom budes nemocan kad ti najvise zagusti u snu. Znam jos bruku raje kojima se to desava u snu..Elegant je napisao/la:Kad vec spominjemo snove i ovu paralizu, meni se jednom desilo da sam sanjao nesto lose kao da bjezim od nekoga ili necega ali ne mogu korak da napravim, znaci jedva sam noge pomjerao i onda se odjendom probudim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja valjda svaki treći dan sanjam kako kasnim negdje, a nikako ne mogu doći na to mjesto
trčim a ne mogu se pomaket, i kao da sam u nekom začaranom krugu, labirintu, stalno dolaze ista mjesta i ne mogu doći na željenu destinaciju
jako neugodni snovi
trčim a ne mogu se pomaket, i kao da sam u nekom začaranom krugu, labirintu, stalno dolaze ista mjesta i ne mogu doći na željenu destinaciju
jako neugodni snovi
Moj drug je patio od paralize u snu kaze svega si svjestan ali ne mozes da se pomjeris kaze i davili su ga i guzili
toliko ga je to mucilo da je na kraju sam skontao kako se to izazove i kako prekinuti sve.. Ja sam par puta u snu ustajao iz kreveta i probudim se lupajuci na prozor i stojeci ispred ogledala 

Da nisam doso na ovaj forum mislio bi da sam u teskom sranju
Nego kod mene ove paralize sna stvarno dugo traju
i ako neko ima kakav savjet ili nacin da se otarasim toga nek kaze bio bi mu pravo zahvalan 

Nego kod mene ove paralize sna stvarno dugo traju

- Illmatic09
- Kontakt:
Već sam gore postao, ovdje objašnjava kako se nostiti sa tim stvarima. Samo nemoj da te zastraši prva slikaPaletar22 je napisao/la:ako neko ima kakav savjet ili nacin da se otarasim toga nek kaze bio bi mu pravo zahvalan

To se desava meni, ali ne pridodajem tome neku vaznost jer je moguce da si dozivio slicnu situaciju pa kad je krenuo isti raspored dogadjaja mozak ti mozda sam poslozi pricu unaprijed.AA23 je napisao/la: a meni se zna desiti da mogu vidjeti neku situaciju npr
Mene muci samo jedna ta situacija i to od nedavno. Bio sam u mjestu u kojem nikad nisam bio i desilo mi se. Znaci da nisam mogao to doziviti.
Najgore od svega je sto ja ostanem ukopan u tom trenutku, tih par sekundi kao da sam u drugoj dimenziji, takav osjecaj imam, kao da je netko premotao par sekundi unazad pa dok odmota ja budem u nekom nepomicnom stanju.
A dobra ova sa slikeIllmatic09 je napisao/la:Već sam gore postao, ovdje objašnjava kako se nostiti sa tim stvarima. Samo nemoj da te zastraši prva slikaPaletar22 je napisao/la:ako neko ima kakav savjet ili nacin da se otarasim toga nek kaze bio bi mu pravo zahvalan![]()

Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 33 gosta.