FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 14 apr 2010, 11:15

Gdje je nestalo 900 000 od Saida to je pravo pitanje, umjesto da su to iskoristili da dovedu dobre igrače, oni potrošili na sebe.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 apr 2010, 11:15

harry_90 je napisao/la:Mutni su oni meni doavno,pogotov dok je bio Mesanovic,gdje su pare od Saidovog transfera ?? kod Mesanovica i brace iz Sandzaka naravno,Sloboda nije vidjela tih miliona sto su zaradili od prodaje Huseinovica Werderu,samo ofarbali klupe u crveno crno.

I kupili onaj semafor dimenzija 1x1 :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 11:17

Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Mutni su oni meni doavno,pogotov dok je bio Mesanovic,gdje su pare od Saidovog transfera ?? kod Mesanovica i brace iz Sandzaka naravno,Sloboda nije vidjela tih miliona sto su zaradili od prodaje Huseinovica Werderu,samo ofarbali klupe u crveno crno.

I kupili onaj semafor dimenzija 1x1 :lol: :lol: :lol:
i to sto kazes,ja mislio semafor veliki,a ne ko u mene tv :lol: jos se napatis da vidis vrijeme,oci ti ispadnu :lol: :lol: ja kad sam vidio ismijao sam se ..Valjalo je dat pare Mesanovicu(vojniku Slobode :P ) da malo obnovi restoran u Jablanici,ja mislim.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 11:28

Najveci je problem sto navijaci Slobode nisu agilni, pa jbt nisu skoro nikad izrazili nezadovoljstvo za nerad uprave kluba! Pa jbo navijaci Dinama iz Zagreba vratise naziv kluba, a mi ne mozemo grb!
Koliko su para procerdali ljudi iz stranke. Mesanovic letva od direktora i ostali dobro se nahapali, a mi ih doniramo sa placanjem ulaznica!
Kako moze jedan direktor koji grca u dugovima u sopstvenoj firmi napraviti nesto za klub. Vrijeme je da odu oni koji su dosli da uzmu od Slobode i da dodju oni koji ce dati!!!!! :evil:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 11:32

To je danas realnost u ovoj nasoj zemlji,pa me i ne cudi,Sabovica firma propada,nije ni cudo sto necemo dobit stadion,Sabovic predsjednik kluba,firma mu Giprom,a da radove izvodi Tehnograd,da njegova firma gradi vec bi se digla jedna tribina,al posto je druga firma,on to koci,jos Giprom na dresovima Slobode ja mislim ??

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 11:43

harry_90 je napisao/la:To je danas realnost u ovoj nasoj zemlji,pa me i ne cudi,Sabovica firma propada,nije ni cudo sto necemo dobit stadion,Sabovic predsjednik kluba,firma mu Giprom,a da radove izvodi Tehnograd,da njegova firma gradi vec bi se digla jedna tribina,al posto je druga firma,on to koci,jos Giprom na dresovima Slobode ja mislim ??
Ma sreca je sto Giprom ne gradi stadion, evo gradi zgradu kod elektrodistribucije, uze pare, trebala biti zavrsena prije dvije godine, a bog zna kada ce biti zavrsena.
Firma pred kolapsom, pa kako onda ocekivati da pomogne Slobodu. Skupio je oko sebe lopove i djepare! To ako se ne otjera iz Slobode nema nista od nas! Borba za opstanak i to je realnost. Klub koji ne moze da zadrzi igrace vise od jedne polusezone ne moze napraviti nista.
Sto se tice Vlatka i njemu treba reci ZBOGOM, pa nek se seta po Evropi! :!:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 11:49

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:To je danas realnost u ovoj nasoj zemlji,pa me i ne cudi,Sabovica firma propada,nije ni cudo sto necemo dobit stadion,Sabovic predsjednik kluba,firma mu Giprom,a da radove izvodi Tehnograd,da njegova firma gradi vec bi se digla jedna tribina,al posto je druga firma,on to koci,jos Giprom na dresovima Slobode ja mislim ??
Ma sreca je sto Giprom ne gradi stadion, evo gradi zgradu kod elektrodistribucije, uze pare, trebala biti zavrsena prije dvije godine, a bog zna kada ce biti zavrsena.
Firma pred kolapsom, pa kako onda ocekivati da pomogne Slobodu. Skupio je oko sebe lopove i djepare! To ako se ne otjera iz Slobode nema nista od nas! Borba za opstanak i to je realnost. Klub koji ne moze da zadrzi igrace vise od jedne polusezone ne moze napraviti nista.
Negdje sam procitao izjavio Salih Šabović da je iz kluba otjerao sve mešetare :lol: sto nije krenuo od sebe i brata i ostalih alkosa u klubu,al firma mu se raspada mora negdje se zadrzat na poziciji,aBd da odu on,braco,i ostala kompanija iz kluba,Glavas seta po Njemackoj,zivi u hotelu Tuzla,Buco momke trenira,nek ide i on,nek vrate Malkocevica za trenera i rijeseno.Hvala Glavasu za dosad sta je uradio,moze se reci da je izvukao tim iz krize,al ako ce ovako radit nek ide iz kluba.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 apr 2010, 11:51

1. Otjerat nesposobnu upravu
2. Izvrsiti oritisak na vraćanje Grba (Ovo je nadležnost SD Sloboda ne FK ili KK)
3. Otjerat Glavaša pa nek ide u NJemačku
4. Klubu dobro krene :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 11:53

Frutek je napisao/la:1. Otjerat nesposobnu upravu
2. Izvrsiti oritisak na vraćanje Grba (Ovo je nadležnost SD Sloboda ne FK ili KK)
5.Vratiti Malkocevica na klupu
6.Napravit tribinu do pocetka naredne sezone
:mrgreen:

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 14:18

harry_90 je napisao/la:
Bravo Harry konačno razumiješ moje prijašnje postove, ako mogu ultrasi ostaviti Jovića na klupi, možemo i mi vratiti Sakiba, sramota me semofora i onu tribine, ne znam se šta je manje, a ja već danima trubim za Glavaša, ko zna koju je lovu uzeo, pa svaki dan je u hotelu Tuzla, samo sjedi i ždere a kad nas sa igračem manje ( Sarajevo, Zrinjski) pritisnu nema ga nigdje, postali smo pravi mahalaški tim

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 apr 2010, 14:22

ronaldo9 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Bravo Harry konačno razumiješ moje prijašnje postove, ako mogu ultrasi ostaviti Jovića na klupi, možemo i mi vratiti Sakiba, sramota me semofora i onu tribine, ne znam se šta je manje, a ja već danima trubim za Glavaša, ko zna koju je lovu uzeo, pa svaki dan je u hotelu Tuzla, samo sjedi i ždere a kad nas sa igračem manje ( Sarajevo, Zrinjski) pritisnu nema ga nigdje, postali smo pravi mahalaški tim
Covjek nista ne radi,ide po njemackoj,prežderava se u hotelu,gdje i zivi,samo se na tekmi pojavi,on haman svake sedmice po njemackoj,kako mu ne dootuzi :evil: a semafor je kritican :lol: bolje da su onaj ostavili nego sa ovim se osramotili .

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 14:23

I NAVIJAČE!!! Kad već mijenjaš mijenjaj sve što nevalja! Čuj majketi, nevalja grb, uprava igrači, stadion..... samo ti valjaš![/quote]
Valjam, barem se nisam nakrao i ne živim na tuđi račun, a ne treba ništa mjenjati ali onda treba zaboraviti historiju i smatrati se rangom Travnika, Modriče i ostalih

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 15:58

ronaldo9 je napisao/la:I NAVIJAČE!!! Kad već mijenjaš mijenjaj sve što nevalja! Čuj majketi, nevalja grb, uprava igrači, stadion..... samo ti valjaš!

Valjam, barem se nisam nakrao i ne živim na tuđi račun, a ne treba ništa mjenjati ali onda treba zaboraviti historiju i smatrati se rangom Travnika, Modriče i ostalih
Ako već hoćeš da se nešto mijenja, počni od onoga što možeš promijeniti, a to je odnos navijača prema klubu i gradu. Eto stadion se gradi, polako, sporo... To je vlasništvo grada, povedi dobrovoljnu radnu akciju da grad ne mora plaćati što navijači mogu izgraditi. Tu ćeš pokazati koliko ti je bitan onaj srp i čekić u grbu, i drugo, pokazaćeš sebi i drugima koliko su navijači jaki, sposobni i spremni da urade nešto za svoj grad i klub. Količina urađenog posla će ti kazati koliko navijači imaju prava da traže promjene. Ne može se samo drugima prigovarati. A ovi koji nisu u Tuzli, (koji borave i rade izvan BiH) nek daju koju paru priloga. Ja ću u tome učestvovati dobrovoljno, makar jednu hiljadicu maraka. Eto kreni! ja se pridružujem. Ako treba javi se na priv da se dogovorimo!
A đe da znam?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2010, 18:01

Raz_ba je napisao/la:
ronaldo9 je napisao/la:I NAVIJAČE!!! Kad već mijenjaš mijenjaj sve što nevalja! Čuj majketi, nevalja grb, uprava igrači, stadion..... samo ti valjaš!

Ako već hoćeš da se nešto mijenja, počni od onoga što možeš promijeniti, a to je odnos navijača prema klubu i gradu. Eto stadion se gradi, polako, sporo... To je vlasništvo grada, povedi dobrovoljnu radnu akciju da grad ne mora plaćati što navijači mogu izgraditi. Tu ćeš pokazati koliko ti je bitan onaj srp i čekić u grbu, i drugo, pokazaćeš sebi i drugima koliko su navijači jaki, sposobni i spremni da urade nešto za svoj grad i klub. Količina urađenog posla će ti kazati koliko navijači imaju prava da traže promjene. Ne može se samo drugima prigovarati. A ovi koji nisu u Tuzli, (koji borave i rade izvan BiH) nek daju koju paru priloga. Ja ću u tome učestvovati dobrovoljno, makar jednu hiljadicu maraka. Eto kreni! ja se pridružujem. Ako treba javi se na priv da se dogovorimo!
Dobar prijedlog! Samo to neko treba organizovati. Ko? U drzavi kao sto je ova odavno su svi ko zombiji! :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2010, 20:35

AulleTa je napisao/la:Gdje je nestalo 900 000 od Saida to je pravo pitanje, umjesto da su to iskoristili da dovedu dobre igrače, oni potrošili na sebe.
Ma nismo mi dobili 900 000 za Saida tu pomenutu cifru smo dobii za Mirzu Mesica kada je presao u Nant, a za Huseinovica prewma objavljenom nismo dobii tako veliku lovu koju smo svi ocekivali. Kada smo dobili tih 900 000. Za Mesica tadasnja uprava kazu potrosili lovu pravili onu ogradu na stajanju koja nam se srusila u toku utakmice I proslave gola protiv celika kada smo ih dobili 5:0. Onda su ofarbali onaj zidic oko terena mislim uz tribine u zuto I postavili nova stakla na prostorije kluba, kao iplatili racun za vodu hahaha . Tu je utrosena lova za. Mesica,a za Huseinovica ne vjerujem da je klub ista profitiro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 20:56

Raz_ba je napisao/la:

Slažem se sa tobom to je dobra ideja, međutim klub odbija svaku pomoć koja njima ne donosi izravno lovu, i da damo priloge oni će ih ili ukrasti ili potrošiti u pogrešne namjene, slažem se i sa tobom da je odnos navijača pogrešan, nadam se da će uskoro privatizacija onda možemo tvoju ideju pokrenuti, da osnujemo zasebnu firmu i kupimo dio dionica, nadam se da ima ljudi koji svojim znanjenjem i kontaktima mogu pomoći, nebi bio prvi slučaj da navijači vode klub, ja mogu u marketingu puno pomoći, ali do tada nas se ništa ne pita

SaltCityAttack šta ti misliš o ovome?

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 apr 2010, 21:14

ronaldo9 je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:

Slažem se sa tobom to je dobra ideja, međutim klub odbija svaku pomoć koja njima ne donosi izravno lovu, i da damo priloge oni će ih ili ukrasti ili potrošiti u pogrešne namjene, slažem se i sa tobom da je odnos navijača pogrešan, nadam se da će uskoro privatizacija onda možemo tvoju ideju pokrenuti, da osnujemo zasebnu firmu i kupimo dio dionica, nadam se da ima ljudi koji svojim znanjenjem i kontaktima mogu pomoći, nebi bio prvi slučaj da navijači vode klub, ja mogu u marketingu puno pomoći, ali do tada nas se ništa ne pita

SaltCityAttack šta ti misliš o ovome?

Klubovi bi bili privatizirani vec da postoji zakon o sportu i sportskim organizacijama/društvima ali prije toga ništa :cry:

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 21:43

Klubovi bi bili privatizirani vec da postoji zakon o sportu i sportskim organizacijama/društvima ali prije toga ništa :cry:[/quote]

Znam to, ali i to mora doći uskoro, posebno što UEFA traži određene promjene, ja govorim kad dođe taj zakon, da napravimo neko udruženje koje će kupiti dio dionica, govorim za budućnost

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 14 apr 2010, 22:20

harry_90 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Negdje sam procitao izjavio Salih Šabović da je iz kluba otjerao sve mešetare :lol: sto nije krenuo od sebe i brata i ostalih alkosa u klubu,al firma mu se raspada mora negdje se zadrzat na poziciji,aBd da odu on,braco,i ostala kompanija iz kluba,Glavas seta po Njemackoj,zivi u hotelu Tuzla,Buco momke trenira,nek ide i on,nek vrate Malkocevica za trenera i rijeseno.Hvala Glavasu za dosad sta je uradio,moze se reci da je izvukao tim iz krize,al ako ce ovako radit nek ide iz kluba.

ovaj put harry ne slazem se s tobom...na pocetku sezone 2009/10 prodali su sve dobre igrace i ostali su oni losiji sto je sakib i vidio i napustio slobodu zbog nekih razloga koje ja mislim nisu tacni ali haj et....jedini koji je mogao preuzeti klub je Buco i to u katrastrofalnim uslovima...i zavrsila se ta polusezona da bi Malkocevic dosao i trazi mjesto sefa strucnog staba i predlozio da Denis Karic bude pomocni trener a Denis Karic kako znam kad je igrao za nas autogolove je samo takve davao....i Malkocevic je mutan tak da nek bude vako kako je dobro nam ide....
FKR 1987..

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 22:31

ovaj put harry ne slazem se s tobom...na pocetku sezone 2009/10 prodali su sve dobre igrace i ostali su oni losiji sto je sakib i vidio i napustio slobodu zbog nekih razloga koje ja mislim nisu tacni ali haj et....jedini koji je mogao preuzeti klub je Buco i to u katrastrofalnim uslovima...i zavrsila se ta polusezona da bi Malkocevic dosao i trazi mjesto sefa strucnog staba i predlozio da Denis Karic bude pomocni trener a Denis Karic kako znam kad je igrao za nas autogolove je samo takve davao....i Malkocevic je mutan tak da nek bude vako kako je dobro nam ide....[/quote]

Ovaj je mutniji, pa jel došao da bude trener ili da živi u Hotelu Tuzla, pa čovjek skoro da i ne vodi treninge, sve Buco radi, a zašto nikad šansa nije data Denisu Sadikoviću, nakon svega zaslužio je

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD, mirsonetz, Slobodas i 32 gosta.