Zvjezdan Misimović

NoName
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la NoName » 19 nov 2010, 14:50

Bolje da igra u najlošijem timu Bundeslige nego u najboljem turske lige. Sasvim je to druga filozofija, nema šanse da se on adaptira tamo. Šta god bilo, Miske je veličina od igrača kada je u pitanju BiH i ja mu želim sve najbolje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Hagi
Kontakt:

Post Postao/la Hagi » 19 nov 2010, 15:02

NoName je napisao/la:Bolje da igra u najlošijem timu Bundeslige nego u najboljem turske lige. Sasvim je to druga filozofija, nema šanse da se on adaptira tamo. Šta god bilo, Miske je veličina od igrača kada je u pitanju BiH i ja mu želim sve najbolje.
Ne znam koliko bih se sa ovim slozio.

Nije isto igrati za klub koji ima navijace u citavoj Evropi, bogatu historiju, zivjeti u gradu od 15 Miliona stanovnika, biti placen izuzetno dobro, igrati u soldinoj ligi i imati sve uslove koje jedan covjek pozeli.... i igrati u Bochum-u za opstanak.

Trenutno je losa situacija u klubu i naravno sada i nije najbolje mjesto za fudbal Galatasaray. Ali, kada se sve vrati u normalu, kada Galatasaray ponovo pocne igrati redovno Ligu Prvaka, ja ne bih imao nista protiv da i Dzeko ode ako treba. Sve je to do medija, mi imamo pristup Njemackoj ligi svake sedmice, a Turke samo preko interneta mozemo gledati, a i to sa poteskocama. To jeste njihova greska naravno, ali opet, da smo izlozeni Turskoj ligi svake sedmice kao sto smo Ligi 5 kako ih zovemo, dosta bi drugacije razmisljao. Nema velike razlike u kvalitetu fudbala gledajuci ligaske utakmice, samo je razlika u nivou profesionalizma. Sto se tice talenta, sve je to u pet deka.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2010, 15:25

Sve si u pravu, sam si dijagnosticirao situaciju. Kada utakmice turske lige budu na TV-u redovno, to će značiti da se tamo igra dobar nogomet i da je neko zainteresiran da to gleda. Sve do tada, bar za mene, Nijemci u Nijemci.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2010, 15:30

Sto se himne i cerekanja tice.Bilo ih je koji su Bajramovicu htjeli glavu otkinuti,zbog grimasa face prilikom intoniranja himne.Hej Bajramovicu koji bez obe noge na kolicima dosao u repku a kamoli spreman.
Da je ''Jedna i jedina'' bilo bi neugodno.Ali vala ova je nametnuta kao i ona zastava.Nista ni sa cim.
Tako sto se toga tice mogu vala ,napraviti i cijeli krug oko stadiona i raditi sta god hoce.
Ali bitno je da se na terenu pokaze da cijene i himne i zastave a pogotovo tu drzavu za koju igraju.,
Misketa cemo imati cilog,zdravog i pravog kao i neostecenog isto kao i Rahimic.
Lagani treninzi,bez stresa,nerviranja plata opet ide svojim tokom a i on samo da odrzava formu pa do zime i januara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 nov 2010, 15:48

A hagi je RUMUN jeL tako? 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 19 nov 2010, 17:05

Hagi namjerno sklanja Misketa... da olaksa svojima u kvalifikacijama....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 nov 2010, 17:42

Misimović reprezentativac. Dupla tema.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 nov 2010, 17:52

badboy je napisao/la:Hagi namjerno sklanja Misketa... da olaksa svojima u kvalifikacijama....
Pa zna Hagi kako Miske filuje Dzeku sa loptama, pa brze bolje skloni ga da "oslabi" u igri.

Prepali se cigani ovaj Rumuni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 nov 2010, 17:59

Elegant je napisao/la:
badboy je napisao/la:Hagi namjerno sklanja Misketa... da olaksa svojima u kvalifikacijama....
Pa zna Hagi kako Miske filuje Dzeku sa loptama, pa brze bolje skloni ga da "oslabi" u igri.

Prepali se cigani ovaj Rumuni.
Pa naravno da je to veoma smišljen potez... Mater li mu onu rumunsku patuljastu... :evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 18:01

Tipicni Rumunski cigan. :!: :roll:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 nov 2010, 00:20

Trener nogometaša istanbulskog Galatasaraya, Rumunj Gheorge Hagi, službenim je priopćenjem objasnio razloge zbog kojih je Zvjezdana Misimovića izbacio iz prve momčadi...

"Igrač Zvjezdan Misimović svojim je ponašanjem na treningu i utakmicama daleko ispod standarda kluba kao što je Galatasaray. Njegov je pristup treninzima i utakmicama, koje igra na ekshibicijskoj razini, kritično loš", istaknuo je 45-godišnji Rumunj bez ustezanja poentiravši:

"Misimović igra s manjkom koncentracije, bez imalo želje te posve nedisciplinirano u tehničko-taktičkom pogledu. Iz tih razloga sa suradnicima u stručnom stožeru odlučio sam ga udaljiti iz kruga prve momčadi."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 00:22

Ted Mosby je napisao/la:Trener nogometaša istanbulskog Galatasaraya, Rumunj Gheorge Hagi, službenim je priopćenjem objasnio razloge zbog kojih je Zvjezdana Misimovića izbacio iz prve momčadi...

"Igrač Zvjezdan Misimović svojim je ponašanjem na treningu i utakmicama daleko ispod standarda kluba kao što je Galatasaray. Njegov je pristup treninzima i utakmicama, koje igra na ekshibicijskoj razini, kritično loš", istaknuo je 45-godišnji Rumunj bez ustezanja poentiravši:

"Misimović igra s manjkom koncentracije, bez imalo želje te posve nedisciplinirano u tehničko-taktičkom pogledu. Iz tih razloga sa suradnicima u stručnom stožeru odlučio sam ga udaljiti iz kruga prve momčadi."
Ma zvace njega Vaha u Dinamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 nov 2010, 00:26

Ma šta će on u Dinamu, ne bi ga moglo zapast
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 nov 2010, 00:33

Ted Mosby je napisao/la:Trener nogometaša istanbulskog Galatasaraya, Rumunj Gheorge Hagi, službenim je priopćenjem objasnio razloge zbog kojih je Zvjezdana Misimovića izbacio iz prve momčadi...

haloooo
prava istina je da Hagi pokusava da oslabi nasu repku a ne da ojaca Galatu...
kako ste samo slijepi :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 00:40

Ted Mosby je napisao/la:Ma šta će on u Dinamu, ne bi ga moglo zapast
:lol: Shit of the week :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 nov 2010, 00:42

Ma kakav Miske u Dinamu, pa bolji su Sammir i Badelj
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 00:44

Ted Mosby je napisao/la:Ma kakav Miske u Dinamu, pa bolji su Sammir i Badelj
:lol: Dva Shita u roku nekih par minuta.
Fenomenalno.
Mamic bi za Misketa dobio 300 miliona eura,kad bi ga prodavao,jelde: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 nov 2010, 00:50

Nek dođe, vidio bi da ne bi igro za Dinamo, on je prespor
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 01:04

Ted Mosby je napisao/la:Nek dođe, vidio bi da ne bi igro za Dinamo, on je prespor
Ozbiljno,prvo kad sam vidio da si sav sretan postavio ono o Hagiu i Misketu.To jest neko koga boli ona stvar za BIH repku i nase reprezentativce.I sad kao biva jos kao pravi udaras pricu o nekome da je prespor.Ocit ti je bio razlog provociranja zato i jeste onaj moj post sa Dinamom.Kontraudar.
On nije niti krilo niti bek pa da mora biti trkac ili brzaner.Stavi ga na njegovu poziciju i ne prduckaj.to vrijedi za Hagia cuj stavljati ga na lijevo krilo :roll:
Uostalom umrlu NHL porediti sa BL u kojoj je bio i ostao rekorder asistencija ikada i reci da nije za Dinama.je ozbiljno jedna od najvecih gluposti koja je ikada napisana na ovom forumu
Nastavis li ovako,ljudi te onda nece shvatati za ozbiljno.Cak sta vise.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 nov 2010, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 20 nov 2010, 01:16

harishp je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Nek dođe, vidio bi da ne bi igro za Dinamo, on je prespor
Ozbiljno,prvo kad sam vidio da si sav sretan postavio ono o Hagiu i Misketu.To jest neko koga boli ona stvar za BIH repku i nase reprezentativce.I sad kao biva jos kao pravi udaras pricu o nekome da je prespor.Ocit ti je bio razlog provociranja zato i jeste onaj post sa Dinamom.Konraudar.
On nije niti krilo niti bek pa da mora biti trkac ili brzaner.Stavi ga na njegovu poziciju i ne prduckaj.to vrijedi za Hagia cuj stavljati ga na lijevo krilo :roll:
Uostalom umrlu NHL porediti sa BL u kojoj je bio i ostao rekorder asistencija ikada i reci da nije za Dinama.je ozbiljno jedna od najvecih gluposti koja je ikada napisana na ovom forumu
Nastavis li ovako,ljudi te onda nece shvatati za ozbiljno.Cak sta vise.
!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.