PS. Kane i Vardy OUT. Odlična šansa za mlađahnog Rashforda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Šta reći? Klasični ubacak u centar pažnje. Griješiš. Smalling je uz Stonesa trenutačno najperspektivniji otočki branič. U ovoj sezoni je pokazao kako ManU, itekako može računati na njegove usluge. Zasluženo je vođa ove generacije Engleske.Maestro21 je napisao/la:Gle ovog Smallinga, pa nije ni čudo što Englezi ne mogu ništa ni da naprave kad im igraju ovakve krampe. A tu je i prevara Henderson.
Pojma ti nemas djecace,Smalling je najbolji stoper u ligi .Maestro21 je napisao/la:Poštujem tvoje mišljenje. Gledao sam ga bezbroj puta i nije me baš oduševio. Njemu je 27 god. tako da je već trebao da bude među velikim imenima.
Inače gotivim United u EPL pa me dotični znao iznervirati sa svojim greškama.
Hendo je navikan igrač i ništa više.
Pogledaj koji mec Uniteda. Inace zadnje dvije sezone na top nivou odigrao 90 % tekmi.Maestro21 je napisao/la:Gle ovog Smallinga, pa nije ni čudo što Englezi ne mogu ništa ni da naprave kad im igraju ovakve krampe. A tu je i prevara Henderson.
Upadoh nenajavljen.Belmin6 je napisao/la:Paradajz, i dalje Rooney ne treba da igra u prvih 11 ?
On nije ni među top 5 najboljih defanzivaca u ligi. Da je on takva igračina za njega bi se klali Barsa, Real i slični.Format je napisao/la:Pojma ti nemas djecace,Smalling je najbolji stoper u ligi .Maestro21 je napisao/la:Poštujem tvoje mišljenje. Gledao sam ga bezbroj puta i nije me baš oduševio. Njemu je 27 god. tako da je već trebao da bude među velikim imenima.
Inače gotivim United u EPL pa me dotični znao iznervirati sa svojim greškama.
Hendo je navikan igrač i ništa više.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.