Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dubrava » 11 sep 2012, 22:51

Jest, Šimunić je odigrao stvarno kao iz svojih najboljih dana u Njemačkoj.

Ma, ja nisam zadovoljan ovim rezultatom, ne vidim zašto se toliko sad na TVu hvali ovaj bod protiv jedne prosječne europske reprezentacije.
Mi nismo odigrali ništa posebno, treba biti realan, ali i unatoč tome stajali smo dobro na terenu. malo smo pali na početku II.pol., ali poslije izmjena sve se vrtilo manje više na sredini terena. Uz Modrića je falio još jedan razigran u sredini. Perišić je bio dobar, ali previše na strani, daleko..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2012, 22:54

Kao što sam i mislio Belgija ništa posebno,moglo se ovo lako dobiti,ali ajde ni bod nije loš.
S kim su sljedeće dvije i kada?

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 11 sep 2012, 22:55

SiamoNoi je napisao/la:Kao što sam i mislio Belgija ništa posebno,moglo se ovo lako dobiti,ali ajde ni bod nije loš.
S kim su sljedeće dvije i kada?
Makedonija u gostima 12.10
Wales kuci 16.10

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 sep 2012, 23:22

Dakle,
Grupa A

1. Srbija 4 +5
2. Belgija 4 +2
3. Hrvatska 4 +1
4. Škotska 2 0
5. Makedonija 1 -1
6. Wales 0 -7

Naredne utakmice;

12.10.
Makedonija - Hrvatska
Srbija - Belgija
Wales - Škotska

16.10.
Hrvatska - Wales
Makedonija - Srbija
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 sep 2012, 23:28

Bit ce Hrvatska bolja, nije ovo ni blizu ''standardne'' razine, no duge su kvalifikacije, dizat ce se forma i sve, kad se sve sagleda, bod protiv Belgije u gostima nije uopce lose, al ne mozes se oteti dojmu da igraju osjetno ispod svojih mogucnosti. Cast Belgiji i njihovom talentu, al Hrvatska bi ovo trebala na iskustvo i rutinu uzeti da je sve u i oko reprezentacije kako treba biti.
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 01:29

U sljedeće dvije utakmice moramo pod mus uzeti svih 6 bodova, mislim da bi s tih 6 bodova bili prvi na ljestvici za Novu godinu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 01:43

Po meni su Skoti vec sad ispali, ostale utakmice ce biti formalnost za njih (iako ce sigurno igrat 100%) i to nam ide na ruku. Valja i sta sa Makedoncima igramo vec sljedecu u gostima i necemo se morat izvlacit pred kraj kvalifikacija, to ce biti 2 od 3 najteza gostovanja odrađena (preostaje nam jos Srbija). Da smo kojim slucajem izvukli danas 3 boda bili bi na konju ovako cemo morati dobrano zapeti u Skoplju za nekakve bodove i sigurniji nastavak kvalifikacija. eh Vida, Vida sta si falio....
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 01:46

Ne bih ja otpisao Škote, mislim da će pobijediti Walesa u sljedećem kolu jer su objektivno jači od njih. Je da su kući prosuli 4 boda u ranoj fazi ali mgu oni iznenadit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 01:51

Pobjeda protiv Walesa neznaci apsolutno nista, oni su reprezentacija iz zadnjeg pota, mozda mogu nekome uzeti bod ali mislim da je danas Srbija pokazala kako ce oni proci protiv jacih ekipa.

Skoti su vec "prosuli" 4 boda i to kod kuce, tesko da ce oni do nekih bodova u Hrvatskoj,Srbiji ili Belgiji, kod kuce i mogu nesto napravit ali mislim da su sa danasnjim rezultatom ispali, a i citam da je Makedonija mogla lako do punog plijena doci i da su Skoti jedva izvukli ovaj x tako da mislim da nisu bas neka kvaliteta. Za nas je najvaznija ova utakmica protiv Makedonije u gostima, ako tu uzmemo bodove uvjeren sam da 99% imamo prvo mjesto.

Izgleda da Susak nakon blamaze u21 repke dobija otkaz a na njegovo mjesto dolazi Niko Kovac. To je super, trasira se put Kovaca ka reprezentaciji, uvjeren sam da ce on biti odlican trener.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2012, 13:43

Pokazali ste da je Belgija ipak pomalo precijenjena ekipa... Imaju sjajan skup pojedinaca, ali opet to ne štima... Sve što su sinoć napravili bilo je na silu bez idejno i traljavo... Gol je dao najmanje poznat igrač, mada ga navijači Partizana pamte po golovima i u BG i u Briselu, pri čemu je ovaj drugi bio u sinoćnjem fazonu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 sep 2012, 15:46

po meni je ovo odlican bod,mislim da je ovo bila i nasa najteza tekma u ovoj skupini,a ibelgija nije neki bauk kao sto su je predstavljali mediji
ipak nama najvise lezi 4-4-2 formacija i mislim da se nje trebamo drzati
iznenadio me simunic,odigro je kao iz najboljih dana,svaka cast,modric takodjer odlican pasovi trka sve,pokazalo se da najvise moze dati na srednjem veznom,mandzo standardno borben,motorican svaka cast
steta za onu vidin promasaj,sve pohvale stimcu sto je u vatru gurnuo mladoga radosevica
sada nam slijedi wales kuci i makedonija u gostima,tu bi trebali uzet svih 6 bodova i onda mirno na prvom mjetu docekat srbiju

btw hns treba sto prije uzet pod nasu zastavu mladog igraca gladbacha Branimira Hrgotu,decko je potencijal a i hoce da igra za nas,vec su uspostavljeni kontakti
slika
http://www.transfermarkt.co.uk/en/brani ... 71209.html
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 sep 2012, 16:55

Moze li Kvesic iako igra za mlade BIH ikada nastupati za Hrvatsku.On ce sigurno otici u jači klub i dobro bi nam dosao na lijevom boku.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 sep 2012, 17:09

ŠB.TRN je napisao/la:Moze li Kvesic iako igra za mlade BIH ikada nastupati za Hrvatsku.On ce sigurno otici u jači klub i dobro bi nam dosao na lijevom boku.
Može nastupati za A selekciju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 13 sep 2012, 17:58

SirAlexFerguson je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Moze li Kvesic iako igra za mlade BIH ikada nastupati za Hrvatsku.On ce sigurno otici u jači klub i dobro bi nam dosao na lijevom boku.
Može nastupati za A selekciju
pozovite ga. baš me zanima njegov odgovor, posebno poslije ovog pljuvanja pitara po njemu nakon tekme s Njemačkom :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 sep 2012, 19:28

mislim sigurno da bi htio igrat,al prvo se treba dobro pordat i dignut svoju razinu igre
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 17:17

Tko je taj Kvesić?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 sep 2012, 19:31

evo izgleda ademi bi mogao otici za makedoniju,bolje nek' ode mislim da ence bas dobiti mjesta u nasoj repki

SiamoNoi je napisao/la:Tko je taj Kvesić?
ma jedan lijevi bek u bh premijer ligi,ali daleko je on jos od repke,bilo cije

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 27 sep 2012, 13:35

Sammir napokon postao Damir :lol:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 27 sep 2012, 13:40

ajvardedo je napisao/la:Sammir napokon postao Damir :lol:
ništa,to je onda to

ajmo makedonija!!! ajmo wales!! ajmo srbijaaaa!!!! :mrgreen: gazi mamićevu prčiju

ovo više nema smisla..ionako sam se zadnjih godina prilično ohladio od naše reprezentacije i nogometa,ali ovo je kap koja je prelila čašu...i nisam jedini koji tako misli

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 27 sep 2012, 13:45

dean_ je napisao/la:
ajvardedo je napisao/la:Sammir napokon postao Damir :lol:
ništa,to je onda to

ajmo makedonija!!! ajmo wales!! ajmo srbijaaaa!!!! :mrgreen: gazi mamićevu prčiju

ovo više nema smisla..ionako sam se zadnjih godina prilično ohladio od naše reprezentacije i nogometa,ali ovo je kap koja je prelila čašu...i nisam jedini koji tako misli
nadam se da se šališ, nema tog Sammira, Mamića ili Štimca zbog kojeg bi prestao navijati za Hrvatsku.k'o zna, možda nas alkos i iznenadi pobjedničkim golom u Makedoniji

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.