..
20000 clanova

Proslava 105. rodjendana:
Sinj
Dubrovnik

Sutra gori sve
E ove dvije kad bi dobili produzio bih sebi 5 godinaAndroid je napisao/la:16.03. Hajduk-Dinamo kup
19.03. Hajduk-Dinamo prvenstvo
zaboravio si picigin..sekretar je napisao/la:Jedino sto slavite su rodjendani. Dok god vam je Dinamo u ustima,umjesto da se bavite svojim problemima,jadni ste. Od Brbica pa dalje. Ni jedan intervju ne prodje bez Dinama. Jadnik. Drzite se japanki,piva,jogurta...
A igrao je prosle srijede protiv sibenika... Za pionire, 2001 godiste.white1950 je napisao/la:E ove dvije kad bi dobili produzio bih sebi 5 godinaAndroid je napisao/la:16.03. Hajduk-Dinamo kup
zivotaa u obratnom -5
@ackey...mamicevi padobranciNego,ne odgovori
mi kad ce sin zaigrati za Hajduk?
Držimo mu palčeve da uspije ( i da ga zdravlje posluži što je najbitnije )ackeey je napisao/la:A igrao je prosle srijede protiv sibenika... Za pionire, 2001 godiste.white1950 je napisao/la:E ove dvije kad bi dobili produzio bih sebi 5 godinaAndroid je napisao/la:16.03. Hajduk-Dinamo kup
zivotaa u obratnom -5
@ackey...mamicevi padobranciNego,ne odgovori
mi kad ce sin zaigrati za Hajduk?
Od ljeta ce stalno biti dole, kad zavrsi osnovnu. Za sada ide svaka dva mjeseca po 10-tak dana.
Ja isto ne znam sta je sa ovom dvojicom?!Ohanza je vec dugo out,trebao bi se vratiti valjda ubrzo!Osijek nas je uvijek j.ebavao gore,jos sad ih neki madjari kupili,jos vise ce se naloziti p.icka im materinadubrava je napisao/la:Jel netko zna, koliko će dugo Vlašić biti van prve ekipe? I kad bi Ohandza mogao opet zaigrat?
Treba nam pravi napadač.. A sad idu dva teška gostovanja...Prvo kod Lokomotive, pa kod hulja iz osijeka..
Zato bi volio vidjeti od prve minute malog Mastelića protiv Lokomotive...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.