Igrač br. 6

Najda
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Najda » 12 jun 2015, 23:51

cokara je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!
Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!
Balije se nisu prodale već ostale u BIH živjeti i sa Srbima,Hrvatima,romima i nisu pobjegle iz svoje zemlje da po dijaspori budu građani trećeg reda kao što si ti auslanderu :guz:
Buraz, ironija je ta što dođu na forum, seru protiv srba, četnika bla bla, kao otjerat ogija, a tamo gdje nadniče, tamo se druže sa svakim, piju s istim ljudima protiv kojih pričaju.. drže se k'o malo vode na dlanu.
Samo zaprati grupu na fb: "Du bisch balkaner wenn..."
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 jun 2015, 23:51

Ogi popljuvao si sve ljude u Bosni, nikad ti se to ne treba zaboravit! Ali mora biti iskren da je dobro odigrao..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 jun 2015, 23:52

Bravo BHF, mrs beskicmenjaku iz svetinje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 jun 2015, 23:52

Psovati BHF i pričati loše o njima, vi ne volite Bosnu, vi bi voljeli da ste dijaspora zato ste i ljubomorni. Sjedite kod kuće, dr*ate ku*ac i pričate ovdje neke gluposti.

VRANJEŠ SVOJE SI ZAVRŠIO.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 23:52

Principatus ili neki mod, de raspalite anketu oko Ognjena da vidimo. Meni se cini da je skoro 50/50 treba li ga otjerat ili ne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 jun 2015, 23:52

Principatus je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!
Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!
Ah sad je to samo dijaspora napala na Ognjena, a ovi drugi nisu? Joj ta dijaspora, nikako da se BiH razvije zbog nje. :urnebes:
Sto se tice pobjeglica, borili bi se bez njih protiv Andore za predzadnje mjesto, tako da malo umjerenosti ne bi stetilo. :wave:

Ognjen je napravio glupu gresku, ali se od toga napravio film sa strane internet ratnika.
Kada kažem ''dijasporaši'' ne mislim na normalnu, urbanu raju koja voli ovu zemlju, nego na papčiće koji se **** nekim kvazipatriotizmom i žele nas ovdje da poduče kako se voli ova zemlja i ko je izdajnik, a ko patriota. Ja sam odradio 4 mjeseca rova, nikad više što se mene tiče, mogu misliti kako je drugima koji su bili 3 i po godine, pa se ne **** toliko, kao ovi balavci. Još bi da nam uređuju ko će igrati a ko ne, a složit ćeš se da su u BHF 90% dijasporaši i oni pišu neke transparente. Bjež' ba @Princi pa neće ulica voditi ko će igrati u ovoj selekciji. Osim toga, nisam vidio da su sami igrači kritikovali Ogija, pogotovu jedan Ibišević, što znači da momak nije loš, al' je glup očito. Ako su mu igrači i Meša prešli preko toga, šta se koji K imaju BHF miješati. Danas Ogi, sutra će neko drugi biti!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 12 jun 2015, 23:53

Virtu4l je napisao/la:
Interista je napisao/la:Momak da ne voli reprezentaciju digao bi ruke davno od nje a ne izgarao na terenu..
Od čega bi on digao ruke? Od reprezentacije koja mu je uredno slala pozive i kad je bio bez kluba? Ne budi smiješan.
U citavoj reprezentativnoj karijeri imao jedan kiks, kada ga je Samaras okrenuo u Grckoj. Ostale utakmice, kad je kod igrao odradio je majstorski.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2015, 23:53

Odlazi!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jun 2015, 23:53

Najda je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mislim da je ona parola i ono pjevanje nepotrebno. Sta dobro moze iz toga izac? Dok je covjek na terenu i igra za nas, ne treba ga vrijedjat i rizikovat da ga to ometa u igri. Nepotrebno potpuno.
Sta je bilo? Nisam upratio.
šta će bit, seljačine iz dijaspore, koje ne znaju ni naš jezik kako treba nego miksaju s riječima geld, ojri i tako, došli da sprovode red i tjeraju nekog iz reprezentacije..
Sta tacno? I kakva je parola bila?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 jun 2015, 23:54

Zukanovic protiv Belgije igra umjesto njega ! :salut:
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2015, 23:54

adriano_leite je napisao/la:Evo forum se zalaze za poziv nekom Salaticu kojeg boli qrac za repkom i drzavom, a tjera se igrac koji je uvijek davao maksimum za tu repku i zemlju koju volimo. Ko je ovdje glup?
Miješaš babe i žabe. Isto bi bilo i da se radi recimo Misimoviću, koji je ikona reprezentacije. Ovo nema veze sa fudbalom i terenom, zato nemoj da okrećeš u taj pravac.
bulbasor je napisao/la:U citavoj reprezentativnoj karijeri imao jedan kiks, kada ga je Samaras okrenuo u Grckoj. Ostale utakmice, kad je kod igrao odradio je majstorski.
Odigrao je i Zahirović pa je prestao dobijati pozive :stop:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 jun 2015, 23:54

Ognjene, cigane, odlazi iz svetinje.. Tako nešto i parola Ognjene, tvoj sat je otkucao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jun 2015, 23:55

Bravo Ogi, odlična tekma. Psihički si vrlo jak!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2015, 23:55

voltron30 je napisao/la:
Kada kažem ''dijasporaši'' ne mislim na normalnu, urbanu raju koja voli ovu zemlju, nego na papčiće koji se **** nekim kvazipatriotizmom i žele nas ovdje da poduče kako se voli ova zemlja i ko je izdajnik, a ko patriota. Ja sam odradio 4 mjeseca rova, nikad više što se mene tiče, mogu misliti kako je drugima koji su bili 3 i po godine, pa se ne **** toliko, kao ovi balavci. Još bi da nam uređuju ko će igrati a ko ne, a složit ćeš se da su u BHF 90% dijasporaši i oni pišu neke transparente. Bjež' ba @Princi pa neće ulica voditi ko će igrati u ovoj selekciji. Osim toga, nisam vidio da su sami igrači kritikovali Ogija, pogotovu jedan Ibišević, što znači da momak nije loš, al' je glup očito. Ako su mu igrači i Meša prešli preko toga, šta se koji K imaju BHF miješati. Danas Ogi, sutra će neko drugi biti!
Bravo! Potpis x 100
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 jun 2015, 23:55

Ovi su najjači što pljuju po dijaspori, a upravo nam dijaspora daje najviše reprezentativaca i najbolje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jun 2015, 23:56

Samo ostati istrajan u zahtjevima za njegov odlazak iz svetinje .
Nemoze jedan balo da mi je iz oka isp'o pljuvati po nama i nasoj domovini .
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 12 jun 2015, 23:56

adriano_leite je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Bravo! Potpis x 100
+1
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 jun 2015, 23:56

voltron30 je napisao/la:
Bravo! Potpis x 100

E do ovog ne smije doći, da ponovo neko drugi uradi šta ovakvo.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 jun 2015, 23:56

Svaka čast majstore. Maestralna utakmica.Uz Višću najbolji igrač danas!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 jun 2015, 23:57

voltron30 je napisao/la:
Bravo! Potpis x 100
Normalno
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.