Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la calcio » 08 jun 2015, 16:37

Ja sam cuo da su im porezi dosta niski tako da je mozda razlika u primanjima veca nego sto mi mislimo. Slicna stvar je u Rusiji, nije im liga bas atraktivna ali imaju niske poreze i zato puno stranaca igra tamo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 jun 2015, 10:23

Chinaglia je napisao/la:nisam rekao da ne plaćaju dobro, nego da to nije značajno više u odnosu na njihova primanja u evropskim klubovima, ako izuzmemo igrače s renomeom (Gilardino, Conca, pa i Diamanti) ..
Conca je prije par sezona bio 3.najplaceniji igrac Svijeta (kada je tek potpisao za Gunagzhou).
Ne znam kakva je situacija sada posto ne igra za isti klub ali sigurno jako dobro kotira.

Goulart je cini mi se odbio ponudu od 7 miliona eura pa nakon nove ponude prihvatio da potpise za Gunagzhou.

Azijati placaju ogromne svote novce, sta reci da je jedan Asamoah Gyan prije par sezona od Al Aina dobio 6 miliona funti za sezonu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jun 2015, 13:56

Sejo legendo sretno u Kini ! Ti pucas lovu tamo iskljucivo zbog kvaliteta a vamo neki se pretplacuju u repku da bi zaradili kao ti al nece te nikad dostic :kafa: ... Jer nemaju kvalitete :kafa: .. Falis mi u repci vec sada :oops:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 jun 2015, 14:02

Sejo je odavno vidio da su ga u reprezentaciji otpisali i onda je logicno kad je vagao ponude da je izabrao onu gdje ce zaraditi vecu lovu.Ako nece igrati za reprezentaciju,a odlucili su da nece da bi se napravilo mjesto nekim poluigracima,onda nema logike da igra u Evropi za duplo manje para.
Nepravda je ucinjena ovom momku i one koji su mu je ucinili treba da bude stid.
Sretno Sejo i ne obaziri se,namas za kim.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jun 2015, 14:05

Fidelis je napisao/la:Sejo je odavno vidio da su ga u reprezentaciji otpisali i onda je logicno kad je vagao ponude da je izabrao onu gdje ce zaraditi vecu lovu.Ako nece igrati za reprezentaciju,a odlucili su da nece da bi se napravilo mjesto nekim poluigracima,onda nema logike da igra u Evropi za duplo manje para.
Svaka cast fidelis. . To je ziva istina, i Mesu ce kazna slijedit kao sto je i safeta. . !
Stadion Koševo

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 10 jun 2015, 09:55

Preposten momak i malo naivan.kad je bio na vrhuncu karijere i kad ga je Bayern zvao nije otisao bas zbog tog postenja i odanosti prema Hoffenheimu.a oni ga sada sutnuse.
Kakva vjernost prema klubu treba uvijek gledati svoju perspektivu.dok im trebas dobar si,sto te vise plate,vise ce te voljeti zato sto moraju gledati da vrate pare koje su u tebe ulozili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 jun 2015, 19:32

Čini se kako je potpisao ugovor samo na pola godine. :)
Salihovic unterschrieb in China 2 1/2 Jahre bei Guizhou Renhe.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 jun 2015, 19:56

A da nije 2,5? :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 jun 2015, 23:33

Fidelis je napisao/la:Sejo je odavno vidio da su ga u reprezentaciji otpisali i onda je logicno kad je vagao ponude da je izabrao onu gdje ce zaraditi vecu lovu.Ako nece igrati za reprezentaciju,a odlucili su da nece da bi se napravilo mjesto nekim poluigracima,onda nema logike da igra u Evropi za duplo manje para.
Sta je ba Sejo vidio? Pratis li repku uopste? Salihovic je pod povredama skoro dvije godine zaredom! To je razlog zasto ga nema na terenu. Kraj price. Kad digne formu docice nazad. Tako to ide.
shandrlike-tandrlike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 23:48

Veceras je se moglo vidit da bi nam opet valjao. Umjesto Hadzica je mogao uc Sejo. Naravno bolja opcija. Neka bude standardan u Kini, ne bi ja jos otpisao Seju, previse je dao za nas da bi to uradili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 16 jun 2015, 11:28

Jel Miske i Sejo sad igraju za isti klub, moze li me neko prosvjetliti :D
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

BaDa12
Kontakt:

Re: RE: Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la BaDa12 » 16 jun 2015, 11:34

edoo3 je napisao/la:Jel Miske i Sejo sad igraju za isti klub, moze li me neko prosvjetliti :D
Da. Sejo je i otišao tamo "na nagovor" Misketa.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jun 2015, 11:44

Vidio covjek nema nista od reprezentacije pa otisao tamo gdje ce najvise zaraditi. Da je samo malo vise pozivan u reprezentaciju i da je dobio koji minuticu ( od SP dalje ) vise vjerovatno bi ostao u ligama5 makar u nekom drugom klubu. Mada nije bitno imamo mi takvih igraca kao sto su Sejo koliko hoces. :wtf: :wtf: Ovo je po meni prva greska Mese u svom mandatu. Mada sasvim ocekivana. Puno igraca konkurise za ta 23 mjesta. Jedni moraju tu biti, druge ne mozes tek tako odabciti ako su bili ne tako davno cak u prvih 11. Mora pozvati neke nove igrace nebi li zadovoljio javnost i pojacao konkurenciju. I ispade Sejo iz kombinacija. Neko je morao. Sretno Sejo.
Sto se tice njegovih buducih nastupa za reprezentaciju nazalost nisam optimista. Niko nece pratiti tu ligu nazalost. Treba mu prirediti oprostajnu utakmicu. I njemu i Misketu mozda vec protiv Andore ili prvu sljedecu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2015, 11:49

Kakvu minuticu? Čovjek povrijeđen godinu dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jun 2015, 11:56

Bilo je prilika kada je mogao igrati a dobili su neki drugi igraci priliku. Sve sam lijepo objasnio iznad. Ponekad trener mora donjeti i teske odluke. Mesa se je odlucio kako se je odlucio. Valjda je izvagao najbolje to zna samo on. U svakom slucaju trebao ga je pozvati i na ovo zadnje okupljanje.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 16 jun 2015, 13:12

Hvala @BaDa12 :thumbup:
@Virtu4l Sejad je protiv Kipra bio prav zdrav.Mogao je komotno u prvu postavu, cak ni zamjena nije bio. Definitvno se radi o igracu ciji potencijal reprezentacija nazalost nikad nije znala iskoristiti.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 jun 2015, 13:15

slika

Gle ih, Mogli jos biti kostur repke a oni u Kini. Ma iso bi i ja za 1.2m za 4 mjeseca.

Uzivajte momci. Sad svi navijamo za ovu Guzu Rene, a sto je najvaznije imam sad i fudbala i na ljeto da gledam. :bih: :bih:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 jun 2015, 14:48

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:slika

Gle ih, Mogli jos biti kostur repke a oni u Kini. Ma iso bi i ja za 1.2m za 4 mjeseca.

Uzivajte momci. Sad svi navijamo za ovu Guzu Rene, a sto je najvaznije imam sad i fudbala i na ljeto da gledam. :bih: :bih:
haha gledaj Seje koji osmijeh.
Steta, mogao je puno vise. Povrede su ga unistile. A on bas voli i kartone, dosta puta je znao uci pa izaci.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 jun 2015, 19:01

Ajax je napisao/la:Da je samo malo vise pozivan u reprezentaciju i da je dobio koji minuticu ( od SP dalje ) vise vjerovatno bi ostao u ligama5 makar u nekom drugom klubu.
Lik igra godinama u Bundeski, njemu reprezentacija vise nista ne znaci za napredak karijere. Bas ce ga neko kupiti zbog 5 utakmica godisnje za repku, a ignoristai 30 i nesto u klubu. :roll:

Haj da pricamo o nekim iz manjih liga, ali Salihovic je household name u Njemackoj, to sto je on poletio za parama je samo njegova odluka.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 jun 2015, 14:10

Salih pogodio za Guizhou :cool: i Miske igra !
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Kaunas, Proximic, RacioEmocionalan, StevieG8, zikerrz21 i 67 gostiju.