Olimpik Sarajevo

herbion
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la herbion » 29 jun 2011, 21:15

U olImpicu nikada nije bilo odvajanja igraca i pojedinacnih dugova na ime plate nema.
Ne znam zasto toliko trazite nam slabosti a mi samo radimo svoj posao i zaista nas nista drugo ne zanima.
Danas na treningu Gracic se pozdravio sa pom.trenerom golmana K.Becirevicem koji odlazi na rad u Kuvajt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jun 2011, 21:17

deset je napisao/la:Koji su hajde kaži imena ?Plav si brate na tebi se vidi i svako ti smeta ako je imalo bolji kao i tvom Osimu prepotentnom.
cuj ja plav,boze sacuvaj pa prije bi pres'o u vuCove :mrgreen: :mrgreen:

zna herbion da ne lazem ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 29 jun 2011, 23:28

ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2011, 00:09

hordas'87 je napisao/la:ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio
Sta je to neistina,,,,,,,,,,,,,,,herbion je samo jako dobro obavešten,,,,,,,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 00:11

pabizo je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:ne valja govoriti neistine herbione nije lijepo sve se zna i sazna ovdje jadan ne bio dzaba branite gracica i on je petljanac i odgovorite na pitanja sto vam je ovaj usb postavio
Pozdravi Gracica i pitaj ga sta bi s Vidovicem :mrgreen: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jun 2011, 00:25

Do sad nisam pisao na tema sarajevskih klubova, iz privatnih razloga, ali evo da nešto konstatujem, napišem svoj stav.

Pratim teme sva tri sarajevska premijerligaša, prilično dobro (nije reklama) poznajem stanje u istim i zaista mi nije jasno zašto toliki animozitet spram Olimpica!?

Ustvari, dijelom znam uzrok ali mi nije jasno zašto navijači Želje i Sarajeva nikako da prihvate i treći sarajevski klub, premijerligaša, ako ništa onda zbog, hajde da kažem, putovanja, gostovanja!
Zar nije bolje obe utakmice odigrati u SA nego se povlačiti po udaljenijim mjestima gdje je često i "rizik" igrati!?
Svaka čast ekipama i ljudima iz Žepča. Modriče, Orašja, Zvornika, Gacka, Čitluka...ali meni bi uvijek više odgovaralo da u ligi imam Olimpic, ili bilo kako da se zove, i fino obe utakmice odigram kod kuće!

Jedino, ako je nekoga strah konkurencije, a Olimpic je prilično 'napredovao' (vidi tabelu) - e, to je već drugi 'problem' i on nije u Olimpicu nego u 'svojim klubovima' - za one koji potcjenjuju, pljuju i slično po ovom najmlađem sarajevskom premijerligašu.

Šteta - pravi navijači i ljubitelji sporta, fudbala/nogometa, svoje vole ali i tuđe cijene.... :cry:
Bosno moja poharana....

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 30 jun 2011, 00:27

pabizo je napisao/la:
-A- je napisao/la:Herbion je ng sa naseg foruma... ;)
Nemoj bolan pisat gluposti,,,,,GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ je jako zauzet poslovan covjek -------a po tvome ispada da on ima puno vremena da piše po forumu-----Nemoj pisat nšta što ne znaš a herbion je simpaziter OLIMPICA I IMA DOBAR INFO I prava je faca GRADA SARAJEVA ,,,,,,,,
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2011, 00:27

Megamon je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Pozdravi Gracica i pitaj ga sta bi s Vidovicem :mrgreen: :mrgreen:
Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2011, 00:30

Trigger je napisao/la:Do sad nisam pisao na tema sarajevskih klubova, iz privatnih razloga, ali evo da nešto konstatujem, napišem svoj stav.

Pratim teme sva tri sarajevska premijerligaša, prilično dobro (nije reklama) poznajem stanje u istim i zaista mi nije jasno zašto toliki animozitet spram Olimpica!?

Ustvari, dijelom znam uzrok ali mi nije jasno zašto navijači Želje i Sarajeva nikako da prihvate i treći sarajevski klub, premijerligaša, ako ništa onda zbog, hajde da kažem, putovanja, gostovanja!
Zar nije bolje obe utakmice odigrati u SA nego se povlačiti po udaljenijim mjestima gdje je često i "rizik" igrati!?
Svaka čast ekipama i ljudima iz Žepča. Modriče, Orašja, Zvornika, Gacka, Čitluka...ali meni bi uvijek više odgovaralo da u ligi imam Olimpic, ili bilo kako da se zove, i fino obe utakmice odigram kod kuće!

Jedino, ako je nekoga strah konkurencije, a Olimpic je prilično 'napredovao' (vidi tabelu) - e, to je već drugi 'problem' i on nije u Olimpicu nego u 'svojim klubovima' - za one koji potcjenjuju, pljuju i slično po ovom najmlađem sarajevskom premijerligašu.

Šteta - pravi navijači i ljubitelji sporta, fudbala/nogometa, svoje vole ali i tuđe cijene.... :cry:
E,nek si napisao i hvala ti jarane,,,,,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 00:42

pabizo je napisao/la: Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,
Ne moras se trositi znam ja sta ce biti sa Vidovicem :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2011, 00:46

Megamon je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Ja nemogu pitat Gracića jer ga nepoznam ali ću ujutro na kavu sa herbionom i imačeš info,,,,,,
Ne moras se trositi znam ja sta ce biti sa Vidovicem :D
Hvala ti ali marka-dve i nije neki trošak,,,,,,,,,

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2011, 08:46

deset je napisao/la:Koji su hajde kaži imena ?Plav si brate na tebi se vidi i svako ti smeta ako je imalo bolji kao i tvom Osimu prepotentnom.
Halo decko smiri malo ba, prepotentni Osim ti je otisao na kapiju i odao pocast zrtvama, a prosle godine bio na mezaru malog kadeta Slobode (Cejvanovic mislim), dok vasi junaci iz uprave se nisu ni sjetili, tako da daj malo postovanja kada govoris o Osimu. Sjeti se sta ti je Crnkic rekao kad ste dobili na Grbavici i tisina.

Mi u Sarajevu najbolje znamo ko je i sta je Olimpic, a vi se furajte da je Celtic za vas, vas problem, za nas su klub koji nas 13 tekmi nije ni pobjedio niti boda uzeo pa da su Real i Barsa u jednom, za nas su kanta za nabijanje. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 30 jun 2011, 10:00

Jesu li postavljene stolice na Stadion Otoka, ima li ko slike ? :)
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 14:31

.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 30 jun 2011, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jun 2011, 14:47

Megamon je napisao/la:Koji je ovaj Gracic cigan.Znaci Vidovicu duguje neku lovu i nije mu isplatio.Ovome istekao ugovor 30 juna i on ispravio na 31 juli.Sve samo da ovaj nebi presao u Sarajevo,sad hoce i neku lovu a igracu istekao ugovor :lol: :lol:

Yebo majku sve cini samo da zahebe Sarajevo,al qrca graha Vidovic ce doci a on moze qrcu svirati.Toliko o tim bajnim uslovima u olimpicu.
Nemoj bolan pisat vako,,,,neprovjereni info,,,,,,,,,,,,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 14:55

.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2011, 14:59

Hajde Bog ti dao sjasi sa nase teme i lijeci tamo negdje svoje frustracije.
Pomenuti Vidovic ide u Madjarsku ili Ukrajinu klubove koji ce platiti kompenzaciju a ko ti pametan bez para da ide u FKS.Ne budalesaj po nasoj temi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 15:02

.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 jun 2011, 15:03

Samo pare donesete na blagajnu i kraj.Nema bajde.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jun 2011, 15:05

.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 30 jun 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.