pa postovima se obraca licno pjanicu samo jos nedostaje odgovor...........a svi zele da ide u neki jaci klub pa bolje da sjedi na klupi nego u nekoj jacoj ekipi da sjedi na tribinamascudetto je napisao/la:Pa ko trazi da mu ko sta odgovorimrzim_ulizice je napisao/la:jel ti ozbiljno mislis da pjanic ovo cita i da ce ti odgovorit![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Nisam fan Reala, al bi mi bilo svejedno da bi Lyon 6 : 0 izgubio .. samo da je njega stavio da igra! fkt nije fer! 

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Sjedio na klupi ili tribinama je isto, u pocetku hladno, sve dok guzica ne zagrije..mrzim_ulizice je napisao/la:pa postovima se obraca licno pjanicu samo jos nedostaje odgovor...........a svi zele da ide u neki jaci klub pa bolje da sjedi na klupi nego u nekoj jacoj ekipi da sjedi na tribinamascudetto je napisao/la:Pa ko trazi da mu ko sta odgovorimrzim_ulizice je napisao/la:jel ti ozbiljno mislis da pjanic ovo cita i da ce ti odgovorit![]()

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hehehehheeheeh u pravu si hehehehehehehehehheeh

@haris hp gdje mene,majke ti, nadje medju mrgudima i gujama? nisi dobar,jarane...harishp je napisao/la:@crna guja ili ajvardedo ili mrgood itd.
Opkladu na sto,postoje moderatori i ostali koji vrlo lako mogu provjeriti.kad je,ko i zasto banovan.
Kako rekoh opkladu,ko je izgubi nek se uhvati noge zauvijek sa ovog foruma.
U stvari to ce uraditi oni kojima je to i posao.i koji su itekako koristni pogotovo kad tebe nahajcaju.![]()
Onda cu morati opet sa takvima isaretom.![]()
Da ne govorim da si prvi kad se treba sprdati sa nasim igracima.Ovaj put u vezi Pjanica.
Ljudi niti hoce,niti zele to da trpe.A ti sad kako hoces.
Sto se tice Pjanica ovaj vecerasnji samar Puela ce biti dovoljan da mali prihvati ponudu koju ce gotovo sigurno imati na ljeto.Par zadnjih meceva biti najbolji u ekipi a ovako mu se zahvaliti.Definitivno bruka.
Pa taman i mjenjali Puela u medjuvremenu.Lyon bi trebao biti zatvorena knjiga za Pjanu.

Pitaj IP adresu.
@ajvardedo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Miralem bi trebao potražiti novi klub.
Dok Lyon vodi Puel od njih nikad neće biti ekipe,a kako stvari stoje ni od Pjanića pravog igrača.
Nek ide negdje gdje može konstantno igrati i napredovati.
Dok Lyon vodi Puel od njih nikad neće biti ekipe,a kako stvari stoje ni od Pjanića pravog igrača.
Nek ide negdje gdje može konstantno igrati i napredovati.

FK Pjetlovi
Puel je žešći bilde, ne razumijem zašto ne daje priliku Pjaniću, a bolji je od 90% prvotimaca Liona...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
pjanic i gurkuf u ekipi veceras zajedno nadam se dobroj igri i naravno gol 

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 19 mar 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pintol_TM87
- Kontakt:
znaci gledat cemo tekmumdss je napisao/la:pjanic u ekipi veceras nadam se dobroj igri i naravno gol

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
link molim 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pjana odlican u prvom poluvremenu, ucestvovao je u akciji kada je go pao, imao jos par finih pasova, samo neka nastavi ovako i u drugom poluvremenu.
Sto se tice onog starta, mnogo je neoprezan bio i mogao je i crveni fasovati, al sva sreca nije baksuz kako Spaha
.
Sto se tice onog starta, mnogo je neoprezan bio i mogao je i crveni fasovati, al sva sreca nije baksuz kako Spaha

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
dooobra igra! ..
malo pozutio .. al nema veze 
a drago mi je bilo sto izmijeni Gurcuffa a nije njega, to je ipak jedno malo doznanje - s strane Puela, da je dobar!

a drago mi je bilo sto izmijeni Gurcuffa a nije njega, to je ipak jedno malo doznanje - s strane Puela, da je dobar!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
velika nada
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Hvala sto si mi napomenuo. Sad idem spavat, trebam se spremit za tekmu sutra.Pauk je napisao/la:Samo znaj Pjanicu, da imas ugovor do 2013. godine.
Znaci jos dvije godine i tri mjeseca, i ako bi volio svoje najbolje godine provesti na klupi Lyona, slicno kao sto si proveo svoju prvu i trecu odnosno ovu sezonu u Lyonu, bujrum brate sjedi![]()
Ko voli, nek izvoli
Vas Miralem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sestre mi kako če Miralem da je pljune sutra sa jedno 25 30 metara...
Pjanka u svom stilu....
Pjanka u svom stilu....

Pod prečku u devet banki.... :)
Miralem je jedan od malobrojnih Bosanaca i Hecegovaca koji moze u svakom timu funkcionisati. Pitanje je hoce li imati srece u transferima. Mislim da bi njemu najbolje odgovarao tim kao npr. Arsenal.
Sad za sad nije lose iako u zadnje vrijeme nije bio standardan u Lyonu. Cesto je pocinjao sa klupe a to igracu njegovog kalibra nije dovoljno i sigurno nije plafon. Zasluzio je on puno vise i puno bolje.
Sad za sad nije lose iako u zadnje vrijeme nije bio standardan u Lyonu. Cesto je pocinjao sa klupe a to igracu njegovog kalibra nije dovoljno i sigurno nije plafon. Zasluzio je on puno vise i puno bolje.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta reci o ovum momku.Tek 20 godina a vec igra na iskustvo.Kapa dole majstore !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.