joj ne mogu vise pisat o ovome

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to je otprilike moje misljenje o svemu ovomerixadu je napisao/la: . . . govoriti SVI ILI NIKO nije opravdano jer svi varali nisu sigurno a jos sigurnije je da svi nisu nevini u calciopolu
posle toga je slijedilo : "ako se mene pita, svi su nevini".. sto hoce reci da niko nije namjestao.. vec pricali sa sudijama.. eh sada kada vidim ove transkripte intera odma ih izdvojim iz tih 'svi'..Google je napisao/la:izvini,Samo me daffy interesuje to sto je rekao Moggi...da su svi krivi ili niko..to me SVI interesuje sta je mislio?
rixadu je napisao/la:Pa samim tim ako UEFA ipak nije dopustila namjeru Juventusa da se zali valjda je jasno da UEFA podrzava odluke Talijanskog fudbalskog saveza u vezi sa calciopolo a i sama UEFA ima svoje arbitrazne sudove i siguran sam da su detaljno analizirali sve dokaze pa donijeli odluku..... Ili mozda mislis da je i UEFA umjesana u zavjeru![]()
... mah smijesno brate, krivi su i to je svima jasno (ako je jos koji klub kriv slazem se da treba snositi kaznu). ja iskreno mislim da sva ta desavanja koja siugrno ne sluze na cast Juvetu daleko iza njih i da su se okrenuli casnom i postenom rado kako bi sustigli druge evropke klubove
Trasimaco je napisao/la:Reci ce da su falsifikovani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.