Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
U olImpicu nikada nije bilo odvajanja igraca i pojedinacnih dugova na ime plate nema.
Ne znam zasto toliko trazite nam slabosti a mi samo radimo svoj posao i zaista nas nista drugo ne zanima.
Danas na treningu Gracic se pozdravio sa pom.trenerom golmana K.Becirevicem koji odlazi na rad u Kuvajt.
Ne znam zasto toliko trazite nam slabosti a mi samo radimo svoj posao i zaista nas nista drugo ne zanima.
Danas na treningu Gracic se pozdravio sa pom.trenerom golmana K.Becirevicem koji odlazi na rad u Kuvajt.
- Megamon
- Kontakt:
cuj ja plav,boze sacuvaj pa prije bi pres'o u vuCovedeset je napisao/la:Koji su hajde kaži imena ?Plav si brate na tebi se vidi i svako ti smeta ako je imalo bolji kao i tvom Osimu prepotentnom.

zna herbion da ne lazem

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio
Sta je to neistina,,,,,,,,,,,,,,,herbion je samo jako dobro obavešten,,,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio
- Megamon
- Kontakt:
Pozdravi Gracica i pitaj ga sta bi s Vidovicempabizo je napisao/la:Sta je to neistina,,,,,,,,,,,,,,,herbion je samo jako dobro obavešten,,,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Do sad nisam pisao na tema sarajevskih klubova, iz privatnih razloga, ali evo da nešto konstatujem, napišem svoj stav.
Pratim teme sva tri sarajevska premijerligaša, prilično dobro (nije reklama) poznajem stanje u istim i zaista mi nije jasno zašto toliki animozitet spram Olimpica!?
Ustvari, dijelom znam uzrok ali mi nije jasno zašto navijači Želje i Sarajeva nikako da prihvate i treći sarajevski klub, premijerligaša, ako ništa onda zbog, hajde da kažem, putovanja, gostovanja!
Zar nije bolje obe utakmice odigrati u SA nego se povlačiti po udaljenijim mjestima gdje je često i "rizik" igrati!?
Svaka čast ekipama i ljudima iz Žepča. Modriče, Orašja, Zvornika, Gacka, Čitluka...ali meni bi uvijek više odgovaralo da u ligi imam Olimpic, ili bilo kako da se zove, i fino obe utakmice odigram kod kuće!
Jedino, ako je nekoga strah konkurencije, a Olimpic je prilično 'napredovao' (vidi tabelu) - e, to je već drugi 'problem' i on nije u Olimpicu nego u 'svojim klubovima' - za one koji potcjenjuju, pljuju i slično po ovom najmlađem sarajevskom premijerligašu.
Šteta - pravi navijači i ljubitelji sporta, fudbala/nogometa, svoje vole ali i tuđe cijene....
Pratim teme sva tri sarajevska premijerligaša, prilično dobro (nije reklama) poznajem stanje u istim i zaista mi nije jasno zašto toliki animozitet spram Olimpica!?
Ustvari, dijelom znam uzrok ali mi nije jasno zašto navijači Želje i Sarajeva nikako da prihvate i treći sarajevski klub, premijerligaša, ako ništa onda zbog, hajde da kažem, putovanja, gostovanja!
Zar nije bolje obe utakmice odigrati u SA nego se povlačiti po udaljenijim mjestima gdje je često i "rizik" igrati!?
Svaka čast ekipama i ljudima iz Žepča. Modriče, Orašja, Zvornika, Gacka, Čitluka...ali meni bi uvijek više odgovaralo da u ligi imam Olimpic, ili bilo kako da se zove, i fino obe utakmice odigram kod kuće!
Jedino, ako je nekoga strah konkurencije, a Olimpic je prilično 'napredovao' (vidi tabelu) - e, to je već drugi 'problem' i on nije u Olimpicu nego u 'svojim klubovima' - za one koji potcjenjuju, pljuju i slično po ovom najmlađem sarajevskom premijerligašu.
Šteta - pravi navijači i ljubitelji sporta, fudbala/nogometa, svoje vole ali i tuđe cijene....

Bosno moja poharana....
pabizo je napisao/la:Nemoj bolan pisat gluposti,,,,,GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ je jako zauzet poslovan covjek -------a po tvome ispada da on ima puno vremena da piše po forumu-----Nemoj pisat nšta što ne znaš a herbion je simpaziter OLIMPICA I IMA DOBAR INFO I prava je faca GRADA SARAJEVA ,,,,,,,,-A- je napisao/la:Herbion je ng sa naseg foruma...

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,Megamon je napisao/la:Pozdravi Gracica i pitaj ga sta bi s Vidovicempabizo je napisao/la:Sta je to neistina,,,,,,,,,,,,,,,herbion je samo jako dobro obavešten,,,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio![]()
E,nek si napisao i hvala ti jarane,,,,,,,Trigger je napisao/la:Do sad nisam pisao na tema sarajevskih klubova, iz privatnih razloga, ali evo da nešto konstatujem, napišem svoj stav.
- Megamon
- Kontakt:
Ne moras se trositi znam ja sta ce biti sa Vidovicempabizo je napisao/la: Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,

Hvala ti ali marka-dve i nije neki trošak,,,,,,,,,Megamon je napisao/la:Ne moras se trositi znam ja sta ce biti sa Vidovicempabizo je napisao/la: Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,
Halo decko smiri malo ba, prepotentni Osim ti je otisao na kapiju i odao pocast zrtvama, a prosle godine bio na mezaru malog kadeta Slobode (Cejvanovic mislim), dok vasi junaci iz uprave se nisu ni sjetili, tako da daj malo postovanja kada govoris o Osimu. Sjeti se sta ti je Crnkic rekao kad ste dobili na Grbavici i tisina.deset je napisao/la:Koji su hajde kaži imena ?Plav si brate na tebi se vidi i svako ti smeta ako je imalo bolji kao i tvom Osimu prepotentnom.
Mi u Sarajevu najbolje znamo ko je i sta je Olimpic, a vi se furajte da je Celtic za vas, vas problem, za nas su klub koji nas 13 tekmi nije ni pobjedio niti boda uzeo pa da su Real i Barsa u jednom, za nas su kanta za nabijanje.

Cuva Bog Zelju svog!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Jesu li postavljene stolice na Stadion Otoka, ima li ko slike ? 

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 30 jun 2011, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj bolan pisat vako,,,,neprovjereni info,,,,,,,,,,,,Megamon je napisao/la:Koji je ovaj Gracic cigan.Znaci Vidovicu duguje neku lovu i nije mu isplatio.Ovome istekao ugovor 30 juna i on ispravio na 31 juli.Sve samo da ovaj nebi presao u Sarajevo,sad hoce i neku lovu a igracu istekao ugovor![]()
![]()
Yebo majku sve cini samo da zahebe Sarajevo,al qrca graha Vidovic ce doci a on moze qrcu svirati.Toliko o tim bajnim uslovima u olimpicu.
- Megamon
- Kontakt:
.
Hajde Bog ti dao sjasi sa nase teme i lijeci tamo negdje svoje frustracije.
Pomenuti Vidovic ide u Madjarsku ili Ukrajinu klubove koji ce platiti kompenzaciju a ko ti pametan bez para da ide u FKS.Ne budalesaj po nasoj temi.
Pomenuti Vidovic ide u Madjarsku ili Ukrajinu klubove koji ce platiti kompenzaciju a ko ti pametan bez para da ide u FKS.Ne budalesaj po nasoj temi.
- Megamon
- Kontakt:
.
Samo pare donesete na blagajnu i kraj.Nema bajde.
- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 30 jun 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.